Kirli Çıkılar )))

vallaaaa bana dünden uyar.....

benimde ehr yıl martta yazılırım pilatese haftada 1 giderdim haftada 1 havuz 1 fitnis aletli çalışma yürüyüş derkennnnn
bu yıl başlaamdım geçen yıl denizede doydummm ha pek iyide yüzemem zaten nefes sıkıntım var:):):)
bencedeee az daha ısınsın ne etsemmkiiiii....
:):):)
zaten en sevdiğim mevsim bahar.... adeta baharla birlikde iyice canlanıyorum
ama en verimli olduğum mevsim kış

al eline kipatnı oku oku oku çay ve kahve eşliğindeeee....

yazın reel alışverişi kışın sanal alışverişi severim:):):)

ay ne fenayımmmm

pazarda bütün satıcılar eşimi tanıyo onu uzaktan gördüklerinde hemen kalkıyolar, abicim buyur, domates çok güzel, şahane portakal var falan diye başlıyolar hemen. benimkinin de hemen koltukları kabarıyo, bak bana nasıl saygı gösteriyolar diye diyorum tabi gösterirler, sen pazara gelen en yağlı müşterilerden birisin, ben de pazarcı olsam en sevdiğim müşterim olurdun

abla benimkide öyle yaa
geçen yaz dedim eve gelirken pazardan geçiyosun sebze al barii
gitmiş 3 kilo fasulye almış..
birde morlu sarılı bi ot almışş.
bunlar ne dedim tezgahta teyzeler fasulye çok güzel bu otuda yanına yoğurtlayalım diye konuşmuşlar
buda onların aldıklarını almış
o ot neydi halen bilmiyorum
gider domates alır en pahalısı hangisiyse o çok iyidir der..
hiç bekarlığında yapmamış böyle şeyler
annesi sağolsun ekmek almaya bile kıyamayıp yollamamış..
şimdi çöpü dökünce bana çöp döktüm diyo..
sanki başkasının işini hayrına yapmış gibi teşekkür bekliyo
Allah nasip eder çocuğum olursa her işi yaptırıcam karısı benim gibi sinirinden kudurmasın

hemen yazalım yer seçelim buluşalım 1 kahvede içsek olurrrr :):):)

ayyyyyyyyyyy babamı özledimmmmmmmmmm ablacım sen yazdıkçaaa yanlış anlama annemle babam gibi bir durum hissettim.....
kıssmadaaaa

ayyyy çok güzellllll bizde böyle olsak yaaaa uzun süre mutlu evli barklı çoluk çocukkk yaaa akç yılda düzeliriz acaba 3 yıl bitti evliliğmizdeee ufff ufff

geçen yıl hiç tatil yapmadım sayıyorum bi balayına gittim oda hastalıkla geçti denizde görmedim ah ahhh deşme yaramı en sevdiğim mevsim bahar bütün bakışım duruşum mevsime bağlı değişiyor alışveriş hımmmm yok yaaa içimden gelmiyor sanırsam kilomun artışına bağlı pek cazip gelmiyor evlendiğimdendir kocam pek şanslı yaaaaa bazıları şanslı doğar bekarkene su gibi para harcardım şimdi içimden gelmyiyo içimden gelse hani kendini aşırı kasacak tiplerden değilim

önümüzdeki hafta içi bir gün seç canım malum ev taşıdım bu hafta iptal haldeyim eşimde ankarada değil hergün iş çıkışı birşeyleri toparlamak durumundayım sen yer söyle çok sapa olmadığı sürece dediğin gibi bir kahvede olsa içeriz tanışmış oluruz burda ne güzel muhabbet bağı kuruyrum bunu gerçek hayata taşımak isterim sanal kalmayalım sirkede var mutnojmet var....

arpaşehriye çorba
et sote sulu azcık yahni gibi bişey
birde pilav yapaydım kalkıp
yoğurt turp havuç
yeterrr
ha birde dünden irmik helva var
hiç sevmedim bu irmik helvasını
2.denememde kötü geldi tadı yadaaa bu genel olarak kötü belkidee....
eşim çok iyi desede ben pek yemezdim irmik helva canım annem unlu helva yapardıı bu pek bir yavan geldi....iyi tariflerniz varsa alayım

perşembeeeeeeeeeeee olsunmu
yemek mi kahvemi
ayyyy cidden güzel olur

en merkezi seçeriz
kızılay
uyar herkeseee

benim eşimde öyle yaaaa bişi pahalı oldumu sanki en iyisi o geçen bi mandalina aldım çok güzeldi ilerde daha pahalı bi mandalina var aldığımı boşalttırdı diğerinden aldı nasıl bir kafa ben meyve sebzede ucuz pahallıdan çok elime alırım ağırlığına rengine bakarım adam fiyata odaklı ....evet evett çocuuğum olsa alıştırcam marketede yollıycam arada bi evde süpürttürcem....geçen bi yer süpürttürdüm anam yerdeki poşet kımıldamadan duruyo çorap aynı yerinde koltuun altı desen hakgetire acep adamlarda bize taktikmi yapıyo bi defa tek kahvaltı hazırladı ondada çelik tencerede ekmek ısıtarak tenceremin anasını ağlatı basında durduğu halde ekmek kömür oldu tencere karardı 1 ay uğraştım beyazlatamadım ....

perşembeeeeeeeeeeee olsunmu
yemek mi kahvemi
ayyyy cidden güzel olur

en merkezi seçeriz
kızılay
uyar herkeseee

haftaya perşembe olarrr :) bana uyar evet kızılayda görüşürüz ulaşım kolay olur iş çıkışı bişierde atırtırırız kızılay avm de yada başka yerlerde olur

bizimkide bekarken pek pintiymiş şimdi ben aldım adamı hemm cöemrt oldu hemde feci harcarız....o der tek sana kısamıyorum gökçe diye:):):)

sende yaşa dieldiğince harcamak gelmiyor mu harcamaaa
harcayacağn zamanalrın gelicektir bacım....

ben evlendim tam 2 yıl vajinüsmus ile kuvrandım şükür yendim şimdide çocuk derdi amannn

ben isterim o isteemz neyseeee

bu yıl yaparsınız inşlh tatili....

bende baharı çok severim hattaaa pek music dinlemem yılda sadece 2 ay dinlerim nisan mayıs:):):) böyle farklı bir yaratığım bendee

gökçe sen böyle eşini filan anlatıyosun ya
avatar resminden filan aklıma çok iğrenç bir espri geliyor nolur kızma
life of pi diyesim var hep

haftaya perşembe olarrr :) bana uyar evet kızılayda görüşürüz ulaşım kolay olur iş çıkışı bişierde atırtırırız kızılay avm de yada başka yerlerde olur

bak ya kaçta çıkyonnnki benim kocada takılırmış peşimeeee akşam haaa nekadar akşammm

gökçe sen böyle eşini filan anlatıyosun ya
avatar resminden filan aklıma çok iğrenç bir espri geliyor nolur kızma
life of pi diyesim var hep
hahahaaaa güzeldiiiiiiiiiii

bu arada maşşalah tüm topiklerde senleniz badeeee

gidim bir pilav yapam ancak demini alır:):):)

ha birde uzun süredir bir rondoya ihtiyacım varrrr sizce bunlardanmı alayım yoksa tupper mı alayım elle çekilen lerden soğan doğrayıcı falan....

Doğrayıcı Ve Rondo | hızlıal.com

hangisini öneririsinz hamarat hanımlarrr....

şimdiden çok teşekkür ederim

gökçe hangi marka alırsan al
ama haznesi 1.5 lt olandan alırsan yazın domates suyu yaparken rahat olur

kızlar alomatik ve bingomatik hakkında yorumu olan var mı iyi ya da kötü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…