canım çok şükür iyiyim
tatilde bademcik ameliyatı oldum baya zormuş ama şükür şimdi daha iyiyim.
okul açılınca da rapor almak zorunda kalacağım görünen o .
iki sezeryan ameliyatı bile çok basittti.
Allah dost başına vermesin gerçekten çok zormuşşşşşşşşşşş
canım ons olarak evet ama tl olarak doların düşüşü ile fark yok
evet tl farkı oluşmuyor bi türlü...canım çok şükür iyiyim
tatilde bademcik ameliyatı oldum baya zormuş ama şükür şimdi daha iyiyim.
okul açılınca da rapor almak zorunda kalacağım görünen o .
iki sezeryan ameliyatı bile çok basittti.
Allah dost başına vermesin gerçekten çok zormuşşşşşşşşşşş
canım ons olarak evet ama tl olarak doların düşüşü ile fark yok
çok iyi olmuş canım.. ikisi de yönünü çevirdi gibi. İnşallah bol kazançlar canım..ben bu arada biraz daha dolara geçtim karanfilce 1752 onstan
Selam kızlar :) Sözlüm bilezik almaya başlıyacak ama bu zaman doğru zaman mı sonbaharda düğünümüz var kısmetse.. Elimizde paramızla kalakaldık ya düşerse ya da azcık daha düşsün diye diye korkarak bekliyoruz ama bir yandan da ya çıkarsa korkusu da tetikte.. Net bir cevap veremezsiniz biliyorum ama siz olsanız ne yapardınız diye soruyorum sadece :) Altın takmayı pek seven biri değilim kolye dışında yatırım amaçlı alıyoruz ilerde nasip olursa ev için bozduracağız hangi bilezik yatırım için uygundur.. Fikirlerinizi merakla bekliyorum..
ben olsam birer birer alırdım. sanırım düğünde takılacak. 22 ayar tavsiye ederim.
genelde haziran temmuza kadar altın sabit gidip ondan sonra fırlıyor. 2-3 yıldır öyle oluyor ama bilinmez yine de..
çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin ben olmadım nasıl birşey bilmiyorum ama ameliyat olması yeterli zorlukları açısından başlı başına zordur Allah daha beterinden korusun birde çocuklar olunca hep ayakta olmak zorundasın sorumlulukları da var yatıp dinlenmende pek mümkün olmuyordur
bende sana bir şey sorayım dolar almıştım dün ne yapayım altına ne zaman geçeyim sence
evet canım aynen dediğin gibi oluyor neyseki Allah razı olsun annem yetişti gene imdada
canım sen doları dolarla altın alıp satmak için mi aldın ?
22 ayar bilezik alın ve ama her 22 ayar da aynı olmuyor ne yazıkki. Kiminin işçiliği fazla oluyor ve daha pahalıya satılır. Benim bildiğim ve kuyumcuların da yatırım için en çok önerdiği bilezik burmadır. Bizim buralarda adana burması diye geçer. Bileziklerini alırken hem 22 ayar olmasına hem de işçiliğin çoook az olmasına dikkat et. Hatta kuyumcuya direkt 22 ayar işçiliği olmayan bilezik istiyoruz deyin.Selam kızlar :) Sözlüm bilezik almaya başlıyacak ama bu zaman doğru zaman mı sonbaharda düğünümüz var kısmetse.. Elimizde paramızla kalakaldık ya düşerse ya da azcık daha düşsün diye diye korkarak bekliyoruz ama bir yandan da ya çıkarsa korkusu da tetikte.. Net bir cevap veremezsiniz biliyorum ama siz olsanız ne yapardınız diye soruyorum sadece :) Altın takmayı pek seven biri değilim kolye dışında yatırım amaçlı alıyoruz ilerde nasip olursa ev için bozduracağız hangi bilezik yatırım için uygundur.. Fikirlerinizi merakla bekliyorum..
22 ayar bilezik alın ve ama her 22 ayar da aynı olmuyor ne yazıkki. Kiminin işçiliği fazla oluyor ve daha pahalıya satılır. Benim bildiğim ve kuyumcuların da yatırım için en çok önerdiği bilezik burmadır. Bizim buralarda adana burması diye geçer. Bileziklerini alırken hem 22 ayar olmasına hem de işçiliğin çoook az olmasına dikkat et. Hatta kuyumcuya direkt 22 ayar işçiliği olmayan bilezik istiyoruz deyin.
Karanfilce şimdiden hayırlı olsun eviniz. Keşke geri kalan parayı kayınpederin verseydi de tamamen size ait olsaydı o ev. İnşallah altın yükselir de elinizde daha çok para olur. Valla benim her geçen gün ümidim yok oluyor ev konusunda, sürekli artıyor bu ev fiyatları. Biz de biliyorsun kredi çekmeyi çok istemiyoruz ondan böyle biriktiriyoruz ama ev fiyatları durmuyor yerindeinşallah bir gün buraya "kızlar ev aldık inşallah hayırlı olur" diye yazabilirm ....
inşaAllah canım...
22 ayar bilezik alın ve ama her 22 ayar da aynı olmuyor ne yazıkki. Kiminin işçiliği fazla oluyor ve daha pahalıya satılır. Benim bildiğim ve kuyumcuların da yatırım için en çok önerdiği bilezik burmadır. Bizim buralarda adana burması diye geçer. Bileziklerini alırken hem 22 ayar olmasına hem de işçiliğin çoook az olmasına dikkat et. Hatta kuyumcuya direkt 22 ayar işçiliği olmayan bilezik istiyoruz deyin.
Karanfilce şimdiden hayırlı olsun eviniz. Keşke geri kalan parayı kayınpederin verseydi de tamamen size ait olsaydı o ev. İnşallah altın yükselir de elinizde daha çok para olur. Valla benim her geçen gün ümidim yok oluyor ev konusunda, sürekli artıyor bu ev fiyatları. Biz de biliyorsun kredi çekmeyi çok istemiyoruz ondan böyle biriktiriyoruz ama ev fiyatları durmuyor yerindeinşallah bir gün buraya "kızlar ev aldık inşallah hayırlı olur" diye yazabilirm ....
BÖCÜK HOŞGELDİN
AY SONUNDA birikimlerini farnmasiye özel mesajla atıyorsun oda listeye ekliyor canım her ay sonunda ne kadar birikim oldu yada olmadı bilgi veriyorsun
kirli çıkılar sizlerede merhaba
işlerim haloldu bende artık bu aydan itibaren tekrar döndüm.
2012 şubat a sıfırla başlıyorum bakalım ay sonu ne olacak piyasalarda ne olmuş öyle çorba gibi sanki
canım o listeyi aylık yayınlıyoruz
fakat oradaki birikimlere her ay yaptığımız birikimler eklenerek liste devam ediyor bir de dikkat edersen o listede birikime başlanılmış olan zaman dilimi var.
örneğin ben 2011 yılının nisan ayından beridir listedeki birikimimi yapmış bulunmaktayım.
canım ben sana şimdi ne diyeyim kianneler böyle işte nerede sıkışsan koşarlar hızır gibi yanındalar
aslında düşük diye aldım çıkıncA altın alırım dedim bir anlık öyle düşünüp aldım
h bulduk cnm
sende dımek burdaydın kirli çıkı senıdemıyonda
anladımcnm tşkler
şimdık daha ıyı anladınmandış duymasın ama bende bu ay sonu yazdırırım ınş.eşim hayırlısyla bı görüşmeye gıttı evraklarını yaptr gel demışler olursa ınş.katılcam aranıza
sıze yetişmek zor ama olsun
Lady canım bernanke konuştu beklentilerin nelerdir ?
sadece 3 gramdan arbitraj yaptım 4 kademe şeklinde yapacaktım ilkini 1755 den yaptım hayırlısı olsun :) artık beklemekteyim 1775-1880 i i ikinci kademem o olacak
sen ne zaman almayı planlıyorsun doları canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?