bu ay artık düşünüyorum canım şimdiye kadar korunuyordum bakalım artık bundan sonra allah nasip eder inş.devir tasarruf derdi kendinden kısmadan birşey sahibi olunmuyor walla :)
oh karlı alışveriş benimde hiç pazar alışkanlığım yok vakit az olunca haftasonu markete gidiyorum bütün ihtiyaçlarımı alıyorum pazarın günü bana uymuyor işten eve varışım çok geç halim olmuyor pazardan eve yürümeside var...
bende korkuyordum eim evlendiğimiz gündendir başımın etini yiyordu artık daha fazla geciktiremedim napim bundan sonrası allahtan nasibimde varsa olur....folik asite başladım gibi bişi bi gün içiyorum 5 gün içmiyorumbu ay korunmayı bırakcakmısınız canım siz
folik asite başladın mı
ben korkuyorum halaa
eşimde korkuyor sanırım erteleme derdindeyiz yani hem istiyoruz hem de korkuyoruz
benim sözleşmem biticek tekrar yenileme yapılmayabilir tek maaşla ne yaparız die dert edip duruyoruz
benimde eskiden öleydi canım
minibüse binmem gerekiyordu gidebilmem için eve gelişimde çok geç oluyordu
haftasonları manavdan alıyorduk 2 parça şey dünya para tutuordu
şimdi hemen bir üst sokakta kuruluo eve giderken uğrayıp eksikleri alıyorum
ben çorludayım canımzeytin orasi neresi yabende gelmek istiyorum... bende dun pazarq ugradim ama aradaki farka bak.
1 kg domates 3.5
1 kg pirasa 2
1 kg salatalik 2.5
2 kg muz 7
2 kg armut 5
3 parca yesillik 1.5
1 kg kabak 2
1 kg limon 2.5
bukadar tuttu cunku anca getirebilcemi aldim kizimla gitmistim. yani daha patates sogan bi kac sebze ddaha olabilirdi olaya bk yaaaa. ankara cok pahali...
bende korkuyordum eim evlendiğimiz gündendir başımın etini yiyordu artık daha fazla geciktiremedim napim bundan sonrası allahtan nasibimde varsa olur....folik asite başladım gibi bişi bi gün içiyorum 5 gün içmiyorumilaç hususunda çok kötüyüm
bizim ordaki pazar marketle aynı fiyata satıyor birde seçtirmiyor üstüne üstlük...markete gidiyorum zaten fazla almayı sevmem azar azar alıyorum tüketeceğim kadar çok tutmuyor o zaman
zeytin sen ne iş yapıyorsun memurdun sanki katip değilsindir heralde sözleşmeli falan
kamuda çalışıyorum cnm sözleşmeli personelim
ya ölünün arkasından konusulmaz ama
m. gürsesin hangi şarkısını biliyorsunuz Allah aşkına
ben bir şarkı bulamadım
orhan baba deyin herkes 5 şarkı sayar
medıamarkt da adam göstermek için açtı Allaın daysınını yere yapışık halıyı kaldırdı resmen.zaten o motor kısmı uçak motoruna benziyobenim paracıklarıma kıyabildiğim ve süpürgemi kaybettiğim zaman hiç düşünmeden gidip alacağım süpürge dyson dır. Yalnız suyu asla çekmemen gerekiyor. Bence biraz araştır kullanıcı yorumlarını oku videolarını izle git electroworlddeki mediamarkttaki satış danışmanı abileri biraz bunalt oralarda dene gör ona göre karar ver. şu arielin kapsüllü deterjanı indirime girdiğinde bana haber versene merak ediyorum denemem lazım.
iyi günlerde kullan ablacımbenim süpürgem birkaç gündür bozulmuştu, en yakın zamanda yaptırmam lazım. ama eşim bu akşam bunlardan getirmiş bi tane
çok pratik bişeye benziyor. çalıştırdım, gayet güzel. süpürge bozuk olunca her yer toz olmuştu, yarın sabah ilk işim evi süpürmek
benim arakadaş yaptıda şu katipliğimulticim katiplerde kıyafet tektip mi yahu
markapon diye sapır saçma bir alış veriş sitesine üye olmusum
üyeliğimi silemiyorum
sürekli mesaj geliyor
yardım
karanfil duyyy sesimi
tatlım kolay kolay kamudaysan sözleşmeler feshedilmez yenilenir hem sizlere kadro gelecek hayırlısıyla dert etme bebek rızkıyla geliyor bende eskiden kamuda sözleşmeliydim sonra kpss ile kadroya geçtim
kııııızlaaaar hayırlı günler hepinizeeee
zeytin orasi neresi yabende gelmek istiyorum... bende dun pazarq ugradim ama aradaki farka bak.
1 kg domates 3.5
1 kg pirasa 2
1 kg salatalik 2.5
2 kg muz 7
2 kg armut 5
3 parca yesillik 1.5
1 kg kabak 2
1 kg limon 2.5
bukadar tuttu cunku anca getirebilcemi aldim kizimla gitmistim. yani daha patates sogan bi kac sebze ddaha olabilirdi olaya bk yaaaa. ankara cok pahali...
bende buhafta ilkkez aldim yazdan beri... benim sipa ikisinede bayiliyo... kizlar bi yandan gunes var bi yandan kar yagioyo suan....
çok teşekkürler canım yorumlarınız benim için önemlifarması canım tursılden arıele bı cok deterjan denedım... fıkırlerımı sooleyım persıl renklılerde guzel beyazlarda begenmedım. omo guzel ve dıerlerıne gore pahalı oldugu ıcın pek tercıh etmıyorum ama gecenlerde arıleın su yenı cıkan sıvı kapsullerı warya ındırıme gırmıstı 32 lısı 10 lıraya renklı ıcın olanını aldım we muhtesemmm yumos koymayı unuttugum halde cok guzel kokuyodu bı keresınde camısırlarım o derece guzel.. beyazlar ıcın olanından almadıgıma ve fırsat gelmısken depolamadıgıma pısman oldum.. ama takıpteyım.... bıse alonun beyazlar ıcın olanını on yıkmalı yıkayıp makınede bıraz bekletırsen yanı guzel oluyo.. ne karısık yazmısım yaa kusura bakma...
abla çok pratik oluyor 2 gündür hemen gelinp geçilen yeri alıveriyorum ohh missbenim süpürgem birkaç gündür bozulmuştu, en yakın zamanda yaptırmam lazım. ama eşim bu akşam bunlardan getirmiş bi tane
çok pratik bişeye benziyor. çalıştırdım, gayet güzel. süpürge bozuk olunca her yer toz olmuştu, yarın sabah ilk işim evi süpürmek
vealeykümselam geçmiş olsun canımmmmmselam hatunlar.
üstümde nasıl bir ağırlık var,kızlar gripti,bana da sattılar herhalde.
şu kış bitsin artık yahu.şöyle dökülelim dışarılara.
kalplerası gaz işinizi halledebildiniz mi,bu arada diğer yazılarını da okudum,kendini bilmez insanlar her yerde can sıkar,sen de mesafeni ona göre ayarlarsın,olur biter güzelim.
böyle durumlarda iş eşlerde bitiyor,onlar adam olana kadar da bir ömür geçiyor.maalesef.
domates ve salatalık almayalı mevsim oldu
pazara da gitmedim bu hafta
buzluk tıklım tıklım bi süre daha buzluktan takılmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?