senfat önce kalp atışlarım hızlandıoldum,gerçek sandım ama okumaya devam ettikçe yine ali taranlık yaptığını anladım.
benden de nolsun ilaç sektöründe dev oldum. 3 çocuk yaptım,villama taşındım.eşim de istifa etti,ticarete atıldı para basıyor. para sayma makinesi aldım başedemeyince.paralar sayılırken bi yandan kk'da takılıyorum
senfat önce kalp atışlarım hızlandıoldum,gerçek sandım ama okumaya devam ettikçe yine ali taranlık yaptığını anladım.
benden de nolsun ilaç sektöründe dev oldum. 3 çocuk yaptım,villama taşındım.eşim de istifa etti,ticarete atıldı para basıyor. para sayma makinesi aldım başedemeyince.paralar sayılırken bi yandan kk'da takılıyorum
ben bodruma hakim oldum
ikisi de değil canım.karanfilcebacım başına taş mı düştü yoksa yola mı geliyor diye mi düşündün
çok ilginçmiş.eski zamanlarda bir çiftin çocuğu olmuyormuş..
adam eşinin rızası olmadan kuma getirmiş eve..
karısına demişki (yeni eşiyle kaldığı odaya)buraya 10 adımdan fazla yaklaşırsan seni boşarım..
kadında akşamları kumasıyla eşinin neye gülüştüklerini ne konuştuklarını çok merak edermiş ama yaklaşamadığı için ağlar uzakta beklermiş..
bir gün adamın annesi gelmiş ve bakmış ki gelini ağlıyor..
sormuş anlamış olanları..
gelinin ağlamasına ve durumuna üzülüp gelini sırtına alıp kapının önüne götürmüş..
böylece gelin adım atmamış olacak ve dinleyebilecekmiş..
bunu gören adam beddua etmiş dilerim ki bu zamandan sonra kayınvalideyle gelinleri arası ateşten yol olsun,birbirine düşman olsunlar demiş...bu hikaye tabi ama kv.ve gelinlerin arasının iyi olduğu zor görülür hele ki aynı evde
benim babam da öyle...3 numaralı teyzemin dğününden evvel annem dedeme demiş ki baba 2 kilo taze fasulye al gelen olunca çeşit olarak koyarız. nur içinde yatsın dedeciğim sen tut 1 çuval al; yaz günü fasulye dayanmaz. Annem teyzemler ananem oturmuşlar o 1 çuval fasulyeyi ayıklamışlar birazını konserve birazını dondurucuya birazını kurutmalık olarak sabaha kadar hem kavga etmişler hem de çalışmışlarannem geyiğe sarmış iyi ki 2 kilo dedim ya 5 kilo deseydim 2-3 çuval mı olacaktı
tabi basıyolar içine fosfatı.. beyazlatır..farması canım tursılden arıele bı cok deterjan denedım... fıkırlerımı sooleyım persıl renklılerde guzel beyazlarda begenmedım. omo guzel ve dıerlerıne gore pahalı oldugu ıcın pek tercıh etmıyorum ama gecenlerde arıleın su yenı cıkan sıvı kapsullerı warya ındırıme gırmıstı 32 lısı 10 lıraya renklı ıcın olanını aldım we muhtesemmm yumos koymayı unuttugum halde cok guzel kokuyodu bı keresınde camısırlarım o derece guzel.. beyazlar ıcın olanından almadıgıma ve fırsat gelmısken depolamadıgıma pısman oldum.. ama takıpteyım.... bıse alonun beyazlar ıcın olanını on yıkmalı yıkayıp makınede bıraz bekletırsen yanı guzel oluyo.. ne karısık yazmısım yaa kusura bakma...
canım ben hiç bi alışveriş sitesine üye değilim kii..markapon diye sapır saçma bir alış veriş sitesine üye olmusum
üyeliğimi silemiyorum
sürekli mesaj geliyor
yardım
karanfil duyyy sesimi
eva özet geceyim
sirkeci çay yolundan ev aldı
sevimsizin doguma az kaldı
selin bebeğine kıyafet aldı
farmasi al sattan köşeyi döndü
seyyah katiplik sınavına hazırlanıyor
karanfilce hamile, bulantısı çok
loveli, derfat, darksea ve allright 2. hamile
ben de bişey yok
kalplerarası taşındı
loveli temizlik topiğinin 1. oldu
sunny66 ve farmasi elektirikli küçük süpürge aldı
ben kendi adıma yatırım şirketi kurdum
sen de ne var ne yok
aaaaaciddimi ayy çok sevindim
Allahım ne güze
aaa karanfilce hamile miymiş ben de çok sevindim
aaa karanfilce hamile miymiş ben de çok sevindim
yeniden doğdum tülbent ince kalır bendeki torbayı anane verdi biraz daha kalınca bir şey hani şu kaneviçelerin işlendiği beyaz kumaşlar var ya sı dokulu onlar gibi ben geceden koyuyorum torbaya arşimet düzeneğimi hazırlıyorum sabaha süzme yoğurt oluyordu
iflahımı kestiniz kızlar bi günde bu kadan çene yapılır mı.. diyene bak
ders çalışmyıp bütün konuları son geceye bıraktığım okul hayatlarıma geri döndürdünüz resmen
kalplerası bıras basını sısırebılırmıyım nolurrrrr? sımdı sızın kadrolar teknık olarak gozukuyo demı
benım kuzenımde senle aynı atmada malatyaya yerlestı ama puanı 76 kusurdu yınede gırdı sınawa daha ıyı aldı sımdı oda deıstırmek ıstıyor kurumu nese
sen ankara bekledıgın ıcınmı son atamaya kadar o puanla durdun
yoksa ancamı geldı benımde puanım 86 ama 2. atamada ankara gelırmıkı yaaa???
benim torbam 30-40 cm ebatında filandır en fazla ağzında ipi var ordan bağlayıp mutfak dolap kulpuna asıyorum altına da bir leğen düzenek bu işteben kandırıldımmı sımdııııııııııııı??
bahsettıgın tıorba cuval gıbı ama cuval derken sarı cuvald egıl kumas cuval gıbı sanırım
arsımet duzenegıde neymıs bende denıyecegım
benim torbam 30-40 cm ebatında filandır en fazla ağzında ipi var ordan bağlayıp mutfak dolap kulpuna asıyorum altına da bir leğen düzenek bu işte
alitaranın biri kuyuya attı taşları gitti
evet teknik hizmetler benim kadrom mühendis olarak yerleştim ben zaten ankarada kadroluydum kurumumu sevmiyordum ankara dışında başka tercih yapamayacağımdan son atamaları bekledim bizim bölümde puanlar yüksek ancak son atamada yerleşebildim :) sanırım 84 ile kapattı ankarada en son bizim bölüm...sizin bölüm kasım atamasında kaçla kapatmış ankarada ona bak memurlar netin yerleştirme motoru var kontrol edebiliyorsun bildiğim kaDARIYLA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?