- 30 Aralık 2009
- 23.942
- 96.531
- 1.123
kızlar elimde şuanda 6 tane cumhuriyet altın ve 5 tane çeyrek altın bulunmakta bugünün fiyatıyla türk lirası ortalama ne kadar yapar?
nisanda paraya ihtiyacım olucak sizce şimdiden bozmalımıyım yoksa nisanı beklemeliyim bana bir akıl verin
günaydın arkadaşlar
yarın maaşım yatıyor ve ne alsam diye düşünüyorum dolarda almalıyım yükselmiş ama, altınıda biraz bekletip mi almalıyım, ne alayım düşünüyorum bütün paramı bankada tutmak mantıklımı onuda sorguluyorum şu günlerde
Cumhuriyet Altını
31.01.2012 1820
ALIŞ SATIŞ
653.5600 682.0000 6x653=3918 TL
1.01.2012 17:30
Çeyrek Altın Fiyatı
Alış Satış
159.6500 167.5000 5x159=795 TL
3918+795=4713 TL.....Şu gün bozdurulursa eder fiyatı bu....Ama Almak için uygun bir tarih olduğunu düşünen finans uzmanları var...Satmak içinse mart paketini beklemek gerektiğini düşünüyorlar...
herkese selam
tatili bitirdim gledim evime tabi paraları da bitirdim
azıcık paramız kaldı tabi ama onu da önümüzdeki ayın birikimine ekleriz inşallah ...
farmasi çook geçmiş olsun, inşallah daha iisindir şimdi.
Çoğu kişi tatilde anlaşılan pek yazan olmamış.
aaa bu arada çok para harcadım diye kendime çok kızıyordum tatilde bir yandan da söylenme yusum bak daha kötüsü başına gelir dedim kendi kendime vee dediğim oldu küpemi bir yerde düşürdümsağlık olsun dedik ama bir yandan da üzüldüm açıkçası...
düşüncelerin nedir farmasi ?
ay canım ben de almak istiyorum 9.62 gram altınım duruyor garantide eğer arbitraj yaparsam 534 dolar felan ediyor +400 liram var tl olarak dolara mı yatırsam diye düşünüyorum iyice düşerse diye de korkuyorum :26:
kızlar bu ay mutfak param olan 420 tl den 100 tl artırdım.
Meyra satınca tl 'demi bekliyorsun canım diyelim o dediğin fiyatlara düşüş 6-7 ayı buldu bekletiyor musun ?
kızlar bu ay mutfak param olan 420 tl den 100 tl artırdım.
faramasi tebrik ederim vallahi,cok tutumlu hatunsun gercektende,su sirlarini bize de anlat yahu:)nasil basardin su masraflari asagi cekmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?