- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
henüz belirlemedim ama daha çok salata ağırlıklı yapacam
zira önceki günde 2 numaralı teyzem hamuru çok yapmıştı bu ay benim dengelemem lazım
tabure iyi olur sen oturmasan da getir zira bendekiler eksik kalabilir başka birini oturturuz
ben de şöyle biliyorum tanırıyı gülürmek istiyorsan ona planlarını anlat.eşim hep söyler 'allah plan yapana gülermiş'
allah kolaylıklar versin sana canım ciddi ciddi yardım edecek kimse olmazsa bana söyleyebilirsin elimden geldiğince yardım ederim aklında bulunsun sırf laf olsun diye denmediğinede emin ol....
aynen öyle sunny abla sonraki nefesimizi alıp almayacağımızı bilmezken vaw çocuğum olursa vay 2 yıl 10 yıl ne ayıp kız bana
17 si yani pazar günü gelse bizbize oluruz hem bi sürü pasta börek artmış olur ev de talan olur önce yeriz ardından da evi temizlerizyahu şu kadını çağır sirkeci
kıyamam türlü türlü numara yapıyo gelebilmek için
yahu şu kadını çağır sirkeci
kıyamam türlü türlü numara yapıyo gelebilmek için
17 si yani pazar günü gelse bizbize oluruz hem bi sürü pasta börek artmış olur ev de talan olur önce yeriz ardından da evi temizleriz
dimi yani her yolu denedim çifkeflikte ettim damardanda girdim yok yok anacım zamane hatunları işte
sanırsam bana bi özlem yok demek kızılay avm den fırsat bulursa beni misafir eder sanırsam huuuuuu özlemmmm misafir kabul edennmi şuan avm de gezinirken kulakları çınlar belkim
yada yada sunny ablam yaaa bak istanbula geliom sen istanbuldaydın dimiay yüzsüzlüğün bu kadarı yani o da olmadı seyyahın kappısı her zaman bana açıktır eminim ( inşallah sanırsam galiba ,)
nasıl benden hayır yok ayıpsınız sonraki hafta olsun
teyzeler çok gürültülüler meslek hastalığıymış biraraya gelindiğinde bi sessiz olun coşmayın diyorum
kalplerasi seni düşündüğüm için rahat et diye sonraki gün dedim yoksa o gün gelirsen seni sogruya da çekerler nerden tanışıyon sirkeyle ne kadarlık evlisin nerelisin baban ne iş yapıyor anan nereli eşin neden başka şehirde kvalidenle aran nasıl neden bebeğin yok düşünmüyor musun düşünsene kiloluysan neden kilon var dikkat etsene saçında beyaz varsa o kadar çalışıyon kazanıyon git kendine bakım yap
hadi ben içlerinde olduğumdan alışığım sen garipleme diye diyorum
sanırsam bana bi özlem yok demek kızılay avm den fırsat bulursa beni misafir eder sanırsam huuuuuu özlemmmm misafir kabul edennmi şuan avm de gezinirken kulakları çınlar belkim
yada yada sunny ablam yaaa bak istanbula geliom sen istanbuldaydın dimiay yüzsüzlüğün bu kadarı yani o da olmadı seyyahın kappısı her zaman bana açıktır eminim ( inşallah sanırsam galiba ,)
gel canım gel, sana yalancı su böreği, yalancı çerkes tavuğu, yalancı tavuk göğsü yaparım
senin de hiç arkadaşın yokmuş
her gördüğüne gidiyosun:26:
burda bitane kadın vardı kkda
milletle dalga geçiyodu
benim haytım kk değil sizin işiniz gücünüz burası,gerçek hayatta arkadaşınız yok diyordu
sonra bunun üyeliği iptal edildi her türlü numarayı yaptı geri gelmek için ,nerdeyse tünel kazacaktıbende ona benzedim
bıldıgımız sulandırıyolarmı yanı :S
biz de anlayamadık..kendileri mi yapmışlar yoksa fabrikadan mı o şekilde gönderilmiş :26: ama resmen su gibi akıyordu ki yumuşatıcı biraz kıvamlı olur normalde...
meraklı melahhattan sorular..kadın kimdi
nasıl benden hayır yok ayıpsınız sonraki hafta olsun
teyzeler çok gürültülüler meslek hastalığıymış biraraya gelindiğinde bi sessiz olun coşmayın diyorum
kalplerasi seni düşündüğüm için rahat et diye sonraki gün dedim yoksa o gün gelirsen seni sogruya da çekerler nerden tanışıyon sirkeyle ne kadarlık evlisin nerelisin baban ne iş yapıyor anan nereli eşin neden başka şehirde kvalidenle aran nasıl neden bebeğin yok düşünmüyor musun düşünsene kiloluysan neden kilon var dikkat etsene saçında beyaz varsa o kadar çalışıyon kazanıyon git kendine bakım yap
hadi ben içlerinde olduğumdan alışığım sen garipleme diye diyorum
evet öğretmenlersenin teyzelerle ben iyi anlaşırmışım. ben daha çok soru sorabilme kapasitesine sahibim
tahminimce bunlar örtmen
gürültülü konuşma deyince
hafif azarlar gibi konusuyorlarsa tamamdır
senin teyzelerle ben iyi anlaşırmışım. ben daha çok soru sorabilme kapasitesine sahibim
tahminimce bunlar örtmen
senin teyzelerle ben iyi anlaşırmışım. ben daha çok soru sorabilme kapasitesine sahibim
tahminimce bunlar örtmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?