Kirli Çıkılar )))

selam kızlar garanti bankası bundan sonra saat 16.30 dan sonra makas farkını diğer bankalar gibi açacağını söyledi 2 gündür makas farkı 4 lira gibiydi telefonla arayınca öyle dediler..banka böyle bir karar almış yani amerikanın borsası açıldıgında maalesef istediğimiz gibi alım satım yapamayacagız makas farkından dolayı

herkese selam
tatili bitirdim gledim evime tabi paraları da bitirdim
azıcık paramız kaldı tabi ama onu da önümüzdeki ayın birikimine ekleriz inşallah ...

farmasi çook geçmiş olsun, inşallah daha iisindir şimdi.

Çoğu kişi tatilde anlaşılan pek yazan olmamış.

aaa bu arada çok para harcadım diye kendime çok kızıyordum tatilde bir yandan da söylenme yusum bak daha kötüsü başına gelir dedim kendi kendime vee dediğim oldu küpemi bir yerde düşürdüm sağlık olsun dedik ama bir yandan da üzüldüm açıkçası...

kızlar elimde şuanda 6 tane cumhuriyet altın ve 5 tane çeyrek altın bulunmakta bugünün fiyatıyla türk lirası ortalama ne kadar yapar?
nisanda paraya ihtiyacım olucak sizce şimdiden bozmalımıyım yoksa nisanı beklemeliyim bana bir akıl verin

Cumhuriyet Altını
31.01.2012 1820

ALIŞ SATIŞ

653.5600 682.0000 6x653=3918 TL

1.01.2012 17:30
Çeyrek Altın Fiyatı

Alış Satış
159.6500 167.5000 5x159=795 TL

3918+795=4713 TL.....Şu gün bozdurulursa eder fiyatı bu....Ama Almak için uygun bir tarih olduğunu düşünen finans uzmanları var...Satmak içinse mart paketini beklemek gerektiğini düşünüyorlar...

En mantıklı yatırım aracı şuan 3 tane

1. Euro
2. İsviçra frangı
3.Altın

ama Cumhuriyet, çeyrek falan değil onlar darphane baskılı ve tarihli olduğundan her zaman kazandırmaz uzun vade de kaybedebilirsinizde
22 gram bilezik olarak yatırım yapılmalı
Bu arada en iyi getirisi olan her zaman ama her zaman isviçre frangıdır.

canım saol ilgilenip cevapladığın için
kararsız kaldım bende şimdi beklesemmi ki amrtı napsam :26:

hoşgeldin bitanem çok teşekkür ederim şu an çok şükür biraz daha iyiyim. 3. günden sonra öldüm öldüm dirildim tarifi mümkün olmayan ağrılar ama buna da şükür diyorum Rabbim beterinden korusun çekemeyeceğimiz yükü vermesin .

küpene üzüldüm canım ama herşeyden ötesi sağlık olsun

düşüncelerin nedir farmasi ?

canım ben 850 dolar aldım 1.80 nin altını görünce almaya karar vermiştim, aldım . para sanki tl de durdu mu bana batıyor

ama canım bence dolar için birazcık daha bekle istersen şimdi düşüş trendinde niye geriye binen trene binesin ki göstergeler yeşile döndü mü alınsa bence daha iyi olur.
yani ben birazcık acele etmiş olabilirim

Son düzenleme:
ay canım ben de almak istiyorum 9.62 gram altınım duruyor garantide eğer arbitraj yaparsam 534 dolar felan ediyor +400 liram var tl olarak dolara mı yatırsam diye düşünüyorum iyice düşerse diye de korkuyorum :26:

ay canım ben de almak istiyorum 9.62 gram altınım duruyor garantide eğer arbitraj yaparsam 534 dolar felan ediyor +400 liram var tl olarak dolara mı yatırsam diye düşünüyorum iyice düşerse diye de korkuyorum :26:

canım arbitrajda dolar kurundan ziyade ons değeri önemli o zaman bence dolara geçme çünkü ons biraz daha yükselebilir ons daha da yükselince dolara geçer ve ons düşünce altın alırsın gram artırmış olursun
ben onsun yükselmesini bekliyorum dolara geçiş için.
önceki belirlediğim seviyelerden bir miktar geçiş yaptım dolara 1636 ve 1720 seviyelerinden bir miktar altından dolara geçtim şimdi 1750 ve ötesini bekliyorum.
sonraki hedefler 1780-1800 ve üzeri olur.
ve her sattığım parçayı sattığım miktarın altında gördüğüm zaman altına geçerim inşallah.

yani 1720 den sattıklarımı geri almam için en azından onsun 1670 1680 civarı
1636 olanı ise 1600 ve altı seviyelerden geri almayı düşünürüm.

kızlar bu ay mutfak param olan 420 tl den 100 tl artırdım.

kızlar bu ay mutfak param olan 420 tl den 100 tl artırdım.

maşallah sana ben dedim ki aylık 1.000 tl. ayırıcam harcamalarım için ve bakalım ay sonunda ne kadarını arttırabileceğim.... ama bütün ödemeler +alış-veriş eşimde olmasına rağmen ocak ayında 1.000 tl. yi geçtim :) sorsan da hiçbirşey almadım....dişe dokunur bi benim ufaklığın kreş parasını verdim....velhasıl kelam para harcanıyor,dikkat etmek lazım...demekki dikkat etmediğim dönemlerde en az 2.000,3.000 gidiyordu da farkında değildim :)
altına gelince kar gördükçe,az çok bakmıyorum parça parça çıkıyorum altından... tekrar 95,96 ları görürse yüklü miktarda almayı düşünüyorum.... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
HAYIRLI olsun farmasicim...

dediğin gibi edeyim bende bekliyorum o zaman ons yükselsin 1780 lerde parça parça geçiş yaparım artık..ziraatte 31.92 gram altınım duruyor yükselsin diye bekliyorum 101 gördüğüm an satıp bankamı değiştiricem ziraat çok kötü

Meyra satınca tl 'demi bekliyorsun canım diyelim o dediğin fiyatlara düşüş 6-7 ayı buldu bekletiyor musun ?

Meyra satınca tl 'demi bekliyorsun canım diyelim o dediğin fiyatlara düşüş 6-7 ayı buldu bekletiyor musun ?

evet canım,,,,ben altın işine de yeni girdim sayılır :) faize bulaşmadan, finans kurumlarında vadeli hesaplarla yatırım yapıyordum düne kadar diyim :) altın işine de heyecan olsun diye girdim, açıkcası :) arbitrajla falan uğraşmıyorum....en basit haliyle, tl ile altın alıp, kar görünce tekrar tl. ye dönüyorum... halimden memnunum yani :) bugüne kadar altında zarar etmedim....a unutmadan öyle 6-7 ay falan da beklemiyorum ,aralık /2011 den beri altın alıp-satıyorum.... işte böyle canım.....

Son düzenleyen: Moderatör:
faramasi tebrik ederim vallahi,cok tutumlu hatunsun gercektende,su sirlarini bize de anlat yahu:)nasil basardin su masraflari asagi cekmeyi

canım önceden örneğin yağı 5 lt lik teneke ile alıyordum şimdi lt fiyatındaki sadece 20 - 30 kuruş için 5 lt lik yağa para bağlamıyorum 2 lt lik alıyorum.
zaten indirimdeki ürünleri sıkı takip ederim.

bu ay mutfak tüpüm bitti baktım tam 84 gün olmuş bunun sırrı şu yemeklerimi düdüklü tencerede pişiriyorum ve hergün yemek pişiririm yemek yapmayı da dozunda yemeyi de severim yalnız mutfak tüpümün parasını eşimden ayrı alıyorum 420 tl sadece market pazar için

kayınvalidem sağolsun eksiğimi sorar durur( sadece bu hafta getirdikleri peynir ,süt, balık , tavuk , ceviz ,yumurta vs meyve -sebze) hergün ekmeğimi alır bunlar sadece aklıma gelen yoksa 420 tl filan adamakıllı market ve pazar harcamaları için mümkün değil yetmez bizim aile için .
ama ben şu anki içerisinde bulunduğum şartların nimetlerini değerlendirmeyi biliyorum diyelim kısaca

birinci sayfadaki ocak ayı birikim listemiz hayırlı olsun canlarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…