Kirli Çıkılar )))

multicim üzülme, daha hayırlısını versin rabbim

sağol ablacım

velhası kelam,dünyevi isteklerin sonu yok...
bir yerde, dur diyebilmek,önemli ve elzem....
elimizde olmayanlara üzüleceğimize,elimizde olanların değerini bilmeyi nasip esin cümlemize,Rabbim...

meyra karanfilceye yazmışsın ama ben de payıma düşeni çıkardım
adam gibi bir işim varken fazlasını isteyip dün 3 saat iki gözü iki çeşme ağladım

ben aynı şehirde yaşayamadım da kalktım şehir değiştirdim
şaka bir yana zaten kayınvalideyle anlaşamıyorum ayrı
amma velakin şu an annemin evinde kalıyorum
onunla bile zor yaşıyorum
annemin kızı olmama rağmen alışkanlıklarımız farklı
tamamen yabancı birini düşünemiyorum

seyyahın geldiği nasıl da belli
dün geceden beri 20 sayfa ilerlemiş nerdeyse
gerçi geçmişe bakamadım henüz, belki de günahını alıyorum :26:

dr gittik, normal doğum için uygunsun dedi
haftaya yine gidicem, doğurmadıysam henüz

Allah bir avazda kurtarsın inş.

zuzum çok güzel hikaye, boşuna dememişler gelin tüy olup raftan düşse kayınvalidenin başını yararmış, yada tam tersi

benim annem gelininden çok çektiğinden ben iyi bir gelin olmalıyım diye hep kendimi şartlandırırdım kıymet bilmeye çalıştım nişanşıyken bişi beklemedim görevlerimi yerine getirdim taki düğünüme kadar düğünümde gelinliğimle beni ağlattılar balayım ağlayarak gözü şiş geçti hayatımın halbuki en güzel günleriydi ben iyi gelin değilim şuan olamıyorum wallahi elimde değil unutayım istiyorum yok gitmiyor aklımdan saygısızlık etmedim hiç o konuşmak istedğinde sorduğunda eşim telefonu verdimi saygımı koruyarak konuştum ama konuşmaktan keyif almıyorum eşimin hatrı için konuşuyorum konuştuğum an düğünüm aklıma geliyor kasııyorum kapattıktan sonra hala gözlerim doluyor yapamıyorum bi bayramda kandilde hastalıkta onları arıyorum eşimin anne babasıdır die...

canım, kendimden biliyorum, o dönemler iki taraf için de çok stresli oluyor. ama karşılıklı saygıyı kaybetmemek lazım. bazen büyükler de küçüklere saygı duymayı bilmeli

allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sevimlicim

tekrar merhaba kizlar.... sin msji yazdiktan sonra bi sokulmusuz benim cadiyla kalktigimda saat 11.30 du iyi geldi ama o gazla ewi sole bi elden gecirdim supur sil toz derken yeni bitti isim simdide brunch yapios bizinkiylen..:) yazacam cok sey varda pcnin basina gitmem lazim ozamna kadar byeee

o dönemler streslide tüm stresi bendeydi onlar başka şehirde eşimde ankarayı bilmiyordu nişan çikolatamdan gelinliğime mobilyadan beyaz eşyay herşeyi ben araştırdım ilgilendiim stresi hep banaydı yorgunluğu banaydı evlenecem çalışıyorum işten izin alamadım yoğunum die yıllık iznimi vermediler işten çıkıp çarşıya gidiyordum eksikleri tamamlıyordum eve gidip temizlik yapıyordum 2-3 saat uyuyup ertesi gün işe gidiyordum ve sürekli sahadaydım o zamanlar kimse ne manen ne madden bi fayda sağlamadı ben yine birşey demedim ama bana verilen sözü yerine getirmemeleri herşeyi yıktı parça parça etti 8 aydır parçaları bir araya getiremiyorum elimde değil eşime sorsan herşey yolunda umru değil ama gelde benim kalbme sor gelinliğinle hıçkıra hıçkıra ağlamak nedir ....

kızlar iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim

dün gece süpürgelerden bahsedilmiş
ben de çeyizime şundan almıştım
Sinbo SVC 3438 Elektrikli Süpürge | hızlıal.com
45 liraydı o zaman
o kadar memnunum ki 2 buçuk yıldır
halıyı havaya kaldırıyor resmen
ve de minicik, taşıması kolay yani
ruhumda varmış kirli çıkılık benim
gelin çeyizine 45 liralık elektrikli süpürge

kalplerasi üzüldüm gerçekten. çok özel değilse, verilip de tutulmayan söz neydi merak ettim:26:

ne olduğunu söyleyebilrim abla mesele zaten yapılacak şeyde değil üzüldüğümde o değil üzüldüğüm kandırılmış olmak...mevzuda şu biz ev kurarken benim yapmam gereken herşeyi kendi maaşım olmasına rağmen babam yaptı hatta kendi kredi kartını bana verdi ne alırsan bu kartla al die bana yemin etirtti herşeyimi babam aldı eşimin aldığı şeyleride hep taksitli aldık evlenince beraber ödedik ailesi toplu iğne ucu kadar bişi yapmadı önemsemedim dert etmedim ben doğuluyum bizde takı çok takılır düğünden önce eşime ailesine sormasını istedim ne takacaklarını hani takmayacaklarsada eşim alsın onlar taksın diyecektim bütün akrabalarım orda ben boynum eğilsin istemedimki eşimin bile almasına razıydım annesini aradı düğüne bi hafta kala kadın eşime biz üzerimize düşeni yaparız sen karışma sütümü helal etmem dedi eşime ...bende demek üzerlerine düşeni yapacaklar dedim konuyu açmadımdüğünde takı törenine geldi ne kv ne kb yok ortada onlar önce gelip bişi takıcak diede ayakta dikildik kimse gelmedi onlar gelmeyince benim annem babam geldiler o an yıkıldım yeride sendeledim eşimin elini tutmasam yığılacaktım o hissiyat var ya ben dünyevi şeylere kafa takmam erende alanda allah rızkın neyse o dur takılacakların değeri umrum değildir ama o düğünümdeki o an var ya çok onur kırıcıyddı çok incindim salonda gelin odasına kendimi zor attım dakikalarca ağladım ben eşime yalvarmıştım düğünümde kötü bi sürprizle karşılaşmayayım lütfen dedim çok yoruldum çok çabaladım tek başıma zaten ...ve evlendim ilk gecem ağlayarak geçti balayım aynı şekildeki eşimden anlayış moral beklerken balayında annesiyle konuşup annesine kalplerasi seni istiyor diyip telefonu bana uzattı bunu defalarca yaptı ben orda acı çekerken onun umru değil annesine neden böyle yaptın deme gereği duymadı 10 gün sonra tenezzül edip sordu kadın ağlamış sızlanmış annesi ya oda bana değil annesine üzüldü konuyu kapattı ....benim içmide öyle yer ettiki bu en güzel günlerimin ................şimdi yazarken ağlıyorum yaaaa dayanamıyorum ben ki beklentisi çok olan biri değildim hatta hiçbişi beklemedim ama en hassas noktamdan vuerdular düğün sonrası bana kv seni istemiyormuyduda bişi yapmadılar dedi kaç kişi....kadınıda görün beni görünce öpüp duruyr sarılıp duruyor canım kızımdan öte birşey demiyor telefonda ama ben napim napim kalbimde yara açtıktan sonra...ben verdiğim söz için can veririm öyle hassasım ki

canım seni üzdüm, kusura bakma. keşke sormasaydım, hatırlatmış oldum sana ama keşke eşin telefonu sana ilk verdiğinde sen söyleseydin içinden geçenleri. gerçekten ayıp etmişler. düğünde kv., kp takı takmaması çok ayıp, olacak şey değil. ama eşinde de hata var biraz. anne babasının ne takacağını bilmesi gerekmez miydi:26:

eşimin gevşekliğinden abla ya bi yüzük takmadılar bana yaa ve çok normalmiş gibi davranmaları dahada can yaktı insan ekendini değersiz hissediyor benim ailem oğlan evlendiriyoruş gibi altın taktılar ki ben öyle severek gezip tozarak evlenmedim arkadaş aracılığıyla tanıştırıldık 3. görüşmemizde sözlendik 5. de nişanlandık ben yaşımında etkisi artık evleneyim düşüncesindeydim evlendikten sonra eşime kanım kaynadı desem yeridir ....oonurum incindi abla yoksa ben way altın az takıldı bu şu demem ama onlar büyük oğullarını evlendirdiler bir yüzük bile takmadan eşimin bu durumu normalleştirmesi dahada canımı yaktı...hadi maddi bişeye gücün yetmedi gelseydin evini kursaydın oğlunun bi evi temizleseydin benm annem 60 yaşında bel boyun fıtığı kadın hergün iş yaptı ve sevgili eşim şimdi habire beni yokluyor annem özledim sivasa gidelim die anlamıyor ne kadar incindiğimi sanki bir kaç ay geçince ben herşeyi unutacam can ciğer kuzu sarması olacam....ben çok duygusalım zaten bu karakterimle alakalı buradan birinin derdini okusam bi hafta üzülüyorum kendi en güzel günüm haramlanmış nasıl silip atayım ben evlendim ilk 10 gün sürekli eşimle kavga ettim ilk 3 ay eşimle güldüğümüzü hatırlamam

çok üzücü şeyler yaşamışsın canım, ama boşver artık üzme kendini. unut diyemem ama yok say diyelim. zaten görüşmüyorsun, bundan sonrasında eşinle olan ilişkin önemli. ama eşin de bilmeli sana yapılan yanlışı bence.
senin anlattıklarını geçen sene bir arkadaşım yaşadı. kızını evlendirirken, karşı tarafın hiçbirşeyle ilgilenmemesi onun da kızının da psikolojisini bozdu. nikahta sadece kv. küçük bişey taktı, kp. boş geçti. o anda arkadaşımın yüzü allak bullak oldu. üstüne bir de nikahtan sonra gidilen yemekte, kızın ailesine çok kötü davranıldı ve kavga çıktı. arkadaşım damadıyla görüşmüyor. kızı da ne kadar mutlu bilemem. aileler çocuklarının en güzel günlerini neden rezil ederler hiç anlamış değilim. insan, kalitesini böyle zamanlarda ortaya koyuyor galiba

Son düzenleme:
rabbim kalbini ferahlatsın içindeki isteği duysun hayırlısıyla canım benim
inan okurken acını hissettim desem inanır mısın bilmem
ben oğluma ne kanguru ne yürüteç almadım valla oda da almadım heheehe yavrum yerlerde dolanırdı kuzummmm

sevgili papatya senin bu duygularını ablam yaşıyor inan
ablam kalp hastası
ilk hamileliğinde bilmedi dr çok ilaç almışsın bebek engelli olur deyip kürtaj olmasını istedi ve oldu
2. hamileiğinde ise hamileliğin 3 ayında kalp krizine yakın çarpıntısı oldu dr yine kürtaj dedi ve oldu ölümün ucundaydı çünkü
3. hamilelikte 3 ay yattı zordu hamileliğin 3 ayı çarpıntılarla sıkıntılarla geçti ve yeğenim doğdu
doğum sonrası çok kötü oldu kan ilaçları kanı sulandırdığından doğum sonrası kan dışarı çıkmadı vücutta birikti ameliyat oldu alttan 6 ay boyunca iç çamaşır giyemedi yeğenim de zor bir bebek oldu yemek yemez uyumazdı ki hala yemek yemez bünyesi zayıftır oyuncaklarına kardeş muamelesi gösteriyor benim de kardeşim olsun diye ağlıyor tabiii ablam da ağlıyor ama bi hamilelik için vücut uygun değil dr asla olmaz diyor kaldıramazsın o da ağlar keşke ikiz olaydı diye ama elden gelen bişey yok
sesi nasıl sessiz mii
ne güzel ben çok isterdim böyle anne kız gibi olmayı
bir derdim sıkıntım olduğunda konuşup dertleşmeyi
cidden çok imrenirim arası çok iyi olanlara
çok şükür aramız iyi ana kız değiliz ama böyle iyi sağolsun çok düşünceli yardımcıdır düğünümüzün iyi olması için çok çaba harcadı destekçimizdir sağolsun yakınız birbirimize ben haftada bir görürürüm oğluma bakıyor sağolsun arada arar sorarım falan

Son düzenleme:
kalplerası ben mesajına yorum yapmak istemiyorum
çünkü sakin bir yorum yapamam seni daha da üzmek istemiyorum
ama şu kadar söyleyeyim bir suçun yokken neden sen ağlıyorsun
biri ağlayacaksa eğer bu kesinlikle ben olmam
bekara karı boşamak kolay diye düşünme söylediklerimden
tüm hayatım boyunca bunu uyguladım kendi ailem de dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…