- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yaparım dabi yapmam mı hiçsen hiç yemek yapıyormusun canımben şahir olamadımda aranıza katıldığımdandır
seyyah itiraf et, benim için dua ettin mi bugün
dünkü söylediğin gerçekleşir diye ödüm kopuyor
bugünü bi atlataydım dermişim
kızlar yaa, doğum öncesinde ishal oluşur mu
biraz karnım da ağrıyor
yani çok bi ishal değil de, yumuşaklık var sabahtan beri
biraz açık oldu ama napim, sorcak pek de kimsem yok
yazmıyorum artık derfatın her beğenisinde kucağında çocuğuyla resmini görüyorum
sanki oğluşu kucağında koşuyomuş gibi geliyo
fi tarihindeki msjları okuyo seneye anca kavuşur
durayımda yetişsin kadın
kızcağız geçen akşam akşam yazdıklarımı beğeniyor şu an
derfat gel bacım gelllllllllllllll sohbete katıl
o sayfaları okuma boşver ya da canın sıkılınca millet uyuyunca oku yahu
e şimdi bitti gideceksin
sonra bol sohbet hatunlar yine sayfaları dolduracak
(kendimi nasılda sıyırmayı bildim)
karşılaşırsan çekersin hesaba
konuda ekşın yokda biri bana laf atmış dalga geçenlere deli oluyorum diye
böyle illa bitane gelir konu sahibini savunur ..burdaki kadınlar şöyledir böyledir diye kötüler
hayır sen hangi siteden bağlanıyorsun ..diyemedim ya
sinir etti kadın..
o konu tuıhaf yazan konu sahibi vardı omu
onu okuyamadım ya abuk sabuk yazıyo anlaşılmadı hiç
o konu hankisi bulabilemeyom merak ettiydim
karanfil ekmek makinesine baktın mı
yoğurt kek reçel hatta pilav bile yapılıyormuş
daha önce gastrit problemi yaşayan oldu mu
4yıl önce çok fazla karnımla midem arası gibi bir yer acıyordu ağrı değil acıydı sanki iğne topuzlu taraklar misali bir büzülüyor felaket cenımı acıtıyor sonra açılıyordu
haşlama patates geçirmişti sadece
mardinde bir kaç doktora gittim pek bi ilaç vermedi gastrit başlangıcı dedi eliyle muayene etti karnımı stres yapma dedi
yatılı okulda okuyanlarda beslenmeden kaynaklıda oluyor demişti
kullanılan yağların kalitesinden dolayı sonradan böyle sıkıntı oluyor dedi
endoskopi yapacakmısınız dediğimde gerek yok dedi
rennie ile büyük bir hap vermişti sonra sıkıntılar azaldı acımda geçti
yaklaşık 3yıl hiç sıkıntı yaşamadım bazen öyle durumlar oldu ki ağrımamasına şaşırdım bile
ama çok şişkinlik oluyordu karnımda kocaman şişiyordu bir kaç gün sonra iniyordu patlayacak gibi hissediyordum
şimdi çok canım acıyor dün geceden bu yana apey bi ağrım var
bir iki gündür bebek konusunda çok üzülmüştüm
çevremde çok üzecek bir kaç olay yaşadım heleki dün gece sabaha kadar ağladım
şimdi gene başladı bu ağrı şimdi ben ne yapmalıyım endoskopi yaptırmakta zor diye biliyorum
yaptırmamla yaptırmamam arasında çok mu fark olur
ne derseniz diyin ama sakın boşver o insanlara canınızı sıkmayın demeyin bari siz bunu demeyin
ben kişiye takılmıyorum kimsedenden anlayış beklemiyorum dilede getirmiyorum
ama ne alıp veremedikleri varsa durup durup laf söylüyorlar kişiye değil halime üzülüyüorum
en basitinden okulda bebek görmeye gidilecek ben zamanımı ayırıyorum sıkıntı yapmıyorum takımı takıyorum
gittiğimde tebriğimi ediyorum dua ediyorum daha neeee istiyorlar anlamıyorum
başı sonu saçmalıklarla dolu bir hikaye
malum ev ziyaretleri ben kimseye ısrarla gel demedim size geleceğiz dediklerinde eşimede sorayım o günü bir planı yoksa buyrun gelin dedim
tabi bunu birkaç kere yapıp ertlediler bende hiç üstüne düşmedim çokta umrumda değil mdürün gelip gelmediği
sonra sevdiğim iki bayn hoca biz gelmeyi çok istiyoruz sırf müdür erteliyor diye iptal etmeyelim
sizin içinde uygunsa gelelim dediler bende olur dedim zaten onlar için diğerlerinide kabul ediyordum ayrımcılık olmasın diye
tabi bunlar çrş akşamı geldiler prş okulda bahsi geçince müdür biraz tirip attı prş akşamıda bebek görmeye gidildi
bize gelenlerden birisi dediki dün bıdıklarda okadar çok doydum ki canım daha birşey yemek istemiyor dedi
doğum yapan arkadaşta bizde size gelmeyi çok istedik ama hamilelikti bebekti fırsat olmadı artık siz gelin bize dedi
müdürde laf olsun diye mi ne saçma mantıkla söylediyse
direk biz hamilelere çocuğu olanlara gidiyoruz
onun çocugu bilee yok ha ha ha diyip güldü
hatta hamile bile değil niye gidelim kiiiii caaaaanımmmm diyip sırıttı
ama bi anda elim ayağım buz kesti son günlerde zaten beni sürekli bebekten yana canımı acıtacak laf söylüyordu
normalde olsam lafı sokardım kadın 42 yaşında hiç evlenmemiş
direk derdim hayırdır biz derken kimi kastettiniz bizler eşli görüşüyoruz eşli davet ediyoruz
siz bi evlenin bakarız desem kalacak kaldıgı yerde
durdum durdum yuttum yuttum nasip dedim hiç birşeyin acelesi yok bebeğinde misafirliğinde acelesi yok dedim
ama çok zoruma gitti
tüm okul varız yaklaşık 20 kişi var evde o lafın yeri mi ne alakaysa
birde üstüne diyorki face bebeğin fotografını paylaşmışsın o niye öyle duruyor yaptırtmadınız mı mezarı kaybolur giden zamanla diyo
yaşamayan nasıl bilsin
bugün ons 1562 yi gördü geri 1583 e çıktı
günlük salınım bu olsa uzunca bir süre ohhh miisssssss
ben bile kar ederim
benim de var garantide param hem de tıkır tıkır maaş ona yatıyor ama ben sevmiyorum garantiyi.
o senin bileceğin şey kardeşşşşşş
ben de yeşil sermaye diye diye milleti sömürenleri sevmiyorum ne yazıkki
madem piyasa koşullarında hizmet veriyorlar arbitrajda garanti 0.20 cent makas koyar
diğerleri daha fazla sebep nedir ? cevap aç gözlülük :))
bi de yatırdığın paraya bile garanti veremeyenler var ki akılllara zararo senin bileceğin şey kardeşşşşşş
ben de yeşil sermaye diye diye milleti sömürenleri sevmiyorum ne yazıkki
madem piyasa koşullarında hizmet veriyorlar arbitrajda garanti 0.20 cent makas koyar
diğerleri daha fazla sebep nedir ? cevap aç gözlülük :))
o müdüre çok şey saydım içinden sen düşün artık seni üzeni üz yarın git de kendisine niye dedin diye ne içimde tutacam anlasın hatta birileri varken söyle ki anlasınlar ne mal olduğunu düşüncesiz evde kalmış kız kurusu işteeeeedaha önce gastrit problemi yaşayan oldu mu
4yıl önce çok fazla karnımla midem arası gibi bir yer acıyordu ağrı değil acıydı sanki iğne topuzlu taraklar misali bir büzülüyor felaket cenımı acıtıyor sonra açılıyordu
haşlama patates geçirmişti sadece
mardinde bir kaç doktora gittim pek bi ilaç vermedi gastrit başlangıcı dedi eliyle muayene etti karnımı stres yapma dedi
yatılı okulda okuyanlarda beslenmeden kaynaklıda oluyor demişti
kullanılan yağların kalitesinden dolayı sonradan böyle sıkıntı oluyor dedi
endoskopi yapacakmısınız dediğimde gerek yok dedi
rennie ile büyük bir hap vermişti sonra sıkıntılar azaldı acımda geçti
yaklaşık 3yıl hiç sıkıntı yaşamadım bazen öyle durumlar oldu ki ağrımamasına şaşırdım bile
ama çok şişkinlik oluyordu karnımda kocaman şişiyordu bir kaç gün sonra iniyordu patlayacak gibi hissediyordum
şimdi çok canım acıyor dün geceden bu yana apey bi ağrım var
bir iki gündür bebek konusunda çok üzülmüştüm
çevremde çok üzecek bir kaç olay yaşadım heleki dün gece sabaha kadar ağladım
şimdi gene başladı bu ağrı şimdi ben ne yapmalıyım endoskopi yaptırmakta zor diye biliyorum
yaptırmamla yaptırmamam arasında çok mu fark olur
ne derseniz diyin ama sakın boşver o insanlara canınızı sıkmayın demeyin bari siz bunu demeyin
ben kişiye takılmıyorum kimsedenden anlayış beklemiyorum dilede getirmiyorum
ama ne alıp veremedikleri varsa durup durup laf söylüyorlar kişiye değil halime üzülüyüorum
en basitinden okulda bebek görmeye gidilecek ben zamanımı ayırıyorum sıkıntı yapmıyorum takımı takıyorum
gittiğimde tebriğimi ediyorum dua ediyorum daha neeee istiyorlar anlamıyorum
başı sonu saçmalıklarla dolu bir hikaye
malum ev ziyaretleri ben kimseye ısrarla gel demedim size geleceğiz dediklerinde eşimede sorayım o günü bir planı yoksa buyrun gelin dedim
tabi bunu birkaç kere yapıp ertlediler bende hiç üstüne düşmedim çokta umrumda değil mdürün gelip gelmediği
sonra sevdiğim iki bayn hoca biz gelmeyi çok istiyoruz sırf müdür erteliyor diye iptal etmeyelim
sizin içinde uygunsa gelelim dediler bende olur dedim zaten onlar için diğerlerinide kabul ediyordum ayrımcılık olmasın diye
tabi bunlar çrş akşamı geldiler prş okulda bahsi geçince müdür biraz tirip attı prş akşamıda bebek görmeye gidildi
bize gelenlerden birisi dediki dün bıdıklarda okadar çok doydum ki canım daha birşey yemek istemiyor dedi
doğum yapan arkadaşta bizde size gelmeyi çok istedik ama hamilelikti bebekti fırsat olmadı artık siz gelin bize dedi
müdürde laf olsun diye mi ne saçma mantıkla söylediyse
direk biz hamilelere çocuğu olanlara gidiyoruz
onun çocugu bilee yok ha ha ha diyip güldü
hatta hamile bile değil niye gidelim kiiiii caaaaanımmmm diyip sırıttı
ama bi anda elim ayağım buz kesti son günlerde zaten beni sürekli bebekten yana canımı acıtacak laf söylüyordu
normalde olsam lafı sokardım kadın 42 yaşında hiç evlenmemiş
direk derdim hayırdır biz derken kimi kastettiniz bizler eşli görüşüyoruz eşli davet ediyoruz
siz bi evlenin bakarız desem kalacak kaldıgı yerde
durdum durdum yuttum yuttum nasip dedim hiç birşeyin acelesi yok bebeğinde misafirliğinde acelesi yok dedim
ama çok zoruma gitti
tüm okul varız yaklaşık 20 kişi var evde o lafın yeri mi ne alakaysa
birde üstüne diyorki face bebeğin fotografını paylaşmışsın o niye öyle duruyor yaptırtmadınız mı mezarı kaybolur giden zamanla diyo
yaşamayan nasıl bilsin
çok güldüm buna
alma zaten seni üzenin senin evinde işi yokBen öyle pat diye daha tanımadan kimseyi evime alma taraftarı değilim ama müdür geldiğimden beri sana hoşgeldine gelcez diyip duruyo
eeee gel o zaman ne yapayım davetiye mi bastırayım aşırı ilgi alaka bekliyo
ama içimden gelmiyor ben öyle hesaplı planlı çıkarlı ilgi gösteremem seversem severim
ama dün o lafın üzerine de çat kapı gelmediği müddetçe kapım açılmaz ona
hem benim canımı yak hemde benim huZur dolu yuvama girmeye çalış birde özel sipariş vererek ikram hizmet bekle
anladı galiba sonradan kırdıgı potu tüm gün peşimde dolaştı durdu
ama umurmda değil ne o lafı demek nede peşimde koşarcasına davranmak karakterindeki basitliği acizliği gösteriyor bende sessizliğimle ama garipseyerek değil sessizce onu yok sayarak varlığıda yoklugunda umurumda olmayarak davranıyorum
çıkışa yakın öğretmenlerin hepsi bir konuda konuşuyorlardı girişte günler öncesindende rehberlikçi eşimle beni davet etmişti çıkışta onu sordu geliyorsunuz değil mi akşama diye sorunca
inşallah bi aksilik çıkmazsa geliyoruz dedim
müdür de bana ay siz ne çok misafircilik oynuyorsunuz dedi
bence cevap bile vermedim umursamazcasına kabanımı almak için kalktım başkası benim yerime cevap verdi
bıdık hanım çok seviliyor ondan gelenide çok gelmek isteyenide davet edenide dedi
ne gelmek nede gitmek değil öneml olan ama o bunu anlamıyor anlamasınıda beklemiyorum
allah a havale ediyorum
bugün okula bi arkadaş ekmek getirmiş kahvaltıyla beraber..
90 tl ye mi ne bi kaç yıl önce anneler gününde almış makineyi
harika bi tadı vardı çok güzel pişmişti bayıldım.
acaba undan da farkeder mi böyle şeyler:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?