herkese selam
karneleri verdim geldim evime.
Allah izin verirse haftaya ailemin yanına giderim. Bu ay bildirimi "0" tl olarak yaparım farmasiye çünkü gezmeye çoook ihtiyacım var. harcamalara dikkat edeceğim ama yine de fazla para alırım yanıma kalanını da önümüzdeki ayın birikimine dahil ederim inşallah. Küçük bir bebekle ilgilenmek çook zor. Evden dışarı sadece okul için çıkıyorum uzun zamandır şimdi gezme zamanı =) İnşallah güzel geçer tatilim ve iyi bir enerjiyle dönerim evime.
hayırlı cumalar kızlar ,herkese bol bereketli güzel bir gün dileğiyle...
inşallah canım çook teşekkür ederim.merhaba canım gözünaydın sağlıklı ,mutlu, huzurlu çokkkkkkkkkkkkk güzel bir tatil geçirmen dileğiyle ... umarım herşey dilediğince gerçekleşir.
hayırlı cumalarfarmasicim naptın okullarıda dağıttın oh tatil iki hafta
inşallah canım çook teşekkür ederim.
inşallah senin tatilin de çoook güzel geçer. Bir yerlere gidecek misiniz bu tatilde?
selam arkadaslar gecen yaz yazacagım yazamadım aralık ayından berı ceyız alısverısı yapıyorum 1500 liralık nakit alısverısım oldu cok sukur ödedim
biliyorsunuz her ay bişi cıktı cıktı ben hıc bırıkım yapamıyor ve kahroluyordum
size birşey danısıcam
hafta sonu bılezık ve set alıcaz 4 subatta nısanımız olacak ınsallah net degıl ama
taslı setlerdenmı almalıyım yoksa el ıscılıgı cok olmayandanmı onlarda bıraz demode gıbı ama 5 bın lıraya kadar bakıcazda sonra bozdurmak gerekırse bır gun hangısınde daha az zarar ederız taslılarda fark cokmu fazladır
selam arkadaslar gecen yaz yazacagım yazamadım aralık ayından berı ceyız alısverısı yapıyorum 1500 liralık nakit alısverısım oldu cok sukur ödedim
biliyorsunuz her ay bişi cıktı cıktı ben hıc bırıkım yapamıyor ve kahroluyordum
size birşey danısıcam
hafta sonu bılezık ve set alıcaz 4 subatta nısanımız olacak ınsallah net degıl ama
taslı setlerdenmı almalıyım yoksa el ıscılıgı cok olmayandanmı onlarda bıraz demode gıbı ama 5 bın lıraya kadar bakıcazda sonra bozdurmak gerekırse bır gun hangısınde daha az zarar ederız taslılarda fark cokmu fazladır
bugün doğum günüm 26 yaşındayım diycem artık
sağol canım amin.ewt karafilce nice mutlu yıllara cnm eşinle nice yıllara valla set almak sonradan ucuza gidiyo 3 bilezik almak daha karlı valla haklısın cnm sence altın düşecekmi fikrin varmı
bugün doğum günüm 26 yaşındayım diycem artık
[SUB][/SUB]
Allah hayırlı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin sana canım, ailenle birlikte....
sağol canım amin.
hiç bi fikrim yok ama düşmesin
merak etmeyin biz kooperatiflere bakıyoruz ya ondan düştü altın. böyle giderse vazgeçcez o zaman çıkar yine
Aminn sağolasın canım güzel duan için.. içinden hayırlı bir de bebiş ekler misin duana
ne demek :) Rabbim gönlüne göre versin canım....... ben senin çocuğun var biliyordum,avatarından dolayı... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?