Kirli Çıkılar )))

kpss çalışırsınız , birde kpds den belli bir notun üzerinde alırsanız kamuda kariyer uzmanı olursunuz. 4000-4500 arası maaşı var.
bende kpds çalışıp th sınıfından uzman kadrosyna geçmeye çalışacağım. inşşşşşallah olur. amin...

valla şubatta savunma sınavım var
hayırlısıyla vericem inşallah.
tek koltukta 2 karpuz taşımaya çalışıorum hem çocuk hem okul
şimdilik 1 tane ama yakın zamanda 2.yi istiyoruz:)))

maşallah canım...
benimde 1 oğlum var. bu sene eşim çalışıyor öss 2. üni için. onu bir sokayım sonra kendi adıma bazı planlarım var. olur inşallah.....

duanın devamını da ben getireyim bari kaynanandan uzakta, güzel bir ev ve hayırlısıyla bir bebiş karanfilceye... Amin.

Aminnnnn inşallah canım.. onu içimden yapmıştım
Allah razı olsun güzel duaların için..

bu ay ne güzel sizlerle birikim yapmaya başlayacaktım ama eşim başka bir tasarruf hesabı açtırmış ona ayda 450 otomatik ödeme talimatı vermiş. kardeşim de arabasını değiştirdi, ona söz vermiştim borçları bitinceye kadar ayda 250 yardım ederim diye. bu ay ona yardım etmeye başladım. sizin aranıza katılmam ek derse kaldı artık. ama yazılarınızı okumaya devam ediyorum. banka promosyonu almamıştım, ona başvurdum, eğer bu ay yatırırlarsa ayın 29 una kadar belki katılabilirim aranıza.

ben dolar almak istiyorum, çok düştü. ben alana kadar daha bile düşer belki

kızlar ons 1661 oldu dolar düşüyor ve altın çıkmaya başladı

Sağol canım benim

Kızlar bu arada q3 çıkmazsa altının çakılacağını söylüyorlar ne diyorsunuz ? 1400 seviyelerinden bahsediyorlar ons için :26:

kızlar selamm :)
çok mutluyum çünkü bu ay prim alıcam fazladan 400tl civarı
hala altın mı alıyorsunuz, kimler diğer dövizlere yöneldi acaba? kısa vadede ne almak gerek şu anda ?
bu arada ben bu ay maaşımı alır almaz 6ootlsine altın almıştım..

Sağol canım benim

Kızlar bu arada q3 çıkmazsa altının çakılacağını söylüyorlar ne diyorsunuz ? 1400 seviyelerinden bahsediyorlar ons için :26:
O sinir bozucu yorumları ben de okudum =(

Hayırlı olsun primin
Ben bu ay altın alamam ama az da olsa para ayırabilirm kenara. Ve bir süre de para olarak birikim yapmayı düşünüyorum. Altın gözümü korkutuyor nedense =))

Arkadaşlar dün sahibinden sitesine girip biraz ev bakayım dedim ama o da ne ev fiyatları resmen uçmuş Bundan 4-5 ay önce 100.000'e orta derecede evler varken şuanda içine bir sürü masraf gerektiren evler bile 120 bin civarında Valla ne olacak halimiz bilmiyorum. Biz para biriktirelim öyle ev alalım diyoruz ama ev fiyatları durmuyor ki yerinde. Dün ciddi anlamda canım sıkıldı bu duruma! İyi bir kooperatif bulsak hemen girerim ama bizim istediğimiz yerde o da yok maalesef

bende bu ay 1 maaş ve 1 yarım maaş aldım kızlar ama çok alışveriş yaptığım için 8 gram altın alabildim harcadığım paranınn haddi hesabı yok şu ara

vakıfbanktan 4. alt fon die mail aldım ne işe yaradığını anlamadım pek düşünüyorum mantıklımı die

*Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O’nun Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu’na Bağlı B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı Dördüncü Alt Fonu (Dolar Yükseliş)

Halka Arz Tarihi:

16 Ocak 2012-20 Ocak 2012

Yatırım Dönemi:

23 Ocak 2012-07 Kasım 2012

Vade:

Yaklaşık 9 ay

Minimum Katılım:

1000 TL ve katları (100.000 pay ve katları)

Baz Varlık:

USD/TL Kuru

Yatırım Enstrümanları:

Hazine Bonosu/Devlet Tahvili/Ters Repo&Vanilya Tipi Opsiyon

Anapara Koruması:

%100 Anapara Koruma (sadece yatırım dönemi sonunda)

Alım:

Halka Arz Döneminde

Fiyat Açıklama Günleri:

Her ayın 3. ve 18. günü (İstanbul, Londra ve Avrupa Merkez Bankası tatil günlerine denk gelmesi halinde takip eden ilk iş günü)

Erken Çıkış Miktarı:

altın fiyatları yükselmeye başladı ve dolar düştü altının hali ne olacak fikri olan varmı ons artı atında arttı dolar düştü

merhaba arkadaşlar....
altın inerse alacağım, çıkarsa satacağım dedim...ne iniyor ne de çıkıyor.... :)) çok sinir bozucu birşey.... sanırım inerse de çıkarsa da birşey yapmayacağım al-yatçılardan oldum dememi bekliyor.....

ben de birikim konusundaki son durumumu paylaşayım sizinle. eminotoya başvurmuştuk araba için, bu ay bize sıra geldi, elimizdeki bir altın ve iki çeyreği de bozdurmak zorunda kaldık, yani bi çeyreğimiz kaldı, ayrıca bu ay başka birikim yapamıycaz galiba. herkese bol, bereketli birikimler diliyorum.

altın seyri yatay bu ara altın gidecek liman arıyor sanırım
q3 çıkmazsa altın 1400-1500 olur mu? belki olur ama q3 eninde sonunda çıkacak..
ocakta olmazsa martta o da olmazsa haziranda
benim görüşüm bu ABDnin kaçacak yeri yok eli mecbur
mevsimsel olarak zaten yaz aylarında artış oluyor bu nedenle paniğe gerek yok diye düşünüyorum
elimde para oldukça biraz altın biraz euro şeklinde (euro kişisel bi mecburiyetten dolayı gerekli) yatırım düşünüyorum.
şu anda TLdeyim ödemelerimi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…