Kirli Çıkılar )))

Ben öyle pat diye daha tanımadan kimseyi evime alma taraftarı değilim ama müdür geldiğimden beri sana hoşgeldine gelcez diyip duruyo
eeee gel o zaman ne yapayım davetiye mi bastırayım aşırı ilgi alaka bekliyo
ama içimden gelmiyor ben öyle hesaplı planlı çıkarlı ilgi gösteremem seversem severim
ama dün o lafın üzerine de çat kapı gelmediği müddetçe kapım açılmaz ona
hem benim canımı yak hemde benim huZur dolu yuvama girmeye çalış birde özel sipariş vererek ikram hizmet bekle
anladı galiba sonradan kırdıgı potu tüm gün peşimde dolaştı durdu
ama umurmda değil ne o lafı demek nede peşimde koşarcasına davranmak karakterindeki basitliği acizliği gösteriyor bende sessizliğimle ama garipseyerek değil sessizce onu yok sayarak varlığıda yoklugunda umurumda olmayarak davranıyorum
çıkışa yakın öğretmenlerin hepsi bir konuda konuşuyorlardı girişte günler öncesindende rehberlikçi eşimle beni davet etmişti çıkışta onu sordu geliyorsunuz değil mi akşama diye sorunca
inşallah bi aksilik çıkmazsa geliyoruz dedim
müdür de bana ay siz ne çok misafircilik oynuyorsunuz dedi
bence cevap bile vermedim umursamazcasına kabanımı almak için kalktım başkası benim yerime cevap verdi
bıdık hanım çok seviliyor ondan gelenide çok gelmek isteyenide davet edenide dedi

ne gelmek nede gitmek değil öneml olan ama o bunu anlamıyor anlamasınıda beklemiyorum
allah a havale ediyorum

Son düzenleme:
Allah sizlerden bin kez razı olsun şurada tüm sıkıntılarımı paylaşıyorum içim ferahlıyor dışarda kime ne anlatayım anlatsan olmaz hooop dedikodu alır başını gider ne diyeyim Rabbim hiçbirinizi dertte tasada koymasın ne dileğiniz varsa da kabul eder inşallah

bıdııııııık bıdııııııık
allah yardımcın olsun
ben böyle ağır konularda yorum yapmayı bıraktım
allah hayırlısını versin herkese

10 yıl 5 aylık memuriyetinden istifa ederek ayrıldığı için alamadığı emekli ikramiyesinin peşine düşen 75 yaşındaki Saim Gür, SGK’nın talebini reddetmesi üzerine konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme, Gür’ü haklı buldu, SGK hesabı kesti: “10 yıl için 20 kuruş ikramiye ayrıca 4 kuruş da gecikme faizi ödenmesine…

ekmek pişirme makinesi almak istiyorum ama hangisi iyi hangisi ucuz araştırmaya çok üşeniyorum.

bime gelse de alsam beğenmezsem geri veririm.

harca harca bitmez

ekmek pişirme makinesi almak istiyorum ama hangisi iyi hangisi ucuz araştırmaya çok üşeniyorum.

bime gelse de alsam beğenmezsem geri veririm.

tefal al canım tefal
10 tane ütü değştirdik
bi tefal aldık 10 yıldır gidiyor

ahh ahh ekmek makinesi sorarsın ütü söyler
aşıkmısın!!!!

ekmek makinası kullananlardan tavsiye al annem tefal miydi neydi tam hatırlamıyorum aldı almasına dışını yakıp içini tam pişirmiyordu tonla paraya hiçte kullanmadı evde boş yeere alan kaplıyor

tefal al canım tefal
10 tane ütü değştirdik
bi tefal aldık 10 yıldır gidiyor

yok canım tefal illa iyi oluyor diye bişey yok.
benim ütüm de tefal hem de en programlısından ama ben beğenmiyorum.
philips ler daha iyiymiş ütüde.

bi de aşırı pahalı düşünmüyorum.

ekmek makinası kullananlardan tavsiye al annem tefal miydi neydi tam hatırlamıyorum aldı almasına dışını yakıp içini tam pişirmiyordu tonla paraya hiçte kullanmadı evde boş yeere alan kaplıyor

bugün okula bi arkadaş ekmek getirmiş kahvaltıyla beraber..
90 tl ye mi ne bi kaç yıl önce anneler gününde almış makineyi
harika bi tadı vardı çok güzel pişmişti bayıldım.
acaba undan da farkeder mi böyle şeyler:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…