- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
sevimli kirli çıkılığı abarttı masraf olmasın diye bebeyi 18ine kadar karnında büyütecek ..mamadan bezden tasarruf edecek
badecim rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah hakkında en hayırlısı olsun canım yusuf yusuflara aldanma sen tatlım :)
hiç bu açıdan düşünmemiştim
amiin canım inş. da işte ben çok zor günler geçirdiğim için şimdi adım Yusuf oldu resmen..aldanmak ne kelime
Allahha emanetler artık ben elimden geleni yaptım ..sadece dua edebiliyorum sağlıkla büyümeleri için..kucağıma alıp huzurla büyütebi,lmem için
iyilik nolsun yatıyorum işte yarın köntrol var uzaktan bi yerden Yusuf Yusuf sesleri geliyo
sevimli kirli çıkılığı abarttı masraf olmasın diye bebeyi 18ine kadar karnında büyütecek ..mamadan bezden tasarruf edecek
inş canım darısı karanfilceye ve bana inş. bende artıkın istiyorum allah nasip eder inş. ama yeni istememe rağmen gergin bir süreçmiş yaww düşünmeden edemiyor insan güya kendimi rahat relax bilirdim insanın kafası acabalarla doluyor
hayırlısı canım inşallah o sesleri bir daha duyman gerekmeyecek
sevimli gerçek bir kirli çıkı da korkuyorum bebek de elinde toz beziyle doğacak
aiin inş. isteyen herkese hayırlı evlatlar versin rabbim
kimseyi bu yolda ümitsiz bırakmasın..
yaa düşün benim halimi işte ne kadar stresliyim..
amiin canım inş. da işte ben çok zor günler geçirdiğim için şimdi adım Yusuf oldu resmen..aldanmak ne kelime
Allahha emanetler artık ben elimden geleni yaptım ..sadece dua edebiliyorum sağlıkla büyümeleri için..kucağıma alıp huzurla büyütebi,lmem için
rabbim yar ve yardımcın oldun tatlım en hayırlısı olsun senin ve evlatların hakkında hayrı şerri bilen gaybı bilen sadece allahtır biz boş hayaller ve planlarla savrulup duruyruz .....
ben anladım aslında neden geç doğacağınıohh dert yok tasa yok çıkar 18nde hop işe girsin 2 yıl sonrada evlendir gitsin yenisini doğur
sevimli gerçek bir kirli çıkı da korkuyorum bebek de elinde toz beziyle doğacak
sevimli sen neymişin yaaaaa namın senden önce yürümüş gitmiş maşallahhocamsınnn al benide eğit bu yolda
anaam şimdi gördüm geçmişten bebişler yerleşmiş:122::122::122::122::122::122:
ay ben şöyle halay çeken smiley gurbu istiyorum bunlar yetersiz kaldı çok sevindim yav
ben halen belli değil sanıyorum
kontrolü de ne sandıysam artık
yat güzelce keyfine bak kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
inş. canım sağol..sevimli doğumhaneyi bile viledayla iki su çektirip öyle doğacak
bana kredi kartı demeeeebu ay onca borç içinde kalktım caprice otelden 5 yıl yılda bir hafta tatil aldım bütün maaşımı ve eşiminde maaşının bir kısmını vericem kredi kartı borcum 3500 tl onca taşınma masrafı içinde sanırım hata ettim ama napim bu ay cep delik cepken delik gezinirim ve tatil önümüzdeki yıl başlıycak ben bu yılda tatile gitmek istiyorum napcağımız hususunda hiç bir bilgim yok
Allah razı olsun canım..çok dua eden oldu rabbim hepinizden razı olsun..sizinde gönlünüzdeki dileklerinizi kabul etsinyok bilmiyordum bade
en son çift çizgi ama adet olacam galiba dediğinde kalmışım şimdik gördüm
maaşallah süphanallah
sana dua ediyodum ben hergün
o halay ekibi de olur da ben şööyle haraketli falan dediydim
olmadı ben çekerim artık halayı
hiç güleceğim yoktu seni sancılar tutsun o terlikleri gözün görürmü hiçaaa bak bunun da konusu oldu geçen gün
apartmanda giydiğim bir çift terliğim var, annem dedi ki bunları götür doğuma giderken, rahat edersin
tamam dedim
diyor ki, ama yıka önce, anne dedim, apartman dışında giymiyorum ki altında çamur falan olsun
olmaz diyor, orda temizlikçi kadın yerleri silcek, sen kalkıp yürüyücen, hep yerlerde izi çıkcak
dert etme dedim, kadının elinden alır, bi tur da ben silerim
e nekadara aldın 25 gün tatil oluyor değilmi toplam
leslie sansone diye bir teyze var videoları internette mevcut onunla evde ileri geri ileri geri yürüyorsun süreleri var işte 1 mil 3 mil 5 mil diye; eşofmanla başlıyorsun yarısında terlediğinden olay iç çamaşırlarıyla bitebiliyorbence bir dene madem yürüyüş istiyorsun o da yürütüyor.
kızlar ne kadar adı yürüyüş olsa da yapılan şey aerobik.benim bel fıtıkları bazı hareketleri tam anlamıyla yapmama engel oluyor.yoksa pilates ve leslie ile 20 kilo verdim ben,şu an bana en uygunu yürüyüş.tabii ki dışarıda yürüyüş en güzeli,ama o da ön hazırlık gerektiriyor,evde bir şort bir askılıyla yürümeye benzemez.1000 lira sağlık için yüksek bir miktar değil bence.tüm ev ahalisinin yararlanabileceği bir ürün alınıyor.spordan nefret eden eşimi terletmek te bonusu olacak bana.yürüyüş yapacaklar özellikle de banu bir ton para vermeye gerek yok inan
evinde çok yer kaplaması gürültüsü ve ekonomiklik açısından hiç gerek yok
sirkeciye kulak verin birşey kaybetmezsiniz hem çok eğlencelidir lessli ben de arada yapıyordum 2 sene önce
ya da önünüz yaz çıkın çıkın temiz havada dışarıda yürüyün
aaa bak bunun da konusu oldu geçen gün
apartmanda giydiğim bir çift terliğim var, annem dedi ki bunları götür doğuma giderken, rahat edersin
tamam dedim
diyor ki, ama yıka önce, anne dedim, apartman dışında giymiyorum ki altında çamur falan olsun
olmaz diyor, orda temizlikçi kadın yerleri silcek, sen kalkıp yürüyücen, hep yerlerde izi çıkcak
dert etme dedim, kadının elinden alır, bi tur da ben silerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?