- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
canım yılda 7 gün çift kişi 5 yıl ama yaz sezonu değil mart ayı için 2900 tl bana uygun geldi annemlerin vardı zaten ocak sezonu için onlarda aldı mart ayına teyzemler dayımlarda aldı öyle yerlerde kalabalık güzel oluyor çünkü eşinle beraber vakit geçiremiyorsun aktiviteler ayrı ama eğlenceliydi aldık girdik bir yola hayırlısıyla :)
badecim nasıl sevindim anlatamam.....
umre notlarımı gördüm de...... :)
isminle dua etmişim,aynı zamanda annemin de adı,o nedenle hiç unutmadım zaten....
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder de, seni burda annesel şikayetler yaparken görürüz......
canım yılda 7 gün çift kişi 5 yıl ama yaz sezonu değil mart ayı için 2900 tl bana uygun geldi annemlerin vardı zaten ocak sezonu için onlarda aldı mart ayına teyzemler dayımlarda aldı öyle yerlerde kalabalık güzel oluyor çünkü eşinle beraber vakit geçiremiyorsun aktiviteler ayrı ama eğlenceliydi aldık girdik bir yola hayırlısıyla :)
almışsın artık,canını sıkma,tatil tatildir,sağlıkla sonuna kadar kullanın inşallah.
çok çok uygun canım,hatta neredeyse bedava... :)
iki kişi,beş yıldızlı otel günlüğü neredeyse 100 tl. bile değil.....
ama mart ayı tatil için biraz erken değil mi? :)
bi de 5 yıl aynı yere tatile gitmek sıkıcı olmaz mı?
herkesi kendim gibi,içi içine sığmaz,aynı yere gidemez,bir yerde 2 günden çok kalamaz, gibi gördüğüm için... :))
çok uygun o neymis yacanım yılda 7 gün çift kişi 5 yıl ama yaz sezonu değil mart ayı için 2900 tl bana uygun geldi annemlerin vardı zaten ocak sezonu için onlarda aldı mart ayına teyzemler dayımlarda aldı öyle yerlerde kalabalık güzel oluyor çünkü eşinle beraber vakit geçiremiyorsun aktiviteler ayrı ama eğlenceliydi aldık girdik bir yola hayırlısıyla :)
kocamı ikna edebilirsem yaz sezonundada bir yerlere gitmek isterim ben doymam öyle denize girmeden tatil olurmu ailece gitmek güzel olur die düşündüm benim nişanıma bnir hafta kala annemlerin yerine benle ablam gitmiştik caprice e çok eğlenceliydi karma olmaması çok güzeldi bayan bayana yüzmek spor yapmak haftada bir kadın matinesi oluyordu eğlence fora canım çekti tatile gitmek istiyorum sizlerin yaza tatil planlarınız varmı ????
önümüzdeki hafta için 3 günlük yıllık izin yazdırıyorum allah ömür verirse istanbula gideceğiz inş. 2 günde ağvada kalmayı düşünüyoruz o da kocam izin alabilirse
:18::18::18::18:hiç güleceğim yoktu seni sancılar tutsun o terlikleri gözün görürmü hiç
Allahım kolay bir doğum nasiip etsin inş.
sen beni bir görseydin doğuma girerken,elimde balonlar,kapı süsleri,bebek şekerleri,yastık,çarşaf takımı,orada giyilip atılacak terlikler,hijyen spreyi,oto koltuğu,portbebe,bebek yatak takımı.bagaja sığmadı eşyalar,bakan bir daha baktı odaya geçerken.
doktorum hastaneye taşındın herhalde demişti.
ben gittim ablam odayı hazırlayıp,bir daha sildirmiş,biliyor kardeşinin huyunu.titizlik zor zanaat kardeşim.bıraksalar ameliyat aletlerini bir de ben sterilize edecektim,o kadar kafayı yedirmişti bana hamilelik.doğurunca azaldı bereket.
tüm evimin temizliğini ben yaptım,gelecek misafirlerin yiyeceği tatlıya kadar tüm yemeklerini hazırladım,lohusa şerbetini yapıp dolaba koydum,en son sabah ezanında dolmam vardı,onu doldurup ocağa koydum,lavmanımı yapıp,yıkanıp,kuranımı okudum,yorgun gittim doğuma,bir de ilk geceden gazlı,uykusuz bebem oldu hala dinlemedim.
hamilelik herkeste farklı etkiler yaratıyor,kimi duygusallaşıyor,kimi işe güce sarıyor,kimi uykuya doyamıyor,kimi hiç olmadığı kadar tembelleşiyor.
bade sen nasipse ekim kasım ne anası olacaksın
bak yıllarca tüp bebek topiklerinde takıldın bişey olmadı
kirlilerin dua gücüyle sağlıkla elinde olur inşaallah bebeğin. AMİN AMİN AMİN
bir de 2 düşüğün neden olmuştu. mesela benim bebeğimin kalbi durmuştu, diğerlerinin nedeni neydi?
nasip olursa kasım anası olucam(deniz anası gibi oldu)
tüp bebek topiclerinde herkes sıkıntıda oluyo
tedavi zor negatifi almak yıkım
maddi manevi çökük herkes
hormon yüklenmekten sağlık elden gidiyo
yani kısacası herkes kendi derdinde öyle dua edelim olayı yık..
burda çoğunluk anneliği tattığı için çok içten dua ettiniz
düşükler kanda pıhtılaşma varmış ondan olmuş..şimdi asprin ve göbekten iğnem var hergün
Allaha emanet artık bu defa önlem aldık..inş. sorunsuz alırım kucağıma
insallah badecim dualarımz seninle insallah bende tutuururm bu ay
çok uygun o neymis ya
bisde side selge beach resort diye bir otelde kisi basi 161 tlye 1920 tl 6 gece kalııcaz 1temmuzda erken rezerve fiyat uygundu . ama sizinki çok uygun . nerdee bu otel aklımda olsun
altın bi anda çıkış yapmış.
ayın 15inde düşsün değil mi?
ayın 15inde düşsün değil mi?
bugün çıkışta görünüyo sanki.
daha çıkarsa 1579 dolardan aldığım altınlar var. onlar kara geçiyor.
altınlar dediğime bakma hepi topu 4 -5 gr
böyle ufak tefek kar yapma güzel bi duygu ama çok altınım olsa bu şekilde riske giremezdim sanırım.
canım ben tupperin danışmanlığını yaptım bana sorarsan 2 ürünü var alıncak biri peynir saklama kabıGünaydın Kirli Çıkılar. Tupperwareden aldığınız ve çok memnun kaldığınız ürünler var mı ? Ben de birşeyler alacağımda siz neler kullanıyorsunuz onu merak ettim Bir de Tekzen'in sitesinde yürüyüş bandı var 699 TL. Hediyeli alsam mı acaba dynamic miami markası nasıldır acaba?
leslie ile 3 mil yaptım bende kadın dehşet ya sıırlsıklam oluosun:)yürüyüş yapacaklar özellikle de banu bir ton para vermeye gerek yok inan
evinde çok yer kaplaması gürültüsü ve ekonomiklik açısından hiç gerek yok
sirkeciye kulak verin birşey kaybetmezsiniz hem çok eğlencelidir lessli ben de arada yapıyordum 2 sene önce
ya da önünüz yaz çıkın çıkın temiz havada dışarıda yürüyün
kızlar ne kadar adı yürüyüş olsa da yapılan şey aerobik.benim bel fıtıkları bazı hareketleri tam anlamıyla yapmama engel oluyor.yoksa pilates ve leslie ile 20 kilo verdim ben,şu an bana en uygunu yürüyüş.tabii ki dışarıda yürüyüş en güzeli,ama o da ön hazırlık gerektiriyor,evde bir şort bir askılıyla yürümeye benzemez.1000 lira sağlık için yüksek bir miktar değil bence.tüm ev ahalisinin yararlanabileceği bir ürün alınıyor.spordan nefret eden eşimi terletmek te bonusu olacak bana.
sen beni bir görseydin doğuma girerken,elimde balonlar,kapı süsleri,bebek şekerleri,yastık,çarşaf takımı,orada giyilip atılacak terlikler,hijyen spreyi,oto koltuğu,portbebe,bebek yatak takımı.bagaja sığmadı eşyalar,bakan bir daha baktı odaya geçerken.
doktorum hastaneye taşındın herhalde demişti.
ben gittim ablam odayı hazırlayıp,bir daha sildirmiş,biliyor kardeşinin huyunu.titizlik zor zanaat kardeşim.bıraksalar ameliyat aletlerini bir de ben sterilize edecektim,o kadar kafayı yedirmişti bana hamilelik.doğurunca azaldı bereket.
tüm evimin temizliğini ben yaptım,gelecek misafirlerin yiyeceği tatlıya kadar tüm yemeklerini hazırladım,lohusa şerbetini yapıp dolaba koydum,en son sabah ezanında dolmam vardı,onu doldurup ocağa koydum,lavmanımı yapıp,yıkanıp,kuranımı okudum,yorgun gittim doğuma,bir de ilk geceden gazlı,uykusuz bebem oldu hala dinlemedim.
hamilelik herkeste farklı etkiler yaratıyor,kimi duygusallaşıyor,kimi işe güce sarıyor,kimi uykuya doyamıyor,kimi hiç olmadığı kadar tembelleşiyor.
girilen risk ne kadar çoksa,kar yapma duygusu da aynı oranda güzel olur...
aksini,ne sen sor ,ne ben söyliyeyim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?