kızlar aranızda bingomatik alomatik kullanan var mı ya da oldu
bilen var mı ?
ya ölünün arkasından konusulmaz ama
m. gürsesin hangi şarkısını biliyorsunuz Allah aşkına
ben bir şarkı bulamadım
orhan baba deyin herkes 5 şarkı sayar
ya ölünün arkasından konusulmaz ama
m. gürsesin hangi şarkısını biliyorsunuz Allah aşkına
ben bir şarkı bulamadım
orhan baba deyin herkes 5 şarkı sayar
hanımlar ıyı geceler bende bıse danısıcam yaa supurgemden hıc memnun deılım sımdı b ıyandan dıer sekmeden arastırıyorum ama fıkırlerınızı almak ıstedım onerınız varmı neelr kullanıyorusunuz hangıısınıden memnunsuınuz?
phılıps ıyı gıbı su maraton olanları ama bılemedım???
annemden yeni geldim. hani kimse kalmamış
eğer iyi bir şey alayım evladiyelik olsun bütçem de müsait diyorsan dyson Dc 37 den itibaren gönül rahatlığıyla alabilirsin. Philipslerle arnicalarla kıyaslanmaz bile.
benim paracıklarıma kıyabildiğim ve süpürgemi kaybettiğim zaman hiç düşünmeden gidip alacağım süpürge dyson dır. Yalnız suyu asla çekmemen gerekiyor. Bence biraz araştır kullanıcı yorumlarını oku videolarını izle git electroworlddeki mediamarkttaki satış danışmanı abileri biraz bunalt oralarda dene gör ona göre karar ver. şu arielin kapsüllü deterjanı indirime girdiğinde bana haber versene merak ediyorum denemem lazım.yanı aslında tozla hıc aram yok oyuzden dusunuyorum ama soylekı ondada cam kırıgı cekememe halılara zarar werme durumlarından soz edılıyorya o kafamı karıstırdı.. bıde tabı yetkılı servıs konusu war bılemedım yaaa....
benim paracıklarıma kıyabildiğim ve süpürgemi kaybettiğim zaman hiç düşünmeden gidip alacağım süpürge dyson dır. Yalnız suyu asla çekmemen gerekiyor. Bence biraz araştır kullanıcı yorumlarını oku videolarını izle git electroworlddeki mediamarkttaki satış danışmanı abileri biraz bunalt oralarda dene gör ona göre karar ver. şu arielin kapsüllü deterjanı indirime girdiğinde bana haber versene merak ediyorum denemem lazım.
zamanında calgonit finish sıvı bulaşık makinesi deterjanından 3 kutu stokladığım için hala duruyor bitsin ben de fairy i denemek istiyorumsirkeci ben kullanıyorum ariel kapsülüoğlum hemen hemen iki ay yetecek kadar getirmişti bana. renkliler için olan da, beyazlar için olan da çok güzel. indirimde bulsam ben de alırım biraz daha. bir de fairy platinium getirdi birkaç paket. o da süper bulaşık makinesinde. çok farklı diğerlerinden
benim paracıklarıma kıyabildiğim ve süpürgemi kaybettiğim zaman hiç düşünmeden gidip alacağım süpürge dyson dır. Yalnız suyu asla çekmemen gerekiyor. Bence biraz araştır kullanıcı yorumlarını oku videolarını izle git electroworlddeki mediamarkttaki satış danışmanı abileri biraz bunalt oralarda dene gör ona göre karar ver. şu arielin kapsüllü deterjanı indirime girdiğinde bana haber versene merak ediyorum denemem lazım.
yok ben dyson kullanmıyorum bende arçelik in toz torbalı bir süpürgesi var ben almadım k validem almış ben de ses etmedim kullanıyorum bir ara süpürge alma hevesim vardı şimdi o paraya ucuz tatil arayışlarına girdimsırkecı sen bu markadanmı kullanıyosun pekı yoksa arastırmaların sonucumu bu kanıya wardın? yanı alırsam 3 5 sene sonra yıne supurge arayısına gırmek ıstemıyorum...
sirkeci ben kullanıyorum ariel kapsülüoğlum hemen hemen iki ay yetecek kadar getirmişti bana. renkliler için olan da, beyazlar için olan da çok güzel. indirimde bulsam ben de alırım biraz daha. bir de fairy platinium getirdi birkaç paket. o da süper bulaşık makinesinde. çok farklı diğerlerinden
yok ben dyson kullanmıyorum bende arçelik in toz torbalı bir süpürgesi var ben almadım k validem almış ben de ses etmedim kullanıyorum bir ara süpürge alma hevesim vardı şimdi o paraya ucuz tatil arayışlarına girdimşu an süpürgem bozulsa hiç düşünmem gider DC37 DC39 hangisi varsa alır geçerim.
valla abla neden olmuyor bilmiyorum ama olmuyor valla oğlum da hep köfte yap anne diyor yapıyorum güzel olmuyor bazen kuru oluyor bazen çiğ oluyor bceremedim gitti
sağol canım bakıyorum hemen
eşim güzel yemek yapar ama ayda yılda bir bize yetecek kadar yapar artmaz genelde mutfağı da temizler çıkarken kv iyi yetiştirmiş sağolsun keşke sürekli yapsa eli de lezzetlidir
tatılı nekadar ucuz bıse arıyosun ve otelmı sadece planın ona gore bıseler dıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?