Kirli Çıkılar )))

nerden bileceksin canım o bile bilmiyormuş umarım iyidir

kulubukadınlar bizi erken keşfetmiş
yeni üye
buraya gelmiş hemen

karanfilcenin kv. olmasın bu
ya da benim kardeşim

benim de bir kız öğrencim vardı 8.sınıf yurtta kalıyor ailesi maddi durumu iyi değil diye vermiş kızı tat,llerde falan görüyorlardı
o kız sürekli erkeklerle geziyordu uyarıyorduk kızı tamam diyordu sonra devam
yurttaki hocası da uyarmış hatta kızın sevgilisi yurdun etrafında dolaşınca çocuğu dövmüş kız hocayı şikayet etti 1 hafta sonra bu kız sevgilisiyle kaçtı istanbula oğlanın ailesinin yanında oğlan orda kızı erkeklere pazarlıyor hamile kalıyor ama kimden olduğunu bilmiyor koca evden atıyor başka bir adama yolluyor dayak yiyor hamile haliyle yurdu arıyor alın beni diye ama yaşı 18 olduğu için alamıyorlar ne oldu bilmiyorum sonra

rabbim bizleri iyilerle karşılaştırsın ne kadar üzücü olaylar
bizim burası işten çok toplantı yapıyor anca bittide geldim bi günde iş yapıldığını görseydim iyiydi

ordayken çoğu kaçmak, gitmek için ugraşıyor
ama reşit olunca gideceği yerde ya rahat olmuyor, yada maddi sorunalr yaşıyorlar
yanı rahatı çoğu bulamıyor.

reşit olarak çıkınca devlet memuru oluyorlar ama atanıncaya kadar zorluk yaşıyorlar.
dediğin gibi bir kız memurlukta yapamaz zaten. düzenli yaşam ona göre olmaz

bende kız bi işler karıştırmış sandım evli olduğunu düşünmedim o yaşta
hani sen sorunca saklamış gibi anladım garibim kendide bilmiyormuş

sağol canım Allah razı olsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amin amin

geçen hafta içi market alışverişi yapmıştım ama cuma günü eşim maksi puanları birikmiş alışveriş yapalım mı dedi
hiç kaçırır mıyım hemen gittim yağ şeker tuvalet kağıdı yumuşatıcı pirinç kaşar reçel tahin peçete bulaşık makinası tuzu vs ana kimyasalları stokladım :))))))))))))))

nasip olursa ay sonuna kadar daha markete gitmem sanırım

bizim ekdersler hala yatmadı :))))))))

ayın 15 ine yatacak galiba

Iyiaksamlar kızlar... Çok yorgunum çoook. Bahar temizliğine biraz erken başlamış oldum. Kıza takım aldık.demiştim ya iyisini eskilerini kuculenlerini ayirayim kolaylık olsun diye başladım bizim dolabada el attım. Tabi günlük sil süpür toz+ yemek anca geldim ama bittim.

allah kolaylıklar versin canım hoşgeldin ...nasılsın

farmasi ilk sayfaya baktım, bildirim yapmadıgım için pek bakmıyordum
şimdi şunu sormak istiyorum.
sen bu al sat işlerinden aylık ve yıllık ne kadar kazanıyorsun onu yazdn mı hiç, hesapladın mı

mesela yıllık 20.000 tl gelirin var, giderin 3000 lira, birikim 17ooo ve al satlardan bu paran 18000 olmuş gibi ana para dışında olan karını biliyor musun

biliyorum senfat benim buraya ilk sayfaya yazdıklarım

2011 nisanında ekonomi topiğini keşfettikten sonra biriktirdiklerim

garantide yaptığım al-satları hiç yazmadım buraya

oraya yatırdığım parayı her yılın temmuz aylarında gözden geçiriyorum ana parada ne kadar artış olmuş
onu da gr ya da dolar olarak hesaplıyorum

daha komiği ben kendim sanıp ne zaman yazmışım kka dedim

en guzel tarafı o canım sabah mis gıbı fırın kokusuna uyanıyorsun evın ıcını sarıyor. ama cok un gıdıyor ve uzun surede pişiyor . benımkı arcelıktı satndart ekmek 2 saat40 dk suruyor yogurma mayalanması. ayrıca o ekmek sıcak sıcak mayalı pogca gıbı oluyor ve yıyorsun bı oturusta 750 gr ekmegı bız esmle bıtırıyoruduk. ruyandakı gıbı sıcak sıcak tereyag koyardım ıcıne ohhh cayla yerdımmm. ama epeydır yapmıyorum

farmasıcım ayakkabı demısısn canım bende alırım ve sorun yasamam

heryerde ve zamnda 36 gıyerım baska gıymem o sebele ınt aldıklarım olur. hatta bugun cuma aldıgım spor yakkabım gelmıs zayıflama ayakkabısı dedıklerı seyden begendım guzel ,ınt sorunlu olanlar orgınal degılmıs

kıızma almıstım kalıp cok kucukmus ıade ettım mesafelı alısverıs sözlesmesıne gore 7 gunde ıade edersen sorunsuz paranı verıyorlar kredı kartına.

senfatcım duruosun duruosun yazdınmı maşallah tam yazıosun:)) ben seviorum yazdıklarını okumayı...
anlttıgın olayda en en en çok şaşırdıgım şey bu kızın hamile oldugunu nasıl anlayamamış omasıydı:)
ben 25 haftalık hamileyim bebiş bi tekme attıyo uykumdan kalkıorum gerçi 15-16 yaşında hamile olsa nasıl anlıcak ama ne bilim heralde biraz saf niyetli gözü açılmamış bi kızcağızdı hakkında hayırlısı olsun
ama hakkaten çok enteresan bi oly yaşamışsınız....

sirkencim idrarda gebelik testini negatif çıkarmanın başka bi yolu daha var:)
işin içind eolunca pisliklerinide öğreniosun mecburen
birincisi idrarı sulandırmak
ikinciside idararın içine alkol damlatmak:) bunu nerdne öğrendim yaşayarak malesef:)

kadınlar boşandıklarında belli bi süre ikinci kez evlenemiolar adı neydi tam hatırlayamıorum şimdi sanırım 3 ay falan olması lazım...
bu süreyi beklemeyip evlenmek isteyenler oluyo bunların adliyede kollarına bi mühür vurup hastaneye gönderiolar..gebelik testine..
bi tane yabancı bi kadın gelmişti aynı bu şekilde kadın hamile oldugunu biliomuş hemde 3.5-4 aylık falandı yanılmıosam türk bi adamla evliymiş boşanmış yeniden evlencek
geldi gebelik testi yaptık idrarla negatif çıktı mevsimlerden yazdı ve üstüne kapkalın bi hırka giymiş biz bunun hareketlerinden şüphelendik bide kanda baktık hamile idrarıda dökememiştik idrara yeniden baktık acaba stripmi bozuk dşye yok negatif çıkıo
kontrol olarak 3 tane yaptık yok negatif kan testi pozitif kadın hamile ama idrar testi negatif bunu bildirdik

sonradan çıktıki meğer kadın tuvalette idrarının içine kolanya karıştırmış.!!!!!!

yani negatif diye onay versek adamın çocugunu alıp başkasından diye yutturcak....

sirkeee bu arada eve sığabildiniz mi canım nasıl geçti günün :)
hayır önümüzdeki cumartesi olacak o kadar anlattım ya ayın 16 sında diye beni nerenle okuyorsun ?

bu arada az önce eve geldim park halindeki arabamıza (otoparktaydı) ehliyetsiz bir çocuk çarpmış gündüz güya araba kullanmayı öğreniyormuş sol far kırık tamponda da biraz hasar varmış resimde gördüm tutanak tutmayalım bizim tamircide yaptıralım demişler eşime "dedim anneleri dünya güzeli herhalde yok öyle kaytarma seneye o kaskoyu 5 bin de ödesem o tutanak tutulacak o çocuk da cezasını çekecek" ya ben 2006 dan bu yana ehliyetim var aslında araba kullanabiliyorum sadece panikliyorum kimseye zarar vermeyim düzgün adam akıllı birinden trafikte ders alıp öyle çıkayım diye bekleyeyim kuzu kuzu elalemin daha 18 yaşına bile girmemiş çocuğu gelip arabaya çarpsın. Vardır bunda da bir hayır biz içindeyken de başımıza yaralanmalı bir kaza gelebilirdi ama insanın canı sıkılıyor. Eşim aradı çocuğu hadi in tutanak tutalım diye dışarıda deli yağmur yağıyor yağmasa inip bakmak istiyorum. Aksi gibi de bu hafta arabaya en çok ihtiyacımız olduğu zaman :26:

bu arada çocuk 20 yaşındaymış ehliyeti varmış ama araçlarında kasko yokmuş ve tutanağa razı değillermiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…