Kirli Çıkılar )))

eşim ot almaz, sevmediğinden heralde. sevse heralde bütün hafta otlasak bitiremezdik onun aldıklarını

niye kızayım gökçecim ama bi laf var ya 'dışı seni içi beni yakar' bizim öyle işte allah uzuuun ömürler versin canım. siz de görürsünüz (hanyayı konyayı dermişim) 30, 40 seneleri

perşembeeeeeeeeeeee olsunmu
yemek mi kahvemi
:):):)
ayyyy cidden güzel olur

en merkezi seçeriz
kızılay
uyar herkeseee
:):):)

angaraya gidesim geldi

gökçe sen böyle eşini filan anlatıyosun ya
avatar resminden filan aklıma çok iğrenç bir espri geliyor nolur kızma
life of pi diyesim var hep

geçen gün izledik kızımda o filmi

evet ev işleriyle başı dertte olanlar seviyorum orayı da insan kendini zorunlu hissediyor valla iyi geldi bana
yaaaaa yani almayyayımmı ufffff kalıcımı zamanla iner be o şiştir be bacım.... ufff
al tabi benim yüzük minnak bişeydi zaten o zamanda zor olurdu yani
kızlar aranızda bingomatik alomatik kullanan var mı ya da oldu
bilen var mı ?
ben alo kullandım güzeldi bingo kullanmadım şimdi rinso kullanııyorum ama şöyle yapıyorum
önce kısa bir programım var 30dk onda yıkıyorum yarım ölçek kullanıyorum o zaman sonra normal 30 derce vey a90 derece ne yıkıyacaksam ona ayarlıyorum yarım ölçek de öyle kullanıyorum elektrik gidiyor ama çamaşırlar tertemiz oluyor bir ölçekle daha temiz oluyor gibi geliyor bana

eşime de derim listedekileri al bir bakarım neler neler ver oyyyyyyy
bunlar ne diyorum oğlun için düyor oysa oğlum çikolatayı sevmez pek kendine alıyor

ya kızlar şu hazır köfteler var ya kullanana var mı ben köfte yapamıyorum vallaha olmuyor kaç kere yaptım yok video izledim yok olmuyor olmuyor hazır alacam arada yemek için pratik de olur ne dersiniz normalde hazı hiç kullanama ama köfte alıcam yaaaa haaa bide tatlıları alıyorum revanı profetirol

kızlar alomatik ve bingomatik hakkında yorumu olan var mı iyi ya da kötü ?

ben bi ara renklilerde bingo aldım
ama eşimin yakası araziye çıkıtıklarından kötü oluyodu
pek iyi temizlemedi..aloyu bilmiyorum..şimdi hem beyaz hem renkli ariel yada omo kullanıyorum memnunum

tencereye koptum yaa:98:

loveli hazır köfteyi önermem canım, gündüz de konusu geçti, hazır köftelerde etin atık kısımları da kullanılıyor ve çok yağlı oluyor. neden beceremiyormuşsun anlamadım:26:

loveli , bade ve sunny ablacım sağolun yanıtlarınız için

sunny abla deterjanım persil ben değişikliği seviyorum macera arayasım var onun için bitmek üzere olan persilin yerine ne alsam diye araştırıyorum

bugünkü menü biraz alakasız mı oldu ne
tarhana çorbası
kıymalı patates yemeği
pırasalı börek
karışık salata
tatlı yok tabiiki eşim hala alışamadı yasak olduğuna. bulduğu anda affetmiyor

benim ous ben şimdi yattığım için evi temizliyo güyya bardakları makineden çıkarmış
yahu koca bardak dolu dolabı görmüyor sanki tencerelerin yanına koymuş
banyo paspaslarını yıkamıştım ser dedim klozet önündeki ayaklık kabinin önünde diğeri başka yerde..
ülen hiçmi bakmıyosun bu eşyaların yerine
ahh ah eniştem var adam canı sıkılınca poğaça yapıyo yaa milletin kocasına bak benim ousa bak

Son düzenleme:

bizim evde pazar gunleri ağlayarak geçer. adam pazar olayından nefret eder. kavgalar sonucu pazara gönderdiğimde ilk 2 tezgahtan her şeyi alır çıkar. özellikle her şeyi 3-5 kg alır ki 2-3 hafta pazara onu göndermeyim diye. pazarda asla ilerlemek istemez. ona göre hepsi aynıdır. hele 4 kg muz almış ki 2-3 güne çürüdü hepsi.

walla kızlar
ilk başta yani 1 yıl kadar pazara beraber çıktık
bak şunu şöle şunu burdan alcan diye gösterdim
bi kaç kere denemelik gönderdim
cık olmadı
iki parça almış
dünya para vermiş
yılmadım beraber yine gittik
tabi bu arada evde çektiğim dırdırı sölemeyoorum
anam benim herif şimdi inanamazsınız
pazarda bile pazarlık yapıyo
maşallah kocacıma diyorum
bölece elimi eteğimi çektim bu olaydan
ama tabi bitmiyo
geçem tatlı krizim tuttu
cnm dedim baklava al
bi getirdi taş
tabi ben yine dırdır
sonra aynı baklavacıdan haftasonu poaça alıyoduk
bi başladı benimki baklava aldıkta niye böle yapıyosunuz da
güya ban hava attı
seviyom ben bu adamı yawwwwwwww
maçta da şu an kendisi
yoksa yüz kere sorardı ne yazdın ne yazdın diye

eşim de yemek yapmayı çok ister arkadaşları var dolmayı sarmayı yapan, hatta turşu kuran. bi ara ben de yemek yapıcam diye tutturdu menemen yapacak mutfağa giriyo, hatta benim yanına gitmemi bile istemiyo. ben aynı bu şekilde bekliyorum içerde:18::18::18::18: arada su içmek bahanesiyle şöyle bir geçiyorum mutfağa iki kişilik menemen yapıyo güya, yarım kilodan fazla biber doğramış, bir kilo, belki de daha fazla domates, tepeleme 1 tatlı kaşığıyla karabiber, 8 tane yumurta
sessizce çıktım mutfaktan. biraz sonra elinde tava gerine gerine geliyo, süper oldu diye. hadi çekinme yiyebildiğin kadar ye diyo, tabağımı dolduruyo, veeeeee tadına bakıyorum:120::120::120: öksürerek banyoya. biberleri acısından koyduğu yetmezmiş gibi karabiberi boca edince yenmeyecek kadar acı koca bir tava menemen. ama toz kondurmuyo ve iki gün menemen yiyo
allahtan bir daha girmedi mutfağa

eşim de pazara artık ben gidicem dediği zamanlar aynı öyleydi. ilk iki tezgah, biri sebze biri meyve tamam. bir de kalabalıkta kadınlara değmeden yürümek işkence onun için, çok hassastır bu konuda bu yüzden çok girmek istemezdi içerilere. ama artık açıldı benimki, dalıyo kalabalığa bir de kocalarınızı pazara yalnız göndermeyin. pazarcıların kazıklamayı en sevdiği müşteriler, pazara yalnız çıkan erkekler en pahalısını ve en kötüsünü onlara kakalıyolar

off kizlar kopardiniz beni cok guldum yaaasiz beni guldurdunuz, Allah da sizi guldursun

kızlar alomatik ve bingomatik hakkında yorumu olan var mı iyi ya da kötü ?

daha önce alo kullandım ama memnun kalmadım renklileri soldurmuş gibi geldi
beyazlarıda bembeyaz yapmadı en önemlisi makineden çıkınca evi temizlik kokusu sarmadı şimdi omo kullanıyorum bu dediklerimin aynısı güzel yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…