loveli , bade ve sunny ablacım sağolun yanıtlarınız için
sunny abla deterjanım persil ben değişikliği seviyorum macera arayasım var onun için bitmek üzere olan persilin yerine ne alsam diye araştırıyorum
ahanda bulusmami var? derfat nerdesin biz cocuklularida kabul ederlermiki??? sahi kizlar bizede yer varmi?
loveli güvendiğin kasap varsa kasap köftesi al
güzel oluyo..
valla abla neden olmuyor bilmiyorum ama olmuyor valla oğlum da hep köfte yap anne diyor yapıyorum güzel olmuyor bazen kuru oluyor bazen çiğ oluyor bceremedim gittiloveli hazır köfteyi önermem canım, gündüz de konusu geçti, hazır köftelerde etin atık kısımları da kullanılıyor ve çok yağlı oluyor. neden beceremiyormuşsun anlamadım:26:
sağol canım bakıyorum hemenloveli madem rinso kullanıyorsun
şok markette indirimi varmış bak sunny abla deyince aklıma geldi
Rinso Deterjan – Yumoş Hediyeli | Şok Marketler
eşim de yemek yapmayı çok isterarkadaşları var dolmayı sarmayı yapan, hatta turşu kuran. bi ara ben de yemek yapıcam diye tutturdu menemen yapacak mutfağa giriyo, hatta benim yanına gitmemi bile istemiyo. ben aynı bu şekilde bekliyorum içerde:18::18::18::18: arada su içmek bahanesiyle şöyle bir geçiyorum mutfağa iki kişilik menemen yapıyo güya, yarım kilodan fazla biber doğramış, bir kilo, belki de daha fazla domates, tepeleme 1 tatlı kaşığıyla karabiber, 8 tane yumurta
sessizce çıktım mutfaktan. biraz sonra elinde tava gerine gerine geliyo, süper oldu diye. hadi çekinme yiyebildiğin kadar ye diyo, tabağımı dolduruyo, veeeeee tadına bakıyorum:120::120::120: öksürerek banyoya. biberleri acısından koyduğu yetmezmiş gibi karabiberi boca edince yenmeyecek kadar acı koca bir tava menemen. ama toz kondurmuyo ve iki gün menemen yiyo
allahtan bir daha girmedi mutfağa
seyyah işinin başına dön lütfen
sen olunca yazılar cok oluyor
bugun gun içinde 17 sayfa geriden okudum, bir de tam gun girmesem neler olurdu kim bilir
oooooooooooo
herkeşler burdaymış
ELİFCİNO YOKMUŞ
(en darılma hemşom, meslektaşım )
yarışmada et yemekleri var
değişik tarifler çıkar inş.
kızlar alomatik ve bingomatik hakkında yorumu olan var mı iyi ya da kötü ?
ayyymusmutlu oldum.
onun linki ne, biz de bakardık, zahmetsizce :)
bingomatik renkliler için kullandım, memnunum, fakat ben çamaşırları önce düşük sıcaklık-kısa programda toz deterjanla; sonra uzun programda sıvı deterjanla yıkıyorum. takıntılı olduğumu söylemiş miydim?
kızlar çok teşekkürler deterjan konusundaki yanıtlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?