vallaaaa bana dünden uyar.....bana uyar valla havalarda düzeliyor arada bir değişiklik olur fotoda koyar hava atarız neden olmasın
benim midem rahatsız sabah aç karına sirke diyenler var limon diyenler varda mide rahatsız olunca bunları yapamıyorum aç karına bakalım havalar ısınsın kendime gücüm yeterse yürüyüşe çıkıcam ben eskiden çoook hareketliydim aerobik basketbol koşu evde cd den plates yapardım bu 1 yıldır bütün iyi alışkanlıklarımı yitirdim
3 numaralı teyzemin dğününden evvel annem dedeme demiş ki baba 2 kilo taze fasulye al gelen olunca çeşit olarak koyarız. nur içinde yatsın dedeciğim sen tut 1 çuval al; yaz günü fasulye dayanmaz. Annem teyzemler ananem oturmuşlar o 1 çuval fasulyeyi ayıklamışlar birazını konserve birazını dondurucuya birazını kurutmalık olarak sabaha kadar hem kavga etmişler hem de çalışmışlarannem geyiğe sarmış iyi ki 2 kilo dedim ya 5 kilo deseydim 2-3 çuval mı olacaktı
aynı annemle babamgözümde halinizi canlandıra biliyorum küçüklüktendir şahit olduğum bi sahne annemsiz babam bazen alışveriş yapar annem görmeden balkona saklar poşetleri bilir herşeyin evde zaten olduğunu dayanamaz yine alır annemde yeni evliyken market alışverişini hep o yaparmış üstüne çalışıyorda iş çıkışı alışveriş sonra eve gel yemek çocuk sonradan boyun bel fıtığı çıkınca babam alışverişi üstlendi ama evde kavga eksik olmadı meyve sebzeler çürür atılır babam alışveriş delisi gördümü dayanamıyo bende öle bıkmışımki bu durumdan alışveriş yaptımmı hiçç birşeyi bir kilodan fazla alamıyorum misafir gelecekse sayılı alıyorum falan buzdolabımı boş temiz seviyorum:2::2::2::2::2:
abla benimkide öyle yaakızlar şimdi eşimin de hakkını yemeyeyim di miuzun bir zamandır alışverişte bana yardımcı oluyor. benim omuzlarım ağrıyor artık senelerdir marketten pazardan eve poşet taşımaktan. o da ilk başlarda dedi ki, ben giderim artık markete pazara. neyse bu işi üstlendi, markete gidiyor benim alacağımın üç katı malzeme, yazık diyorum bu kadar alma israf oluyor. pazara gidiyor, ben bir kilo diyorum, o üç alıyor. ben şunlar yeter diyorum, o söylemediklerimi de alıyor. en sonunda dellendim, şimdi beraber gidiyoruz. kavga dövüş ortada anlaşıp geliyoruz pazarcılar bile gülüyor bazen bize, ben 1 kilo tart diyorum, o üç diyo, ikide anlaşıyoruz
hemen yazalım yer seçelim buluşalım 1 kahvede içsek olurrrr :):):)merkezi yerlerde oturanları kıskanıyorummmmmmmmmmmmm senide kıskandım (aman maşallah allah nazardan sakınsım şimdi ters bişi olur molur üzerime kalır allah muhafaza ) ben diomki bacım planlayalım haberli görüşelim
pazarda bütün satıcılar eşimi tanıyoonu uzaktan gördüklerinde hemen kalkıyolar, abicim buyur, domates çok güzel, şahane portakal var falan diye başlıyolar hemen. benimkinin de hemen koltukları kabarıyo, bak bana nasıl saygı gösteriyolar diye diyorum tabi gösterirler, sen pazara gelen en yağlı müşterilerden birisin, ben de pazarcı olsam en sevdiğim müşterim olurdun
vallaaaa bana dünden uyar.....
benimde ehr yıl martta yazılırım pilatese haftada 1 giderdim haftada 1 havuz 1 fitnis aletli çalışma yürüyüş derkennnnn
bu yıl başlaamdım geçen yıl denizede doydummm ha pek iyide yüzemem zaten nefes sıkıntım var:):):)
bencedeee az daha ısınsın ne etsemmkiiiii....
:):):)
zaten en sevdiğim mevsim bahar.... adeta baharla birlikde iyice canlanıyorum
ama en verimli olduğum mevsim kış
al eline kipatnı oku oku oku çay ve kahve eşliğindeeee....
yazın reel alışverişi kışın sanal alışverişi severim:):):)
ay ne fenayımmmm
hemen yazalım yer seçelim buluşalım 1 kahvede içsek olurrrr :):):)
ayyyyyyyyyyy babamı özledimmmmmmmmmm ablacım sen yazdıkçaaa yanlış anlama annemle babam gibi bir durum hissettim.....
kıssmadaaaa
ayyyy çok güzellllll bizde böyle olsak yaaaa uzun süre mutlu evli barklı çoluk çocukkk yaaa akç yılda düzeliriz acaba 3 yıl bitti evliliğmizdeee ufff ufff
önümüzdeki hafta içi bir gün seç canım malum ev taşıdım bu hafta iptal haldeyim eşimde ankarada değil hergün iş çıkışı birşeyleri toparlamak durumundayım sen yer söyle çok sapa olmadığı sürece dediğin gibi bir kahvede olsa içeriz tanışmış oluruz burda ne güzel muhabbet bağı kuruyrum bunu gerçek hayata taşımak isterim sanal kalmayalımsirkede var mutnojmet var....
abla benimkide öyle yaa
geçen yaz dedim eve gelirken pazardan geçiyosun sebze al barii
gitmiş 3 kilo fasulye almış..
birde morlu sarılı bi ot almışş.
bunlar ne dedim tezgahta teyzeler fasulye çok güzel bu otuda yanına yoğurtlayalım diye konuşmuşlar
buda onların aldıklarını almış
o ot neydi halen bilmiyorum
gider domates alır en pahalısı hangisiyse o çok iyidir der..
hiç bekarlığında yapmamış böyle şeyler
annesi sağolsun ekmek almaya bile kıyamayıp yollamamış..
şimdi çöpü dökünce bana çöp döktüm diyo..
sanki başkasının işini hayrına yapmış gibi teşekkür bekliyo
Allah nasip eder çocuğum olursa her işi yaptırıcam karısı benim gibi sinirinden kudurmasın
perşembeeeeeeeeeeee olsunmu
yemek mi kahvemi
ayyyy cidden güzel olur
en merkezi seçeriz
kızılay
uyar herkeseee
bizimkide bekarken pek pintiymiş şimdi ben aldım adamı hemm cöemrt oldu hemde feci harcarız....o der tek sana kısamıyorum gökçe diye:):):)geçen yıl hiç tatil yapmadım sayıyorum bi balayına gittim oda hastalıkla geçti denizde görmedim ah ahhh deşme yaramı en sevdiğim mevsim bahar bütün bakışım duruşum mevsime bağlı değişiyor alışveriş hımmmm yok yaaa içimden gelmiyor sanırsam kilomun artışına bağlıpek cazip gelmiyor evlendiğimdendir kocam pek şanslı yaaaaa bazıları şanslı doğar bekarkene su gibi para harcardım şimdi içimden gelmyiyo içimden gelse hani kendini aşırı kasacak tiplerden değilim
benim eşimde öyle yaaaa bişi pahalı oldumu sanki en iyisi o geçen bi mandalina aldım çok güzeldi ilerde daha pahalı bi mandalina var aldığımı boşalttırdı diğerinden aldı nasıl bir kafa ben meyve sebzede ucuz pahallıdan çok elime alırım ağırlığına rengine bakarım adam fiyata odaklı ....evet evett çocuuğum olsa alıştırcam marketede yollıycam arada bi evde süpürttürcem....geçen bi yer süpürttürdüm anam yerdeki poşet kımıldamadan duruyo çorap aynı yerinde koltuun altı desen hakgetireacep adamlarda bize taktikmi yapıyo bi defa tek kahvaltı hazırladı ondada çelik tencerede ekmek ısıtarak tenceremin anasını ağlatı basında durduğu halde ekmek kömür oldu tencere karardı 1 ay uğraştım beyazlatamadım ....
haftaya perşembe olarrr :) bana uyar evet kızılayda görüşürüz ulaşım kolay olur iş çıkışı bişierde atırtırırız kızılay avm de yada başka yerlerde olur
hahahaaaa güzeldiiiiiiiiiiigökçe sen böyle eşini filan anlatıyosun ya
avatar resminden filan aklıma çok iğrenç bir espri geliyor nolur kızma
life of pi diyesim var hep
hahahaaaa güzeldiiiiiiiiiii
bu arada maşşalah tüm topiklerde senleniz badeeee
tamammm yaaaaa cadı süpürgende güzelmişşşşben gezentiyim zaten
gidim bir pilav yapam ancak demini alır:):):)
ha birde uzun süredir bir rondoya ihtiyacım varrrr sizce bunlardanmı alayım yoksa tupper mı alayım elle çekilen lerden soğan doğrayıcı falan....
Doğrayıcı Ve Rondo | hızlıal.com
hangisini öneririsinz hamarat hanımlarrr....
şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?