Kirli Çıkılar )))

anlamıştım küstüğünü hıı umruma dokundumu tabisi hayır nasıl olsa barıştırırımki ben kendimle
ya ben iki kez düşük yaptığım için şimdi tırsıyorum zaten ..yürürken uzaydaymışım gibi 10 saatte bi adım atıyorum
benim ous nazdan anlamaz zaten onuda piskopat yaptım tuhaf tuhaf davranıyoruz dünden beridir
benden para cıkmaz, hayrına yapıyorsan yap
size bir olay anlatayım, çocuk uyurken
resimdeki ekleyim hatta, ama keserek

bu zenginler dahamı pinti oluyo anlamadım gitti
tamam hayrım olsun tamam

ben 20 hftalık hamileyim kızları antalyaya götrdüm, bir erkek hocayla ben gönüllü olduk bu işe. son defa bi gezeyim rahatken dedim. daha önce gitmiştim, fethiye marmaris falan da oluyor ama oralar kapışılıyor. neyse

üzerimde lwc dan aldıgım hamile gömleğim var. ant.ya vardık, arabadan inerken kızın biri de ben gibi göbekli. çok sevdiğimiz, hanım, tatlı bir kızcagız. arabadan indim, bunun karnını parmakladım ve sert. bu ne, hamile misin dedim, şakayla karışık, yok abla değilim dedi. sen adet görüyor musun dedim. görüyorum abla, hatta oda arkadasım x.e sor istersen, orkid istiyoruz beraber dedi. ben de o ne bilsin senin orkidini dedim.

neyse grubun en aklı başında kızı bu. ben akşam uzanıyorum susuyorum. hamileyim ya x ablacım bana su getirir misin, falancıya sunu söler misin diyorum, en iş bitirici bu. kız yapıyor dediklerimi. çocuklar arasında mental retarde bile var ve yolda ksuyor, altına kaçırıyordu, denizde boğulma tehlikesi falan geçirdi.
neyse ben denize girmedim tabi, kızlar suya girdi. erkek hoca ve şöfor yemekleri yaptılar. bu kız ve kapalı bir kız daha var, onlar da benimle deniz kenarında oturdu, sohbet ettik felan. susuyorum, xe diyorum damacanada.n su verir misin diye. koca damacanayı ben nasıl eğiyiym, alabilirm ama nasıl olsa kızlar var diye naz yapıyorum .
akşam kalacagımız yere geldik, herkes duşa girdi, bu kızda. iç çamaşırlarıyla gördüm, göz ucuyla kollarına baktım kilolu. bişey olsa ulu orta soyunmaz, saklar dedim. rahat gezdiğine göre bişey yok evham yapma dedim kendime

cuma-cmt-pazar eğlendik, geri döndük. x kızımızdan pzt günü bir bakıcı anne şüpheleniyor ve bize söylüyor, kızı hemşire odasına gönderiyoruz. idrar testi yapalım mı diye soracak. hemşire elini kızın karnına koyması ile eline karından bir tekme yiyor.

aynı gun yani pazartesi hastaneye götürdüm kızı ve 30 haftalık hamile çıktı.

ayrıntıları akşama anlatırım. nasıl oldugunu ffalan. kızı cok seviyoruz bu arada, gördüğüm ender iyi kızlarımızdan

tövbe

senfat yazdıklarının bi benzeri teyzemin çalıştığı lisede (bir dönem kız meslek lisesinde çalışıyordu) bir kızın başına gelmiş kızdan şüpheleniyorlar idrar testi istiyorlar kız idrar veriyor ama testte negatif çıkıyor sonradan anlaşılıyor ki meğer kız idrarını sulandırmış ondan negatif çıkmışmış.

senfat arkası yarın çok hızlı gelişmelerle başladı

buna hepten oldum

bilmiyorum size de öyle oluyor mu? Eskiden gazetelerde veya başkalarının anlattığı kötü olayları okudumda/duyduğumda günlerce etkisinden kurtulamazdım hafızamdan çıkmazdı..
şimdi artık o kadar çok var ki ilk gördüğümde üzülüyorum vah vah diyorum ama unutup gidiyorum öyle eskisi gibi beni çok etkilemiyor :26:

evet banada oluyo..artık o kadar şaşırtıcı olaylar duyuyoruzki biri diğerini unutturuyo zaten
geçende haberlerde kız 6 aylık hamileymiş ama bilmiyomuş annesini hastaneye götürmüş karnı ağrımış wc de doğurup çocuğuda çöpe atmış...nasıl anlamamış 6 ay onu anlamadım:44:

okudum okudum okudum oooo bu ne muhabbet
soğuk suyla çay demlemek nasıl oluyor anlamadım
bizde çok sık çay demlenir acıdıgına hiç denk gelmedim
tomurcuk da oldu mu ohhhh mis missss walla

1.ekmek yapma makinesi iyi fikir ama
ekmek minnacık oluyor kullandıgı elektriği de hesaba katınca
normal fırında yapılandan farkı ne oluyor merak ettim
malzemeyi hazırdan koymak istediğin saate hazır olması heleki sabah ayrı bir güzellik ama
karar veremedim kullanan bir tanıdıgımda yok ki sorayım

2.buharlı temizleyici kullananlar fikirlerinizi alabilirmiyim
farmasi memnunmusun seninkinden

3.kek kalıplarında silikon kullanan var mı benşm kekeler taşıyor ondan kalıba göre koyuncada azıcık oluyor
bi ara herkes öneride bulunmuştu alanlar son fikriniz ne

en fazla kaç ay saklayacak bunlar ne mantık birde zeki geçinmeye çalışıyorlar sonrası ne olacak hoooop şöpe yada cami avlusuna oldu da bitti ne rahatlık bu Allah sen bizlere hayırlı günler göster

bu kız 1,5 yaşında iken annesini kanserden kaybediyor, üvey annesi büyütüyor ve hep dövüyor. üvey annesi birini buluyor evlen diye ve cok küçük yaşta 14 falan evlendiriliyor. köyde düğün falan yapılıyor.
kız çok küçük, ufak tefek, yüzü güzel, temiz ahlaklı, hanım bir kız.
neyse evlenince düğünde mi yakalıyor jandarma, sonrdan mı bişey oluyor, bize getiriyorlar. muayene de gitmiş, her şey temiz.

sonra kız yurttan kaçıp, bu oğlana (19 yaşına) gidiyor ve kaynana, kayınpd. birlikte yaşıyorlar. biz de polise bildirdik kaçaklığını. bunlar dağlara fidan dikiyorlar parayla. ordan şikayet olmuştur diye tahmin ediyorlar. kız yakalanıp tekrar bize geliyor,eşi de küçük kızla evlenmekten cezaevine, daha önceden dava başlamış sanırım.

kız bize gelince artık evlenmek istemediği söylüyor, temiz bir amcanın mobilya mağazasına işe yerleştiriliyor (ki bizim kızlar bir işte dikiş tutturamaz) seviliyor orada, çalışıyor hamile oldugu dönemde. mobilyaları çekiyor, süpürüyor, bilmiyor hamileliğini ağır şeyler kaldırıyor, böyle devam eetikçe ara kanamaları oluyor ve adet gördüğünü sanıyor. hatta bir ara gidiyor ve böbrek rahatsızlıgı var diye antibiyotik kullnaıyor. röntgen çekiliyor. sıcak günlerde oruç tutuyor.

kız geldikten sonra kilo almaya başladı, sosyal hizmt uzmanı erkek hocayla bakıyoruz buna, hocam sanki bu kız biraz serpildi gibi, devletin ekmeği yaradı bu kıza diyor. bu ilk zamanlar gögüsler irileşiyor ve kız da kalça çıkıyor ya. hatta sonradan kızın iştahı da açıldı ve nasıl yiyor, iş yerinden yorgun geliyor diye düşüyoruz. hem yurdun yemeğini, hem de dışardan sölediği pideyi falan yiyor şapur şupur.

bu kız gelmeden hamile kalmış, çok yeniymiş bize geldiğinde.

erken dogum olursa diye biz 0-6 yaş çocuk yuvasına bir hocayla bunu gönderdik, ordan bir sürü kıyafet falan doldurdular kıza. kadın konukevine nakli oldu 1 ay sonra. oğlu oldu. bende dogum iznine ayrıldım, sonra ne oldu bilmiyorum. ama kızı ablasına dogumdan sonra izinli vermişler. baba da tutuksuz yargılanmak üzere salınmıştı, bebeği görsün diye. kız kadın konuk evinde iken eşine tutuklama kararı çıkmıştı, son durum nedir bilmiyorum

kız yurda gelince kocasını istememişti, bebek falan olunca, zaten eşim iyiydi, kp kötü diyordu. meğer bunun üvey anne ile kp arasında bişey varmış. günahları boynuna.

bıdık ben buhar temizleyicileri bi ara baya araştırmıştım yola önce ilk fakir in steam mopuyla çıktım sonra eve(anannenin evine) ariete diye (aslında unitekno olarak geçiyor ariete değil) bir makine denemesi aldık derz aralarını ocağı fırını halıyı duvarı koltuğu hani şu kulak çöpüyle psikopatça temizlediğimiz yerler oluyor ya oraları süper temizliyordu. Ama sadece buhar veriordu ve fiyatı çok pahalıydı. Sonra madem bu kadar para vereceğim belli içinde sulu sistem süpürge de olsun diyip karcher e kadar çıktım sonra onla ilgili de bikaç kötü yorum okudum sonra alf in multi adlı temizleyicisini gittim 340 liraya aldım eve getirdim sadece derz aralarında ve sabun tortusu bıraktığım armatürde denedim baktım iş yok hemen geri götürüp iade ettim paramı da geri aldım

yazık günah küçücük yaşta neler yaşamış
annesi başında olsa böyle olmazdı ....
şimdi onun çocuğu aynı kaderi yaşamaz inş.

bu kız ve oda arkadası küçük ve diğerlerine nazaran daha temizler,
diğer ark. ise evlilik yaşamamış ve böyle şeyleri bilmiyor
kız karnında tekmeleri hissedinde ark. demiş, karnımda bişey hareket ediyor
ark. da boncuk yutmuştursun demiş,

normalde diğer kızların bu konulardaki bilgisi benden çoktur.

öğretmenlerin hiç birisi bu kız hakkında kötü konuşmadı, ne oldugu belli olmayan birinden değil bebek, babası belli ve evlilik birliğinde doğmuş. küçük yaşta evlendirilmesinde zaten kızın bir suçu yok.

hamilelik duyulunca kıza karşı kimsenin görüşünde olumsuz bir düşünce oluşmadı.

ben çok üzüldüm. ben 20 haftalık, kız 30 haftalık hamile, kızdan su istiyorum falan.

bıdıkçım ben özellikle fayans araları için istemiştim

ama açıkçası çok da hoşuma gitmedi tavsiye etmem

pırasayı ben de çok severim yoğutlu seviyorum üstüne ekliyorum eşimin isteğiyle et ve nohut ekliyorum ben

badeeeeeeeeeeeeeee tebrikler soramıyordum valla forumdaki cevaplarından baktım hehehe ezamandan tasarruf olsun dedim
rabbimtamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evladın-evlatların olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…