Kirli Çıkılar )))

allah kolaylıklar versin sana canım ciddi ciddi yardım edecek kimse olmazsa bana söyleyebilirsin elimden geldiğince yardım ederim aklında bulunsun sırf laf olsun diye denmediğinede emin ol....
aynen öyle sunny abla sonraki nefesimizi alıp almayacağımızı bilmezken vaw çocuğum olursa vay 2 yıl 10 yıl ne ayıp kız bana

Son düzenleme:

yahu şu kadını çağır sirkeci
kıyamam türlü türlü numara yapıyo gelebilmek için

yahu şu kadını çağır sirkeci
kıyamam türlü türlü numara yapıyo gelebilmek için

dimi yani her yolu denedim çifkeflikte ettim damardanda girdim yok yok anacım zamane hatunları işte ne kadar yazıkım ben yaahu

Son düzenleme:
iyi niyet timsalisin ne diimEki Görüntüle 650408

sen başka ankaralıya git
sirkeciden hayır yok

sanırsam bana bi özlem yok demek kızılay avm den fırsat bulursa beni misafir eder sanırsam huuuuuu özlemmmm misafir kabul edennmi şuan avm de gezinirken kulakları çınlar belkim
yada yada sunny ablam yaaa bak istanbula geliom sen istanbuldaydın dimi ay yüzsüzlüğün bu kadarı yani o da olmadı seyyahın kappısı her zaman bana açıktır eminim ( inşallah sanırsam galiba ,)

nasıl benden hayır yok ayıpsınız sonraki hafta olsun
teyzeler çok gürültülüler meslek hastalığıymış biraraya gelindiğinde bi sessiz olun coşmayın diyorum
kalplerasi seni düşündüğüm için rahat et diye sonraki gün dedim yoksa o gün gelirsen seni sogruya da çekerler nerden tanışıyon sirkeyle ne kadarlık evlisin nerelisin baban ne iş yapıyor anan nereli eşin neden başka şehirde kvalidenle aran nasıl neden bebeğin yok düşünmüyor musun düşünsene kiloluysan neden kilon var dikkat etsene saçında beyaz varsa o kadar çalışıyon kazanıyon git kendine bakım yap
hadi ben içlerinde olduğumdan alışığım sen garipleme diye diyorum

gel canım gel, sana yalancı su böreği, yalancı çerkes tavuğu, yalancı tavuk göğsü yaparım

hahaha bayıldım teyzelerine benim de eski bir komşum vardı. birgün kuran toplantısı yapmış ona gittim. hep akrabaları gelmiş. abartmıyorum yirmi kişi, tek tek sordu. nasılsın, annen nasıl, baban nasıl, kocan nasıl, çocukların nasıl, oh oh maşallah allah iyilik versin yirmi kişinin aynı soruları, aynı sırayla sordu, ben de cevap verdim:111::111::111:

senin de hiç arkadaşın yokmuş
her gördüğüne gidiyosun:26:
burda bitane kadın vardı kkda
milletle dalga geçiyodu
benim haytım kk değil sizin işiniz gücünüz burası,gerçek hayatta arkadaşınız yok diyordu
sonra bunun üyeliği iptal edildi her türlü numarayı yaptı geri gelmek için ,nerdeyse tünel kazacaktı bende ona benzedim

meraklı melahhattan sorular..kadın kimdi

senin teyzelerle ben iyi anlaşırmışım. ben daha çok soru sorabilme kapasitesine sahibim
tahminimce bunlar örtmen
gürültülü konuşma deyince
hafif azarlar gibi konusuyorlarsa tamamdır

dun gece burdaydım tabi geç yattım
biraz sonra benimki viyakladı
kalktım devam sütü vereyim dedi. akşam 9,30 da yedirdiğim yogurdu sindirememiş kustu, tam üstünü çıkarırken bir daha kustu, neyse üst baş giydirdik, sütünü içirdim, çişli bezini değiştirdim. uyumuyor, 5 dak. sonra bir koku
bez berbat, zaten 2 gundur ishaldi, akşam yapmayınca geçti sandım
beraber uzandık tekrar koku nasıl keskin
temziledik yattık tekrar koku
ya tam 5 kere bezi doldurdu ve iğrenç bir koku
sabah bir kere ishalli yaptı, halsiz yatıyor şimdi

bişey de yemiyor dogru duzgun 2 gundur
bu gunluk kaka raporumuz budur.

senin teyzelerle ben iyi anlaşırmışım. ben daha çok soru sorabilme kapasitesine sahibim
tahminimce bunlar örtmen
evet öğretmenler
ya konuşurken daldan dala atlarlar bi bakarsın okuldaki işleriyle ilgilidir aradan iki saniye geçmez ayy şu kitap da çok güzeldi sana vereyim sen de oku demeye başlarlar
bi gün bunlar beni sosyete pazarındaki pazarcıya daha doğrusu tüm pazara rezil ettiler:111: bu kız var ya kaçtı kocasına çok üzdü ablamızı parası da yok zaten hem de okuyor azıcık indirim yapıver diye

tahminimce bunlar örtmen

benim aklımdan da aynı şey geçti kesin meslektaşımdır demiştim

tahminimce bunlar örtmen

öğretmeni hemen anlarsın
herkesin ve birbirinin sözünü keserler
sonra da çocuklara söz kesme derler
ahahha
ben bi kere durakta kardeşini yola savuran çocuğa bi bağırmışım
olum napıyon diye
aileleri de şaşırdı
hemen hocam kusura bakma falan diyolar(beni tanımıyolar)
oğlum kızım demen,yerli yersiz her halta burnunu sokman yetiyor öğretmen olduğunu anlamalarına)
hele bahsettiğim okul günlerinde bizi görseniz
herkes birbirinin sözünü kesiyor kim ne diyor anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…