Kirli Çıkılar )))

bu kız girmeyip girmeyip de onca arada kalmış şeyleri nasıl takip ediyor :44:

altta ziyaretçi mi takılıyo:44:

beğenilere tıkladım o sayfada senfat bana soru sormuş hatta peşinden eva gitmiş bile diye yazmış. yoksa ne gezer her muhabbetinize fransız kaldım,çok üzülüyorum

nasıl abdest alıyosun makyajla silip tekrar mı yapıyorsun

ben gençkene( 1.5 yıl önce yani) ibet makyaj temizleyicim iş yerimdeydi silip abdest alıp baştan makyajımı yapardım elbiselerim eteklerim ohhh değmeyin keyfime şimdi sorsan en son ne zaman etek elbbise giydim bilmem çünkü hiç bişiyim üstüme gelmiyor geçen yıl fakir fukaraya vermeyi düşünsdüğüm basna çok geniş duran kıyafetlerim suan sıkıyor nefes alamıyorum iyiki evde tutmuşum

kız para önemli değildir demiyorum ama harcadığın yer çok önemlidir...
prada giyince kalbim huzur bulmuyor demek istiyorum... ama tabiki oğluma her istediğini almak yada alabileceğimi bilmek beni huzurlu ediyor. yani ben kılık kıyafete, eşyaya pek değer vermem.
temiz olsun, mis gibim koksun yeter.
bu arada üni. 2 kot bir nike ayakkabıyla bitirdim. (ayakkabıyı hala giyiyorum :)))
babamdan, onu zor duruma sokacağımı bile bile para isteyipte kılık kıyafete harcamadım.
(ama mesela ben de yemeyi severim... yine de ipin ucunu kaçırmam.)

öle işte
azdırmayacak kadar az aratmayacak kadar çok versin allah cümlemize inşallah amin
halkeğitim nerde

beğenilere tıkladım o sayfada senfat bana soru sormuş hatta peşinden eva gitmiş bile diye yazmış. yoksa ne gezer her muhabbetinize fransız kaldım,çok üzülüyorum

aynen ben de bi arayı kaçırttım koptu gitti.

özet şimdi birilerini unuturum küserler en iyisi sadece kendimden bahsedeyim.
kafayı ekmek yapma makinesiyle bozdum fıldır fıldır marketlerde uygun fiyatlısına bakyıroum. gece sabaha kadar rüyamda ekmek makinesinde yaptığım ekmeklere tereyağ sürüp yiyodum

ollycim kızın nasıl?
var mı konuşmasında bir gelişme.
yeni bakıcın işe başladımı?

rüyada ekmeğe terayağı sürüp yemek ha. kırk yıl uyusam yine rüyama girmez herhal

rüyada ekmeğe terayağı sürüp yemek ha. kırk yıl uyusam yine rüyama girmez herhal

iki gün market market dolaşır ararsan çok da güzel giriyor canım..

hele bi de neler hayal ediyorum içine ceviz katcam, marketten ayçekirdeği alıp katcam, haşhaş katcam...
geceden kurup sabah kahvaltıyı onla yapcam
kendimi ve eşimi çok pis gaza getiriyorum

bi de canım şimdi şişmanım da.. ben zayıfken;
gece bişey yemeye üşenirdim hiç bişey canım çekmezdi açlıktan kıvransam bile gece anca salatalık domates filan yerdim.
sonraaa Allahhhhımmm sabaha karşı ömrümde yemediğim tadda ve lezzette meyveler yemekler yerdim rüyamda.
ama her gün görürdüm eşim derdi ki hakkaten sen aç geziyon..
şu sıralar pek görmüyom

darksea benim de şu an ayaklarımda 2006 da aldığım botlarım var 7. kışı geçirdim üstünde sürekli tepindim hala taş gibiler

karanfil ekmek makinesini naptın aldın mı? Dün uğradığımız avm de media markt açılıyormuş aklıma hemen ekmek yapma makinesi ve sen geldin

kızlar internetten ayakkabı bot çizme alıyor musunuz ?

hiç olumsuz bir durumla karşılaştığınız oldu mu ?
kısacası memnuniyet dereceniz nedir ?

kızlar internetten ayakkabı bot çizme alıyor musunuz ?

hiç olumsuz bir durumla karşılaştığınız oldu mu ?
kısacası memnuniyet dereceniz nedir ?
bu yıl trendyol dan bambi reyonundan suni deri uzun bir çizme aldım düz taban 49 liraya hiç bir sorun olmadı.

kalplerarası avatarındaki resmi değiştirir misin. o resmi böcek kullanıyor ve o sanarak okudum yazdıklarını.

karanfilce ekmek makinesinden beklentilerini düşür canım, o kdar hayal etme, istediğin gibi çıkmayabilir. çevrende birinde olsa da 1-2 defa kullanıp karar verseydin. ben tefal aktifray almayı düşünüyordum, bi arkadastan aldım, 2 gun kullandım, eşim patateslerini beğenmedi, kestanesini beğendik, almaktan vazgeçtim.

farmasi benim ayak numaram her markanın numarası olmuyor, denemeden alamam.

canım dün gece rapor vermiştim ama kaçırtmışın demek
marketlerde doğru dürüst bulamadım.
bugün işletmelere gitcem birazdan bi de adeseye bakcam bakalım.

kesinlikle haklısın canım.
dediğin gibi hayal kırıklığına da uğrayabilirim
ama inşallah uğramam.
ben de yaptığı ekmeği yemesem hayatta aklıma düşmezdi bu makine çok gereksiz bulurdum inan ki.
çünkü bu tarz şeyler ilerde hastalığa dönüşebiliyor.
kapasitem de var yani

benimkv nin evinde 5 eve yetecek tabak çanak, pizza makinesi, mısır patlatma makinesi, ekmek kızartma makinesi, davul fırın, blendır, mikser, robot, ızgara makinesi ve benim bilmediklerim var.
ne biliyim şu an araştırıyorum.
nette baya olumlu yorumlar var.
zaten çok da pahalısını almıycam

böcük sanıpta sana yazdıklarımı okuttuğum için özür dilerim .......

Son düzenleme:
Tanrı beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımı kendi başıma yenebilirim

marka alalım o vakit

farmasi ben denemeden almam
bana da ikizim gibi bazen 38 bazen 40 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…