Kirli Çıkılar )))

bu sene gelir sınav zordu
kaçla kapattı en son

vay anasını ödül kazanmışım
ne kadan da şanslıyım
hayır nasıl bir takipse emniyet de hemen ödül mesajından sonra mesaj gönderiyor kanmayın diye
hayır o kadar teknolojiniz var madem neden son vermiyorsunuz bunlara arkadaş

bütün bankalardan önce vadesiz hesap açtırıyorsun, sonra altın hesabı açtırıyorsun. normal hesaptan 2 adet otomatik ödeme talimatı vermezsen senden hesap işletim ücreti keserler, al satdan yaptığın kar ve belki daha fazlası bu hesap işletim ücretlerine gider.

ya var ya 4-5 bin yıllık mezarları kazıyorum bana mısın demiyor
ama taze ölü fikri
korkunç:18::18::18::18::18::18:

:))))))))))))) ben de tazelerini seviyorum seyyahım, bayatları çok kokuyo, hey allahııım ya :))))
çok güldüm sana

bu sene gelir sınav zordu
kaçla kapattı en son

canım ewet baya zordu 89la kapattı ankara 90 yakın hatta ama ıste bılemıyorum kamu yonetımı mezunuyum ben duz memurlukmu bekleyım yoksa aslında kafamda gelır uzman yard war orayıda denemek ıstrıyorum.yada vergı mufettıslıgı ıste bende ıng yok o zorluyo yoksa onume gelen yerın sınawına gırcem ama a grubu puanımda ıyı ama ıse yaratamıyorummm

herkese merhaba,sizi çok özledim fırsat bulup giremedim
okumaya çalıştım pazar günü de ama yok olmuyor,çok yazılmış. şimdi baktım onun üstüne bir o kadar daha eklenmiş.mümkün değil okuyamam. napacam ben özet geçebilecek bi hayırsever var mı

ya ben bodruma atansam
seramik tutsa orda attelye açsam
istifa etsem
sona mecburiyet saat olmadan kazılara gitsem
hayat bayram olsa
lallalaallaalalalallalalalallallalallalalallalaa

eva hoşgeldin biz de seni özledik ama en çok seyyahı özledin dimi

ben de sayayım o zaman
h sonu k validemden kedidilili pasta
dün de annemden ekşili erişte çorbası getirdim
ama ben almam dedim onlar zorla verdi
size hala bunlar öğrenci, evlerinde yemek yoktur muamelesi yapıyorlar
şanslısınız vallahi
akşamda sporda k.çını başını salla
işte koşup yemek yapacagım derdin yok

her işin bir zorulugu var. hayatta zorluk görmemiş insanlar dayanamaz. evde oturmaktan iyidir valla. aile içi şiddet oldugunda ben de gece işe giderdim, araba gelip alıyor ve karakola gidiyorduk. eşim de her gece 3-4 gidiyor. ha karşılıgını alırsın almazsın ayrı. ama başka seçeneğin yoksa o iş en iyi iştir. eline imkan geçtiği an değiştirirsin. hyırlısı neyse o olsun

seninki fantom 1200 galiba. bizim favorimizdi, eski apartmanda herkeşlerde vardı.

o zaman seyyah yusuf yusuf olur
ona hiç bişey olmaz. o kadar cinayet filmi izliyor. olcagı şu söleyim: savcı yeter be kadın çenen, parmaklarından cok çalışıyor, bir daha sen gece görevine gelme der

ona hiç bişey olmaz. o kadar cinayet filmi izliyor. olcagı şu söleyim: savcı yeter be kadın çenen, parmaklarından cok çalışıyor, bir daha sen gece görevine gelme der

ha şunu bileydin

sen nesin ya
ya sen insan mısın kardeşim
nasıl oluyor o
bir insna nasıl kpssden 87 alır
sözeli fullüyorum gene de yok yok yok
matematik yetmiyor
nedir bunun sırrı
aramızda karanfilce var 91 almış

son gece sınava calışan öğrenciler gibisin. ama kopya yok
biz emek emek ilmek ilmek işledik yazılarımızı

yeni doğdum ev yoğurdu ekşiyince sakın atma bende ince bezden bir torba var
ona koyup dolap kulpuna asıyorum süzme yoğurt yapıyorum hala kullanılabilir oluyor yani.

eksımedende olurmu acaba
bırd e namaz basortulerı varya
beyaz onlardan suzulurmu bı torba dıksem kendıme suzme yogurt cok severım dısarıda fılan yıyorum cok guzel oglanda cok sever
nasıl yapılır?

eva özet geceyim

sirkeci çay yolundan ev aldı
sevimsizin doguma az kaldı
selin bebeğine kıyafet aldı
farmasi al sattan köşeyi döndü
seyyah katiplik sınavına hazırlanıyor
karanfilce hamile, bulantısı çok
loveli, derfat, darksea ve allright 2. hamile
ben de bişey yok
kalplerarası taşındı
loveli temizlik topiğinin 1. oldu
sunny66 ve farmasi elektirikli küçük süpürge aldı
ben kendi adıma yatırım şirketi kurdum

sen de ne var ne yok

eksımedende olurmu acaba
bırd e namaz basortulerı varya
beyaz onlardan suzulurmu bı torba dıksem kendıme suzme yogurt cok severım dısarıda fılan yıyorum cok guzel oglanda cok sever
nasıl yapılır?

olur hiçbişey bulamazsan kağıt havluyu koy süzgece o da olur
ben normla yoğurdu açınca mikseri şöle bi kere içinde çeviriyorum o da süzme gibi oluyor suyu ayrılmıyor

aramızda karanfilce var 91 almış

son gece sınava calışan öğrenciler gibisin. ama kopya yok
biz emek emek ilmek ilmek işledik yazılarımızı

hahaha ilmek ilmek işlemişlermiş
senfat bi güzellik yapmıyorsun madem bari yapana mani olma, şimdi senin bu yazdığını görenler gaza gelip beni görmezden gelirse napacam

:)))
abovvv masallahh karanfılceyı topicten tanıyorum cok sevındım cok ıstıyordu dıye okumustum
kalplerarası tasındınmııı abovv
nereye esının yanınamı tasındın???

olur hiçbişey bulamazsan kağıt havluyu koy süzgece o da olur
ben normla yoğurdu açınca mikseri şöle bi kere içinde çeviriyorum o da süzme gibi oluyor suyu ayrılmıyor

haydarı fılan ne guzel oluyor yogurtduu
ama tulbentten torba yapmakc ok mantıklı olur dımı bı yere asılır altınada bı tencere vs
uzun zaman alırmı suzmek bılemıcem ama
karnımmı acıktı ne

evaaa senfat eksik söylemiş, ben de eşimin şirketinin başına geçtim, artık topiğin yeni hanımağası benim, haberin olsun

size hala bunlar öğrenci, evlerinde yemek yoktur muamelesi yapıyorlar
şanslısınız vallahi
akşamda sporda k.çını başını salla
işte koşup yemek yapacagım derdin yok
e yalan değil öğrenciyiz daha ben de "hayat öğrenciye güzel" sözünün hakkını veriyorum kendimce
eva senfat özeti geçmiş

senfat önce kalp atışlarım hızlandı oldum,gerçek sandım ama okumaya devam ettikçe yine ali taranlık yaptığını anladım.
benden de nolsun ilaç sektöründe dev oldum. 3 çocuk yaptım,villama taşındım.eşim de istifa etti,ticarete atıldı para basıyor. para sayma makinesi aldım başedemeyince.paralar sayılırken bi yandan kk'da takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…