bugün doğum günüm 26 yaşındayım diycem artık
aynen meyraya bende karafilcenin yazısında bebeği var sanıyodum ay ben bebekleri çok seviyorum ya evlendikten sonra istyorum ama borç harc olck kim bakacak çocuğuma o yüzden biraz sonra olsun diyorum inş. karafilce kısa zamanda olur cnm senin kaç tane var meyracım
canım borç harç kesinlikle çocuk yapmaya engel bir durum değil bence... aksine gelen bebek rızkıyla gelir...yarın bir gün anne olduğunda, neden bu kadar bekledim bu mücizeyi yaşamak için, diye kendine kızacağına garanti veriyorum :)) ben de çalışıyorum... çalışan bayanların çocuk bakıcı sorunu var malesef... ama bir şekilde halloluyor inan :) benim Rabbim bağışlasın iki tane oğlum var...bu zamana kadar evim,işim annemin evi yakın olduğu için annem idare etti,Allah razı olsun.... bu yıl büyük oğlum anasınıfına başladı,küçüğü de güzel bir yuvaya verdim veee bütün zorluklarına rağmen 3.yü düşünüyorum :) biliyorum,deliyim ben :))) ama yıllar sonra pişman olmak istemiyorum,neden bu dünya tatlısı mücizelerden daha çok yapmadım diye... korkma 4. yü düşünmüyorum :))) Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
valla ablcım bilemyorum ya yeni alınan esylrın parası ıvır zıvır ödeyemeyiz die korkuyorum bitince olsun biraz borçla çocuk dünyaya getrmek istemyorum vlla cesaretim yok maşallah 3 cüyü düşüyosun kısmet bklım bizede ama bn çok sevyorum bklım evlnlim ona göre değişir belki rabbim sağlıklı versin
canım borç harç kesinlikle çocuk yapmaya engel bir durum değil bence... aksine gelen bebek rızkıyla gelir...yarın bir gün anne olduğunda, neden bu kadar bekledim bu mücizeyi yaşamak için, diye kendine kızacağına garanti veriyorum :)) ben de çalışıyorum... çalışan bayanların çocuk bakıcı sorunu var malesef... ama bir şekilde halloluyor inan :) benim Rabbim bağışlasın iki tane oğlum var...bu zamana kadar evim,işim annemin evi yakın olduğu için annem idare etti,Allah razı olsun.... bu yıl büyük oğlum anasınıfına başladı,küçüğü de güzel bir yuvaya verdim veee bütün zorluklarına rağmen 3.yü düşünüyorum :) biliyorum,deliyim ben :))) ama yıllar sonra pişman olmak istemiyorum,neden bu dünya tatlısı mücizelerden daha çok yapmadım diye... korkma 4. yü düşünmüyorum :))) Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
bu aralar herkesin evinde hasta var galiba =( Çok geçmiş olsun.güzel dileklerin için çok teşekkürler bitanem
benim büyük oğlan tatile hasta girdi nasipse onu ve kendimi doktora göstereyim diyorum bakalım.
biz malum kendi memleketimizdeyiz dışarıda kimsemiz yok.
eşim Isparta'daki Davraz Dağına gidelim diyordu ama malum kış onun ötesinde çocukların sağlığı sözkonusu olunca hiçbir yere gidesim yok inan...hayırlısı olsun diyorum artık ve de önce sağlık.
Her zaman takabileceğin kolye,küpe ve bileklik al! Geri kalanına da burma al canım.selam arkadaslar gecen yaz yazacagım yazamadım aralık ayından berı ceyız alısverısı yapıyorum 1500 liralık nakit alısverısım oldu cok sukur ödedim
biliyorsunuz her ay bişi cıktı cıktı ben hıc bırıkım yapamıyor ve kahroluyordum
size birşey danısıcam
hafta sonu bılezık ve set alıcaz 4 subatta nısanımız olacak ınsallah net degıl ama
taslı setlerdenmı almalıyım yoksa el ıscılıgı cok olmayandanmı onlarda bıraz demode gıbı ama 5 bın lıraya kadar bakıcazda sonra bozdurmak gerekırse bır gun hangısınde daha az zarar ederız taslılarda fark cokmu fazladır
amanın sen daha çok minikmişsin ben çok yakında 30 olacağım dabugün doğum günüm 26 yaşındayım diycem artık
Allah bağışlasın meyraa yavrularını. Benim de bir bıdığım var ama 2.ye tövbe ettim bilecanım borç harç kesinlikle çocuk yapmaya engel bir durum değil bence... aksine gelen bebek rızkıyla gelir...yarın bir gün anne olduğunda, neden bu kadar bekledim bu mücizeyi yaşamak için, diye kendine kızacağına garanti veriyorum :)) ben de çalışıyorum... çalışan bayanların çocuk bakıcı sorunu var malesef... ama bir şekilde halloluyor inan :) benim Rabbim bağışlasın iki tane oğlum var...bu zamana kadar evim,işim annemin evi yakın olduğu için annem idare etti,Allah razı olsun.... bu yıl büyük oğlum anasınıfına başladı,küçüğü de güzel bir yuvaya verdim veee bütün zorluklarına rağmen 3.yü düşünüyorum :) biliyorum,deliyim ben :))) ama yıllar sonra pişman olmak istemiyorum,neden bu dünya tatlısı mücizelerden daha çok yapmadım diye... korkma 4. yü düşünmüyorum :))) Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....
Amin canım benim avatrımda dileğim yazıyor canım inşallah olur manasındaane demek :) Rabbim gönlüne göre versin canım....... ben senin çocuğun var biliyordum,avatarından dolayı... :)
Amin inşallah..aynen meyraya bende karafilcenin yazısında bebeği var sanıyodum ay ben bebekleri çok seviyorum ya evlendikten sonra istyorum ama borç harc olck kim bakacak çocuğuma o yüzden biraz sonra olsun diyorum inş. karafilce kısa zamanda olur cnm senin kaç tane var meyracım
güzel duaların için sağol canım benim.. Allahım da miniklerini sana bağışlasıncanım yeni yaşının hayırlara vesile olmasını dilerim bakarsın hamile kalırsın bebişini eline alırsın belli mi olur hayırlısı bakalım
bu aralar herkesin evinde hasta var galiba =( Çok geçmiş olsun.
Benim bıdık da hasta. Tatil de onu da doktora götüreceğim, burada çocuk doktoru da yok o yüzden ii olacak =)
Her zaman takabileceğin kolye,küpe ve bileklik al! Geri kalanına da burma al canım.
Ben öyle yapmıştım ve hiç de pişman olmadım.Klasik spor ne giyinirsem kullanabiliyorum aldıklarımı.
Ama illa set olsun diyorsan taşlı alma çünkü o taşlar para etmez bir de onu günlük takamazsın bence.
Ayy hayırlı olsun demeyi unuttumİnşallah çok mutlu olursun, yaşadığın bütün sıkıntılar geride kalır.
amanın sen daha çok minikmişsin ben çok yakında 30 olacağım daDoğum günün kutlu olsun canım
bugün doğum günüm 26 yaşındayım diycem artık
meyraacım Allah bağışlasın kuzucuklarını
Allah bağışlasın meyraa yavrularını. Benim de bir bıdığım var ama 2.ye tövbe ettim bile
bu aralar herkesin evinde hasta var galiba =( Çok geçmiş olsun.
Benim bıdık da hasta. Tatil de onu da doktora götüreceğim, burada çocuk doktoru da yok o yüzden ii olacak =)
Her zaman takabileceğin kolye,küpe ve bileklik al! Geri kalanına da burma al canım.
Ben öyle yapmıştım ve hiç de pişman olmadım.Klasik spor ne giyinirsem kullanabiliyorum aldıklarımı.
Ama illa set olsun diyorsan taşlı alma çünkü o taşlar para etmez bir de onu günlük takamazsın bence.
Ayy hayırlı olsun demeyi unuttumİnşallah çok mutlu olursun, yaşadığın bütün sıkıntılar geride kalır.
amanın sen daha çok minikmişsin ben çok yakında 30 olacağım daDoğum günün kutlu olsun canım
günaydınnnnnn
param yok bırıkımım yok ama geldımmm
hele eşim bı iş bulsa gerısı kolayda
günaydınnnnnn
param yok bırıkımım yok ama geldımmm
hele eşim bı iş bulsa gerısı kolayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?