Kirli Çıkılar )))

ben de göğüs etinden çektirip kullanıyorum. badenin dediği gibi gözünün önünde çekiliyo. güvendiğim bir yerden alıyorum. arkadaşlarının dediği derileri, yağları kullanılan ürünler hazır tavuk köfteleri oluyor. dışardan hazır tavuk köftesi almadığın sürece sorun yok canım. ama ben de köfte dışında birşeyini denemedim tavuk kıymasının.

aklımda kalanlara hemen yazıyorum

banucummmmmmm geçmiş olsun

meyraa ne güzel yazmışsın elde olana şükretmek hamdetmek yetinmeyi bilmek lazım dün bebek muhabbeti o kadar çok yapıldıki adamı kaldırıp 3. ye girişimde bulunasım geldi hormonları depreşti galiba

karanfilce masalın sonunun iyi bitmesi iyi geldi doğrusu zira kötü birşeyler duymak görmek istemiyor şu aralar ruhum

zeytin tavuk ya dahindi köftesi yapacaksan göğüs etini al ve rondodan geçir kendin yap yoksa dışardan güvenilmez arkadaşların bence doğru söylemişler
ya da gözünün önünde kıyma yaptır

tavuk kıymasını evde kendimiz de yapabiliriz. Geçen sene buzlukta biraz kırmızı etim vardı kurban yaklaşmıştı donken rondoda çektim baya baya kıyma olmuştu yemeğe öyle kullanmıştım. Aynısı tavuk için de yapılabilir. Ama sade göğüs etinden olursa yağ oranı çok az olduğu için diyetimsi olur bence kalça etleri de kullanılmalı. :44:

sirkeci ben hep göğüs etinden çektiririm. ama köfteyi yoğururken az sıvıyağ eklerim, alıştığımızdan mı nedir hiç diyet köfte gibi gelmiyor gayet yumuşak oluyor

bencede fazlasıyla abarttılar
gözümün önünden neler geçti o an bilseniz
ama kendileri çektirmişlerdir zaten akrabalar sanmıyorum kötü alıcaklarını
göğüsten kendimiz rondoda çekebiliyorsak süper arada evde kalan göğüslerim oluo rondodan çeker köfte yaparım. ya da tembelliğim tutarsa kendi gözümün önünde çektiririm

salça yağ kavurdu kavrulmuş kıymayı salçaya ekledi
baharat tuz 1 bardak su ilave edip kaynattı
makarnaya döktü tadı güzeldi

iddia ediyorum canım,3.yü sen benden önce yapacaksın... :)
hadi,buyur burdan yak bakalım.... :))

sirkecim ben de tavuk ya da hindiyi kendim evde rondoda çekip yapıyorum
ama yoğururken sunny abla gibi ben de sıvıyağ ekliyorum azıcık kuru olmuyor çok hoş oluyor tavsiye ederim

Son düzenleme:

çok sağol canım...
senin ve hepinizin desteği içinnn

kv telefon açtı yemeğe davet etti..
ilk defa beni arayarak davet etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…