BÖCÜK HOŞGELDİN
AY SONUNDA birikimlerini farnmasiye özel mesajla atıyorsun oda listeye ekliyor canım her ay sonunda ne kadar birikim oldu yada olmadı bilgi veriyorsun
kirli çıkılar sizlerede merhaba
işlerim haloldu bende artık bu aydan itibaren tekrar döndüm.
2012 şubat a sıfırla başlıyorum bakalım ay sonu ne olacak piyasalarda ne olmuş öyle çorba gibi sanki
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmm hemen listeye ekliyorum seni
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy ne güzelll karşılama buu farmasi teşekkürler
ohhh listeye eklenebildim sonunda umudumu yitirmek üzereydim artık hiç birikim yapamıycam diye burada olmak listede üç beş artış görmek acayip mutlu ediyor beni hele sizinle olmak
Günaydın kızlarr....
Allah Allah bu bankaların alış satış fiyatları nete göre neden düşük:44:
farmasi,ladyfog yardımcı olurmusunuz. 300 gr altın 500 de dolarım var. pazartesiye kadar hepsi tl olacak. yani ufak tefek iniş çıkışlar da önemli benim için..
ev alıyorum kızlar. %50 ortak emlakçıyla. eşim evi gezelim dedi ama benim kalbim kaldırmaz. 165 m2 yeni bina ankastreli.90 bin. çok güzel denk gelmiş emlakçıya. ama keşke kendi evim olsa. ama 2-3 ay sonra satıcaz. tamamen ticaret yani. ama ev %100 benim üstümde olcak düşünebiliyor musunuz. tam nefs mücadelesi evim olcak ama olmıycak.
bankalar yaş yere yatmazlar gene kendilerini garantiye almaya başlamışlardır sisli puslu ortamda
ne demek canım özlettin kendini
nerelerdesin neler yapıyorsun ????????
Bu durumda emlakçı ev sahibine en yüksek teklif 90000 diyerek yalan söyleyecek kandıracak ve bu işten siz karlı çıkacaksınız ev sahibi zararlı çıkacak öyle mi? Sen de bu işe ortak olacaksın. Nefis mücadelesi dediğin şey insanları kazıklamak mı oluyor?
düşük fiyattan alıp yükseğe satmak kardır. kazıklamak olsaydı marketler emlakçılar galeriler mobilyacılar hiç kar koymadan satsalardı. yalanı da nerden çıkarıyorsun. benim param olsa o mevkide bir evi 120 bine alırdım. ederi 120 bin. ama büyük ihtimal emlakçı 100 civarı ya da üzerinde bi fiyat isteyecek satarken. kooperatiften yeni çıkmış bir hisse. ev sahibi emlakçıya gelip direk demiş 90 ver al evi. o da parası yetmemiş bizi ortak etti.
şimdi satacağı fiyatta kara ortak edecek bizi. bu 100 olur 110 olur. bu da helaldir. lütfen doğru olalım. çok şükür neyin haram neyin helal olduğunu biliyoruz.
90 ver al dediyse tamam ona birşey diyemem
selam kızlarsonunda bende bi altın hesabı açtırdım ve akmasada damlar mantığıyla her ay bi miktar yatırım yapmayı planlıyorum. ama önce sizlerden fikir almak istiyorum. gram altın mı yoksa çeyrek olarak mı almak mantıklı ? ve ne zaman almak daha mantıklı neye göre yapıyorsunuz beni biraz bilgilendirir misiniz acaba
canım şahsen vadesiz altın hesabı ile yatırım yapıyorumselam kızlarsonunda bende bi altın hesabı açtırdım ve akmasada damlar mantığıyla her ay bi miktar yatırım yapmayı planlıyorum. ama önce sizlerden fikir almak istiyorum. gram altın mı yoksa çeyrek olarak mı almak mantıklı ? ve ne zaman almak daha mantıklı neye göre yapıyorsunuz beni biraz bilgilendirir misiniz acaba
yazdıklarınızı okuyup okuyup kaçtım iş ev arası hayatım canım hep koşuşturmaca hep
taşındım yerleştim düzene girdim geldim canım
artık yavaş yavaş alıncak eksiklerim kaldı ödemeler düzene girdi aradan çıkan ödemeler bitti şükür sıra birikimlere geldi :))
Bu durumda emlakçı ev sahibine en yüksek teklif 90000 diyerek yalan söyleyecek kandıracak ve bu işten siz karlı çıkacaksınız ev sahibi zararlı çıkacak öyle mi? Sen de bu işe ortak olacaksın. Nefis mücadelesi dediğin şey insanları kazıklamak mı oluyor?
canım şahsen vadesiz altın hesabı ile yatırım yapıyorum
artıları güvenlik
al-sat yapabilme kolaylığı
ohhh ohhh ne güzel herşey gönlünce olsun bol bereketli birikimler canım
hımm.. tşk ederim cnm..canım zaten benim bildiğim altın hesabında sadece gram altın alınabilir. yani sen hesap açtırdım diyorsun istesen de çeyrek alamazsın orda.
canım şahsen vadesiz altın hesabı ile yatırım yapıyorum
artıları güvenlik
al-sat yapabilme kolaylığı
canım çok şükür iyiyimamin canım hepimizin inşallah sen neler yapıyıorsun nasıl geçti tatilin
farmasi altın yükselme eğiminde gibi ne dersin canım
ahh yükselse de şu günlerdir bekleyenlerin yüzü gülse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?