bu kız girmeyip girmeyip de onca arada kalmış şeyleri nasıl takip ediyor :44:
altta ziyaretçi mi takılıyo:44:
nasıl abdest alıyosun makyajla silip tekrar mı yapıyorsun
heee
olduuu
gönder o zaman ayın 15inde bana devlet babamın maaşını
ikimizin de babası değil mi nasılsa
evet vitton pradada değil mutluluk ama
para yoksa huzur muzur yok
hikaye onlar
alama bakalım eve ekmek göreyim huzuru
kız para önemli değildir demiyorum ama harcadığın yer çok önemlidir...
prada giyince kalbim huzur bulmuyor demek istiyorum... ama tabiki oğluma her istediğini almak yada alabileceğimi bilmek beni huzurlu ediyor. yani ben kılık kıyafete, eşyaya pek değer vermem.
temiz olsun, mis gibim koksun yeter.
bu arada üni. 2 kot bir nike ayakkabıyla bitirdim. (ayakkabıyı hala giyiyorum :)))
babamdan, onu zor duruma sokacağımı bile bile para isteyipte kılık kıyafete harcamadım.
(ama mesela ben de yemeyi severim... yine de ipin ucunu kaçırmam.)
öle işte
azdırmayacak kadar az aratmayacak kadar çok versin allah cümlemize inşallah amin
halkeğitim nerde
beğenilere tıkladım o sayfada senfat bana soru sormuş hatta peşinden eva gitmiş bile diye yazmış. yoksa ne gezer her muhabbetinize fransız kaldım,çok üzülüyorum
rüyada ekmeğe terayağı sürüp yemek ha. kırk yıl uyusam yine rüyama girmez herhalaynen ben de bi arayı kaçırttım koptu gitti.
özet şimdi birilerini unuturum küserler en iyisi sadece kendimden bahsedeyim.
kafayı ekmek yapma makinesiyle bozdum fıldır fıldır marketlerde uygun fiyatlısına bakyıroum. gece sabaha kadar rüyamda ekmek makinesinde yaptığım ekmeklere tereyağ sürüp yiyodum
rüyada ekmeğe terayağı sürüp yemek ha. kırk yıl uyusam yine rüyama girmez herhal
rüyada ekmeğe terayağı sürüp yemek ha. kırk yıl uyusam yine rüyama girmez herhal
bu yıl trendyol dan bambi reyonundan suni deri uzun bir çizme aldım düz taban 49 liraya hiç bir sorun olmadı.kızlar internetten ayakkabı bot çizme alıyor musunuz ?
hiç olumsuz bir durumla karşılaştığınız oldu mu ?
kısacası memnuniyet dereceniz nedir ?
bugün hem temizlik yaptım hem gezdim ama nasıl yoruldum nasıl uykum var anlatamam..
şu ekmek makinesine iyice içim ısınmaya başladı cahide de sevmiş tanıtmış filan.
ekmek yapma makinesi için reale gittik önce çünkü orda real+elektroworld+teknosa+mediamarkt birarada bizim eve dolmuşla 45 dk :111:
ama orda en ucuza realdekiydi. 141 tl.
internetten de en uygun şu siteyi buldum. güvenilir bi site mi alış veriş yapan arkadaşlar bi bakarsa çoook mutlu olurum.
Sinbo SBM-4705 Ekmek Yapma Makinesi Bitenekadar.com
Allah tan gelirken erkek kardeşim aldı bizi bir de kentplaza yaptık.
eşimin ayakkabı ihtiyacı vardı. flo daki sezon sonu ind. vesilesiyle mevsimlik deri bi ayakkabıyı 60 tl ye ikinci üründe %40 ind. vardı bana da 35 tl olan polaris okul için uygun bi ayakkabıyı 21 tl ye aldık. velhasıl 80 tl ye ikimizin de baharlık ayakkabıları tamam.
sırada bi ona bi bana pantolon var.
kardeşim dedi defactoda kışın 50 ye aldığı pantolon 20 tl imiş. hafta içi de ora uğramayı planlıyoruz.
canım dün gece rapor vermiştim ama kaçırtmışın demekdarksea benim de şu an ayaklarımda 2006 da aldığım botlarım var 7. kışı geçirdim üstünde sürekli tepindim hala taş gibiler
karanfil ekmek makinesini naptın aldın mı? Dün uğradığımız avm de media markt açılıyormuş aklıma hemen ekmek yapma makinesi ve sen geldin
kalplerarası avatarındaki resmi değiştirir misin. o resmi böcek kullanıyor ve o sanarak okudum yazdıklarını.
karanfilce ekmek makinesinden beklentilerini düşür canım, o kdar hayal etme, istediğin gibi çıkmayabilir. çevrende birinde olsa da 1-2 defa kullanıp karar verseydin. ben tefal aktifray almayı düşünüyordum, bi arkadastan aldım, 2 gun kullandım, eşim patateslerini beğenmedi, kestanesini beğendik, almaktan vazgeçtim.
farmasi benim ayak numaram her markanın numarası olmuyor, denemeden alamam.
kalplerarası avatarındaki resmi değiştirir misin. o resmi böcek kullanıyor ve o sanarak okudum yazdıklarını.
karanfilce ekmek makinesinden beklentilerini düşür canım, o kdar hayal etme, istediğin gibi çıkmayabilir. çevrende birinde olsa da 1-2 defa kullanıp karar verseydin. ben tefal aktifray almayı düşünüyordum, bi arkadastan aldım, 2 gun kullandım, eşim patateslerini beğenmedi, kestanesini beğendik, almaktan vazgeçtim.
farmasi benim ayak numaram her markanın numarası olmuyor, denemeden alamam.
darksea benim de şu an ayaklarımda 2006 da aldığım botlarım var 7. kışı geçirdim üstünde sürekli tepindim hala taş gibiler
karanfil ekmek makinesini naptın aldın mı? Dün uğradığımız avm de media markt açılıyormuş aklıma hemen ekmek yapma makinesi ve sen geldin
böcük sanıpta sana yazdıklarımı okuttuğum için özür dilerim affet.......
marka alalım o vakit
farmasi ben denemeden almam
bana da ikizim gibi bazen 38 bazen 40 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?