Kirli Çıkılar )))

bu arada benim plates topum vardı gözüme çarptı dedim hadi hamile platesine başlim:)
sporu pek sevmem ama şöle baktım yorucu gibi gelmedi link verim
Ebru Şallı - Hamile Pilatesi - YouTube
önermek istediğiniz arkadaşlarınıza önerin:))

badeeeeeeeeeeeee kız sende sor doktoruna sende yap sende hamişsin artık:)
ben plaaaaatese gidiorum bir saate döncem :))

spor yapmaktan nefret ediorum (((((

geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun

selinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyken yürümekten başka spor filan yapmayın kardeşim ya

badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın ha selin'i bu konuda dinleme
o bebiş yerleşsin iyice bir bacım maceraya gerek yok

selin dövecem seni ha

niye ya kadın nefes alıp verio:) zaten çok ağır bişey yapmıoki:)
bade zaten şimdi yapmasın ama doktoruna sorsun bence önerirse niden olmasın:)

bu arada alakasız olcak ama:) daldan dala atlıorum
farmasicim ben netten kıyafet giyecek alamıorum ya güvenemiorum:)
gezip dokunup bızıklayıp giyip çıkarıp almak daha keyifli ve daha garantili gelio

ayrıcada doğalgaz faturam gelmiş şokkkkkklardayım:)
29 tl olamaz gene ihbar etcem kednimi bi yanlış var gibi ...
50 den fazla beklemiodum ama 29 da beklemiodum açıkçası....

niye ya kadın nefes alıp verio:) zaten çok ağır bişey yapmıoki:)
bade zaten şimdi yapmasın ama doktoruna sorsun bence önerirse niden olmasın:)

plates yapmadık insan değilim selin

badenin durumu özel

ben hamileliğimde çamaşır leğenlerini hoplatıyordum

her türlü işten kendimi hiç sakınmadım ama doğru muydu yaptıklarımm çokkkkkkkk yanlışmış geriye dönünce bakıyorum da

çok korumacı olmamak da lazım ama bade acaba plates spor vs uğruna bebeğe olabilecek bir aksiliği bu saatten sonra ruhsal anlamda kolay atlatabilir mi o da var

olsun siz sağ salim doğurun da varsın kilolarınız olsun zaten verirsiniz

selamlar kızlarrrrrrrr geçmişin tamamını okumamm bitemediiiiiiii.. artık çarşambaya ancak yetişirim sizlere bir kaza keder olmassa....
canım sıkkın ve hastayım azcuk... sanırım bahar geçişi mevsimsel soğuk algınlığı felan.... herneyseeee
hepinizi çok çok bac bac öpüyorummmmmmm en ıslağından :):):)
sizede mikrop vereyim dermişim de azcuk az konuşunnn bende yetişebileyimmmm..... desemde sadece latifeeeee yapıyorum ben değil
ateş konuşturuyorrr bacılar beni:):):)

böyle yamuldum 2 gündeee yahu

aman dikkat edinnnnn kulaklarımdan ateş çıkıyor boğazım gıcık yapıp faranjitim ses tellerimi kısıyorrr abovvvvvvvv sıcak soğuk terlemeyin:):):)
aman dikkat

öptüm görüşürüzzzz bacılarım

bizim ekdersler hala yatmadı :))))))))

ayın 15 ine yatacak galiba
a a a a ne garippp:)
şaşırmadım

bizimde bu ay karışıklık yapmışmışlardaaaa ilçenin hesabına yatırmışmışlardaaa

velhasıl yeni yattı

hoş benim ekdersim 150 liraaa onuda siyah bir çizme aalsım var
markafonide adını bilmediğim bir marka 400 tl lik çizmeyi 100e indirmiş hakiki deri diyor... acaba doğrumudur bacılar.....
şimdi hastayım dışarı pek çıkacak takatim yok ama alışveriş yapasım var sezon kapanması bitti bitiyorrrrr

Son düzenleme:

geçmiş olsun gökçecim

enişte seni bu mikroplarla evde tutuyor mu bence sen enişteyi şapur şupur öp

sirkeci tuz ve ekmek ver bi fakire. gecenlerde komşudaydık oğlan kapıdan cıkmış, tam merdivene yönelmiş diye yazmıştım hatırlıyor musun bilmem ama
komşular dedi tuz ve ekmek ver fakire. annemde öyle yapardı, hemen yaptım.

şeker verirsen olmazzzzz
ekmek yerine kurabiye de olmazzz

ha evalar neden evde ekmek yemiyordu, bu soruyu yanıtlamış mıydı, anane de yemek yiyorlar acaba ben hala oraya takıldım
gelsin buraya cevap versin
yoksa uyuyamam

senfat senin bıdık nasıl oldu

geçmiştir ishali falan dimi?

çok öpppppppppp

ya şu yaşar alptekin hidayete erdikten sonra konuşma tarzı nasıl değişti, fark ettiniz mi, içerikten bahsetmiyorum. yaşadıklarımızla, hayat felsefemizle konuşmanın içeriği değişir ama onun konuşması, ses tonu değişik

bir de bülent arınç, adam her konustugunda ya ağlayacak, ya da sahabeler zamanından kıssadan hisse anlatacak gibi duruyor. ama hükümet adına demeç veriyor sadece. öyle bir konuşma tarzı var ki, din kültürü öğretmeninde yok

senfat senin bıdık nasıl oldu

geçmiştir ishali falan dimi?

çok öpppppppppp

saolasın. balık yağı ve demir ilacını kestim, rahatladı çocuk, meğer onlardan biriymiş yapan. ben de o kötleştikçe toparlasın, halsizliği arttı diye vermeye devam ediyordum

sirkeciiiiiiiii ayyyyyyyyy okudummmmmmm bacımmmmmmm çok çok geçmiş olsunnnnn.... senfatın dediği gibi bir fakire bişeler ver ben ekmek tuz mevzunu pek bilmemde çok geçmiş ola bacım

saolasın. balık yağı ve demir ilacını kestim, rahatladı çocuk, meğer onlardan biriymiş yapan. ben de o kötleştikçe toparlasın, halsizliği arttı diye vermeye devam ediyordum

demir ilacı beni bilene bu yaşta yapyorrrr berbat bişey ferro lar:):):)

iyi bari

geçmiş olsun gökçecim

enişte seni bu mikroplarla evde tutuyor mu bence sen enişteyi şapur şupur öp
:):):)
şaka makaaa acaba ondanmıdır dün güya salonda adam uyuya kalmışmışşşşşşş

demek o yüzden gelmedi odamızaaa:):):)

ilahi farmasiiiiiii
bir yanaşayım aman durrrrrr benide hasta edecen bissürü toplantım varrrr olmazzzzzz
yok uzakdur
üzülüncedeee

şimdi sen hastasın yaaa, ben sağlam durayım ki sana bakayım der.... palavraaaa baktığıda yokkkkk haniiii belki sallama bir çay yapar onuda ben içmemm allahımmmmmmmm benim kocamı düzelttttttt diyorum ne diyim

lütfen oğluşlarınızı düzgün yetiştirin hanımlarrrrrrrrrrr
ne böyleeee aaaaaaaaaaaaaa

bu akşamki menüm kahvaltı şeklindeydi
kayınvalide hanım bizim buranın meşhur haşhaşlı çöreklerinden getirmiş (kayınpeder çarşıdan almış daha doğrusu)

yumuşacıktı en iyisi kahvaltı tarzı yapalım dedim çocuklarla
işletmede arıza olduğu için eşimin işi uzun sürebilir işçilerle ustalarla dışarıda yerler

şimdi sen iyi olana kadar enişte bey diken üstündedir

sana bakayım ayakları he yesinler :)))))))))

şimdi o çarşafların her santimetrekaresi mikroplu gibi gelir adama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…