Kirli Çıkılar )))

al-sat için vadesiz tl hesabı açtırıyorsun (6 ayda bir hesap işletim ücreti alırlar uyanıklar avuçlarını yalasınlar diye 2 tane fatura ödeme talimatı veriyorsun) internet üzerinden kendin de açabilirsin vadesiz altın hesabını.

:) davet olursa orayada geliriz nolcak ki :) eşime ordan bi iş teklifi gelmişti oralarda yaşamak zor olur die yok demiştim şimdi düşünebilirim :) sizlerle buluşmak varsa neden olmasın

eşin ne iş yapıyordu
neden istemedin nasıl zorluklardan korktun

eşin ne iş yapıyordu
neden istemedin nasıl zorluklardan korktun

eşim maden mühendisi ilk evlendiğimiz zamanlardı eşimle evliliğimi görücü usuluydü desem yeridir ...benim ankarada bi düzenim vardı daha eşimi tam tanımadan bütün düzenimi bırakıp oraya gitmeye cesaretim yoktu en zından evlilikte birşeyleri oturtana kadar düzenimi bozmak istemedim:) daha önce bodrumda çalışmışta kendisi turgut reistemi ne tam hatırlamıyorum
zeytincan aleykum selam

Son düzenleme:
sırkecı sen bu markadanmı kullanıyosun pekı yoksa arastırmaların sonucumu bu kanıya wardın? yanı alırsam 3 5 sene sonra yıne supurge arayısına gırmek ıstemıyorum...
Merhaba,
5 senede 2. supurgemde bozulunca ,gecen sene netten biraz araştırma yapıp bir kaç marka arasından dyson da karar kılıp aldım.En eski modeli olmasina rağmen cok memnunum.

Son düzenleme:

bak sımdııı sazanlıcammm
tasınıyormusunnnnnnnn

olmadı farmasi o şarkı müslüm gürses in değil orcinali asya nındı. Müziği de yabancı

ben yorumladığı şarkı olarak yazdım
ama kendine has bir yorumu vardı rahmetlinin
ben de o müslüm gürses deyince

hemen gelen şarkı mesela o

ayrıca usta ve paramparçayı da güzel değişik yorumlamıştı

seyyah günün bazı zamanlarında piyasayı takip ediyorum o a banka sayfasını açıyorum

bak sımdııı sazanlıcammm
tasınıyormusunnnnnnnn

çocuğum olursa eşime bodrumdan denizliden iş teklifi gelse gidebilirim :) şimdi değil canım ....çocuğu ankara istanbulda yetiştirmektende daha küçükk bir ilde yetiştirmek tercihimdir tabi allah ne nasip eder bilmem...sen nasılsın canım

o zaman bana gelmekle yetinicen

ıyıyım canım ne olsunn bıldıgın gıbı
bu ay bıraz daha duzlukteyız cok sukur topcılerı takıp edıyorum kendı kendımı umutlandırıyorum bırıkım yapabılırsın bu ay yapmalısın dıye :) gaz verıyroum kendıme yazmadan
buarada bebege karar verdınızmı ? buarada bodrumda yasamak gerkcekten harıka olurdu ya merkez ollmasa da guzel olurda merkez olsada olur
aam calısmıcan tabı evde olcan
of ya ne guzel olurdu
buarada bordumlu bırılerımı var
bodrumun hıc kıs oldugunu dusunemıyorum

dün pazardan 7 tl ye tüm haftanın ihtiyacını alabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorumDD

ne aldın meselaaa :)
ben pazara 50 lıraylada cıksam 20 lıraylada cıksam ılla hepsını bıtırıyorum nasıl yeteneklıyım dımı :26:

bodrum kışın çok kötü ya
rüzgar soğuk ıyyyyyyyyyyy
ama yazı için elbet katlanılacak dert
dua ederseniz ben gidicem inşallah

selam hatunlar.
üstümde nasıl bir ağırlık var,kızlar gripti,bana da sattılar herhalde.
şu kış bitsin artık yahu.şöyle dökülelim dışarılara.
kalplerası gaz işinizi halledebildiniz mi,bu arada diğer yazılarını da okudum,kendini bilmez insanlar her yerde can sıkar,sen de mesafeni ona göre ayarlarsın,olur biter güzelim.
böyle durumlarda iş eşlerde bitiyor,onlar adam olana kadar da bir ömür geçiyor.maalesef.

bu ay artık düşünüyorum canım şimdiye kadar korunuyordum bakalım artık bundan sonra allah nasip eder inş.devir tasarruf derdi kendinden kısmadan birşey sahibi olunmuyor walla :)

Son düzenleme:
ne aldın meselaaa :)
ben pazara 50 lıraylada cıksam 20 lıraylada cıksam ılla hepsını bıtırıyorum nasıl yeteneklıyım dımı :26:

1 kilo havuç
2 kilo elma
pırasa
karnıbahar
dereotu
taze soğan
maydanoz

hepsi 7 tl tuttu
meyveyi tek çeşit alıyorum
bir hafta portakal bir hafta elma
7 tl diyince öle kenarda satılmayan ürünler gelmesin normal tezgahtan aldım
1 tl den kilosu
2 kişiyiz geçen haftada soğan patates almıştım idare edioruz
burası uygunda olabilir
geçen haftalarda eşime 10 tl pazar parası ayırdım dedim yetmez manavdan alıyoruz 20 25 tutuo ne alcan onla dedi ben alırım dedim ilk kez pazara çıkmıştım 6 tl harcayıp döndüm tebrik almıştım

markapon diye sapır saçma bir alış veriş sitesine üye olmusum
üyeliğimi silemiyorum
sürekli mesaj geliyor
yardım

karanfil duyyy sesimi

oh karlı alışveriş benimde hiç pazar alışkanlığım yok vakit az olunca haftasonu markete gidiyorum bütün ihtiyaçlarımı alıyorum pazarın günü bana uymuyor işten eve varışım çok geç halim olmuyor pazardan eve yürümeside var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…