Kirli Çıkılar )))

zeytin kadın bir saatte neyin kavgasını çıkardı çok merak ettim
bi de çocuk olunca -var mı hatırlamadım şimdi-nasıl olcak
yani çocuk görmek istemeyecek mi ya da onlar torunlarını görmek istemeyecek mi
samimiyet olmaz evet ama az görüşmekle çözülmez mi
:44::44:

kızlar aranızda bingomatik alomatik kullanan var mı ya da oldu
bilen var mı ?

dediğin gibi bacım kimse ailesini seçemiyorrr....

işte bu yüzden ben de hep doğdum aileyi seçmek insanın elinde değil ama kuracağı aileyi seçmek onu ilerletmek elinde diyenelrdenim... ve
azcıkdaa asi bir ruhum vardı; bunu diyerek en son kasımda dava açtımmm

o gün bugun eşim ağlarrrrrr ben ettim gökçe sen etmeeee yok şöyle büyüdüm yok sen hep derdin aile seçilmez diye işte ben seni seçtiğimi iyi edelim bozulmasın diyeee baya sonradan çabaladık.... neyseeee ufffff yaniii dediğim gibi kuracağı aileyi seçmeli herkes....
ben yanlış bir aile seçtim kesinlikleeee ama işte devam ettiryorummm.... amaaaa işte çok depremelr atlattı sağlam desekdeee zedelenene kolonalrında bir ömrü olur diyorum):):):) bakalım

rabbim inş. hepimizin yuvasına huzur verir ...şunada inanıyorum islami olarak peygamber efendimiz geciktirmeden evlenin demiş biz allahın emriyle evleniyoruz bu şeytanın işine gelmiyor haramdan kendimizi sakınıyoruz die ve bizimle sürekli uğraşıyor şeytana karşı mücadele gücü versin allah hepimize

iyi hesabını bilyosan harikaaaa.....

göbeğinde hayırlı olsun ne diyim bacımmm... oh oh aoç de buluşuruzz:):):) dermişim.... allah mesud etsin iyice bacım

iyi hesabını bilyosan harikaaaa.....

göbeğinde hayırlı olsun ne diyim bacımmm... oh oh aoç de buluşuruzz:):):) dermişim.... allah mesud etsin iyice bacım

oooo sende angaradasın yani ibet buluşabiliriz bak ben bi ankaraa görüşmesi yapalım diyorum 3-4 kişi var :)
bu arada göbeğim içinde çok teşekkürler ama bu göbek psikolojimi bozmada birebir geçen yıl üzerimden düştüğünden giyemediğim kıyafetlerim üzerime gelmiyor

Son düzenleme:
amin bacım amin

akıllibıdık bacımmmm çok çok geçmiş olsunnnn ya bu eltindemi çıkmış hepsi kist beynin su toplama diz kemiği kırılması abovvvvvvvvvv ne diyimmm
senin yerine ben diyim düşmez kalkmaz 1 ALLAH....
ALLAHIM bu dünyada güzel hakka hukuğa dikkat ederek hak yemeden yaşamımızı nasip etsin.... üzücü

evet görüşürüzzz vallaaa... yemeğe gideriz sonrada buraya fotolarmızı koyarız hahahaaa:):):) yahut alışverişeeee... yada gel bu perşembe meşhur sosyete pazarna gidelim sıhıyedekine:):):) bize en uygunu o olurr kirli çıkılar olarak:):):)

bu arada göbekde sen mutluysan ne alaaa bacım.... azcık sabah ılıksu limon sık 17 gün iç geçer erir gider bir kaçda pilatesle lastikle çalış göbek hareketlerne ooohhh bitti gittti:):):)
kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz
güle güle bacımmm görüşrüz

kızlar şimdi eşimin de hakkını yemeyeyim di mi uzun bir zamandır alışverişte bana yardımcı oluyor. benim omuzlarım ağrıyor artık senelerdir marketten pazardan eve poşet taşımaktan. o da ilk başlarda dedi ki, ben giderim artık markete pazara. neyse bu işi üstlendi, markete gidiyor benim alacağımın üç katı malzeme, yazık diyorum bu kadar alma israf oluyor. pazara gidiyor, ben bir kilo diyorum, o üç alıyor. ben şunlar yeter diyorum, o söylemediklerimi de alıyor. en sonunda dellendim, şimdi beraber gidiyoruz. kavga dövüş ortada anlaşıp geliyoruz pazarcılar bile gülüyor bazen bize, ben 1 kilo tart diyorum, o üç diyo, ikide anlaşıyoruz

bana uyar valla havalarda düzeliyor arada bir değişiklik olur fotoda koyar hava atarız neden olmasın
benim midem rahatsız sabah aç karına sirke diyenler var limon diyenler varda mide rahatsız olunca bunları yapamıyorum aç karına bakalım havalar ısınsın kendime gücüm yeterse yürüyüşe çıkıcam ben eskiden çoook hareketliydim aerobik basketbol koşu evde cd den plates yapardım bu 1 yıldır bütün iyi alışkanlıklarımı yitirdim

[video=youtube;cLJUfTF1TVk]http://www.youtube.com/watch?v=cLJUfTF1TVk[/video]
harika bir dua insanın içine işliyor..
sıkıntıda olanlar amiin diyerek dinlesin ..

3 numaralı teyzemin dğününden evvel annem dedeme demiş ki baba 2 kilo taze fasulye al gelen olunca çeşit olarak koyarız. nur içinde yatsın dedeciğim sen tut 1 çuval al; yaz günü fasulye dayanmaz. Annem teyzemler ananem oturmuşlar o 1 çuval fasulyeyi ayıklamışlar birazını konserve birazını dondurucuya birazını kurutmalık olarak sabaha kadar hem kavga etmişler hem de çalışmışlar annem geyiğe sarmış iyi ki 2 kilo dedim ya 5 kilo deseydim 2-3 çuval mı olacaktı

aynı annemle babam gözümde halinizi canlandıra biliyorum küçüklüktendir şahit olduğum bi sahne annemsiz babam bazen alışveriş yapar annem görmeden balkona saklar poşetleri bilir herşeyin evde zaten olduğunu dayanamaz yine alır annemde yeni evliyken market alışverişini hep o yaparmış üstüne çalışıyorda iş çıkışı alışveriş sonra eve gel yemek çocuk sonradan boyun bel fıtığı çıkınca babam alışverişi üstlendi ama evde kavga eksik olmadı meyve sebzeler çürür atılır babam alışveriş delisi gördümü dayanamıyo bende öle bıkmışımki bu durumdan alışveriş yaptımmı hiçç birşeyi bir kilodan fazla alamıyorum misafir gelecekse sayılı alıyorum falan buzdolabımı boş temiz seviyorum:2::2::2::2::2:

bende kirli çıkı olmak istiyotum benide dahil edin lütfen
hoşgeldin bacım...nerdensin ne edersin ne yer ne içersin
haftada kaçgez evi süpürürü kaçz kez banyo yaparsın:):):) şaka şaka bacımmm hoşgeldin :):):)

kokoreççiler bana çok yakın gelirseniz haberim olsun makinemi kapar gelirim

merkezi yerlerde oturanları kıskanıyorummmmmmmmmmmmm senide kıskandım (aman maşallah allah nazardan sakınsım şimdi ters bişi olur molur üzerime kalır allah muhafaza ) ben diomki bacım planlayalım haberli görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…