Kirli Çıkılar )))

daha düşer gibi gelmişti
90.66 dan 1 gr cık almıştım görüyon mu sennn

farmasi sen kara geçmişindir hemen

senin sancınmı var
bildiğime göre sancı bağırsakları hareketlendirir
hani adet olduğunda ağrılı olunca bağırsaklarda bozulurya öyle:26:

kuzum 150 sayfa ancak bitirebildim dedim ya ben size akşama ancak gelirim diyetabi bu arada hep oturup okumadım çağanın saçlarını kestirmeye gittim geldim banyosunu yaptır karnını doyur...7 gibide eşim gelecek o gelene kadar bitsin dedim bişey kaçırmak istemedim az kaldı yettim geliyorum.

e şimdi bitti gideceksin
sonra bol sohbet hatunlar yine sayfaları dolduracak
(kendimi nasılda sıyırmayı bildim)

geldim bacımmm geldim gece okuyamıyorum işte eşimin pek gönlü olmuyor
daha yazacaklarım var aklımda kalanlara ama 2 sayfam kaldı azmettim bitirp geliyorum

e şimdi bitti gideceksin
sonra bol sohbet hatunlar yine sayfaları dolduracak
(kendimi nasılda sıyırmayı bildim)

yok öyle yağma yemeklerim var sadece sofra hazırlancak şimdi sohbete katılcam sonra az sayfa birikmiş olcak buranın boş olduğundada aklımda kalanlara cvp yazıcam

onu diyom
bulamadım
sirke merak etti araştırma yapacakmış
ensest nerden geliyor diye

karanfil ekmek makinesine baktın mı
yoğurt kek reçel hatta pilav bile yapılıyormuş

baktım canım.
söylediğin marka ve modelleri sık kullanılanlara ekledim.
reçeli sabah söylediler.

ama ince ayrıntılı incelemedim piyasa takip ediyom

bugün ons 1562 yi gördü geri 1583 e çıktı
günlük salınım bu olsa uzunca bir süre ohhh miisssssss

ah bıdığım ah......
yeminle şu an tüylerim diken diken oldu... bi insan evladı yaranın üstüne nasıl bile bile tuz basar bile bile kanatır o yarayı anlam veremiorum..
kasıtlı diildi diyelim hadi öle diyelim senin daha dünyaya gelememiş bebeğinden ona ne onamı kalmış şu an o kadar çok şey sölemek istiorum dilimin ucuna o kadar çok şey gelioki....
insan sırf hatırlatmamak adına konusunu açmaz Allah ona öyle bi dert versinki diil senle uğraşmak burnunun ucunu göremesin terbiyesiz.... keşke susmasaydın o ukala kadın karşısında seni üzdüğü için mutlu olmuştur birazcık bozulsaydı insan içinde
kafaya takma diyememki zaten hadi kadını takma zaten ondan dünyada sürüyle ama senin derdin sana yetrken bide üstüne tuz biber olmak neyin nesi ki?????

bugün ons 1562 yi gördü geri 1583 e çıktı
günlük salınım bu olsa uzunca bir süre ohhh miisssssss

ben bile kar ederim

benim de var garantide param hem de tıkır tıkır maaş ona yatıyor ama ben sevmiyorum garantiyi.

ben bile kar ederim

benim de var garantide param hem de tıkır tıkır maaş ona yatıyor ama ben sevmiyorum garantiyi.

o senin bileceğin şey kardeşşşşşş

ben de yeşil sermaye diye diye milleti sömürenleri sevmiyorum ne yazıkki

madem piyasa koşullarında hizmet veriyorlar arbitrajda garanti 0.20 cent makas koyar
diğerleri daha fazla sebep nedir ? cevap aç gözlülük :))

Son düzenleme:
ölüyooooom yorgunluktan.
bu bünye kaldırmadı ev hanımlığını...
fırını temizlerken mi bu kadar yoruldum ya. diz kapağımdan ayağıma deli bir sizi vuruyor.
kollarımı hissetmiyorum zaten

aslına bakarsan sevmemek+caiz olmaması.
altın hesabında sen istediğin an altın verebilmeli banka anca o zaman caiz oluyor.
buna uyan tek banka kuveyt

bi de yatırdığın paraya bile garanti veremeyenler var ki akılllara zarar

o müdüre çok şey saydım içinden sen düşün artık seni üzeni üz yarın git de kendisine niye dedin diye ne içimde tutacam anlasın hatta birileri varken söyle ki anlasınlar ne mal olduğunu düşüncesiz evde kalmış kız kurusu işteeeee
çok güldüm buna
alma zaten seni üzenin senin evinde işi yok

kayınvalideme annelere gininde sinbo almıştık çok güzeldi

aslında garanti de az sömüren bi tip değil.
talimat vermediğin an hiç gözün yaşına bakmadan keser parayı.
kuveytte o yok.
ben yeşil sermaye gözüyle bakmıyorum olaya.
kar payına da karşıyım zaten.
işin açığı da hepsi aynı..
ama bu devirde paramızı evde tutamayacağımıza göre en uygun birini seçip koyuyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…