- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
bu arada ons 1562222222222222222222222222222222222 hehehehehehehe
sunny abla olsa sınav yapardı hemen
beni tanıyosan gerisi önemli değil zaten
biliyosundur buraların en sevileni en pıtırı en minnoşu ben şahsen kendimim(içime seyyah kaçmış )
uygun olduğunda dal sohbete oku oku nereye kadar
https://www.....................php?v=10200292297282755
sana bunları yaparım
aaa pardon sen izleyemezsin ki
Allah sizlerden bin kez razı olsun şurada tüm sıkıntılarımı paylaşıyorum içim ferahlıyor dışarda kime ne anlatayım anlatsan olmaz hooop dedikodu alır başını gider ne diyeyim Rabbim hiçbirinizi dertte tasada koymasın ne dileğiniz varsa da kabul eder inşallah
seyyah gelince onunla görüşme diyorum senin için hoş olmayan planlarını anlattı banadarkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sirke sana ne diyo biliyon mu
şimdi neden senden ilaçlı gazoz aldığımı söylüyorsunseyyah gelince onunla görüşme diyorum senin için hoş olmayan planlarını anlattı bana
10 yıl 5 aylık memuriyetinden istifa ederek ayrıldığı için alamadığı emekli ikramiyesinin peşine düşen 75 yaşındaki Saim Gür, SGK’nın talebini reddetmesi üzerine konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme, Gür’ü haklı buldu, SGK hesabı kesti: “10 yıl için 20 kuruş ikramiye ayrıca 4 kuruş da gecikme faizi ödenmesine…
10 yıl 5 aylık memuriyetinden istifa ederek ayrıldığı için alamadığı emekli ikramiyesinin peşine düşen 75 yaşındaki Saim Gür, SGK’nın talebini reddetmesi üzerine konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme, Gür’ü haklı buldu, SGK hesabı kesti: “10 yıl için 20 kuruş ikramiye ayrıca 4 kuruş da gecikme faizi ödenmesine…
ekmek pişirme makinesi almak istiyorum ama hangisi iyi hangisi ucuz araştırmaya çok üşeniyorum.
bime gelse de alsam beğenmezsem geri veririm.
tefal al canım tefal
10 tane ütü değştirdik
bi tefal aldık 10 yıldır gidiyor
ahh ahh ekmek makinesi sorarsın ütü söyler
aşıkmısın!!!!
tefal al canım tefal
10 tane ütü değştirdik
bi tefal aldık 10 yıldır gidiyor
ekmek makinası kullananlardan tavsiye al annem tefal miydi neydi tam hatırlamıyorum aldı almasına dışını yakıp içini tam pişirmiyordu tonla paraya hiçte kullanmadı evde boş yeere alan kaplıyor
F/P olarak sinbo öneriyorlardı (tekrar baktım 4705 modelini) sonra fakir e de iyi diyorlardısirkeci imdaaatt..
sen kesin araştırmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?