Kirli Çıkılar )))

benımde kayımvalıdem
2 paket kaynatmakıcın vısne
1 tencere mayaladıgı yogurt(20 gun eksımıyor pes dıyorum mayaladıgı yogurta :)
bırde bı paket erıste verdı kendısı yaptı
ayrıca bı kg sısede tarhanamız haala duruyor yanı market paarada cıkmasam bı haftab enı cok zorlamıyor
ama 2 hafat ust uste pazara gıtmezsem maaf oluyorum

valla o kadar ayrıntı bilmiyorum
çok durmadı zaten.
o cesetten ziyade yanında çalıştığı savcıdan dolayı duramadı
birde ilçede tek başına kalıyodu terör olayları filan vardı korkuyodu
akşam biyere gidilecekse polis alıyodu galiba
sabha savcıyla beraberdi zaten..
cesete bakmıodu canım ne işi var yazıyodu sadece
ya 23 yaşındaki biriyle sen bir olmazsın zaten
kız annesinin kucağından çıkıp yalnız başına yapamadı
daha dünkü bebeydi o zamanlar

yeni doğdum ev yoğurdu ekşiyince sakın atma bende ince bezden bir torba var
ona koyup dolap kulpuna asıyorum süzme yoğurt yapıyorum hala kullanılabilir oluyor yani.

he canım yemişim cesedini o benden korksun
savcı da

çok teşekkürler canım yorumlarınız benim için önemli

abla çok pratik oluyor 2 gündür hemen gelinp geçilen yeri alıveriyorum ohh miss [/B]

süpürdüm geldim kızlar, hiç fena değil gerçekten. benimkinin gücü 1200W diyo. ama günlük kullanım için süper. hem de sadece 37 tl'ye almış eşim
çalı süpürgesi bile alsan 10 tl vardır:)))

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız çok yogunum giremiyorum ne zamandır:))annem umreye gitti geldi gelen giden vs oldu.babam yurtdışına sempozyuma gitmişti o da gitti geldi annemle aynı tarihlerde.babam anneme sürpriz olsun diye bana kartı verdi, salonu yenile gelene kadar dedi iki bebekle onları hallettim ama güzel oldu son hali begendiler:)
hım sınav sonucu açıklandı aöf bu dönemide temiz atlattım ders bırakmadan şükür:)birikimimn vArdı lakın koşu bANdı siparişi verdim:)veee piyasadan hiç habaerim yok:)))
vuuu ne çok yazdımm:))

deme bana kpss deme bana

damam sustum demiom geri aldım lafımı:) ben daha önce bi kurumda sözleşmeliydim sonra aynı kurumda kadro aldım sonrada kpss ile şuan çalıştığım kuruma atandım memuriyetten memuriyete atandım torpilim olsa tayşinle geçiş yapardım ama torpil olmayınca ben gibi kpss ye girmek gerekiyor

benim oğluş ek gıdaya tam olarak geçti bende diyete başladım:)))çok çalışmam lazım çokk...

sen nesin ya
ya sen insan mısın kardeşim
nasıl oluyor o
bir insna nasıl kpssden 87 alır
sözeli fullüyorum gene de yok yok yok
matematik yetmiyor
nedir bunun sırrı

sen nesin ya
ya sen insan mısın kardeşim
nasıl oluyor o
bir insna nasıl kpssden 87 alır
sözeli fullüyorum gene de yok yok yok
matematik yetmiyor
nedir bunun sırrı

bende matematik yapıyorum sözelden çakıyorum matematiğe pek baktığım söylenemez tarih okumuştum genelde... işlerim çok yoğundu kpss dönemi ağırlık verememiştim şartlanma canım kafanı verirsen yaparsın şartlandırma kendini yeterki kpss kursuna git mesela.

kalplerası bıras basını sısırebılırmıyım nolurrrrr? sımdı sızın kadrolar teknık olarak gozukuyo demı
benım kuzenımde senle aynı atmada malatyaya yerlestı ama puanı 76 kusurdu yınede gırdı sınawa daha ıyı aldı sımdı oda deıstırmek ıstıyor kurumu nese
sen ankara bekledıgın ıcınmı son atamaya kadar o puanla durdun
yoksa ancamı geldı benımde puanım 86 ama 2. atamada ankara gelırmıkı yaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…