Kirli Çıkılar )))

çok şükür neyse kötü bir durum olmadan atlatmışsınız sevindim

ben konserveden tırsıyorum tv de izlediğim konserve zehirlenmeleriyle ilgili bir program vardı sonra bana soğuk gelmeye başladı
sadece domates yaptım ama açınca tırsak tırsak kokluyorum kontrol ediyorum çok vesveseleniyorum

bir keresinde öğrenciyken üniversitede eşime somon pişirmiştim aman Allah'ım hayatımda öyle bir koku hissetmedim hemen attım çöpe
üstelik Samsun gibi balığın merkezi bir şehirde

sana da merhaba evaa nasılsın kuzum son zamanlarda iyice yoğunlaştın yetişemez oldun

multijet önümüzdeki sınavlar için kopya yazmakta
ben sahici yenge oluyorum en kezbanından

kendimle ilgili özete koptum resmen Allah iyiliğini versin

bir de en önemli olaylardan biri senin yenge olmandı unuttum ne zaman gidiyorsunuz yanına

cnm konuyu bilmiorum bi anda daldım ama bimde satılan bulut marka pembe renk yumuşatıcıyı çok tavsiye ederim yumoşlara bin basar ben balkona çamaşırlarımı astıkça alttaki komşumun evi mis gibi kokuyomuş geçen bana sordu senin yumuşatıcının markası ne diye şimdi oda kullanıoo üstüne giydiğin zaman bile kıyafeti mis gibi kokuyo küçük konsantreside baya gidio bana

başım üstüne gel canım nolcak zaten eşim haftada 2 gün geliyor :) evin hangi taraftaydı unuttum bu arada haftaya perşembe gökçeyle görüşelim diyoruz sende gelirmisin:)

ben hıc henuz almadım ama bu yumusatcım bıtınce bulut almayı dsuunuyorum
sımdı kısya benım ıkı balkonum var ıkısıde cam balkonla kapalı cok kalınca kapalı olmasına ragmen camasırda kurumayınca sankı yaz gıbı kokmuyor yumusatıcılar
bız evde uc kısıyız
ucumuzunde parfumu var :)
yumusatuıcdan zıyada o kokular hapsoluyor :)
hangı market satıuyordu bulutu?
fıyatıda ekonomıkmıs sanırsam

bırde karanfılce
Hydrocabin Tetris Duş Teknesi + Kabin - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar
benım kabımın ve teknem bu 90 90 skelınde yalnız bız evımızı yaptırırken acemlıgımıze geldı 450 lıradan kalebodurcudan aldık iş işten gecmıstı bu fıyatı gordugumde
yanı klozetle fılan 1000 lıraya cıkmaz bence
klozetlerde basıtınden olursa 150 lıraya tamam 400-500 de hadı sen ona

ay soylemeden gecemıcem
farması
bı ara sen markafonıden bı gomlek kampanyası paylastın
sudan ucuz bedava fılan dıye
ben yorumsuz takıp ederım sızı sık sık buarada
actım baktım
170 tl klasık cızgılı acıkcası guzel bıle olmayan gomleklerdı
dalgamı gecmıstın 170 lıra ıcın yoksa uygunmu geldı begendınmı bılemeıdm ya
sorcam sorcam dedıms onrada ban yedım sımdı aklıma geldı

tabiki şakaydı bacımmmmmmmmmmmmmmm

ben morphipoda 4 kazağı kargo dahil 71 tl ye almış insanım

eslemcim bende bulut bilgisi istiyorum :) bim miydi, kim miydi??

bulut marka bimde satılır kullanmış biri olarak tavsiye ederim

şoktan baharell ve de mintaxı tavsiye ediyorum

bulut marka bimde satılır kullanmış biri olarak tavsiye ederim

şoktan baharell ve de mintaxı tavsiye ediyorum

saolasın canım. bende mintax ve rinso yu çok duydum çok beğeniliyor. bem omo kullanıyorum ama çokta memnun değilim kokusundan kalıcı değil yani. hemde çok pahalı

kendimle ilgili özete koptum resmen Allah iyiliğini versin

bir de en önemli olaylardan biri senin yenge olmandı unuttum ne zaman gidiyorsunuz yanına
bi kirli çıkı olarak ne zaman ucuz uçak bileti bulursam o zaman gideceğiz h içi çok zor çünkü bugün geçmişten bi proce vardı o hortladı pürüzlerini bir aya kadar bitirip kapatmam gerekiyor. yakın tarihlerde de h sonu da biletler tavan

başım üstüne gel canım nolcak zaten eşim haftada 2 gün geliyor :) evin hangi taraftaydı unuttum bu arada haftaya perşembe gökçeyle görüşelim diyoruz sende gelirmisin:)
evim işte kokoreççilere yakın kavşakta ist yolunda benim perşembeleri sporum var bu perşembe terazi lastik yapacağız kaçıramam

tabiki şakaydı bacımmmmmmmmmmmmmmm

ben morphipoda 4 kazağı kargo dahil 71 tl ye almış insanım

bı arkadasımla burada tanıstıgımız sureklı bırbırımızı yanı daha cok ben gazlıyorum bak ıste ınsanlar bırıkım yapıyor ordan burdan valla bızde yapalım bak fılan
oda kızım zengın onlar dedı 170 lıraya uygun deyınce cıddı dıyosun dedık
bızı tabı aldı bı huzun ah dedık nasıl olur

buarada bugun markafonıde soobenın urunlerı var magaza fıyatlarından 4-5 lıra daha dusukler bızım ıhtıyacımız yok ama renklerı cok tatlı

saolasın canım. bende mintax ve rinso yu çok duydum çok beğeniliyor. bem omo kullanıyorum ama çokta memnun değilim kokusundan kalıcı değil yani. hemde çok pahalı

ben vernel ve yumıos arasında gıdıyorum soylemısımdır benım abımlen babamlar temızlıkcı
bazen gelıs bazen bedavaya alıyorum
parası sorun olmuyor ama genede kalıcı bulmuyorum kokulaırnı
bırde bıngo satıyolar
onu annem kullanıyor beyazını
fena degıl dıyım ınsan yenı seyler arıyor

yine h sonu adesede 30 tl üzeri alışveriş yapanlara yumoşun konsantre yumuşatıcısı 5.5 liraydı volümü 1500 ml olanı (şimdi karanfil gelince ebatını sorar ikilemeyim diye ekledim)

Son düzenleme:
sirkeci çok sağol sana güveniyorum geriye dönüp okumayacam senfatın deyimiyle ilmek ilmek işlediğiniz yazıları
burdan tam gaz dalıyorum muhabbete

evet cnm haklısın yaz gibi kokmuyo yazın çok çok güzel kokuyo bimlerde satılı cnm 3lira filan yanlış hatırlamıyosam

adesesamı ne ben ıstanbulda hıc duymadım onu

evet cnm haklısın yaz gibi kokmuyo yazın çok çok güzel kokuyo bimlerde satılı cnm 3lira filan yanlış hatırlamıyosam

yol ustumde var ev yolunda oradan alırıma rıtk benımkıde bıtınce
buarada beyazlara herkez arıelmı kullanıyor benım anenm tavsıye etmıyor
yırıtyor camasırları delıyor dıyor?
camasırlarada beyazlatmak ıcın baska urunler denemedım cok yeltendım ancak abım ozellıkle buarad akımya mezunu
asprini kullandırtıyor ama cok degıl
duruluma suyuna fılan deıgl cunku alerjı yapabılır ıyı yıkanmazsa
ben aspirin koyuyorum beyazlara bazen cocugun renklı lekelı camasırlarına
camları fılanda asprinle sılıyorum kapılarımı mobılyalarımı sarartma olmuyor

renklı ve beyazlar ıcın neler kullanıyorsunuz madem

buarada ebnde dun anneme gıttım bişi mi pişimi ne yapmıstı
yemeklerımız bu aksama kaldı

yumoş kullanıyorum canım ben ama fena değil bence. mükemmel mi dersen hayırç babamda bingo dan enemli yıllardır erzak verdiler kokularından sıkıldım ondan farklı kullanıyorum artık. camsil kokusuna kadar içim kıyıldı bingodan aman sahipleri görmesin maddi anlamda çok işimize yaradı çünkü
haklısın canım yeni şeyler şart bencede. ama işte alıpta kötüsüne denk gelince bildiğimden şaşmayayım diyor insan. bende elimdeki bitsin bulut ve rinso alcam hemen. birde arielin jel kapsülleri çok güzel kokutuyor onu beğeniyorum. ama makinede 12 dk lık yıkamalarda erimiyor orası ayrı. hepsiburada da çok sık indirime giriyor genelde oradan alıyorum bende, yada migroslarda bilmem kaç liralık alışverişe 5 tl fln o zmnlar alınabilir. normalde daha pahalı.

çocuk olunca görecem ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…