- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
allahım akıllara zarar
kadın altın yüzünden görümcesinin kocası tarafından bıçaklanmış
alıştık artık sabah duyduğum ve gözlerimi açtığım haberlerallahım akıllara zarar
alıştık artık sabah duyduğum ve gözlerimi açtığım haberler
gölcükte 22 tonluk köprüyü çalmışlaryuhhhhh diyorum
bir diğeri de mecliste çalışan temizlik personellerinin ortalama maaşı 3100 liraymış.
sabah haberlerini dinlediniz...
çok sağolun kızlar inanın ne yapacağımızı şaşırdık
çocuk gazla freninin yerini şaşırmış
sigortacılar mutlaka tutanak tutun dedi adamlar tutanak tutmaya yanaşmıyorlarmış bizim sanayide tanıdığımız Ahmet usta var ona yaptırırız aynı yenisi gibi olur diyorlarmış ben de madem masrafları karşılayacaklar opel servisine gideriz oorda yaptırırız öderler diyorum ona da razı değillermiş hem hata yapıyorlar hem de sonucuna katlanamıyorlar ohh ne ala memleket. Bütün mahalle işte yazık çocuğa da babası da hayatta değil de bu çocuk bu arabanın hasraını nasıl karşılasın da... diye eşimin üstüne üstüne gelmiş. Tanıdık ustaları hayrına yapıverecekmiş biz de hayrına kabul ediverecekmişiz. Ben neden böyle hayır işliyorum hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı? Tehdit içerikli aba altından sopa gösterir cinsten konuşmalar da yapmışlar açıkçası korktuk...
sanırım sadakamız 20 yaşındaki çocuğun hatasını karşılamak olacak gibi. Madem ödeyemeyeceksin bir tarafın yemiyor neden geçiyorsun o simidin başına? Rezalet yaa
Günaydın Kirli Çıkılar. Tupperwareden aldığınız ve çok memnun kaldığınız ürünler var mı ? Ben de birşeyler alacağımda siz neler kullanıyorsunuz onu merak ettim Bir de Tekzen'in sitesinde yürüyüş bandı var 699 TL. Hediyeli alsam mı acaba dynamic miami markası nasıldır acaba?
tuuper alanlar bikaç parça dıişında memnun değiller
yani burda topic lerde satanlar var ordan biliyorum..
canım eve gidince yazayım modelini babam 3 sene önce falan 75 e almıstı tek hazneli. annem yapardı bende almak isterdim araştırırdım sonra annmler sıkıldı ve bana verdiler sen kullan diye bende kullandım sıkıldım harbiden bu küçük ev aletlerinin öle bir olayı var bir ara kullanılar sonra kalkar ortadan meyve sıkacağıda öyle1.canım ben masraf açısından değil de daha çok sağlık ve zevk meselesiyle bakıyorum olaya.
bizim kendi unumuz olur köyümüzde köye gittiğimizde ondan almak istiyorum hem kepeklisinden hem normalinden.
2. sabahları güzel bi kahvaltı yapmak istiiyorum. 7.15 de ders başlıyor ve ben çok erken kalktığımdan bişey canım çekmiyor.
sıcak sıcak canım ekmek çeksin istiyorum.
3.geceden koyayım sabaha sıcacık olsun içine ceviz ıvır zıvır da atayım doyurucu ve sağlıklı olsun istiyorum.
yani nedenlerim bunlar.
bizim memurla hizmetli de yurt çocuğu.
canım arçelik hangi modeldi.
kaça aldın ne zaman aldın?
pişirmesinden memnun musun?
benim ev sahıbım ve 3 kızının birde üst komsumun piremierdi ekmek daha büyüktü ve memnunlardı düsünebilirsin. ben kendime alsaydım piremier alıcaktım sınboyu bosver bence gerçi hiç kullanmadım ama çok duydum baska baska ürünlerinin akıbetinikızlar çok gezdim
sinbonun toptancılarını bile buldum
sirkeci senden de yorum bekliyorum canım.
1.arçelik bayilerinde en az 150 den 130 a düştüler tek hazneli.
sinbonun tutulan modelini sordum ve sinbonun parekende satış yerlerini buldum hepsi de önüme çıkı çıkıverdi
çok güvendiğim bi toptancı var bana burs veren bi amcam onların aracılığıyla bur verirdi Allah razı olsun.
orda 125 tl imiş ama yok bitmiş daha büyüğü var 170 tl modeli smb 4714
başka bi sinbo merkezi en son 130 tl ye indi
ve bir de spotçuya gittim 100 tl
hani spotçu dediysek ikinci el filan anlaşılmasın benim buzdolabı harici diğer eşyalarımı da spotçudan almıştık. 100 tl civarı uyguna. aynen garantili sıfır marka. ama yine de bu kadar fark olunca içime de kurt düştü.
bu saydıklarım hepsi garantili ürünler.
haa adeseye gidemedim ama öğrencime tlf açtım
orda staj yapan. orda sadece premier varmış ama onu hiç duymadım donanım haberde filan ki orda sayfalarca yorum yapılmış o da 99 tl
premier hariç içlerinden birini seçip alcam inşallah..
netten daha uyguna konyada bile bulunabiliyormuş çok şaşırdım
geçmis olsun ya . canım siz kararlı durursanız başka insanlarında başı yanmaz daha temkinli kullanır. mahalle baskısına hayır acaba kendi baslarına gelseydi aynı davranabileceklermiydi.çok sağolun kızlar inanın ne yapacağımızı şaşırdık
çocuk gazla freninin yerini şaşırmış
sigortacılar mutlaka tutanak tutun dedi adamlar tutanak tutmaya yanaşmıyorlarmış bizim sanayide tanıdığımız Ahmet usta var ona yaptırırız aynı yenisi gibi olur diyorlarmış ben de madem masrafları karşılayacaklar opel servisine gideriz oorda yaptırırız öderler diyorum ona da razı değillermiş hem hata yapıyorlar hem de sonucuna katlanamıyorlar ohh ne ala memleket. Bütün mahalle işte yazık çocuğa da babası da hayatta değil de bu çocuk bu arabanın hasraını nasıl karşılasın da... diye eşimin üstüne üstüne gelmiş. Tanıdık ustaları hayrına yapıverecekmiş biz de hayrına kabul ediverecekmişiz. Ben neden böyle hayır işliyorum hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı? Tehdit içerikli aba altından sopa gösterir cinsten konuşmalar da yapmışlar açıkçası korktuk...
sanırım sadakamız 20 yaşındaki çocuğun hatasını karşılamak olacak gibi. Madem ödeyemeyeceksin bir tarafın yemiyor neden geçiyorsun o simidin başına? Rezalet yaa
herserde bir hayır vardır derlerya belki bakıcın yüzünden kızında konusma geriliği olmusta olabilir . bir arkadaşımın çocugunun bakıcısı hiç konusmazmıs çok çektiler . demekki sevmis yavrun sarıldığına göre . belki çoçukta duruma sevinmistir ayy yavrum bu çalısan annelerin çoçuklarına çokk üzülüyorummmmBakıcım başladı annem de burda alıştırıyor
Ama kadın gelir gelmez benim kız boynuna sarıldı hiç yapmaz çok şaşırdık
Konuşmasında hafif gelişme var
Herşeyi söylemeye çalışıyor çat pat
Bugün yetenek sizsinizde baha bateri çalıyor baak abiye bak dedi
Bizim için büyükgelişme
Szde durum nasıl?
gelinin kesen kadına ne diycen . 3 yasındakı çoçuk önünde kesmisya o çocuğun psikolojisi ne olcak. ben bir gün buzlukta donan köfteyi kaldırmaya çalısırken elimi kestim dikişlik derindi kan birden fıskırdı heryere kızım hala bıcaktan korkargeçen yıl mügede vardıya 5 lira için kadını kesen alt kat komşusu
Allah kötülerin şerrinden korusun hepimizi..insanlar canavar olmuş resmen
ayy allh korusun ya ne insanlar varallahım akıllara zarar
çaycının maası da bu ayarda hatta bir arkadsım facede paylasmısta mecliste çaycı olaydımmm diyealıştık artık sabah duyduğum ve gözlerimi açtığım haberler
gölcükte 22 tonluk köprüyü çalmışlaryuhhhhh diyorum
bir diğeri de mecliste çalışan temizlik personellerinin ortalama maaşı 3100 liraymış.
sabah haberlerini dinlediniz...
Günaydın Kirli Çıkılar. Tupperwareden aldığınız ve çok memnun kaldığınız ürünler var mı ? Ben de birşeyler alacağımda siz neler kullanıyorsunuz onu merak ettim Bir de Tekzen'in sitesinde yürüyüş bandı var 699 TL. Hediyeli alsam mı acaba dynamic miami markası nasıldır acaba?
Canım o birkaç parça ürünler neler. Çünkü ben hafta sonu salata malzemelerimi yıkayıp koymak için Tini Mini serisinin en büyük boyunu almak istiyorum da. Hafta içi malzemeleri yıkama derdim olmadan hemen güzel salatalar yapmak için
gelinin kesen kadına ne diycen . 3 yasındakı çoçuk önünde kesmisya o çocuğun psikolojisi ne olcak. ben bir gün buzlukta donan köfteyi kaldırmaya çalısırken elimi kestim dikişlik derindi kan birden fıskırdı heryere kızım hala bıcaktan korkar
:
karanfilce sen böyle ekmek muhabbeti falan yapıyon ya birkaç gündür
artık benim de hayallerimi süsler oldu
rüyalarıma da girebilir her an
benim de aklımdan hep geçerdi ekmek makinesi
ama sen bahsedince gidip fırının önüne yatasım geldi, çıkar çıkmaz alayım
sadece ekmek yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?