- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Günaydın Kirli Çıkılar. Tupperwareden aldığınız ve çok memnun kaldığınız ürünler var mı ? Ben de birşeyler alacağımda siz neler kullanıyorsunuz onu merak ettim Bir de Tekzen'in sitesinde yürüyüş bandı var 699 TL. Hediyeli alsam mı acaba dynamic miami markası nasıldır acaba?
amin canım.selamlar annene.benim öğrenciler de aşağı indi seminer varmış ne kadar sürer ki
zaten bugün 3 saat dersim vardı sadece
bugün Allah izin verirse annem çıkcak yanıma gelcek.
bi süre annemle takılcaz inşallah.
yani emar şu bu sağlık işlemleriyle uğraşcaz..
Rabbim şifa verir inşallah
yürüyüş bandı apartman için pek uygun değil diyorlar doğru mu? alt kata gürültü gidebiliyor diye duymuştum.
benim öğrenciler de aşağı indi seminer varmış ne kadar sürer ki
ben çocuklara matarasını ve su şişelerini aldım.kullanışlı bana göre.kaplarını denemedim,alanlar memnun,yeşilliği 1 hafta saklıyor diyorlar.
saklama kabı olarak ikeadan aldığım mavi kapaklı kalın plastikli setlerim var.çok uygun fiyatları ama 3 senedir taş gibi duruyor.buzdolabı,bulaşık mak.,mikrodalga arasında gezip durduğu halde.
ben de yürüyüş bandı bakıyorum,sanırım voit alacağım,dynamic te onun alt ürünü zaten.araştırmaktan almaya zaman kalmıyor,çok ince eler sık dokurum elektirikli eşyalarda.
yürüyüş bandı apartman için pek uygun değil diyorlar doğru mu? alt kata gürültü gidebiliyor diye duymuştum.
leslie ile 1 mil 3 mil 5 mil denedin mi?Canım günde en fazla 40 dakika. Bir de koşmak için değilde yürüyüş için kullanırsan bir sıkıntı olmaz herhalde.
leslie ile 1 mil 3 mil 5 mil denedin mi?
benim öğrenciler de aşağı indi seminer varmış ne kadar sürer ki
günaydııın
ohh mis gibi hava var dışarıda
bahar geldiEki Görüntüle 655165 Eki Görüntüle 655166 Eki Görüntüle 655167
burda da dün kar yağdı yinegünaydın kızlar.
sirkeci allah sabır versin,insanı yaşamaktan bezdiriyor böyle yaratıklarla muhattap olmak zorunda kalmak.
ya nasıl bir hava var dışarıda,nasıl bir güneş,mis gibi çayır çimen,ağaç kokusu.rüzgar da olmasa akşama kadar girmeyeceğim eve.
ben bugün seni gördüm rüyamda.. temizlik yapıyordun.
ve diğer bütün kızlar toplanmıştık sınav yapıyorduk
leslie sansone diye bir teyze var videoları internette mevcut onunla evde ileri geri ileri geri yürüyorsun süreleri var işte 1 mil 3 mil 5 mil diye; eşofmanla başlıyorsun yarısında terlediğinden olay iç çamaşırlarıyla bitebiliyorYok canım nasıl oluyor?
bade ne alemdesin
sevimli doğurdu mu
?
iyilik nolsun yatıyorum işte yarın köntrol var uzaktan bi yerden Yusuf Yusuf sesleri geliyo
sevimli kirli çıkılığı abarttı masraf olmasın diye bebeyi 18ine kadar karnında büyütecek ..mamadan bezden tasarruf edecek
leslie sansone diye bir teyze var videoları internette mevcut onunla evde ileri geri ileri geri yürüyorsun süreleri var işte 1 mil 3 mil 5 mil diye; eşofmanla başlıyorsun yarısında terlediğinden olay iç çamaşırlarıyla bitebiliyorbence bir dene madem yürüyüş istiyorsun o da yürütüyor.
nasip olursa önümüzdeki ayı da geçirdim mi kredi kartımda taksitli işlemlerimin miktarı epey düşecek
207.64 07/04/2013 17/04/2013
35.22 06/05/2013 16/05/2013
35.22 06/06/2013 17/06/2013
35.22 07/07/2013 17/07/2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?