bu kız ve oda arkadası küçük ve diğerlerine nazaran daha temizler,
diğer ark. ise evlilik yaşamamış ve böyle şeyleri bilmiyor
kız karnında tekmeleri hissedinde ark. demiş, karnımda bişey hareket ediyor
ark. da boncuk yutmuştursun demiş,
normalde diğer kızların bu konulardaki bilgisi benden çoktur.
öğretmenlerin hiç birisi bu kız hakkında kötü konuşmadı, ne oldugu belli olmayan birinden değil bebek, babası belli ve evlilik birliğinde doğmuş. küçük yaşta evlendirilmesinde zaten kızın bir suçu yok.
hamilelik duyulunca kıza karşı kimsenin görüşünde olumsuz bir düşünce oluşmadı.
ben çok üzüldüm. ben 20 haftalık, kız 30 haftalık hamile, kızdan su istiyorum falan.
benim de bir kız öğrencim vardı 8.sınıf yurtta kalıyor ailesi maddi durumu iyi değil diye vermiş kızı tat,llerde falan görüyorlardı
o kız sürekli erkeklerle geziyordu uyarıyorduk kızı tamam diyordu sonra devam
yurttaki hocası da uyarmış hatta kızın sevgilisi yurdun etrafında dolaşınca çocuğu dövmüş kız hocayı şikayet etti 1 hafta sonra bu kız sevgilisiyle kaçtı istanbula oğlanın ailesinin yanında oğlan orda kızı erkeklere pazarlıyor hamile kalıyor ama kimden olduğunu bilmiyor koca evden atıyor başka bir adama yolluyor dayak yiyor hamile haliyle yurdu arıyor alın beni diye ama yaşı 18 olduğu için alamıyorlar ne oldu bilmiyorum sonra
bende kız bi işler karıştırmış sandım evli olduğunu düşünmedim o yaştabu kız ve oda arkadası küçük ve diğerlerine nazaran daha temizler,
diğer ark. ise evlilik yaşamamış ve böyle şeyleri bilmiyor
kız karnında tekmeleri hissedinde ark. demiş, karnımda bişey hareket ediyor
ark. da boncuk yutmuştursun demiş,
normalde diğer kızların bu konulardaki bilgisi benden çoktur.
öğretmenlerin hiç birisi bu kız hakkında kötü konuşmadı, ne oldugu belli olmayan birinden değil bebek, babası belli ve evlilik birliğinde doğmuş. küçük yaşta evlendirilmesinde zaten kızın bir suçu yok.
hamilelik duyulunca kıza karşı kimsenin görüşünde olumsuz bir düşünce oluşmadı.
ben çok üzüldüm. ben 20 haftalık, kız 30 haftalık hamile, kızdan su istiyorum falan.
badeeeeeeeeeeeeeee tebrikler soramıyordum valla forumdaki cevaplarından baktım hehehe ezamandan tasarruf olsun dedim
rabbimtamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evladın-evlatların olur canım
Iyiaksamlar kızlar... Çok yorgunum çoook. Bahar temizliğine biraz erken başlamış oldum. Kıza takım aldık.demiştim ya iyisini eskilerini kuculenlerini ayirayim kolaylık olsun diye başladım bizim dolabada el attım. Tabi günlük sil süpür toz+ yemek anca geldim ama bittim.
bizim ekdersler hala yatmadı :))))))))
ayın 15 ine yatacak galiba
ya evet n,ye böyle oldu
farmasi ilk sayfaya baktım, bildirim yapmadıgım için pek bakmıyordum
şimdi şunu sormak istiyorum.
sen bu al sat işlerinden aylık ve yıllık ne kadar kazanıyorsun onu yazdn mı hiç, hesapladın mı
mesela yıllık 20.000 tl gelirin var, giderin 3000 lira, birikim 17ooo ve al satlardan bu paran 18000 olmuş gibi ana para dışında olan karını biliyor musun
canım internette bi uğurböreği resmi gördüm onu kullandımda senfat böcek sanıp yazdıklarımı okumuş bende kaldırdım... ben genelde öyle resime değilde nickname bakarım kimdir nedir die dikkatli değilim onun kullandığnını farkında bile değildim....
iki gün market market dolaşır ararsan çok da güzel giriyor canım..
hele bi de neler hayal ediyorum içine ceviz katcam, marketten ayçekirdeği alıp katcam, haşhaş katcam...
geceden kurup sabah kahvaltıyı onla yapcam
kendimi ve eşimi çok pis gaza getiriyorum
senfatcım duruosun duruosun yazdınmı maşallah tam yazıosun:)) ben seviorum yazdıklarını okumayı...ben 20 hftalık hamileyim kızları antalyaya götrdüm, bir erkek hocayla ben gönüllü olduk bu işe. son defa bi gezeyim rahatken dedim. daha önce gitmiştim, fethiye marmaris falan da oluyor ama oralar kapışılıyor. neyse
üzerimde lwc dan aldıgım hamile gömleğim var. ant.ya vardık, arabadan inerken kızın biri de ben gibi göbekli. çok sevdiğimiz, hanım, tatlı bir kızcagız. arabadan indim, bunun karnını parmakladım ve sert. bu ne, hamile misin dedim, şakayla karışık, yok abla değilim dedi. sen adet görüyor musun dedim. görüyorum abla, hatta oda arkadasım x.e sor istersen, orkid istiyoruz beraber dedi. ben de o ne bilsin senin orkidini dedim.
neyse grubun en aklı başında kızı bu. ben akşam uzanıyorum susuyorum. hamileyim ya x ablacım bana su getirir misin, falancıya sunu söler misin diyorum, en iş bitirici bu. kız yapıyor dediklerimi. çocuklar arasında mental retarde bile var ve yolda ksuyor, altına kaçırıyordu, denizde boğulma tehlikesi falan geçirdi.
neyse ben denize girmedim tabi, kızlar suya girdi. erkek hoca ve şöfor yemekleri yaptılar. bu kız ve kapalı bir kız daha var, onlar da benimle deniz kenarında oturdu, sohbet ettik felan. susuyorum, xe diyorum damacanada.n su verir misin diye. koca damacanayı ben nasıl eğiyiym, alabilirm ama nasıl olsa kızlar var diye naz yapıyorum .
akşam kalacagımız yere geldik, herkes duşa girdi, bu kızda. iç çamaşırlarıyla gördüm, göz ucuyla kollarına baktım kilolu. bişey olsa ulu orta soyunmaz, saklar dedim. rahat gezdiğine göre bişey yok evham yapma dedim kendime
cuma-cmt-pazar eğlendik, geri döndük. x kızımızdan pzt günü bir bakıcı anne şüpheleniyor ve bize söylüyor, kızı hemşire odasına gönderiyoruz. idrar testi yapalım mı diye soracak. hemşire elini kızın karnına koyması ile eline karından bir tekme yiyor.
aynı gun yani pazartesi hastaneye götürdüm kızı ve 30 haftalık hamile çıktı.
ayrıntıları akşama anlatırım. nasıl oldugunu ffalan. kızı cok seviyoruz bu arada, gördüğüm ender iyi kızlarımızdan
senfat yazdıklarının bi benzeri teyzemin çalıştığı lisede (bir dönem kız meslek lisesinde çalışıyordu) bir kızın başına gelmiş kızdan şüpheleniyorlar idrar testi istiyorlar kız idrar veriyor ama testte negatif çıkıyor sonradan anlaşılıyor ki meğer kız idrarını sulandırmış ondan negatif çıkmışmış.
hayır önümüzdeki cumartesi olacak o kadar anlattım ya ayın 16 sında diye beni nerenle okuyorsun ?sirkeee bu arada eve sığabildiniz mi canım nasıl geçti günün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?