Kirli Çıkılar )))

herkese selam
karneleri verdim geldim evime.
Allah izin verirse haftaya ailemin yanına giderim. Bu ay bildirimi "0" tl olarak yaparım farmasiye çünkü gezmeye çoook ihtiyacım var. harcamalara dikkat edeceğim ama yine de fazla para alırım yanıma kalanını da önümüzdeki ayın birikimine dahil ederim inşallah. Küçük bir bebekle ilgilenmek çook zor. Evden dışarı sadece okul için çıkıyorum uzun zamandır şimdi gezme zamanı =) İnşallah güzel geçer tatilim ve iyi bir enerjiyle dönerim evime.

ben hiç birikim yapamıyorum maalesef hem katkı kredisi ödemeleri, hem banka kredisi ödemeleri.
yine de 3-5 kuruş da olsa bir şeyler yapmak isterim.

kuyumcu bir tanıdık 2-3 hafta kadar önce birikimim olup olmadığını varsa altın almam gerektiğini söyledi. altın fiyatları çıkacakmış onun söylediğine göre.

merhaba canım gözünaydın sağlıklı ,mutlu, huzurlu çokkkkkkkkkkkkk güzel bir tatil geçirmen dileğiyle ... umarım herşey dilediğince gerçekleşir.

hayırlı cumalar kızlar ,herkese bol bereketli güzel bir gün dileğiyle...

merhaba canım gözünaydın sağlıklı ,mutlu, huzurlu çokkkkkkkkkkkkk güzel bir tatil geçirmen dileğiyle ... umarım herşey dilediğince gerçekleşir.
inşallah canım çook teşekkür ederim.
inşallah senin tatilin de çoook güzel geçer. Bir yerlere gidecek misiniz bu tatilde?

inşallah canım çook teşekkür ederim.
inşallah senin tatilin de çoook güzel geçer. Bir yerlere gidecek misiniz bu tatilde?

güzel dileklerin için çok teşekkürler bitanem

benim büyük oğlan tatile hasta girdi nasipse onu ve kendimi doktora göstereyim diyorum bakalım.

biz malum kendi memleketimizdeyiz dışarıda kimsemiz yok.
eşim Isparta'daki Davraz Dağına gidelim diyordu ama malum kış onun ötesinde çocukların sağlığı sözkonusu olunca hiçbir yere gidesim yok inan... hayırlısı olsun diyorum artık ve de önce sağlık.

selam arkadaslar gecen yaz yazacagım yazamadım aralık ayından berı ceyız alısverısı yapıyorum 1500 liralık nakit alısverısım oldu cok sukur ödedim
biliyorsunuz her ay bişi cıktı cıktı ben hıc bırıkım yapamıyor ve kahroluyordum
size birşey danısıcam
hafta sonu bılezık ve set alıcaz 4 subatta nısanımız olacak ınsallah net degıl ama
taslı setlerdenmı almalıyım yoksa el ıscılıgı cok olmayandanmı onlarda bıraz demode gıbı ama 5 bın lıraya kadar bakıcazda sonra bozdurmak gerekırse bır gun hangısınde daha az zarar ederız taslılarda fark cokmu fazladır

merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun , mutluluklar dilerim

bence kendi içine sinecek hangisiyse onu al ve de ileride bozdurmayı düşünme bile güzel bir gününden hatıra kalsın öyle düşün ....

benim setim 11 yıl öncesinde aldığım ve hala da severek özel günlerde ya da gecelerde taktığım süs eşyam.Allah bozdurmayı nasip etmesin temennim .ama insanın güzel mutlu anlarından hatıra kalması güzel bir duygu...
hakkında herşeyin hayırlsının olması dileğiyle ,karar elbette senin canım

ahh ahh benim kayınvalide hanım kabul etseydi hayatta set almazdım onun yerine tam 3 burma bilezik yapıyordu. şimdi satsam 2000 bile etmez oysa ki 2 yıl önce 2 milyara almıştık. benim tavsiyem set almak yerine sadece bileklik küpe ve zincirli güzel bi kolye. geri kalana da 22 ayar

bu arada takı takmadığımı da belirtmek isterim. kapalı olduğum için en çok paha tutan kısmı kolyesi ise hiç bi zaan görünmez. sadece saçımı açarsam öyle.. onu da kadınlar arasında da olsa saçımı açmayı sevmiyorum. namaz filan için zor oluyor tak çıkar..

bugün doğum günüm 26 yaşındayım diycem artık

ewt karafilce nice mutlu yıllara cnm eşinle nice yıllara valla set almak sonradan ucuza gidiyo 3 bilezik almak daha karlı valla haklısın cnm sence altın düşecekmi fikrin varmı

ewt karafilce nice mutlu yıllara cnm eşinle nice yıllara valla set almak sonradan ucuza gidiyo 3 bilezik almak daha karlı valla haklısın cnm sence altın düşecekmi fikrin varmı
sağol canım amin.
hiç bi fikrim yok ama düşmesin
merak etmeyin biz kooperatiflere bakıyoruz ya ondan düştü altın. böyle giderse vazgeçcez o zaman çıkar yine

sağol canım amin.
hiç bi fikrim yok ama düşmesin
merak etmeyin biz kooperatiflere bakıyoruz ya ondan düştü altın. böyle giderse vazgeçcez o zaman çıkar yine

yazın çıkar yine bi kaç daha bekleyin cnm bu aylar böyle gider o zmn alırsınız senin bebiş yoktu demi bebek yokken alın sonradan alamazsınız herşey masraf bu devirde hayırlısı

ne demek :) Rabbim gönlüne göre versin canım....... ben senin çocuğun var biliyordum,avatarından dolayı... :)

aynen meyraya bende karafilcenin yazısında bebeği var sanıyodum ay ben bebekleri çok seviyorum ya evlendikten sonra istyorum ama borç harc olck kim bakacak çocuğuma o yüzden biraz sonra olsun diyorum inş. karafilce kısa zamanda olur cnm senin kaç tane var meyracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…