Kirli Çıkılar )))

neydi ki resim çatlarım şimdi

canım internette bi uğurböreği resmi gördüm onu kullandımda senfat böcek sanıp yazdıklarımı okumuş bende kaldırdım... ben genelde öyle resime değilde nickname bakarım kimdir nedir die dikkatli değilim onun kullandığnını farkında bile değildim....

herkesin zeka tipi farklı
bende de görsel zeka ağırlıklıdır.

farmasi ayak yapına bağlı sorunlu bir ayağın varsa netten sakın alma geri yollamak zorunda kalırsın ben denediğimde bile zor ayakkabı alan biriyim netten hiç cesaret edemem ama şunu yapabilirsin marka birşeyde ayakkabını gidip mağazada deneyip sonra sipariş verebilirsin bir iki arkadaşım netten ayaakkabı alıp geri yolladılar

herkesin zeka tipi farklı
bende de görsel zeka ağırlıklıdır.

dikkatini verdğin şeyle alakalı burda çoğu kişiyi tanımadığımdan resimle değilde nickle özdeşleştiriyorum ama normalde görsel zekam çok daha iyidir isimleri aklımda tutamam bir gördüğümü bir daha asla unutmam bir yoldan bir defa geçmişsem ikincisinde bulurum falan

bende burda görsel ağırlıklı sanırım

sen kalpli bişeyler koysana

Son düzenleme:

ben de bi ara sirkeyle karanfilin yazdıkların ı karıştırıyodum
resimleri aynı değildi ama çemkirecedim neden beni şaşırttırıyosunuz diye
sen de öle bi yazmışın ki benimkini zorla okudun böcük olsa okurdun der gibi
ahahahaha
delisiniz siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
bu gün de çıok ısıkıcısınız
sunnycimin nazarı değdi

ama ama o yazılandan öyle bir anlamda çıkıyor sanki üzülüverdim napim gelmeyin üstüme zaten halsizim hastayım keyifsizim

ama ama o yazılandan öyle bir anlamda çıkıyor sanki üzülüverdim napim gelmeyin üstüme zaten halsizim hastayım keyifsizim

bilmediysem nolayım
ordan şöle bi, anlam çıkıyor
yazdıklarını böcüğün yazdıkları sanıp okudum
resimleri değiştirin de sen sanıp okuyayım
böcük olmadığına göre buralarda sana değiştir dicem
diye bir anlam çıkıyor

ben topaktayken nazlanmaya utanmıyon mu sen
en çok benim sevgi şefkat ilgi alakaya ihtiyacım var
ve de 30una kadar morale

senfatla sirkeci smile kullanmazlar pek ..canım balımlı da yazmazlar...
bazen yazdıklarını okuyunca dayak yemiş gibi oluyodum, korkuyodum, saklanıyodum filan
sonra anladım ki onların tarzı bu bende onları böğrüme bastımEki Görüntüle 654543
sanada öyle gelmiştir veya değildir öyle işte olaylar olaylar

ama amaa amaaa azıcık bugün bölüşsen sevgi ve şefkatini minnacık hıııııı yokmudur yoksam hakkım nazlanmaya bak sirkeye misafriliğede gidemedim senin nazarından görüşme planlarımızda bi müddet yattı kalkarmı bilmem gökçemde yok :) özlem olsa her zaman kızılaya geldinmi haber ver dedi antenleri çıkarttım telepatti yapcam özlemle

hakkaten pek sıkıcıyız bugün
neyse ben çıkayım 15.50 otobüsüne yetişeyim
öpüyom seni sevgi ilgi ve şefkatle oldu muuuu

işimiz yok senfatın çevirmenliğini yapıyoruz
bari bir çorba parası bıraksa

bu yıl trendyol dan bambi reyonundan suni deri uzun bir çizme aldım düz taban 49 liraya hiç bir sorun olmadı.

marka alalım o vakit

farmasi ben denemeden almam
bana da ikizim gibi bazen 38 bazen 40 olur

kızlar çok teşekkür ederim yanıtlarınıza

bade ben çoğu zaman takıldığım şeyler yazıyorsam yanlış anlaşılmamak için ve kullanıyorum
smiley kullanmak bana pek pratik gelmiyor.

BİR PIRASA yemeği yapmışım ki zeytinyağlı, bi güzel oldu ki, sormayın
3 tabak yedim. canınız özenmesin
pazarda 1 lira alıp, yapın yani.
eşimin yüzünden bu yıl yiyemedim. geçen yıl iş yerinde pek yerdim.
bade bana pazar konusunda yazdıklarından sonra küstüm sana

bade sen şimdi akşam eşin evdeyken bacaklarını aça aça yürü, yerden eğilip bişey alma. ben öle yapardım. kapıyı açarken elim belimde. eşim derdi dur daha mercimek kadar yok, senin yaptıgına bak, bebe büyümeye başladı, yoruluyorum deyince ne yorulması, 300 gr şeyi mi taşıyamıyorsun, hadi bi çay getir diyordu bolca naz yap sen

benim için tespitin dogru vallahi. ben pek canım cicimli konuşmam, yaazarken arada kullanırım ama

bade ben çoğu zaman takıldığım şeyler yazıyorsam yanlış anlaşılmamak için ve kullanıyorum
smiley kullanmak bana pek pratik gelmiyor.

yok öyle değil yazım şeklinizi söylüyorum
sert sert yazıyosunuz gibi geliyor tanımayan biri için
ama öyle olmadığını biliyoruz..daha az sohbeti olanlar için didim
hele senfat sanki elinde oklavayla yazıyo

senfat ben pırasayı çok severim annem de içine tavuk eti atar o zaman da lezzetli oluyor burda bu topik var pratik denenen ve beğenen tariflerin paylaşıldığı orda görmüştüm pırasayı soteleyip hamurun içine koymuş birisi ismi de pırasalı pide olarak geçiyordu ben de yaptım çok lezzetli olmuştu
uygun bir zaman pırasayı bir de pidede dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…