al-sat için vadesiz tl hesabı açtırıyorsun (6 ayda bir hesap işletim ücreti alırlar uyanıklar avuçlarını yalasınlar diye 2 tane fatura ödeme talimatı veriyorsun) internet üzerinden kendin de açabilirsin vadesiz altın hesabını.Gunaydin kirli cikilar arabamizi degistirecektik. Para biriktiriyoduk. Esim kanima girdi altin cok dustu bankadan altin mi alsak arada al sat yapar belki kar elde ederis dedi. Ben zaten istiyordum al sat yapmak baliklama tamam dedim tabi. Burdaki yorumlardan da daha cok garanti bankasinin adini duymustum. Karar verdik garanti bankasindan bugun altin hesabi actiricam. Size sorum altin hesabini ne diyerek actirayim. Normal hesap actirayim yoksa vadesiz altin hesabimi denilcek. Nasil oluyor hic bilmiyorum ben dolar altin turk lirasi arasi al sat yapmak istiyorum .
:) davet olursa orayada geliriz nolcak ki :) eşime ordan bi iş teklifi gelmişti oralarda yaşamak zor olur die yok demiştim şimdi düşünebilirim :) sizlerle buluşmak varsa neden olmasın
eşin ne iş yapıyordu
neden istemedin nasıl zorluklardan korktun
Merhaba,sırkecı sen bu markadanmı kullanıyosun pekı yoksa arastırmaların sonucumu bu kanıya wardın? yanı alırsam 3 5 sene sonra yıne supurge arayısına gırmek ıstemıyorum...
eşim maden mühendisi ilk evlendiğimiz zamanlardı eşimle evliliğimi görücü usuluydü desem yeridir ...benim ankarada bi düzenim vardı daha eşimi tam tanımadan bütün düzenimi bırakıp oraya gitmeye cesaretim yoktu en zından evlilikte birşeyleri oturtana kadar düzenimi bozmak istemedim:) daha önce bodrumda çalışmışta kendisi turgut reistemi ne tam hatırlamıyorum
zeytincan aleykum selam
olmadı farmasio şarkı müslüm gürses in değil orcinali asya nındı. Müziği de yabancı
bak sımdııı sazanlıcammm
tasınıyormusunnnnnnnn
eşim maden mühendisi ilk evlendiğimiz zamanlardı eşimle evliliğimi görücü usuluydü desem yeridir ...benim ankarada bi düzenim vardı daha eşimi tam tanımadan bütün düzenimi bırakıp oraya gitmeye cesaretim yoktu en zından evlilikte birşeyleri oturtana kadar düzenimi bozmak istemedim:) daha önce bodrumda çalışmışta kendisi turgut reistemi ne tam hatırlamıyorum
zeytincan aleykum selam
o zaman bana gelmekle yetinicen
çocuğum olursa eşime bodrumdan denizliden iş teklifi gelse gidebilirim :) şimdi değil canım ....çocuğu ankara istanbulda yetiştirmektende daha küçükk bir ilde yetiştirmek tercihimdir tabi allah ne nasip eder bilmem...sen nasılsın canım
çocuğum olursa eşime bodrumdan denizliden iş teklifi gelse gidebilirim :) şimdi değil canım ....çocuğu ankara istanbulda yetiştirmektende daha küçükk bir ilde yetiştirmek tercihimdir tabi allah ne nasip eder bilmem...sen nasılsın canım
dün pazardan 7 tl ye tüm haftanın ihtiyacını alabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorumDD
ıyıyım canım ne olsunn bıldıgın gıbı
bu ay bıraz daha duzlukteyız cok sukur topcılerı takıp edıyorum kendı kendımı umutlandırıyorum bırıkım yapabılırsın bu ay yapmalısın dıye :) gaz verıyroum kendıme yazmadan
buarada bebege karar verdınızmı ? buarada bodrumda yasamak gerkcekten harıka olurdu ya merkez ollmasa da guzel olurda merkez olsada olur
aam calısmıcan tabı evde olcan
of ya ne guzel olurdu
buarada bordumlu bırılerımı var
bodrumun hıc kıs oldugunu dusunemıyorum
ıyıyım canım ne olsunn bıldıgın gıbı
bu ay bıraz daha duzlukteyız cok sukur topcılerı takıp edıyorum kendı kendımı umutlandırıyorum bırıkım yapabılırsın bu ay yapmalısın dıye :) gaz verıyroum kendıme yazmadan
buarada bebege karar verdınızmı ? buarada bodrumda yasamak gerkcekten harıka olurdu ya merkez ollmasa da guzel olurda merkez olsada olur
aam calısmıcan tabı evde olcan
of ya ne guzel olurdu
buarada bordumlu bırılerımı var
bodrumun hıc kıs oldugunu dusunemıyorum
ne aldın meselaaa :)
ben pazara 50 lıraylada cıksam 20 lıraylada cıksam ılla hepsını bıtırıyorum nasıl yeteneklıyım dımı :26:
1 kilo havuç
2 kilo elma
pırasa
karnıbahar
dereotu
taze soğan
maydanoz
hepsi 7 tl tuttu
meyveyi tek çeşit alıyorum
bir hafta portakal bir hafta elma
7 tl diyince öle kenarda satılmayan ürünler gelmesin normal tezgahtan aldım
1 tl den kilosu
2 kişiyiz geçen haftada soğan patates almıştım idare edioruz
burası uygunda olabilir
geçen haftalarda eşime 10 tl pazar parası ayırdım dedim yetmez manavdan alıyoruz 20 25 tutuo ne alcan onla dedi ben alırım dedim ilk kez pazara çıkmıştım 6 tl harcayıp döndüm tebrik almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?