Kirli Çıkılar )))

bu ay artık düşünüyorum canım şimdiye kadar korunuyordum bakalım artık bundan sonra allah nasip eder inş.devir tasarruf derdi kendinden kısmadan birşey sahibi olunmuyor walla :)

bu ay korunmayı bırakcakmısınız canım siz
folik asite başladın mı
ben korkuyorum halaa
eşimde korkuyor sanırım erteleme derdindeyiz yani hem istiyoruz hem de korkuyoruz
benim sözleşmem biticek tekrar yenileme yapılmayabilir tek maaşla ne yaparız die dert edip duruyoruz

benimde eskiden öleydi canım
minibüse binmem gerekiyordu gidebilmem için eve gelişimde çok geç oluyordu
haftasonları manavdan alıyorduk 2 parça şey dünya para tutuordu
şimdi hemen bir üst sokakta kuruluo eve giderken uğrayıp eksikleri alıyorum

zeytin orasi neresi yabende gelmek istiyorum... bende dun pazarq ugradim ama aradaki farka bak.
1 kg domates 3.5
1 kg pirasa 2
1 kg salatalik 2.5
2 kg muz 7
2 kg armut 5
3 parca yesillik 1.5
1 kg kabak 2
1 kg limon 2.5
bukadar tuttu cunku anca getirebilcemi aldim kizimla gitmistim. yani daha patates sogan bi kac sebze ddaha olabilirdi olaya bk yaaaa. ankara cok pahali...

bende korkuyordum eim evlendiğimiz gündendir başımın etini yiyordu artık daha fazla geciktiremedim napim bundan sonrası allahtan nasibimde varsa olur....folik asite başladım gibi bişi bi gün içiyorum 5 gün içmiyorum ilaç hususunda çok kötüyüm

bizim ordaki pazar marketle aynı fiyata satıyor birde seçtirmiyor üstüne üstlük...markete gidiyorum zaten fazla almayı sevmem azar azar alıyorum tüketeceğim kadar çok tutmuyor o zaman

zeytin sen ne iş yapıyorsun memurdun sanki katip değilsindir heralde sözleşmeli falan

ben çorludayım canım
burası baya ucuz herşeyde öyle
şanslıyız bu konuda sanırım
domates 1.5 muz 2 tl di kilosu almadım taşıyamazdım çükü

cnm o zaman hiç gerek yok pazara gitmeye

folik asit önemli diyorlar cnm telefonunu fln kur istersen sana uygun saate
başlarda bana baş ağrısı uyku yaptı ama alıştım şimdi
hatta kalsiyum da almaya çalışıyorum dişler çürümesin die

kamuda çalışıyorum cnm sözleşmeli personelim

tatlım kolay kolay kamudaysan sözleşmeler feshedilmez yenilenir hem sizlere kadro gelecek hayırlısıyla dert etme bebek rızkıyla geliyor bende eskiden kamuda sözleşmeliydim sonra kpss ile kadroya geçtim

banucum gecmis olsun bizim bidikta beni carpti hala kurtulamadim... zeytin cok iyiymis ya birazda semtler arasi farkedio ya onun ceremesi bence bizimki... napalim....

domates ve salatalık almayalı mevsim oldu
pazara da gitmedim bu hafta
buzluk tıklım tıklım bi süre daha buzluktan takılmayı düşünüyorum

merhaba kızlar dersim bitti eve geldim
öğleden sonra da okulda deneme sınavı var ona gider gelirim nasipse
şimdi geçmişi okuyayım bakalım

herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim efem

ya ölünün arkasından konusulmaz ama

m. gürsesin hangi şarkısını biliyorsunuz Allah aşkına
ben bir şarkı bulamadım

orhan baba deyin herkes 5 şarkı sayar

gece rüyana gelip kulağına şarkı söylerse hatırlarsın
medıamarkt da adam göstermek için açtı Allaın daysınını yere yapışık halıyı kaldırdı resmen.zaten o motor kısmı uçak motoruna benziyo.param olunca bende alıcam

iyi günlerde kullan ablacım
multicim katiplerde kıyafet tektip mi yahu
benim arakadaş yaptıda şu katipliği
normal giyiniyodu..
yapamadı istifa etti..

markapon diye sapır saçma bir alış veriş sitesine üye olmusum
üyeliğimi silemiyorum
sürekli mesaj geliyor
yardım

karanfil duyyy sesimi

markalı morlu yerlere girme dedik dimi
debelen dur şimdi

Son düzenleme:
tatlım kolay kolay kamudaysan sözleşmeler feshedilmez yenilenir hem sizlere kadro gelecek hayırlısıyla dert etme bebek rızkıyla geliyor bende eskiden kamuda sözleşmeliydim sonra kpss ile kadroya geçtim

inş. dediğin gibi olur canım ya ben kendimi o kadar şanslı görmüyorum
ama yenileme yapmayabiliorlar o yüzden korkuyorum daha önce böyle şeyler oldu çünkü yenilemediler
neyse derin mevzular

bende buhafta ilkkez aldim yazdan beri... benim sipa ikisinede bayiliyo... kizlar bi yandan gunes var bi yandan kar yagioyo suan....

ben bu hafta pazardan

2 kg domates kilosu 1.5 tl
1 kg ıspanak 1.5 tl
1 kg pırasa 50 kr.
1 kg havuç 50 kr
1 kg turp 50 kr
1 kg kereviz 1 tl
3 adet kıvırcık tanesi 50 kr
2 demet roka tanesi 35 kr
1 demet tere tanesi 35 kr
2 kilo elma kilosu 1.5 tl
2 kg portakal kilosu 1.25 tl

aldım. ben kızımdan ancak akşam saat altıda dönebildim. gelince pazara çıktık hemen. akşam saati fiyatlar dipteydi
aldıklarım da gerçekten çok taze ve güzeldi, yani öyle kalmış bayat falan değil çok da kaliteliydi. bundan sonra daha geç çıkmak lazım

Son düzenleme:
zeytin sizin pazar süpermiş sen nerde ikamet ediyordun? eğer ankara ise yedi numaradaki receple haydarın ucuzcu markete gittikleri gibi ben de pazara geleyim poşetlerimle

çok teşekkürler canım yorumlarınız benim için önemli
abla çok pratik oluyor 2 gündür hemen gelinp geçilen yeri alıveriyorum ohh miss
vealeykümselam geçmiş olsun canımmmmm
domates ve salatalık almayalı mevsim oldu
pazara da gitmedim bu hafta
buzluk tıklım tıklım bi süre daha buzluktan takılmayı düşünüyorum

:13::13::13::13: aynen kış geldi pazara kaç kere çıktım hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…