benim de mikserim tefal smart olanlardandı 10 kekte bozuldu motorunu yapmak için kendi kadar para istediler (ki daha garantileri bile dolmamıştı) onu attım yerine başka mikser aldımyok canım tefal illa iyi oluyor diye bişey yok.
benim ütüm de tefal hem de en programlısından ama ben beğenmiyorum.
philips ler daha iyiymiş ütüde.
bi de aşırı pahalı düşünmüyorum.
benim de mikserim tefal smart olanlardandı 10 kekte bozuldu motorunu yapmak için kendi kadar para istediler (ki daha garantileri bile dolmamıştı) onu attım yerine başka mikser aldım
ütüde buhar kazanlılara iyi diyolaaa
bende de tefal var ama ütüyle çok işim olmadığından memnunum.
derfat okunacak sayfa sayısını 50 ye indirmiş
ahh ahh ekmek makinesi sorarsın ütü söyler
aşıkmısın!!!!
e söyleyim ki ona göre yanında gazoz içmesin ayran içsinşimdi neden senden ilaçlı gazoz aldığımı söylüyorsun
o senin beceriksizliğinbenim de mikserim tefal smart olanlardandı 10 kekte bozuldu motorunu yapmak için kendi kadar para istediler (ki daha garantileri bile dolmamıştı) onu attım yerine başka mikser aldım
ütüde buhar kazanlılara iyi diyolaaa
bende de tefal var ama ütüyle çok işim olmadığından memnunum.
marka diyoruz marka
tefalin markası güzel
ütü de örnek
deverleri yaktın hazar
e söyleyim ki ona göre yanında gazoz içmesin ayran içsin
bade dün seni rüyamda gördüm yanımdaydın çay vardı önünde çaya batırarak büsküvi yiyordun ama o çaylı büsküviyi benim klavyeme döküyordunbi uyandım sırtım açık
sakarlığım boyut atlamış demek
hayır bari elalemin rüyasında tıkınmasam
sunny abla olsa sınav yapardı hemen
beni tanıyosan gerisi önemli değil zaten
biliyosundur buraların en sevileni en pıtırı en minnoşu ben şahsen kendimim(içime seyyah kaçmış )
uygun olduğunda dal sohbete oku oku nereye kadar
tüh, kaçırdım gördün müsınav yapmak güzel oluyo uzaktan takip edip sonunda ağımıza düşenlere kalplerası bilir onu
kızlar sabahtan beri sayfam açık, ara ara baktım gittim işlerimi yaptım. sonra banyomu yaptım, şimdi de dondurucuda bulup tost makinesinde ısıttığım simidimi yiyorum
off bdv de kavga edicektim... şu puanım 70 olmayaydı ahh ahhh
nerde nerde
o ensest konu ne fena bee
abooov
allah düşman başına vermeye
annem aradı az önce ne aramadın bugün diye çalışıyorum dedim arka fonum da baya görültülüydü
akşama yemeğe oraya geçiyorum bize gelin dedi balıklama atladım bugün de kurtuldum yemek işinden
tüh, kaçırdım gördün müsınav yapmak güzel oluyo uzaktan takip edip sonunda ağımıza düşenlere kalplerası bilir onu
kızlar sabahtan beri sayfam açık, ara ara baktım gittim işlerimi yaptım. sonra banyomu yaptım, şimdi de dondurucuda bulup tost makinesinde ısıttığım simidimi yiyorum
nerde nerde
o ensest konu ne fena bee
abooov
allah düşman başına vermeye
F/P olarak sinbo öneriyorlardı (tekrar baktım 4705 modelini) sonra fakir e de iyi diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?