Kirli Çıkılar )))

canım borç harç kesinlikle çocuk yapmaya engel bir durum değil bence... aksine gelen bebek rızkıyla gelir...yarın bir gün anne olduğunda, neden bu kadar bekledim bu mücizeyi yaşamak için, diye kendine kızacağına garanti veriyorum :)) ben de çalışıyorum... çalışan bayanların çocuk bakıcı sorunu var malesef... ama bir şekilde halloluyor inan :) benim Rabbim bağışlasın iki tane oğlum var...bu zamana kadar evim,işim annemin evi yakın olduğu için annem idare etti,Allah razı olsun.... bu yıl büyük oğlum anasınıfına başladı,küçüğü de güzel bir yuvaya verdim veee bütün zorluklarına rağmen 3.yü düşünüyorum :) biliyorum,deliyim ben :))) ama yıllar sonra pişman olmak istemiyorum,neden bu dünya tatlısı mücizelerden daha çok yapmadım diye... korkma 4. yü düşünmüyorum :))) Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....

valla ablcım bilemyorum ya yeni alınan esylrın parası ıvır zıvır ödeyemeyiz die korkuyorum bitince olsun biraz borçla çocuk dünyaya getrmek istemyorum vlla cesaretim yok maşallah 3 cüyü düşüyosun kısmet bklım bizede ama bn çok sevyorum bklım evlnlim ona göre değişir belki rabbim sağlıklı versin

sen daha evli bile değilsin.... hımmm...anlaşıldı...evlen de o zaman gel karşıma.... :) evlenene kadar ben de öyle aman aman evleneyim de anne olayım gibi bir düşüncem yoktu ama evlenince herkes hamile,heryer bebek doluydu... :) evlendiğin gibi çocuk psikolojisine giriyorsun canım,evlenince görüşelim seninle :))

meyraacım Allah bağışlasın kuzucuklarını

bu aralar herkesin evinde hasta var galiba =( Çok geçmiş olsun.
Benim bıdık da hasta. Tatil de onu da doktora götüreceğim, burada çocuk doktoru da yok o yüzden ii olacak =)

Her zaman takabileceğin kolye,küpe ve bileklik al! Geri kalanına da burma al canım.
Ben öyle yapmıştım ve hiç de pişman olmadım.Klasik spor ne giyinirsem kullanabiliyorum aldıklarımı.
Ama illa set olsun diyorsan taşlı alma çünkü o taşlar para etmez bir de onu günlük takamazsın bence.

Ayy hayırlı olsun demeyi unuttum İnşallah çok mutlu olursun, yaşadığın bütün sıkıntılar geride kalır.

bugün doğum günüm 26 yaşındayım diycem artık
amanın sen daha çok minikmişsin ben çok yakında 30 olacağım da Doğum günün kutlu olsun canım

Allah bağışlasın meyraa yavrularını. Benim de bir bıdığım var ama 2.ye tövbe ettim bile

ne demek :) Rabbim gönlüne göre versin canım....... ben senin çocuğun var biliyordum,avatarından dolayı... :)
Amin canım benim avatrımda dileğim yazıyor canım inşallah olur manasındaa
Amin inşallah..
canım altta görüldüğü üzre evleneli 2 yıl 3 ay filan oldu. ben 1 yıl istemedim ama borç harç yüzünden değil Allah sağlık versin de hepsi olur gider. 1 yıl evliliğe yeni kocaman bi evin sorumluluğuna alışmak istedim ama bizler korunduğumuz için. korunmayı bırakır bırakmaz daha ilk ayda sanki senelerdir çocuk bekler gibi oluyoruz. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir ve hakkında hayırlı eyler.
canım yeni yaşının hayırlara vesile olmasını dilerim bakarsın hamile kalırsın bebişini eline alırsın belli mi olur hayırlısı bakalım
güzel duaların için sağol canım benim.. Allahım da miniklerini sana bağışlasın

sağol canım benim
yok ayy arkandayım işte seni takip ediyorum..

Son düzenleme:
Allah bağışlasın meyraa yavrularını. Benim de bir bıdığım var ama 2.ye tövbe ettim bile

sağol canım,Allah razı olsun.... seninkini de inşaAllah.... :) ben de hep öyle derdim,şimdi üçüncüyü düşünüyorum.... :) biz kadınlar, sözkonusu çocuk olunca akıllanmayız... :))))

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr herkese mutlu huzurlu bir haftasonu dileğiyle...

çok teşekkürler canım

senin miniğine de geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

günaydınnnnnn
param yok bırıkımım yok ama geldımmm
hele eşim bı iş bulsa gerısı kolayda

günaydınnnnnn
param yok bırıkımım yok ama geldımmm
hele eşim bı iş bulsa gerısı kolayda

hoşgeldin canım
eşin iş bulabilse herşey çok daha kolay olur senin için
sen şimdi birikimi vs hiçççç düşünme tabiki paranı da çarçur edecek değilsin ama önce evinin ihtiyaçlarını karşılama gibi bir sorumluluğun var , eşine kötü gününde moral vermek gibi bir sorumluluğun da oldu . Allah yardımcın olsun canım hiç kolay zamanlar değil ama ne iyilik ne kötülük ömür boyu sürmez elbet .
sabır sabır sabır dile canım inşallah güzel günler sizin için çok uzak değildir...

eşin ne iş yapıyordu önceden ?
sen ne işle meşgulsün.

Son düzenleme:
iyi pazarlar herkese..
hazır bıdık uyuyorken foruma bir göz atayım dedim
nasılsınız keyifler yerinde mi?
bu ay sandığımdan daha az biriktireceğim gibi...tabi eşimin bu ay eve getireceği paraya da bağlı..
bu arada balkonumun altına saklanmış bir köpek yavrusu buldum 2-3 gündür onu besliyorum.
sizlerle de paylaşmak istedim.çook güzel bir duyguymuş valla..
anne olduktan sonra yavru hayvanların hepsine çocuğum gibi davranır oldum..!!

Farmasi'cim bu ay da benden tık yok biraz borç vardı nişanlımla ortaklaşa ödüyoruz bu ay biticek kısmetse bundan sonraki birikimlerimiz Allah nasip ederse bilezik olucak ama altından korkar oldum çıkıcağı kadar çıktı zirvedeyken altın almak ne kadar doğru olur bilemiyorum, aldıktan sonra altın birde düşerse vay halimize

Şimdi size sorum olucak bilezik konusunda;

Zarar etmemek için nasıl bir bilezik almam gerekli pek bir bilgim yok bu konuda düğünde takmak için nişanlım bilezik alıcak ve İstanbul da nerden almak doğru olur Kapalı çarşıyı öneriyor musunuz??

Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler bir kaç işim var döndüğümde cevapları okuyacağım :)))

merhaba arkadaşlar.... umarım herkes sağlıklı,mutlu ve huzurludur.... :) bugün bizim evlilik yıldönümümüz...koskoca yedi yılı devirdik....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…