Kirli Çıkılar )))

kızlar aranızda bingomatik alomatik kullanan var mı ya da oldu
bilen var mı ?

farması canım tursılden arıele bı cok deterjan denedım... fıkırlerımı sooleyım persıl renklılerde guzel beyazlarda begenmedım. omo guzel ve dıerlerıne gore pahalı oldugu ıcın pek tercıh etmıyorum ama gecenlerde arıleın su yenı cıkan sıvı kapsullerı warya ındırıme gırmıstı 32 lısı 10 lıraya renklı ıcın olanını aldım we muhtesemmm yumos koymayı unuttugum halde cok guzel kokuyodu bı keresınde camısırlarım o derece guzel.. beyazlar ıcın olanından almadıgıma ve fırsat gelmısken depolamadıgıma pısman oldum.. ama takıpteyım.... bıse alonun beyazlar ıcın olanını on yıkmalı yıkayıp makınede bıraz bekletırsen yanı guzel oluyo.. ne karısık yazmısım yaa kusura bakma...

ya ölünün arkasından konusulmaz ama
m. gürsesin hangi şarkısını biliyorsunuz Allah aşkına
ben bir şarkı bulamadım

orhan baba deyin herkes 5 şarkı sayar

allah rahmet eylesin
orhan babanın müzklerinin yurt dışında müzik okullarında okutulduğunu duymuştum:44::44:

ya ölünün arkasından konusulmaz ama
m. gürsesin hangi şarkısını biliyorsunuz Allah aşkına
ben bir şarkı bulamadım

orhan baba deyin herkes 5 şarkı sayar

aklıma sadece "paramparça" geliyor ama onun şarkısı değildi tabi. bu topicte jiletci yoktur kız, biz bilemeyik şarkılarını

hanımlar ıyı geceler bende bıse danısıcam yaa supurgemden hıc memnun deılım sımdı b ıyandan dıer sekmeden arastırıyorum ama fıkırlerınızı almak ıstedım onerınız varmı neelr kullanıyorusunuz hangıısınıden memnunsuınuz?
phılıps ıyı gıbı su maraton olanları ama bılemedım???

annemden yeni geldim. hani kimse kalmamış

eğer iyi bir şey alayım evladiyelik olsun bütçem de müsait diyorsan dyson Dc 37 den itibaren gönül rahatlığıyla alabilirsin. Philipslerle arnicalarla kıyaslanmaz bile.

yanı aslında tozla hıc aram yok oyuzden dusunuyorum ama soylekı ondada cam kırıgı cekememe halılara zarar werme durumlarından soz edılıyorya o kafamı karıstırdı.. bıde tabı yetkılı servıs konusu war bılemedım yaaa....

benim paracıklarıma kıyabildiğim ve süpürgemi kaybettiğim zaman hiç düşünmeden gidip alacağım süpürge dyson dır. Yalnız suyu asla çekmemen gerekiyor. Bence biraz araştır kullanıcı yorumlarını oku videolarını izle git electroworlddeki mediamarkttaki satış danışmanı abileri biraz bunalt oralarda dene gör ona göre karar ver. şu arielin kapsüllü deterjanı indirime girdiğinde bana haber versene merak ediyorum denemem lazım.

benim süpürgem birkaç gündür bozulmuştu, en yakın zamanda yaptırmam lazım. ama eşim bu akşam bunlardan getirmiş bi tane
çok pratik bişeye benziyor. çalıştırdım, gayet güzel. süpürge bozuk olunca her yer toz olmuştu, yarın sabah ilk işim evi süpürmek

Eklentiler

• $süp.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 34
sırkecı sen bu markadanmı kullanıyosun pekı yoksa arastırmaların sonucumu bu kanıya wardın? yanı alırsam 3 5 sene sonra yıne supurge arayısına gırmek ıstemıyorum...

sirkeci ben kullanıyorum ariel kapsülü oğlum hemen hemen iki ay yetecek kadar getirmişti bana. renkliler için olan da, beyazlar için olan da çok güzel. indirimde bulsam ben de alırım biraz daha. bir de fairy platinium getirdi birkaç paket. o da süper bulaşık makinesinde. çok farklı diğerlerinden

zamanında calgonit finish sıvı bulaşık makinesi deterjanından 3 kutu stokladığım için hala duruyor bitsin ben de fairy i denemek istiyorum

kapsül ben kullandım beyazları beyazlattı ama bana ağarttı gibi geldi yani temizlikten ziyade ağartıcı
renklilerde fark görmedim en azından leke çıkarmadı ama bizim lekeler az buz değil her kıyafette boya mutlaka var ve makinam da eski belki ondandır
zira ariel gerçekten iyi normalde

sırkecı sen bu markadanmı kullanıyosun pekı yoksa arastırmaların sonucumu bu kanıya wardın? yanı alırsam 3 5 sene sonra yıne supurge arayısına gırmek ıstemıyorum...
yok ben dyson kullanmıyorum bende arçelik in toz torbalı bir süpürgesi var ben almadım k validem almış ben de ses etmedim kullanıyorum bir ara süpürge alma hevesim vardı şimdi o paraya ucuz tatil arayışlarına girdim şu an süpürgem bozulsa hiç düşünmem gider DC37 DC39 hangisi varsa alır geçerim.

tabıkı haber verırım altınbılekler waryaa hanı ordan almıstım ben bı arkadasım orda mudurde haber verıyo genelede bana ne uygun gelecekse sunny abla pende faıry platınıum aldım hemde sıvı deterjanlaım warken ama pek memnun kalmadım aslında ben bulasık deterjanı memnun oldugum hıc bır marka blamadımm acaba makınamı dıcem ama bılemıyorum...

bak sennn
loveli hanım bize ugramadıgı zamanlarda temizlik yapıp, birinci oluyormuş
oldun ne oldu
bu akşam yine kirlettiler

Son düzenleme:

ya bendede arcelık war aslında cekım gucu cok ıyı yapısıyo yere hatta bı ust modelıde eltımde war o daaha super ama benımkınde sole bır sorun war bu 4 uncu kez sapı kırılı tam o demır yere takılan kısım .. sorun oldugunu uretımden kalktıgını kabul edıyolar ama ben sureklı hortum alıyorum
sımdı baktım 87 olmus
kac kez aldım okadar parayı habıre bozulan bıseye verceme adam gıbı bıse alıyım dıye ıste tummm cabalarımm...

tatılı nekadar ucuz bıse arıyosun ve otelmı sadece planın ona gore bıseler dıyım...

lovelicim ben işten geldiğimde acele acele köfte yapıodum ve istediğim tadı inan bi türlü bulamıodum
çünkü işten geliodum dondurucudan kıymayı çıkarıp mikrodalgada çözdürüodum yine köfte oluodu ama bayıla bayıla yemiodum açıkçası
bende bu hafta sonu şöle yaptım:)
kurabndan kalan kıymamdan nerdeyse 2 kilo kadar çıkardım:)çözdürdüm ama dogal yolla mikrodalgada falan diil biliorum çok gelio ilk başta:)
sonna evde ekmeklikte o güne kadar bayat olan ve ufaladıgım nerdeyse 1 ekmekten fazla ekmek içinide dondurucudan çıkardım:)
sonna içine 2 soğanı rondoda nerdeyse rende kıvamına gelene kadar çektim
1 demet maydonozuda minnacık minnacık dogradım
bunların hepsini koccaman bi leğene aldım anca sığdı
içine 2 yumurta kırdım yoksa kıvam almıcakt
ve can alıcı noktası burası içine 1 kaşık salça attım normalde hiç atmam elimde salça kavanozu vardı bi atim didim yok böle bi tat
içine 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı kekik sonnacıma acık karabiber pek sevmemde kendilerini
sonna toz biber accık fesleğen attım ve tabi 3 yemek kaşığıda irmik attım:)) irmik kızartırken dağılmaması içinin pişmesi ve yağ çekmemesi için
derken verdim bunları eşimin eline :)) bu köfteleri yoğurdu yoğurdu canını çıkardı o kadar diim sana:)) sonnacıma ben bu kıyma hamurunu aldım daha ufak bi leğen alıp ağzıı streçleyip dinlensin diye buzdolabına kaldırdım 2-3 saatde ölece hamur şeklinde bekledi
yemekten sona bi kasenin içine su koydum suyun üstünede 3-4 damla sıvıyağ köfteye şekil verirken elini batırsın eli kurumasın diye
sonna bunları gene verdim eşime, şekil verdi köftelere koskocaman bi tabak çıktı yani bana bol bol hani akşam yemeğinde sadece köfte patates salata yaparsın ya öle yapmaya 5 kere yetcek kadar çıktı

ve en önemlisi bu gece yaptım denemek için tadını çok merak ediodum
ben bunları dondurucu poşetine dizdim yatay şekilde buzluga koydum ben her torbaya 10 tane koydum bugün bi torba çıkardım buzlu buzlu teflon tavaya accık yağ damlattım köfteleri dizdim kapağını kapattım altını kısığa verdim kendi kendine pişti ve yağ çekmedi
ayrıca ızgara gibi oldu

burda aklıma takılan bişey vardı dogrusunu sölemek gerekirse ben buzluktan kıymayı çıkarıdm çözdürdüm sonna köfte yapıp ikinci kere dondurdum ne kadar sağlıklı olur?
kıymayı işleyipde koydugum ve kıyma kıymalıktan çıktıgı için çokda takılmadım açıkçası kesinlikle denemelisin:)) tavsiyemdir denenmiştir tadınada bayınılmıştır:)

tatılı nekadar ucuz bıse arıyosun ve otelmı sadece planın ona gore bıseler dıyım...

ağustos sonuna doğru arıyorum kısa 3-4 günlük bir y dışı kaçamağı (amsterdam olabilir) sonrasında da antalya taraflarında herhangi bir otelde deniz kum güneş yayıl modu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…