Kirli Çıkılar )))

ben en çok gökçenin elektrik faturasını merak ediyorum
görmek istemesem geleyim demem herhalde dimi günler torbaya girmedi ya havalar azcık ısınsın nisanda yapalım hem multijet de gelir.

de get uyussssss hatun beni getirtme oraya şimcik :) o zamanda düşünüyoruz bu akşam vakti kısa bi görüşme olcak muhtemelen ilk tanışma ondan sonrada devamı gelir herhalde sanaldan çıkıp sosyalleşelim didik

piyonist doğumu kim yaptırıyorsa ona alınır hediye doktorsa doktoruna ebeyse ebene
ikinci teklik şahış kiplerinde bir sorun yok...

sunyy66 ben şimdi cahdenin çiğ köfteden deneyeceğim
ama evde kurutulmuş ekmeğin yok, bayat ekmeğim var olur mu

olur senfat, öyle de koyduğum oldu benim. ben bir de ordaki tarife ek olarak domates koyuyorum 1 orta boy. soyuyorum tabi. bir de baharat olarak sadece köfte baharı koyuyorum

benimde conversler hemen yırtılıyor canım. benmi giyerken bi yanlış yapıyorum, ayakkabılardamı sıkıntı var merak etmişimdir hep benimde yırtığı olmayan ama eskimiş bir adidasım var bakkala gitmek için kullanıyorum atmaya kıyamadığımdan. çok saçma ama yaaa
eşin otelde çalışıyordu canım yanılmıyorsam. vardiyalı iş çok sıkıntılı benim eski eşte öyle çlaışıyordu tüm planlarımı ona göre yapıyordum sevmiyorum ben vardiyalı işi haklısın depresyon konusunda yanmışsın sen

hep para meselesi başka birşey değil

bence hiç burnundan kıl aldırmasaydın canım

geri dönüşü olmayan bir sürece girildiğini farkettirseydin

benim bakıcının biri henüz çalışmaya başlayalı 6 ay olmuştu zam
muhabbeti yapmaya başladı üstelik evimden hemen hemen hergün eli boş göndermediğim halde

başkalarının bakıcılarıyla mukayese yapmaya başladı neymiş pazar ihtiyaçlarını filan görüyorlarmış
hımmmmmmmm dedim cuma bir gündü
o gitti hemen araştırma yaptım
bizimkine aynı gün telefon açtın ............ hanım pazatesi günü gelmenize gerek yok dedim

yenidendogdum pasta çörek yaparsam yağ fazla gidiyor
ama sıvıyağı ayda sanırım 3 lt anca kullanıyorum

kalplerası bekar mısın canım ?

evlıyken o tarafta yakınmı oturuyordun canımm ? evet sızın oralar merkezı bız merkeze epey uzagız ama ben seıvyorum oturdugum yerı
salonda ıcmene bısey demıyom barı yatak odasında ıcme

senfat bacım yaaa ben şimdi bu hazır yufkalara yoğurtla sütü karıştıryom arasına peynir ve maydanoz koyarak adeta bu süt yoğurt kıvamıyla yapıştırıp az yağ teflon bir tavada pişiryorum olyor yalancı gözlemeee :):):)

anammmmmmmm anammm neysemki geçmişşşşş amannnn yaramazmıymışın sen çocukken

kız kardeşimde 6 idi ve çizdirtti lazerleee
ama lens taakrdı son 1 yıl takmadı son zamanlarda da zaten pek sık takmadığından lensi korneası sağlamdı....
eğer lens uzun süredir takılıyorsaa lazere uygun olmayabiliyor ...lens korneayı incelltiğinden öyle bir olumsuzluk oluyor.....

vayyyy maşallahhhh bana bu ay 100 ile 120 arası gelsinnnnn göbek atcamm hemennnnn ayakkabı almak adına ekleyecem:) parayı :):): öss görevide çıktı zatennnnnnnnn ona ekler iyi bir ayakkabı alırım :):):)
az önce face de gördüm eğer bir gün hamile kalırsam inşallah bunu koycam uyumlu olsun
Eki Görüntüle 648888
harikaaaaa

bende de bebiş yok ve eşimmmmmmmmmmmm istemezz çoluk çocuk uffffffff

daha o isteyecekdeee deneyecezdeeee oho olucakdaaa

bu arabalara çok bindim
orda öğretmenlik yapmıştım
sakaryada oluyo biliyon demi
ama pistonun neyini yanlış anladılar ne sandılar da korktular onu anlamadım
heyyyyyyyyy seyyah bacım sakaryada bacımda öğretmen...

hemde tam bu otobüsün hattında sakarya akyazı :):):):)

bak ya cumartesi pazar dahamı iyi ne akşam üzeri ne bilimmmm yinede öncesinde kararlaştırırız hem multijetinde haftasonu ankarada olma durumu olyor:):):)

bendede bu tuvalet kağırıdolayı varrrr kağıt havlu çok kullanırım ama tuvalet kağıdı depolarım.....

ben olsam sakarya yazardım.
kpss de 20 tercih hakkımız vardı sanırım.
benim ilk 17 tercihim konyaydı

son 3 ise;
bursa, sakarya ve aksaraydı
ve ayrıyeten korkudan ya gelmezse diye 21 i de işaretlemiştim.

benim ilk görev yerim bozüyük -bilecik

es es de yaşardım ne güzel günelrdi neee vardı evlenecek dimi:):):

eskişehiri özledimmmmmmmm

sakaryaaa yazılır mı yaaaa hiç beğenmedim orayı bacım orda diye giderim amaaa her gidişimde sokkada apartmanda muhahkka bir kavgaya denk gelirimmmm....

sakarya=mafya

çağrışımı yapyor artık
cidden 5 kez gittim 5indede muhakkak bişeler oldu bulunduğum çevredeee

hele akyazıııııı abovvvvvvvvvv
silahlar ötüyorrrrr şaştım kaldım

yok abla evliyim :) ama eşim bir kaç defa dile getirdiğim gibi haftada iki gün ankaraya geliyor çocukta yok daha tek başımayım desem yeridir :)

evlıyken o tarafta yakınmı oturuyordun canımm ? evet sızın oralar merkezı bız merkeze epey uzagız ama ben seıvyorum oturdugum yerı
salonda ıcmene bısey demıyom barı yatak odasında ıcme

yok canım uzaktık ama araba olunca heryere gidiyoduk kafamıza göre. genelde forum istanbula gidiyorduk ama merterede gitmişliğimiz vardı bikaç kez işte. canım merak etme salondan başka bi yerde sigara içmiyorum zaten ben. elimde sigarayla başka odaya dahi girmem kokmaısn diye. hatta kışın dondurucu soğunda bile sigara içerken cam açıktır. halada öyle ne zmn içsem camı açarım kokusu sinsin istemem. sigara kokan evlerden nefret ederim. ve kıyafetleride kokutuyor sevmiyorum

yok abla evliyim :) ama eşim bir kaç defa dile getirdiğim gibi haftada iki gün ankaraya geliyor çocukta yok daha tek başımayım desem yeridir :)

anlaşıldı
aile büyüdükçe ihtiyaçlar doğrultusunda elektrikli eşya kullanım miktarı arttıkça faturalar kabarık gelmeye başlar

olur senfat, öyle de koyduğum oldu benim. ben bir de ordaki tarife ek olarak domates koyuyorum 1 orta boy. soyuyorum tabi. bir de baharat olarak sadece köfte baharı koyuyorum

Abla geçen gün karanfil de yaptığını söylemişti
Robotta malzemeleri çekip yaptığınızdan mı?
Dur ben de yapayım
Evde yenmeyen sertleşmiş kuru incirler var
Onları da incirli pasta yapacağım tarifini aldım
Eşim yapma dese de denemek için yapacağım canıııım
Ev ekonomisi bilgimi ve becerimi geliştirebilmek için
Yoksa başka bir amacım asla yok

gökçe ben yufkadan börek yaparken hiç yogurt kullanmıyorum sıvıyağ ve bol süt koyarım süt bol olunca su böreği gibi oluyor

anlaşıldı
aile büyüdükçe ihtiyaçlar doğrultusunda elektrikli eşya kullanım miktarı arttıkça faturalar kabarık gelmeye başlar

ibet sanırsam öyle çocuk olunca sürekli çalışan bir elektrikli süpürgem ve çamaşır makinem olcak herhal :) ....gökçe can sen bilirsin canım pazar hiç uymuyor bana çünkü eşim sadece cumartesi 6 gbi geliyor pazar evde oluyor ama cumartesi gündüz uyar gibi

maden suyu ile aptığım yalancı su böreği tarifim

1 kilo yufka

3 yumurta
1 çaybardağı sıvıyağ
1 sb süt
1 şişe maden suyu

iç malzemesi peynir maydanoz

yağlanmış tepsiye yufka ve iç malzeme döşenir

en son kare kare börek kesilir
1 kasede yumurta yağ süt çırpılır ve böreğin üzerine dökülür

en son 1 şişe maden suyu döklür
pişirilir bu kadar

görmek istemesem geleyim demem herhalde dimi günler torbaya girmedi ya havalar azcık ısınsın nisanda yapalım hem multijet de gelir.
:):):) benim bacım 2 kişiyizzz 68 den aşağı gelmedi :):)
bu ay davul fırınım vardaaa onda 2 balık 1 rosto 2 börek ve 1 de karnıbahar yaptım o bakımaaa 75 den aşağı gelemzzz.... ütüde kezaaaa çok zaten makinem a plusplus olmasaaa enerji bakanı kovacak bizi bu şehirden bu ülkeden:):):)
bakalım bu ay kaç gelecek bize su da 35 dan aşağı gelmez yahuuu bu ay az cık az geldiii eşim yoktu ve 15 tatil dolayısıylaaa:):):)
bu ay durmak yok harcamaya devam şekilde gelcek
doğalgaz ufffff azcık kısmışız ya geçen 4 gün boyunca gecee uyuya kalınca donmuşum meğer feci soğuktu dün gece angaraa..bugun 60 da yanyor bananeee ya adamı ben mi zengin edecem diyorum

ya hakkaten ben başka şeylerdede bazen diyorummm kendime harca be gökçeeee adamı sen mi zengin edecen diye beynim banaaa oyun ediyor adetaaa sizede oluyor mu hanımlarr:):):)

olsun hadi bakalım gidip gidip şimdi öss anına denk getirmeyindeeeee sonra demedi demeyin görevim varrrrrr öncesinde inşlh bana uyar göüşürz en azından 1 kahveeee kızılayda falan

:):):)
çoluk çocuk yok ya bizde böyle sosyalleşecez :):):)

efet efet bence de nisan da yapın
şu anki planım 17-18 nisanda izin almış olmak
malesef duruşma olmayan bi o ara var
onun dışında az önce 15 marta uçak bileti aldım akşam 7:30 civarı kızılay da olurum ama o da sirkeciye uygun diil
bu arada kuruma söylicem benim maaşı pegasus anadolujet ve lider adana arasında paylaştırsın ben boşuna ödeme yapmiim

Aslında içimdeki pençeli anne kartalı görmesini isterdim ama çok sakin konuştum yazııık göremedi

valla olly o lafları duyunca duymasına gerek kalmamıştır emin ol

benim yardımcı kadın ilk başladığında ben daha çok istiyordum falan demişti ben de o zaman istediğini verdim zati 10 tl idi fark ama dedim bundan sonra zam lafı duymicim
deyiş o deyiş 6 senedir ben artırıyorum parasını
ağzını açmıyor zam diye
zamanında nasıl dediysem artık

Son düzenleme:

ben yapıyordum annemde gecen gun dedıkı bak kremsantın var
pudıng var bıseyler yapmak ıstedıgınde evdekı malzemelene bak ha msıafır gelır ona bısey demem
buarada annem ve babam muthıs tutumlular
gencken cok tutumlularmıs halada oyleler sıfırdan baslayıp babam ılk arsasaını aldıgında 23 yasındaymıs henuz 17 yasında evlenmsıler
akıl veıryor bana

pişiriyorsun cıkarıyorsun uzerıne ortu ortuyonmu fırını kapatınca ıcındemı bırakıyon benım borekler sonuyor ya :S
cok canım cektı buarada

Farmasiiii iyi dediniz ya marketlerde birim fiyatları yazıyor ya ben aklımda tutamıyorum hiç
İyice bakayım ben de yazayım litresi tanesi vs...
Burada da yazarım iyi fikir
Herkesin de işine yarar bence

Hamile bi arkadaşımla pazara gitmiştik
Kışın bir tür küçük badem salatalıklar var bir de kalın acımsı daha ucuz olanından var
Baktım kalınlardan dolduruyor ucuz diye
Kızım sen hamilesin herşeyin en iyisini yemelisin bırak onları dedimse de dinletemedim
Ucuz diye büyüklerinden aldı hem de maddi durumu önceden kötü ama şimdi çok iyi olan birisi
Demek ki insalar böyle böyle zengin oluyor dediydim o zaman
Şimdi aklıma o geldi ben de not alıyım size de yazıyım dedim ya
Kendimi pek cimri hissettim

ankara ekibi siz iyisi mi toplaşın bana gelin ben de içeceklerinize uyku ilacı katayım

not:ayakkabıyla eve sokmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…