Kirli Çıkılar )))

bıdık ilaç tedavisine rağmen geçmiyorsa şikayetlerin endoskopi şart kuzum.10 dk.dişini sıkacaksın artık.
mide kanaması[durup dururken keyiften geçirilmiyor],gastrit vs. öyle çok şey yaşadım ki,anlattığın tarzda insanların ve aynı konunun ekseninde,şimdi onlar rahat ben en sevdiğim ibadet olan oruçtan bile mahrum kalmış haldeyim.
yaşamayan anlamaz diye bir şey yok arkadaş,empati ne güne duruyor,evladını kaybetmiş anneye bunu yapabilenin allah korkusu yoktur zaten ama allah misliyle çıkarır,ona da benim şüphem yok.dök içini kuzum,içten dile geleni ağzından da getir,benim gibi olma.

eğer sınav öncesi çok heyecan yaptıysam direk barsaklarıma vururdu onlar da habire bağrır dururdu
başıma çok geldiğinden biliyorum çok şey denedim en hızlı etki edeni buydu reflorla daha sonraları tanıştım kaynaştım

okurken sinirden ellerim titredi bi müddet sakinleştimki yazayım canım eden bulur sen rabbine inan güven hayır varssa inş. seninde çok güzel evlatların olur o kadın gibi patavatsız dengesiiz ........................ çok insan var sen dimdik ayakta dur boşver kim ne demiş herkesin her lafına baksak yaşamayalım...bende küçüklüğümdendir mide rahatsızlığı var dün annemlerin yanında ağladım kendimi bildim bileli mide ağrısı bulantı yanma geçmiyor benimkide psikolojik ağırlıklı endoskopi çektirdim pan gastrit mevsimsel reflü ama ne zaman üzüleyim kafayı takayım direk bulantı ağrı ekmek yesem dokunuyor geçmiyorda yıllarda ilaç içtim sonra baktım mide hassaslaştı ilacıda bıraktım ben artık mide ağrısı bulantsı çekmek istemiyorum dengem bozuldu artık ama o kadın kimi beş para etmez insanlar yüzünden sağlığımdan oldum şimdi eskisi gibi takmamaya değmeyen insanları duymamaya çalışıyorum .....allaha havale et o yapacağını bizden çok daha yii bilir

essem diye biri var sürekli okuyor burayı ama yazmıyor
sevgili essem esse bayiliğin varsa seni aramızda görmekten mululuk duyarım

YOk canım ya nerde ben devlet memuruyum. Sizin yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyor. Ama fazla yazma işine giremiyorum. Ama var ya yazını okuyunca çok güldüm.Sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün İNŞALLAH.

hee, belkim bi faydası olur diye yiyorum
aylar boyu elma yedim, belki o da güzelleştirmiştir hem

karanfilce bak bunu senfat yazmış

senfat geçmiş olsun kuzuna.
benim bildiğim ishal bağırsakların mikroptan arınma mekanizmasının sonucudur.
sadece bol sıvı takviyesi yapılarak sürecin sona ermesi beklenir.
ağır bir durum değildir inşallah.
hazır çocuk yapıyorken gaita testi yaptırsan.

akıllıbıdık öyle kötü niyetli insanlar varsın evine gelmesin senden uzak olsunO lafı dedi de iyi mi etti sadece seni üzmekle kalmadı o topluluktaki herkese nasıl bir insan olduğunu kanıtlamış işte.
bazı insanlar kendisi mutlu değilken başkalarının mutlululuğunu kaldıramaz. Böylelerine anında yanıtı vereceksin o zaman süt liman olurlar.
Mide anında stresten etkilenen organdır. Endoskopiye gelince yatıştırıcı bi ilaç eşliğinde yapıyorlar boğazını zaten uyuşturuyorlar kafan güzel girip çıkıyorsun pek bir şey anlamıyorsun bile. Yalnız gitme yanında sana eşlik edecek birisi olursa hiç sorun olmaz. Bu aralar mide sorunun olduğu için de asla mideni boş bırakma az az ye dur asitli şeylerden de uzak dur. Allah acil şifalar versin. :26:

dünyada sadece kadına değil insanoğluna ve diğer bütün canlılara yapılan şiddete hayır

bıdıkçım samimiyetsiz riyakar haset sahibi ve bilumum huyu hüneri olan insanlarla oturup kalksan ne olur Allah aşkına
sirkeciye katılıyorum öylesi evinden her yerinden uzak olsun mümkünse

y bende bazı topiklerde okuyorum ama yazmıyorum ,öyle küçük emrah gibi aşağıdan bakıyorum
sende sohbete gir diye dedim
bayiliğinde olsa tadından yenmezdi ya olsun
amiiiiiiiiiiiiiin hepimize mutluluk versin rabbim yüzümüzden tebessüm eksik olmasın

Son düzenleme:
yazmıyorum artık derfatın her beğenisinde kucağında çocuğuyla resmini görüyorum
sanki oğluşu kucağında koşuyomuş gibi geliyo
fi tarihindeki msjları okuyo seneye anca kavuşur
durayımda yetişsin kadın

Aslında sizi o kadar yakından tanıyor gibiyim ki. Seni, Farmasıyı, Seyyahı, Akıllıbıdığı, Allrightı, Meyrayı ve ismini sayamadığım Kirli Çıkıları. Paylaşımlarınız çok samimi

Son düzenleme:

yaptığımız yemeğe kadar dökdük ortaya daha ne olsun
bu kadınlar çok pis geveze yahu

darkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sirke sana ne diyo biliyon mu

sunny abla olsa sınav yapardı hemen
beni tanıyosan gerisi önemli değil zaten
biliyosundur buraların en sevileni en pıtırı en minnoşu ben şahsen kendimim (içime seyyah kaçmış)
uygun olduğunda dal sohbete oku oku nereye kadar

bu arada ons 1562222222222222222222222222222222222 hehehehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…