Kirli Çıkılar )))

ben çocuklara matarasını ve su şişelerini aldım.kullanışlı bana göre.kaplarını denemedim,alanlar memnun,yeşilliği 1 hafta saklıyor diyorlar.
saklama kabı olarak ikeadan aldığım mavi kapaklı kalın plastikli setlerim var.çok uygun fiyatları ama 3 senedir taş gibi duruyor.buzdolabı,bulaşık mak.,mikrodalga arasında gezip durduğu halde.
ben de yürüyüş bandı bakıyorum,sanırım voit alacağım,dynamic te onun alt ürünü zaten.araştırmaktan almaya zaman kalmıyor,çok ince eler sık dokurum elektirikli eşyalarda.

benim öğrenciler de aşağı indi seminer varmış ne kadar sürer ki
zaten bugün 3 saat dersim vardı sadece

bugün Allah izin verirse annem çıkcak yanıma gelcek.
bi süre annemle takılcaz inşallah.
yani emar şu bu sağlık işlemleriyle uğraşcaz..
Rabbim şifa verir inşallah

yürüyüş bandı apartman için pek uygun değil diyorlar doğru mu? alt kata gürültü gidebiliyor diye duymuştum.

amin canım.selamlar annene.
yürüyüş bandı apartman için pek uygun değil diyorlar doğru mu? alt kata gürültü gidebiliyor diye duymuştum.

altına mat serip saatine dikkat edince bir şey olmaz canım.

Son düzenleme:

kolay gelsin şimdiden.şifa versin rabbim

Canım eşim voit speed f2 istiyor ama onun fiyatı1400 civarı. ben de eğer çok fark yoksa dynamic alalım dedim. Bakalım biz de daha karar veremedik.Aslında şimdi alsak yaza kadar biraz sıkılaşırdım. Benim boyum 165 kilom 56 ama basenlerim çok rahatsız ediyor.

günaydın kızlar
benim henüz okumadığım muhtemelen 80 sayfa falan var artık müsait bir zaman okurum aradan dalayım

bade ne alemdesin
sevimli doğurdu mu

essem ben tupper ın üçlü saklama kabını kullanıyorum
peynirleri o kadar güzel saklıyor ki
hatta en son içinde unuttuğum iki haftalık barbunyanın kokusu bile değişmemişti
gerçi attım ben tabi de iyi saklamış yani küf müf yoktu
çok çok memnunum
başka bir ürününü kullanmadım
ama şu sebzeler için olan kaplarını falan düşünüyorum da fırsat olmadı

sirkeci leslie nedir? yenir mi?

Allah annene ve tüm hastalara şifalar versin

merhaba kızlar
ben yine buralardayım
sanırım ben erkenden paniklemeye başladım
belki de gününden daha da geç doğcak bizimkisi
bugün dr kontrolümüz var öğleden sonra

burda da dün kar yağdı yine
mis mis
mayısı da atlatırsak bahar gelir belki
ben bugün seni gördüm rüyamda.. temizlik yapıyordun.

ve diğer bütün kızlar toplanmıştık sınav yapıyorduk

zaten doğuma kadar sürekli temizlik yapcam galiba
ev temiz kalsın diye
mesela bugün toz alıp, banyo,lavobo temizliği yapmam lazım
hoş birkaç gün sonra yine eski haline dönüyor
o yüzden temizlik hiç bitmez, bunu anladım

Yok canım nasıl oluyor?
leslie sansone diye bir teyze var videoları internette mevcut onunla evde ileri geri ileri geri yürüyorsun süreleri var işte 1 mil 3 mil 5 mil diye; eşofmanla başlıyorsun yarısında terlediğinden olay iç çamaşırlarıyla bitebiliyor bence bir dene madem yürüyüş istiyorsun o da yürütüyor.

bade ne alemdesin
sevimli doğurdu mu

?

iyilik nolsun yatıyorum işte yarın köntrol var uzaktan bi yerden Yusuf Yusuf sesleri geliyo
sevimli kirli çıkılığı abarttı masraf olmasın diye bebeyi 18ine kadar karnında büyütecek ..mamadan bezden tasarruf edecek

nasip olursa önümüzdeki ayı da geçirdim mi kredi kartımda taksitli işlemlerimin miktarı epey düşecek

207.64 07/04/2013 17/04/2013
35.22 06/05/2013 16/05/2013
35.22 06/06/2013 17/06/2013
35.22 07/07/2013 17/07/2013

badecim rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah hakkında en hayırlısı olsun canım yusuf yusuflara aldanma sen tatlım :)

yürüyüş yapacaklar özellikle de banu bir ton para vermeye gerek yok inan

evinde çok yer kaplaması gürültüsü ve ekonomiklik açısından hiç gerek yok
sirkeciye kulak verin birşey kaybetmezsiniz hem çok eğlencelidir lessli ben de arada yapıyordum 2 sene önce

ya da önünüz yaz çıkın çıkın temiz havada dışarıda yürüyün

bana kredi kartı demeeee bu ay onca borç içinde kalktım caprice otelden 5 yıl yılda bir hafta tatil aldım bütün maaşımı ve eşiminde maaşının bir kısmını vericem kredi kartı borcum 3500 tl onca taşınma masrafı içinde sanırım hata ettim ama napim bu ay cep delik cepken delik gezinirim ve tatil önümüzdeki yıl başlıycak ben bu yılda tatile gitmek istiyorum napcağımız hususunda hiç bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…