Kirli Çıkılar )))

bu ay 8 gram altın alabildim çok para harcadım çok yaptığım alışverişin haddi hesabı yok yaz için bile birşeyler aldım indirime girmişken ne gördüysem aldım dolabım yenilendi alllaha şükür ki kenarada attım bişiler ama şubat ayında atamayabilirm marttada çift maaş işi askıya alındı ayın 1 de bir maaş ve sonunda 1 maaş ,vede maaşımız ocak maaşı mesela çalışmadan ocak 1 de yatıyodu artık ay sonu alcağmız için martta alacağım paralarla nisan sonuna kadar idare etmem gerekicek yeni bir plan oluşturmam lazım birikim için

merhaba ben eskiden buraya çok bakardım hatta 4 gram bile biriktirmiştim biz bi türlü biriktiremiyoruz ya
aslında şuanda en çok biriktirmemiz gereken zaman ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz ya
haziran gibi eve çıkıcaz evimizin eşyalarını aldık onları ödüyoruz zaten onun dışında kredi ödememiz kredi kartlarıda var .. üstüne üstlük az bişi artıyor olsa bile oda kayınvaldemlerin faturalara gidiyor .. hiç birşey atamıyorz kenara .. oysaki 3-4 ay sonra çok ihtiyacımız olucak .. nelerden kısabilirim lütfen yardım ya ..
sosyal hayat 0 landı nerdeyse gene yok ya

canım eğer daha sonra da arada sırada takarım dersen işçiliksiz bilezikler var 22 ayar kuyumcuna sor onlara bir bak derim..

eğer yatırımlıksa burmalarda da zarar yok..

canlar 15 tane cumhuriyet altınım var onları burma bilezğe dönüştürmek isitiyorum sizce zarar eder miyim . çünkü yazın hepsini satıp araba alcaz. altınlar cumhuriyet olarak elimizde duruyor dedim bende bilezik yapim onları en azında düğün dernek var orda takarım sizce zarar edermiyim.

düğün dernekte takmak için o kadar zarara değmez. hadi uzun süreli olsa neyse yazın satacakmışsınız. kesinlikle değiştirme derim.

merhaba canlar nasılsınız umarım herkes çok iyidir.
ben bu hafta hastanede uğraştım test tahlil vs ile ve de dün bademcik ameliyatı oldum .
bugün de eve geldim çok şükür kavuşturan Yüce Rabbime

Çok geçmiş olsun.
Umarım daha iyisindir.

hoşgeldin canım.... çok çok geçmiş olsun.....var mıydı öyle bir sıkıntı yoksa birden mi çıktı? ben de günahını aldım, farmasi tatile gitti,bizi unuttu diye :) gördüğün gibi buraların sensiz hiç tadı tuzu yok,tekrar hoşgeldin... :) bu sabah onsun 1717 lere dayandığını görünce sen geldin aklıma,burda olsa kesin bir hareket yapardı diye :))

Çok geçmiş olsun.
Umarım daha iyisindir.

çok şükür iyiyim canım
elbette o kadar acı olacak
ama iyiyim ,iyiyim

sen neler yapıyorsun ?

ons yükselmiş altın satıyor musun ?
dolar da düşmüş ya da dolar alıyor musun ?

lady hayatım gelmişken bir ons ve doları yorumlasan beklentilerini düşüncelerini ? bozsam mı diyorum..dolar mı alsam diyorum diyorum da diyorum :) dolar sence dip gördü mü ?

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim.
çocukluğumdan beri vardı canım bir cesaret bugünlere kısmetmiş ameliyat olmak, korkumdan hep erteledim.
ons yükselmiş biraz daha beklemek istiyorum. ons düşüşe geçerse dolara geçmek istiyorum.

geçmiş olsun farmasi. ben de tatili fırsat bilerek burnumdaki etleri ve kemik eğriliğini hallettim.

Kızlar ne olur kusura bakmayın.
Bugün doğum günüm. Sürpriz misafirlerim vardı.Yazamadım o yüzden.
Düşüncelerime gelince:
Ortada tuhaf şeyler oluyor.
Fed sonunda faiz sabit kaldı Q3 çıkmadı. Bu durumda doların fırlaması, altının dip yapması gerekiyordu.
Olmadı.
Ons çıkıyor ama işlem yapan yok. Yani suni bir çıkma olabilir diye düşünüyorum.
Parite 1.30 larda ama euro düşüyor.Aklım almadı.
Açıkçası altın ürkütüyor şu sıra.
Dolara gelince en son göreceği dip 1.74 olabilir. Sonra çıkacaktır. Tahminim 1.90 ları görecek sonra da paldır küldür 1.60 lara kadar düşecek.
Çünkü er geç Q3 çıkacaktır.
Bu düşüşten zarar eden iş sahası çok. Fazla süreceğini sanmam.
Ortalık fena. Hiçbir şey olması gerektiği gibi değil.
İlginç bir zaman yaşıyoruz.
Ben dolardayım.
Altını sattım. Alım için bekliyorum. Tl ye çevirmeyeceğim için dolar kuru düşmüş çıkmış ilgilenmiyorum.
Hepsi şahsi fikrimdir. Yatırım değil ama çok güzel batırım tavsiyesi olabilir.
Öptüm hepinizi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…