iddia ediyorum canım,3.yü sen benden önce yapacaksın... :)
hadi,buyur burdan yak bakalım.... :))
kızlar kayınvalidesiyle birlikte oturan oldu mu,belli bir süre veya sürekli?
nasıl bir deneyimdi?
alakasız oldu ama, bi arkadaş baya bi dertli bu konuda.... :)
benimkiler ayda yılda bir gelir,kısa bir süre kalır,giderler....
aynı şehirde değiliz de... :)
canım ya naptın sen tiner bi yerden gaz bi yerdenyooo gazı kesmemişlerdi içinde zaten 2 metreküp gaz kalmıştınapim canım eşim şehir dışında çalışıyor o yok annemler hastaneye gidiyorlar bende işe geldim şimdi gaz bitmiştir zaten :S ama sabah mutfağa bi girdim burnumu kapatım midem kalktı kendime gelemedim bierde dün evi temizlerken tinerlede çok uğraştım şuan sersem gibiyim walla bu haftayıda atlatırsam hayırlısıyla herşey daha iyi olcak eşim aramış akşama kombi için gelecekler ocağıda arayacak zaten garantisi devam ediyor ocağın onuda yaparlar ...demirdökümden bi bakım için 70 tl istemişler yaw çok değilmi :S servisine değil dışarda yaptırtsan 30 tl istemişlerdi
aman herkes herşeye ıyyyyyy bıyyyyyyyyyy diyo evde napıolar acaba?herkes çok titiz...bayanlar tavuk kıyması kullanan var mı
ben daha önce hiç alıp birşey denemedim yemedim de
dün komşu çağırdı makarna yapmış tavuk kıymasından sos yaptı
fena değildi ama çok yağlıydı pek yiyemedim kendi yağı eklediğini sandım
iş yerinden ark.lara söledm denememiştim yedim diee
o nasıl bir tepki
ayyy onu bir daha sakın yeme
tavuğun kemiklerini yağlarını derilerini işe yaramaz her yerini çekiolar
pistir o mikrop kaparsın diyince şaşırdım
bilginiz var mı bu kadar kötü birşey mi
ben her türlü köfte yaparken ellerimi yağlaarılıorumki elime yapışmasın şekli güzel olsun diye ama yumuşatcanı hiç sanmıodum bak her iki işe birden yarıomuş:))) köftenin içine acık yağ damlatmak:)sirkecim ben de tavuk ya da hindiyi kendim evde rondoda çekip yapıyorum
ama yoğururken sunny abla gibi ben de sıvıyağ ekliyorum azıcık kuru olmuyor çok hoş oluyor tavsiye ederim
nasıl bir deneyimdi?
nasıl bir deneyimdi?
nasıl bir deneyimdi?
Datlucan su sızıntısı varsa hiç hayır gelmez mutlaka sağlam bir duş teknesiyle değiştirmek gerekir aksi halde vay o binanın haline
çünkü su beton içinde gezinir iş iyice büyür
selin güle güle harca paranı
bizim de eşime önümüzdeki cumartesi öğleden sonrası için sınav görevi çıkmış anadolu üniv olarak görünüyor peşin para verirler biz de 80 lira filan bekliyoruz
kafam bi dünya gözlerimi açamıuyorum ve midem bulanıp duruyocanım ya naptın sen tiner bi yerden gaz bi yerden
balici gibi dolanıosundur senin kafa dumanlıdır şimdi:))
şu an kanda alkol oranın ölçülse normal üstü çıkar araba falan kullanma emi....
vede hemen bi çözüm bul zaten halletmişsin ama Allah korusun...
aman herkes herşeye ıyyyyyy bıyyyyyyyyyy diyo evde napıolar acaba?herkes çok titiz...
canım benim kızlarda sölemiş zaten tavukçuda kendin seçip çektirdiğin sürece problem yok
ama hazır tavuk kıyması alırsan içinde noldunu bilemicen için sorun olabilir doğal olrak
ama sen bakma arkadaşlarına yada al göğüs evde rondoda çek:)) afiyetle ye :))
ben her türlü köfte yaparken ellerimi yağlaarılıorumki elime yapışmasın şekli güzel olsun diye ama yumuşatcanı hiç sanmıodum bak her iki işe birden yarıomuş:))) köftenin içine acık yağ damlatmak:)
öğlen aarası geldim sizi okudum şimdi geri gitcem işe:)
yok 9 mart cumartesi 14:00 sınavın ne olduğuna tam bakmadım ama anadolu üniversitesi yazıyordu kağıttabenim eşim sınava gircek ama :))
eşine çıkan sınav komiserlik sınavımı yoksa 10 martta:)
bade hikaye çok güzelmiş. ama hala bir yerlerde birbirini çok seven kayınvalidelerle gelinler mutlaka vardır
vardır ablacım mutlaka vardırda ben bu yaşıma kadar hiç görmedim
gördüğüm an müzeye kaldırıcam ikisini
damadımın ablası, geçen sene kaybettiği kayınvalidesinden bahsedilince hala gözleri dolarçok severlermiş birbirlerini. kv.sinin kızı yokmuş. onu kızı yerine koymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?