Kirli Çıkılar )))

Gözler kulaklar Bernanke efendide.
Zira yarın Q3 için umut dahi verse altın alır başını gider.
Dolar dibin de dibini görür.
Bende altın çok az. Dolara yöneldim, düşüş bekliyorum ya, kesin q3 der bu adam.:)

canım ya kıyamam sağlık olsun
ben şunu gördüm ne dolar ne altın ne de borsa sürekli yükselmiyor sürekli düşmüyor
yani senin de bildiğin gibi her çıkışın bir inişi her inişin mutlaka bir çıkışı olacak azıcık sabır
ben de % 80 altın %20 dolardayım

:) ne mutlu sana o zaman:)masallah kayinvalidenin buyuk destegi varmis gercektende,onun haricind daha bir tutumlu olmani sevdimsizin gibi tecrubeli bayanlarin ,birikim ve idare konuundaki bilgileine ihtiyacimiz var:)

merhaba kızlar ben 50 gr Tl ye geçtim. bir miktar dolarım var ama paraya ihtiyacım oldu hepsini tl ye çeviricem anlıyacağınız pazartesiye kadar. sizce nasıl yapıyım bi destek oluverin. piyasayı hiç takip etmedim şu sıralar..

Sağlık olsun tabi.:)
En azından doları dipten toplama imkanım olur.:)
Nasılsa yükselecek o meret yoksa bu iş dolar üzerinden iş yapan para babalarının hiç hoşuna gitmez.:)

farmasi,ladyfog yardımcı olurmusunuz. 300 gr altın 500 de dolarım var. pazartesiye kadar hepsi tl olacak. yani ufak tefek iniş çıkışlar da önemli benim için..
ev alıyorum kızlar. %50 ortak emlakçıyla. eşim evi gezelim dedi ama benim kalbim kaldırmaz. 165 m2 yeni bina ankastreli.90 bin. çok güzel denk gelmiş emlakçıya. ama keşke kendi evim olsa. ama 2-3 ay sonra satıcaz. tamamen ticaret yani. ama ev %100 benim üstümde olcak düşünebiliyor musunuz. tam nefs mücadelesi evim olcak ama olmıycak.

Hayırlı olsun.
Yarın Fed bir açıklama yapacak. Piyasa ona göre şekillenecek.
Altın soluksuz yükseldi. Açıkçası ben kar satışı bekliyorum artık.
Dolarda ise yarınki açıklamaya göre rota tam belli olacak.
Benim bildiğim gördüğümün özeti budur.:)
Araştırmanı iyi yap. Şu durumda sat diyemem. Puslu bir ortam var.

canım dolar dibi arıyor .
altın yükselişe geçti ama ons olarak doların düşmesi gr tl olarak pek bi etki etmiyor altına işte böyle canım
yatırım tavsiyesi değildir.
dolarla altını alıp satacaklar için güzel fırsatlar gelecek gibi duruyor her yükselişte hedef belirleyip parça parça altından dolara geçiş ve ons zirveden dibe doğru gelirken de parça parça toplamak açısından ama tl ile alıp satacaklara şu anda Allah sabırlar versin zira dolar düşüyor.

Lady canım 1745 den arbitraj yapayım mı sence ? elimde hiç dolarım yok çünkü..

1641 den aldıgım 4.02 gr altınım birde 1678 ons iken 9.62 gr aldıgım altınım var ne dersin ?

Sağlık olsun tabi.:)
En azından doları dipten toplama imkanım olur.:)
Nasılsa yükselecek o meret yoksa bu iş dolar üzerinden iş yapan para babalarının hiç hoşuna gitmez.:)

sen çoğunlukla tl de misin ?
eğer öyleyse hiç sıkıntı yok canım dolar dibi görünce dolara yapıştırırsın sen de

çok sağolun kızlar. ben hani tl fiyatı en yüksek anları yakalayabilirmiyim sordum. çünkü ben 3 gün içinde eninde sonunda hepsini tl yapıcam. tahminim ons doar çok değişse de tl çok değişmeyeceği yönünde ama yine de Allah bilir tabi..
aldığımız evin ederi 120 bin inşallah o fiyatlara satabiliriz.
yarın da hastanede olacam...

Lady canım 1745 den arbitraj yapayım mı sence ? elimde hiç dolarım yok çünkü..

1641 den aldıgım 4.02 gr altınım birde 1678 ons iken 9.62 gr aldıgım altınım var ne dersin ?
Alış fiyatın çok iyi.
Ben olsam yarınki açıklamayı beklerdim.
Dolar zaten düşük.
Baktın altında düşme başladı işlemini yaparsın.
Yarın Q3 çıkmaz belki ama ufuktan el sallasa bile altın çıkar.
Yine de sen bilirsin.
sen çoğunlukla tl de misin ?
eğer öyleyse hiç sıkıntı yok canım dolar dibi görünce dolara yapıştırırsın sen de

Aynen öyle.
Tam dip olacak yarın galiba.

canım alacağınız ev şimdiden hayırlı uğurlu olsun ve de herşey gönlünce olsun
3 günde altın tl gram fiyatı 100 tl nin çok üzerinde yani 105 -106 tl lerde olur mu doğrusu mucize olur sebebi malum doların düşüklüğü .
işte tl ye olan ihtiyacın maalesef ki altının tl gram fiyatının yükselmediği döneme denk gelmiş:44::44:

senin adına çok sevindim canımmmmmmmmmm

canım işin açığı bu evi alma konusunda uzun uzunn düşünme fırsatımız olmadı.sadece 1 gün düşündük.emlakçı kayınpederimin komşusu. hemen kayınpederim haber etti ve önerdi. mali konuda çok becerikli olduğunu kayınpederimin önceden anlatmıştım. şu anda eve 98 bin veren birisi varmış. ama emlakçı işin kurdu bekleyecek. ahh ahh paramız olsaydı diycem ama böyle ucuza evler de hep emlakçılara denk geliyor. onun da parası yetmemiş de ondan ortak aramış. satan adamın acil paraya ihtiyacı varmış.o yüzden düşük satmış.
bir düşündüm ki 5 bin kar bile yapsak altında bunu yapamıycam en iyisi alalım dedim eşime.
bu emlakçıyla kayınpederim az paraları olsun hemen ev dükkan alırlar ortağına..parayı hiç bekletmezler. hemen kira gelir kapısı yaparlar.

anladım canım
bir de dediğin gibi bu işin getirisi götürüsünden daha iyiyse ona göre hesap edilir kitap edilir ve hareket edilir

bu ayın 420 tl sini de aldım bu akşam.
hayırlısı bakalım ay sonuna kadar ne kadarı cepte kalacak

günaydın kızlarr

ilk sayfadakı lıste aylık mı yoksa şuana kadar kişinin biriktırdıklerımı merak ettım
ben hala birikim yapamıyorum malum eşim hala işsız

günaydın kızlarr

ilk sayfadakı lıste aylık mı yoksa şuana kadar kişinin biriktırdıklerımı merak ettım

BÖCÜK HOŞGELDİN

AY SONUNDA birikimlerini farnmasiye özel mesajla atıyorsun oda listeye ekliyor canım her ay sonunda ne kadar birikim oldu yada olmadı bilgi veriyorsun

kirli çıkılar sizlerede merhaba

işlerim haloldu bende artık bu aydan itibaren tekrar döndüm.
2012 şubat a sıfırla başlıyorum bakalım ay sonu ne olacak piyasalarda ne olmuş öyle çorba gibi sanki

günaydın kızlarr

canım o listeyi aylık yayınlıyoruz
fakat oradaki birikimlere her ay yaptığımız birikimler eklenerek liste devam ediyor bir de dikkat edersen o listede birikime başlanılmış olan zaman dilimi var.
örneğin ben 2011 yılının nisan ayından beridir listedeki birikimimi yapmış bulunmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…