Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar.
sirkeci allah sabır versin,insanı yaşamaktan bezdiriyor böyle yaratıklarla muhattap olmak zorunda kalmak.
ya nasıl bir hava var dışarıda,nasıl bir güneş,mis gibi çayır çimen,ağaç kokusu.rüzgar da olmasa akşama kadar girmeyeceğim eve.

allahım akıllara zarar
kadın altın yüzünden görümcesinin kocası tarafından bıçaklanmış

allahım akıllara zarar
alıştık artık sabah duyduğum ve gözlerimi açtığım haberler

gölcükte 22 tonluk köprüyü çalmışlar yuhhhhh diyorum

bir diğeri de mecliste çalışan temizlik personellerinin ortalama maaşı 3100 liraymış.

sabah haberlerini dinlediniz...

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar arkadaşlar ankarada güzel bir hava var çıkıp gezmek istiyorum ama öğleden sonra sağanak yağış gösteriyor bakalım meteoroloji tutturamazsa çıkışta iş yerimden ya bahçeliye yürürüm yada kızılaya geçerim :) bunaldım iş ev iş ev yapmaktan hava almak iyi gelebilir...
sirke rabbim dermansız dert vermesin beterinden korusun inş. kolaylıkla çözersiniz bu durumu...gökçe allah şifa versin canım inş. en kısa sürede kendini toparlarsın...
bende 2 gündür gözümden sanki alev çıkıyor açamıyorum halsizlik var nolcak benim bu halim bilmiyorum....

acansıda dinlediğime göre röpteşambırımla sabah kayfemi yudumlayabilirm:126:

sirkeci burnunuzdan kıl aldırmayın çeksinler cezalarını diyecektim ama sonradan naturmortları filan okuyunca karşınızdakilerin normal karakterde olmadıkları belli
bu iş çok uzar o zaman sizin hesap ahirete kalmış bacım

Günaydın Kirli Çıkılar. Tupperwareden aldığınız ve çok memnun kaldığınız ürünler var mı ? Ben de birşeyler alacağımda siz neler kullanıyorsunuz onu merak ettim Bir de Tekzen'in sitesinde yürüyüş bandı var 699 TL. Hediyeli alsam mı acaba dynamic miami markası nasıldır acaba?

Keşke dişarıda yürümeye vaktim olsa o en güzeli ama malesef öyle bir vakit yok. Yürüyüş bandını sıkılaşmak için istiyorum. Basenler lıngır lıngır.

tuuper alanlar bikaç parça dıişında memnun değiller
yani burda topic lerde satanlar var ordan biliyorum..

tuuper alanlar bikaç parça dıişında memnun değiller
yani burda topic lerde satanlar var ordan biliyorum..

Canım o birkaç parça ürünler neler. Çünkü ben hafta sonu salata malzemelerimi yıkayıp koymak için Tini Mini serisinin en büyük boyunu almak istiyorum da. Hafta içi malzemeleri yıkama derdim olmadan hemen güzel salatalar yapmak için

Son düzenleme:
canım eve gidince yazayım modelini babam 3 sene önce falan 75 e almıstı tek hazneli. annem yapardı bende almak isterdim araştırırdım sonra annmler sıkıldı ve bana verdiler sen kullan diye bende kullandım sıkıldım harbiden bu küçük ev aletlerinin öle bir olayı var bir ara kullanılar sonra kalkar ortadan meyve sıkacağıda öyle

benim ev sahıbım ve 3 kızının birde üst komsumun piremierdi ekmek daha büyüktü ve memnunlardı düsünebilirsin. ben kendime alsaydım piremier alıcaktım sınboyu bosver bence gerçi hiç kullanmadım ama çok duydum baska baska ürünlerinin akıbetini

geçmis olsun ya . canım siz kararlı durursanız başka insanlarında başı yanmaz daha temkinli kullanır. mahalle baskısına hayır acaba kendi baslarına gelseydi aynı davranabileceklermiydi.
herserde bir hayır vardır derlerya belki bakıcın yüzünden kızında konusma geriliği olmusta olabilir . bir arkadaşımın çocugunun bakıcısı hiç konusmazmıs çok çektiler . demekki sevmis yavrun sarıldığına göre . belki çoçukta duruma sevinmistir ayy yavrum bu çalısan annelerin çoçuklarına çokk üzülüyorummmm
geçen yıl mügede vardıya 5 lira için kadını kesen alt kat komşusu
Allah kötülerin şerrinden korusun hepimizi..insanlar canavar olmuş resmen
gelinin kesen kadına ne diycen . 3 yasındakı çoçuk önünde kesmisya o çocuğun psikolojisi ne olcak. ben bir gün buzlukta donan köfteyi kaldırmaya çalısırken elimi kestim dikişlik derindi kan birden fıskırdı heryere kızım hala bıcaktan korkar

allahım akıllara zarar
ayy allh korusun ya ne insanlar var

çaycının maası da bu ayarda hatta bir arkadsım facede paylasmısta mecliste çaycı olaydımmm diye

canım ya yürüme alanı 40 45 olanlar kullanıslı olmuyormus en az 50 cm olmalıymıs bu 600 700 olanlar genelde yürüme alanı dar canımmm dikkat ett

essem bende hiç tapır yok almadım açıkçası ihtiyacım da olmadı hava almayan iyi izolasyona sahip bir saklama kabı alarak da çözebilrsin bu durumu. daha uygun fiyatlısı varken tapırlara o kadar para dökmek bana mantıklı gelmiyor.

izledim bide pişkin pişkin gülüyodu kv..Allah ıslah etsin
artık o çocuğun hali ne olur kimbilir

ben bugün seni gördüm rüyamda.. temizlik yapıyordun.

ve diğer bütün kızlar toplanmıştık sınav yapıyorduk

sirkeci,
başınıza gelen olaya çok sinir oldum
ne eşkiya tipli insanlar var ya nefret ediyorum o tiplerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…