siizn orası nere yaaabu akşamki menüm kahvaltı şeklindeydi
kayınvalide hanım bizim buranın meşhur haşhaşlı çöreklerinden getirmiş (kayınpeder çarşıdan almış daha doğrusu)
yumuşacıktı en iyisi kahvaltı tarzı yapalım dedim çocuklarla
işletmede arıza olduğu için eşimin işi uzun sürebilir işçilerle ustalarla dışarıda yerler
şimdi sen iyi olana kadar enişte bey diken üstündedir
sana bakayım ayakları he yesinler :)))))))))
şimdi o çarşafların her santimetrekaresi mikroplu gibi gelir adama :)
bu arada benim plates topum vardı gözüme çarptı dedim hadi hamile platesine başlim:)
sporu pek sevmem ama şöle baktım yorucu gibi gelmedi link verim
Ebru Şallı - Hamile Pilatesi - YouTube
önermek istediğiniz arkadaşlarınıza önerin:))
:
badeeeeeeeeeeeee kız sende sor doktoruna sende yap sende hamişsin artık:)
ben plaaaaatese gidiorum bir saate döncem :))
spor yapmaktan nefret ediorum(((((
selinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyken yürümekten başka spor filan yapmayın kardeşim ya
badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın ha selin'i bu konuda dinleme
o bebiş yerleşsin iyice bir bacım maceraya gerek yok
selin dövecem seni ha
yok anacım antika hamileyim ben sabıkalıyımniye ya kadın nefes alıp verio:) zaten çok ağır bişey yapmıoki:)
bade zaten şimdi yapmasın ama doktoruna sorsun bence önerirse niden olmasın:)
1.canım ben masraf açısından değil de daha çok sağlık ve zevk meselesiyle bakıyorum olaya.okudum okudum okudum oooo bu ne muhabbet
soğuk suyla çay demlemek nasıl oluyor anlamadım
bizde çok sık çay demlenir acıdıgına hiç denk gelmedim
tomurcuk da oldu mu ohhhh mis missss walla
1.ekmek yapma makinesi iyi fikir ama
ekmek minnacık oluyor kullandıgı elektriği de hesaba katınca
normal fırında yapılandan farkı ne oluyor merak ettim
malzemeyi hazırdan koymak istediğin saate hazır olması heleki sabah ayrı bir güzellik ama
karar veremedim kullanan bir tanıdıgımda yok ki sorayım
2.buharlı temizleyici kullananlar fikirlerinizi alabilirmiyim
farmasi memnunmusun seninkinden
3.kek kalıplarında silikon kullanan var mı benşm kekeler taşıyor ondan kalıba göre koyuncada azıcık oluyor
bi ara herkes öneride bulunmuştu alanlar son fikriniz ne
bizim memurla hizmetli de yurt çocuğu.ordayken çoğu kaçmak, gitmek için ugraşıyor
ama reşit olunca gideceği yerde ya rahat olmuyor, yada maddi sorunalr yaşıyorlar
yanı rahatı çoğu bulamıyor.
reşit olarak çıkınca devlet memuru oluyorlar ama atanıncaya kadar zorluk yaşıyorlar.
dediğin gibi bir kız memurlukta yapamaz zaten. düzenli yaşam ona göre olmaz
en guzel tarafı o canım sabah mis gıbı fırın kokusuna uyanıyorsun evın ıcını sarıyor. ama cok un gıdıyor ve uzun surede pişiyor . benımkı arcelıktı satndart ekmek 2 saat40 dk suruyor yogurma mayalanması. ayrıca o ekmek sıcak sıcak mayalı pogca gıbı oluyor ve yıyorsun bı oturusta 750 gr ekmegı bız esmle bıtırıyoruduk. ruyandakı gıbı sıcak sıcak tereyag koyardım ıcıne ohhh cayla yerdımmm. ama epeydır yapmıyorum
eşim de benden sütlü kahve istiyor şimdibade sen şimdi akşam eşin evdeyken bacaklarını aça aça yürü, yerden eğilip bişey alma. ben öle yapardım. kapıyı açarken elim belimde. eşim derdi dur daha mercimek kadar yok, senin yaptıgına bak, bebe büyümeye başladı, yoruluyorum deyince ne yorulması, 300 gr şeyi mi taşıyamıyorsun, hadi bi çay getir diyordubolca naz yap sen
hee, bugün de gelmedisevimlicim anlaşılan bugün de gelmemiş yeğen efendi :))))))))))
kızlar
şu yaptığım hazır baklava enfes olmuş
herkese tavsiye ederim
hadi gelin yiyelim
selam kızlar
sirkeci Allah beterinden korusun seni ve de hepimizi
gökçe geçmiş olsun,Rabbim şifa versin.
eşim de benden sütlü kahve istiyor şimdi
bazen ona diyorum ki, beni besleme olarak mı aldın
o kadar üzülüyor ki bu lafıma, ben pişman oluyorum söylediğime tabi
hee, bugün de gelmedi
selamlar kızlarrrrrrrr geçmişin tamamını okumamm bitemediiiiiiii.. artık çarşambaya ancak yetişirim sizlere bir kaza keder olmassa....
canım sıkkın ve hastayım azcuk... sanırım bahar geçişi mevsimsel soğuk algınlığı felan.... herneyseeee
hepinizi çok çok bac bac öpüyorummmmmmm en ıslağından :):):)
sizede mikrop vereyim dermişim de azcuk az konuşunnn bende yetişebileyimmmm..... desemde sadece latifeeeee yapıyorum ben değil
ateş konuşturuyorrr bacılar beni:):):)
böyle yamuldum 2 gündeee yahu
aman dikkat edinnnnn kulaklarımdan ateş çıkıyor boğazım gıcık yapıp faranjitim ses tellerimi kısıyorrr abovvvvvvvv sıcak soğuk terlemeyin:):):)
aman dikkat
öptüm görüşürüzzzz bacılarım
benim de bir kız öğrencim vardı 8.sınıf yurtta kalıyor ailesi maddi durumu iyi değil diye vermiş kızı tat,llerde falan görüyorlardı
o kız sürekli erkeklerle geziyordu uyarıyorduk kızı tamam diyordu sonra devam
yurttaki hocası da uyarmış hatta kızın sevgilisi yurdun etrafında dolaşınca çocuğu dövmüş kız hocayı şikayet etti 1 hafta sonra bu kız sevgilisiyle kaçtı istanbula oğlanın ailesinin yanında oğlan orda kızı erkeklere pazarlıyor hamile kalıyor ama kimden olduğunu bilmiyor koca evden atıyor başka bir adama yolluyor dayak yiyor hamile haliyle yurdu arıyor alın beni diye ama yaşı 18 olduğu için alamıyorlar ne oldu bilmiyorum sonra
saolasın. balık yağı ve demir ilacını kestim, rahatladı çocuk, meğer onlardan biriymiş yapan. ben de o kötleştikçe toparlasın, halsizliği arttı diye vermeye devam ediyordum
bu arada benim plates topum vardı gözüme çarptı dedim hadi hamile platesine başlim:)
sporu pek sevmem ama şöle baktım yorucu gibi gelmedi link verim
Ebru Şallı - Hamile Pilatesi - YouTube
önermek istediğiniz arkadaşlarınıza önerin:))
badeeeeeeeeeeeee kız sende sor doktoruna sende yap sende hamişsin artık:)
ben plaaaaatese gidiorum bir saate döncem :))
spor yapmaktan nefret ediorum(((((
sevimlicim bak günlük hamilelik bilgilerinde ne yazıo ishal hamilelik belirtisi olabilir diyo
hala devam ediomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?