Kirli Çıkılar )))

yeniden doğdum tülbent ince kalır bendeki torbayı anane verdi biraz daha kalınca bir şey hani şu kaneviçelerin işlendiği beyaz kumaşlar var ya sı dokulu onlar gibi ben geceden koyuyorum torbaya arşimet düzeneğimi hazırlıyorum sabaha süzme yoğurt oluyordu

ben bodruma hakim oldum

ben bodruma hakim oldum

karanfilcebacım başına taş mı düştü yoksa yola mı geliyor diye mi düşündün
ikisi de değil canım.
artık ben yoruldum..
her şeyi görmiyeceksin herşeye sinirlenmiyceksin.
çok şey beklemiyceksin.
verilene teşekkür etcek verilmesi gereken verilmediğinde hiç dert edinmiyceksin..
kısacası mala bağlıycaksın
hayat bayram oluyor o zaman..

bi şeyine sinirlendim gitmedim aklımca cezalandırdım noldu her şey daha kötüye gitti şimdi hiççç üzülmüyorum.
her gittiğimizde gece vakti otobüsle geri geliyoruz. otobüsle yarım saat arabayla 5 dk. kp in araba aşağıda yatıyo eşim darılıyo üzülüyo kendi kendine..onu teselli ediyorum boşver aşkım başka bi kişiye misafirliğe gittiğimizi düşün hiççç üzülmeee..:86:

benim iyliğime karşı kötülük mü buldum üzülme düşünme..
rahatlık burdaymış.

en son geldiklerinde kardeşimin çok çalıştığını düşündüğünü söylediler görümcemle kaynanam.
neden görümce ünv. sınavına hazırlanıyor sürekli kardeşimi soruyorlar ben de az çalışıyor diyorum çünkü en ufak fırsatta internete dalıyor haftalık kurtlar vadisi vs dizi takip ediyo beyfendi. kaynım gibi çalışabilse keşke demiştim.

buna bozulmuşlar meğer hemen anladım ondan laf çaktırdıklarını.
yok kaynım hiç çalışmamış da test kitapları öylece boş kalmış da.. hey Allahım yaaa
eskiden olsa üzülürdüm kaynım odasından çıkmadı psikolojisi bozuldu. çalışmaktan kafa gitti sınav öncesi rehber öğretmeni tokatladı da kendine öyle geldi..
karanfil bunları mı saydırmak istersin yoksa hiç bunları söylememişler gibi düşünüp bi daha da bu konuda ağzını açmamayı mı..
tabiki ikincisi çatlasınlar artık kardeşimle ilgili bi laf çıkar mı ağzımdan. saatlerce şöyle çalış böyle çalış diye gaz verilir mi görümceye.. hayır en güzel dileklerini sun bitir... bu kadar... ayrıntılara girme boğulma yüzeyselci ol bitti.

ama her şeye rağmen kv nin ne yapacağı belli olmaz kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum.
çok ilginçmiş.
ilk defa duydum bu hikayeyi..
benim babam da öyle...
ama erkeklerde bu özelliğin tam tersi erkekler de var.
kp eve yiyecek bişey almayarak cezalandırırmış evdekiler eskiden. şimdi alır artık ama yine de abartmaz.
geçen de kv gelirken tatlı getir diyor evde pekmez var ya işte diyor
oo benim babama söyle havada karadaa
arası olmalı bi erkek yaaa
tabi basıyolar içine fosfatı.. beyazlatır..
sinir oluyorum tr deki kimyasal orandaki yükseklik miktarına..

ama olmazsa sakız gibi çıkmaz tabi beyazlarımız.
markapon diye sapır saçma bir alış veriş sitesine üye olmusum
üyeliğimi silemiyorum
sürekli mesaj geliyor
yardım

karanfil duyyy sesimi
canım ben hiç bi alışveriş sitesine üye değilim kii..
pek bi eziğim o konuda zaten

senfat sen nesin yaaa:111:

Son düzenleme:

ben kandırıldımmı sımdııııııııııııı??

bahsettıgın tıorba cuval gıbı ama cuval derken sarı cuvald egıl kumas cuval gıbı sanırım
arsımet duzenegıde neymıs bende denıyecegım

iflahımı kestiniz kızlar bi günde bu kadan çene yapılır mı.. diyene bak
ders çalışmyıp bütün konuları son geceye bıraktığım okul hayatlarıma geri döndürdünüz resmen

iflahımı kestiniz kızlar bi günde bu kadan çene yapılır mı.. diyene bak
ders çalışmyıp bütün konuları son geceye bıraktığım okul hayatlarıma geri döndürdünüz resmen

sahalara döndüğüm belli değil mi bebeeeem
senfat ne kadar rol çalmaya çalışsa da

evet teknik hizmetler benim kadrom mühendis olarak yerleştim ben zaten ankarada kadroluydum kurumumu sevmiyordum ankara dışında başka tercih yapamayacağımdan son atamaları bekledim bizim bölümde puanlar yüksek ancak son atamada yerleşebildim :) sanırım 84 ile kapattı ankarada en son bizim bölüm...sizin bölüm kasım atamasında kaçla kapatmış ankarada ona bak memurlar netin yerleştirme motoru var kontrol edebiliyorsun bildiğim kaDARIYLA...

benim torbam 30-40 cm ebatında filandır en fazla ağzında ipi var ordan bağlayıp mutfak dolap kulpuna asıyorum altına da bir leğen düzenek bu işte

alitaranın biri kuyuya attı taşları gitti

inşallah kızlar

açım hem de çoookkk..
1 kase naneli, kimyonlu, pul biberli süzme yoğurtla açlığımı gidermeye çalıştım.
ama daha da mı açıktırdı ne:26:

akşama çok süper çok güzel bi yemek yapasım var ama ne yapsam yaa süper diyince etten başka bişey gelmiyo aklıma :111:
dün kayınvalideciğim de et yapmış zaten..

patates slatası mı yapsam ki:26:
evde patatesleri eritmem lazım

benim torbam 30-40 cm ebatında filandır en fazla ağzında ipi var ordan bağlayıp mutfak dolap kulpuna asıyorum altına da bir leğen düzenek bu işte

alitaranın biri kuyuya attı taşları gitti

kaçtı utancından

benim kardeşim de el. müh.
sinir oluyorum ya 84 alsa atancakmış.
bizimki 78 aldı. ünv de 4.5 yılda birirdi.

ahhh ahhh beni dinlememesinin cezaları işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…