- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
hayır önümüzdeki cumartesi olacak o kadar anlattım ya ayın 16 sında diye beni nerenle okuyorsun ?
bu arada az önce eve geldim park halindeki arabamıza (otoparktaydı) ehliyetsiz bir çocuk çarpmış gündüz güya araba kullanmayı öğreniyormuş sol far kırık tamponda da biraz hasar varmış resimde gördüm tutanak tutmayalım bizim tamircide yaptıralım demişler eşime "dedim anneleri dünya güzeli herhalde yok öyle kaytarma seneye o kaskoyu 5 bin de ödesem o tutanak tutulacak o çocuk da cezasını çekecek" ya ben 2006 dan bu yana ehliyetim var aslında araba kullanabiliyorum sadece panikliyorum kimseye zarar vermeyim düzgün adam akıllı birinden trafikte ders alıp öyle çıkayım diye bekleyeyim kuzu kuzu elalemin daha 18 yaşına bile girmemiş çocuğu gelip arabaya çarpsın. Vardır bunda da bir hayır biz içindeyken de başımıza yaralanmalı bir kaza gelebilirdi ama insanın canı sıkılıyor. Eşim aradı çocuğu hadi in tutanak tutalım diye dışarıda deli yağmur yağıyor yağmasa inip bakmak istiyorum. Aksi gibi de bu hafta arabaya en çok ihtiyacımız olduğu zaman :26:
bu arada benim plates topum vardı gözüme çarptı dedim hadi hamile platesine başlim:)
sporu pek sevmem ama şöle baktım yorucu gibi gelmedi link verim
Ebru Şallı - Hamile Pilatesi - YouTube
önermek istediğiniz arkadaşlarınıza önerin:))
badeeeeeeeeeeeee kız sende sor doktoruna sende yap sende hamişsin artık:)
ben plaaaaatese gidiorum bir saate döncem :))
spor yapmaktan nefret ediorum(((((
selinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyken yürümekten başka spor filan yapmayın kardeşim ya
badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın ha selin'i bu konuda dinleme
o bebiş yerleşsin iyice bir bacım maceraya gerek yok
selin dövecem seni ha
niye ya kadın nefes alıp verio:) zaten çok ağır bişey yapmıoki:)
bade zaten şimdi yapmasın ama doktoruna sorsun bence önerirse niden olmasın:)
a a a a ne garippp:)bizim ekdersler hala yatmadı :))))))))
ayın 15 ine yatacak galiba
selamlar kızlarrrrrrrr geçmişin tamamını okumamm bitemediiiiiiii.. artık çarşambaya ancak yetişirim sizlere bir kaza keder olmassa....
canım sıkkın ve hastayım azcuk... sanırım bahar geçişi mevsimsel soğuk algınlığı felan.... herneyseeee
hepinizi çok çok bac bac öpüyorummmmmmm en ıslağından :):):)
sizede mikrop vereyim dermişim de azcuk az konuşunnn bende yetişebileyimmmm..... desemde sadece latifeeeee yapıyorum ben değil
ateş konuşturuyorrr bacılar beni:):):)
böyle yamuldum 2 gündeee yahu
aman dikkat edinnnnn kulaklarımdan ateş çıkıyor boğazım gıcık yapıp faranjitim ses tellerimi kısıyorrr abovvvvvvvv sıcak soğuk terlemeyin:):):)
aman dikkat
öptüm görüşürüzzzz bacılarım
sağol bacımmmmmmmmmmmsirkeci geçmiş olsun
sana da gökçe bacı geçmiş olsun. bize yetişenceye kadar gecer hastalıgın inş.
senfat senin bıdık nasıl oldu
geçmiştir ishali falan dimi?
çok öpppppppppp
saolasın. balık yağı ve demir ilacını kestim, rahatladı çocuk, meğer onlardan biriymiş yapan. ben de o kötleştikçe toparlasın, halsizliği arttı diye vermeye devam ediyordum
:):):)geçmiş olsun gökçecim
enişte seni bu mikroplarla evde tutuyor mubence sen enişteyi şapur şupur öp
:):):)
şaka makaaa acaba ondanmıdır dün güya salonda adam uyuya kalmışmışşşşşşş
demek o yüzden gelmedi odamızaaa:):):)
ilahi farmasiiiiiii
bir yanaşayım aman durrrrrr benide hasta edecen bissürü toplantım varrrr olmazzzzzz
yok uzakdur
üzülüncedeee
şimdi sen hastasın yaaa, ben sağlam durayım ki sana bakayım der.... palavraaaa baktığıda yokkkkk haniiii belki sallama bir çay yapar onuda ben içmemmallahımmmmmmmm benim kocamı düzelttttttt diyorum ne diyim
lütfen oğluşlarınızı düzgün yetiştirin hanımlarrrrrrrrrrr
ne böyleeee aaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?