Şimdi size sorum olucak bilezik konusunda;
Zarar etmemek için nasıl bir bilezik almam gerekli pek bir bilgim yok bu konuda düğünde takmak için nişanlım bilezik alıcak ve İstanbul da nerden almak doğru olur Kapalı çarşıyı öneriyor musunuz??
Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler bir kaç işim var döndüğümde cevapları okuyacağım :)))
canlar 15 tane cumhuriyet altınım var onları burma bilezğe dönüştürmek isitiyorum sizce zarar eder miyim . çünkü yazın hepsini satıp araba alcaz. altınlar cumhuriyet olarak elimizde duruyor dedim bende bilezik yapim onları en azında düğün dernek var orda takarım sizce zarar edermiyim.
merhaba canlar nasılsınız umarım herkes çok iyidir.
ben bu hafta hastanede uğraştım test tahlil vs ile ve de dün bademcik ameliyatı oldum .
bugün de eve geldim çok şükür kavuşturan Yüce Rabbime
ben bu hafta hastanede uğraştım test tahlil vs ile ve de dün bademcik ameliyatı oldum .
Çok geçmiş olsun.
Umarım daha iyisindir.
Çok geçmiş olsun.
Umarım daha iyisindir.
hoşgeldin canım....çok çok geçmiş olsun.....var mıydı öyle bir sıkıntı yoksa birden mi çıktı? ben de günahını aldım, farmasi tatile gitti,bizi unuttu diye :) gördüğün gibi buraların sensiz hiç tadı tuzu yok,tekrar hoşgeldin... :) bu sabah onsun 1717 lere dayandığını görünce sen geldin aklıma,burda olsa kesin bir hareket yapardı diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?