- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
ben en çok gökçenin elektrik faturasını merak ediyorum
görmek istemesem geleyim demem herhalde dimigünler torbaya girmedi ya havalar azcık ısınsın nisanda yapalım hem multijet de gelir.
sunyy66 ben şimdi cahdenin çiğ köfteden deneyeceğim
ama evde kurutulmuş ekmeğin yok, bayat ekmeğim var olur mu
Allah bagıslasın
piyonıst, olmadı bende bagcık almayı dusunuyorumama aktıf ıgydıgım ayakkabılar o kadar cok degıl yanı benım converselerım 2.sezonun yarısında mutlaka yırtılıyor yanlardan
adıdas fılan varda dısrıda gıymelık degıl cocugu parka vs gotururken gıyıyorum yıprandılar yenıd egıller ama yırtık pırtık yok tabı hala bı cok ayakkabım annemde duzeltemedım gıttı su ayakkabım eselesını bende bır el atmam lazım
buarada bu aksam esım 23-07 calısacak 21.30 gıbı ıse gıdecek depresyonumg eldı gene:2:
cocuk derken oda o saatlerde uyuyuayacak
Senfat senin dediğin bugün oldu
Kadına hata ettin bize söylemeliydin dedim
Dert sigortaysa yapılırdı benim için sıkıntı değildi dedim
Konu para meselesi olsun çözülürdü dedim
Kızım için 3 kuruşun hesabını yapmayız dedim
Eee kalsam o zaman gitmesem demeye başladı
Dedim geçmiş ola.....
ben marmara forumu çok seviyorum canım. çok sıkta giderim. evimede yakın. girişle5 kat oluyor canım evim. bnde en üst katta oturuyorum. merter migrosa evliyken gitmiştim canm ama bekarken gitmedim hiç. evet cnm buralar merkezi gerçekten herşey elinin altında çok rahat bulabiliyorsun. senin mutfağın süper canım ama benmki dar uzun o yüzden oturup içecek yerim yok. kaldıki zaten kapısıda yok açık yani. koku gene saolna gider.
senfat bacım yaaa ben şimdi bu hazır yufkalara yoğurtla sütü karıştıryom arasına peynir ve maydanoz koyarak adeta bu süt yoğurt kıvamıyla yapıştırıp az yağ teflon bir tavada pişiryorum olyor yalancı gözlemeee :):):)ben oğlandan dolayı mini fırının oldugu dolabı bağladım. açmak ve tekrar kapamak cok zor. bgun fırında yemek yaptım gerçi.
pazar gunu fırını çalıştırmamak için tava böreği yapmıştım
nettenn aldım tarifi, annemde yapardı ama
yalancı gözleme neymiş ya
anammmmmmmm anammm neysemki geçmişşşşş amannnn yaramazmıymışın sen çocukkengözle ilgili soruyu yanıtlayım
ben 3,5 yaşında iken gözüme şiş batmıştı, ev kazası denilebilir
küçüklükten beri öyle oldugu için öyle zannediyordum
ilk okuldayken mahhallede bir kız bana körolayn diyordu(hayat ağacında mı vardı, bi dizide karakterdi)
öyle dalga geçiyordu, öğrenmişti ameliyat falan oldsugmu
çocuklar acımasız oluyor
ben de aglıyordum evde
annem ve babam bana bundan kimseye bahsetme, zaten dışarıdan bakılınca anlaşılmıyor dediler, sen kendin yayıyorsun dediler.
konu kapandı böylece ve göz muayenesi de olmasım, gözüm görüyordu çünkü
aman lise ve üniversite de falan artık takmayacak yaşa geldiğim için çok rahat söylüyordum bu durumu herkeşlere
dış görünüşte cok dikkatli bakılınca görüldüğü ve anlaşılmadıgı için biraz da rahatlıgım ondan
kız kardeşimde 6 idi ve çizdirtti lazerleeeyok korkmuyorum
korksam süs peşine düşmez gözlüğümğ takardım
niye lazere uygun değilsin
bende en kötü çızıttırırm diyodum
bak işte şimdi tırstım
ya ben de kriterlere uygun değilsem:26:
vayyyy maşallahhhh bana bu ay 100 ile 120 arası gelsinnnnn göbek atcamm hemennnnn ayakkabı almak adına ekleyecem:) parayı :):): öss görevide çıktı zatennnnnnnnn ona ekler iyi bir ayakkabı alırım :):):)ben baktım şimdi metreküpüme henüz 24 metreküp harcamışız bu benim için rekor bile sayılabilir...
20 günde 24 metreküp fakat evimin herbi yanı dosdolu güney cephe güneş anında evimde:) ve yalıtımım var size şunu sölim şu an tişörtleyim
ve evde nerdeyse 1 haftadır kombi yakmıorum:) hatta hergün camlarımı açıorum :)
evin konumuyla çok ilgili bu ayki faturam 50 yi geçmez öğrendim artık bu kombi işini:)
harikaaaaaaz önce face de gördüm eğer bir gün hamile kalırsam inşallah bunu koycam uyumlu olsun
Eki Görüntüle 648888
heyyyyyyyyy seyyah bacım sakaryada bacımda öğretmen...bu arabalara çok bindim
orda öğretmenlik yapmıştım
sakaryada oluyo biliyon demi
ama pistonun neyini yanlış anladılar ne sandılar da korktular onu anlamadım
bak ya cumartesi pazar dahamı iyi ne akşam üzeri ne bilimmmmyok datlımmm sen çatlama patlama gökçecan geldin ama o akşam üzeri ağırlıklı geliyor cumartesi çıkabilirse bir iki saat cumartesi günü görüşürüz ama bu cumartesi olabilemiyo ben daha yerleşmedim
bu arada herkese hayırlı sabahlarrr hatuncanlar :)
bendede bu tuvalet kağırıdolayı varrrr kağıt havlu çok kullanırım ama tuvalet kağıdı depolarım.....biz de haftasonu adeseden familia kağıt havluyu indirimli aldık 7.90 a geldi. Ama makrodaki tuvalet kağıdından haberim yoktu hmen ben de stoklayım evvde de yer yok olmadı arabada gezer artık napayım
bu arada sabah haber geldi gece görümcemin suyu gelmiş şimdi hastanedelermiş az önce de görüştüm yeğenimiz geliyor ve ben sahici yenge oluyorum
ben olsam sakarya yazardım.
kpss de 20 tercih hakkımız vardı sanırım.
benim ilk 17 tercihim konyaydı
son 3 ise;
bursa, sakarya ve aksaraydı
ve ayrıyeten korkudan ya gelmezse diye 21 i de işaretlemiştim.
yenidendogdum pasta çörek yaparsam yağ fazla gidiyor
ama sıvıyağı ayda sanırım 3 lt anca kullanıyorum
kalplerası bekar mısın canım ?
evlıyken o tarafta yakınmı oturuyordun canımm ? evet sızın oralar merkezı bız merkeze epey uzagız ama ben seıvyorum oturdugum yerı
salonda ıcmene bısey demıyom barı yatak odasında ıcme
yok abla evliyim :) ama eşim bir kaç defa dile getirdiğim gibi haftada iki gün ankaraya geliyor çocukta yok daha tek başımayım desem yeridir :)
olur senfat, öyle de koyduğum oldu benim. ben bir de ordaki tarife ek olarak domates koyuyorum 1 orta boy. soyuyorum tabi. bir de baharat olarak sadece köfte baharı koyuyorum
anlaşıldı
aile büyüdükçe ihtiyaçlar doğrultusunda elektrikli eşya kullanım miktarı arttıkça faturalar kabarık gelmeye başlar
:):):)ben en çok gökçenin elektrik faturasını merak ediyorum
görmek istemesem geleyim demem herhalde dimigünler torbaya girmedi ya havalar azcık ısınsın nisanda yapalım hem multijet de gelir.
de get uyussssss hatunbeni getirtme oraya şimcik :) o zamanda düşünüyoruz bu akşam vakti kısa bi görüşme olcak muhtemelen ilk tanışma ondan sonrada devamı gelir herhalde sanaldan çıkıp sosyalleşelim didik
:):):)yok abla evliyim :) ama eşim bir kaç defa dile getirdiğim gibi haftada iki gün ankaraya geliyor çocukta yok daha tek başımayım desem yeridir :)
ben en çok gökçenin elektrik faturasını merak ediyorum
Aslında içimdeki pençeli anne kartalı görmesini isterdim ama çok sakin konuştum yazııık göremedi
ben yapıyordum annemde gecen gun dedıkı bak kremsantın varyenidendogdum pasta çörek yaparsam yağ fazla gidiyor
ama sıvıyağı ayda sanırım 3 lt anca kullanıyorum
kalplerası bekar mısın canım ?
maden suyu ile aptığım yalancı su böreği tarifim
1 kilo yufka
3 yumurta
1 çaybardağı sıvıyağ
1 sb süt
1 şişe maden suyu
iç malzemesi peynir maydanoz
yağlanmış tepsiye yufka ve iç malzeme döşenir
en son kare kare börek kesilir
1 kasede yumurta yağ süt çırpılır ve böreğin üzerine dökülür
en son 1 şişe maden suyu döklür
pişirilir bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?