Kirli Çıkılar )))

canım benim ben başka bir noktaya daha parmak basmıştım tabiki farklı şeyler biz hisse için araştırmıştık gün içinde sürekli takipte alup sık sık al sat yapmanın kumara gireceğini söyleyen din adamları vardır biraz uzun sürleli bakılması daha uygun. düşündüğündede o kar etme hissi içini kaplıyor sürekli takip halinde oluyorsun bir nevi bağımlılık ve para hırsı sarıyor insanı para tabiki yaşam için önemli herkes rahat içinde olmak ister ama merkeze onu oturtmamak en önemlisi ....Cevaz verilip verilmemesi hususunda keşke sizlerde araştırsanız ve burda paylaşsanız çok sevinirim bende

benim eşim maden mühendisi şehir dışında bi mden ocağında çalışıyor özel firmada onun branşı için merkezde fazla iş imkanı yok hayırlısı allahtan inş. bir kapı açılır ankarada onada...
özlem hafta içi gündüz müsait olabileceğini yazmıştı.
hafta içi 6 da mesaim bitiyor benim hadi deki yarım saat erken çıkayım
sirkenin sporu falan vardıda hangi günlerdi hatırlayamadım
gökçede hafta içi mesai çıkışiı çok uzun kalamasada gelebileceğini söylemişti sadece mutnojmet hafta içi olmuyor

canım sirkeci sanırım salı perşembe sporda
nisanda orada olacak benim hafta içi 18-19 nisan perşembe cuma ANkara dayım
onun dışında bu hafta Ankara dayım

ay özür dilerim istemsiz güldüm
natürmort ha
mort olduğu kesin de automort olmasın o

sirkeci çoook geçmiş olsun Allah beterinden korusun ve hiç birimizi o densizlerle hiç muhattap etmesin
bu arada "....naturmort...." ne demek ya ben ilk defa duydum aynı prag mevzusu gibi oldu Allahtan google varda beni aydınlattı
ben mi çok cahilim yksa herkes bu tabiri biliyormuydu burda:26::26::26::26:

canım sirkeci sanırım salı perşembe sporda
nisanda orada olacak benim hafta içi 18-19 nisan perşembe cuma ANkara dayım
onun dışında bu hafta Ankara dayım

bu hafta ankaradamısınnnnn hafta içi yani????
senfat önümüzdeki cumartesi çarşamba arasımı sen ankaradasın hadi şimdi denkleştirelim sizde bana yardım edin
ben 19-23 mart arası istanbulda olacağım onun dışında pazar hariç müsait olurum inş.

ben en iyisi temizlikçi olayım ne pragı bilirim nede naturmortları bilirim
çokta elzem birşey değilmiş biryerlerden çağrışım yapıyor az buçuk

yok canım bu hafta sonu
biri yazmıştı ayın 16 sı diye de ondan mütevellit söyledim

Selam kızlarrrr
Çay molasıııııı
Ee nasılsınız ne var ne yok?
Altın artmış mı ben de annem hazır burdayken biraz altın alıp veriyim diyordum
Ben al sat yapamıyorum çok stres oluyorum gözüm dakka başı piyasalarda oluyor
Bana göre iş değilmiş onu anladım onun heyecanını sevmedim onun yerine alırım saklarım lazm olunca da bozdururum
Yani benim işim sadece biriktirmek

Karanfilce ayakkabı tüketimine değinmişsin
15 mart dünya tüketiciler günüymüş
Elimde milli piyango bileti var da üstünde yazıyor
Tüketin diyor yiyin için gezin diyor
Şaka bir yana geçen gün söylemiştin ihtiyaçtan fazlası israf diye
çok hoşuma gitmişti
İhtiyacından fazlasını alma yeme giyme kullanma !!
Hem dinen hem de ahlaken dikkat etmek gerekli

Haftasonu kuzenime gidiyorum bursaya hem de arkadaşımın bebeğini göreceğim
Kuzenim için karacadan 55 tlye seramik tava aldım
Bebeğe zaten altın ..

benim spor salı perşembeleri oluyor
herkese salı ya da perşembe uyar da benim için pürüz olursa beni de o güne sayın sporu ekerim artık açıklamayı da hocaya sizlerden biriniz yaparsınız
buluşalım kaynaşalım da nasıl olursa olsun

çok kullanılan bir tabirdir aslında hani doğa manzara resimleri gibi ifadelere kullanılır ben de araca verebilecekleri zararın potansiyelini belirtmek için kullanmıştım sanatsaldan uzak...

Oooo ankara buluşuyor haaa
Ne güzel benim olduğum haftaya gelseydi ben de gelirdim
Buyrun bu tarafa da gelin günübirlik
Bir kısa tren yolculuğuna bakar eskişehir

yok canım bu hafta sonu
biri yazmıştı ayın 16 sı diye de ondan mütevellit söyledim
16 sı sirkenin misafirleri var tatlım :)

sana kocaman bir alkış ben hocanla görüşürüm

sen hangi hafta geliyorsun canım senin gelişin 1 saat 20 dk ya bakıyor

canım dun nasılsın demıssın acıl cıktım bugunde ıslerım wardı sabah gırdım cıktım... kusura bakma ıyıyım canım sen nasılsın? ben sana dıyorumm gel buraya ben senı agırlarımk dıee daha ne soruyosun
persembe bulusuluıyomuuu nolduuu?

sen hangi hafta geliyorsun canım senin gelişin 1 saat 20 dk ya bakıyor

Ne desem yalan olur kafamıza esince gidiyoruz
Hele babam torunumu özledim derse hemen ertesi günümü boşaltıp süpriz yapıyoruz
Bazen kızılaydaki işyerini basıyoruz
Babacuuuuum çok seviniyor
Eşimle gidersem cumartesi pazar oluyor
Siz planlayın denk gelirse ben de katılırım size

ben hepinizle buluşmayı bir araya gelmeyi kaynaşmayı çok istyiyorum ama olmuyo yapamıyorum herkes farklı zamanlarda müsait ....du bakim yağmur yağmıyorsa ben kızılaya gelcem birazdan çok sıkıldım bugün bi hava alayım dedim kaçtır niyetleniyorum bir türlü gidemedim simitle portakal suyu içim ohhh

ben bunu araştırmaya çalışcam inşallah.
ama ben direk diyanete sormuyorum güvediğim ilahiyat profosörleri var.

onları dinliyorum genelde.

neyse kızlar yazdıklarınızı da okuyamadım.
kardeşimin işi çıkmış bura felaket rüzgarlı fazla arıza çıkmış o yüzden annemi almaya ben gitcem.
taksi tutayım dedim yuh ya 40 tl dediler.
neyse ben gidersem valizini taşırım annem az yürüyecek şekilde de bi ayar çekerim.
tam da poğaça yapıyordum neyse ben gelene kadar kabarsınlar bari

canım daha öncede söylemiştin bu mavi setleri hangisi link verebilirmisin 15inde alışverişe gideceğimde

hani bana hani bana

yatak odasında dolaplar ayakkabı dolapalrı yetmez oluyor gitgide alıyoruz alıyoruz belkide
eskimeden sıkılıyoruz
vermeye kalksak kıyamıyoruz
giymek istesek bazen bulamıyoruz
toplamaya kalkışıncada işin içinden çıkamıyoruz

Selam kızlarrrr
Haftasonu kuzenime gidiyorum bursaya hem de arkadaşımın bebeğini göreceğim..

ankara buluşmasını boşver hazır bursaya gelmişken bursa çıkartması yapalım bizde
bursada nereye gideceksin hangi semt

canım bilgi alırsan benimlede paylaş hemi hadi kolay gelsin sana

özür dilerim tatlım ben seni bilmiyordum inşallah rabbim bütün isteyenlere evladını kucğına almayo nasip eder benimde yaşım geçiyor korkum o kaç kişi psikolojimi bozdu

bu arada bursanın neresinde oturuyorsun ???

Son düzenleme:
bu yaz antalya sinop kastamonu afyon eskişehir sakarya ankara gezi planımız var hem ziyaret hem tatil

tabi şartlar elverirsede konya adana nevşehir mersin hayat daki dostları da ziyaret edeceğiz kaçtır çağırıyorlar ayıp oluyor
sanırım iyi bir organizasyonla da giderken gelirken diye şehirlere uğraya uğraya gezeriz

bakalım kimlerle karşılaşacağız tarihler ve imkanlar elverirse sizin şehirlerine denk geldiğimizde görüşmek isterim bir kahvenin kırk yıl hatırı olurmuş değil mi

ama benim tercihim bursadan dışarıya çıkmamak hayırlısıyla sipariş veriri gibi oalcak ama mayıs haziran gibi hamile olursam
evim evim güzel evim der otururum

Son düzenleme:

30 martta eşim bir günlük eğitim için eskişehirde olacak
ama ben gitmeyi düşünmüyorum
aslında epey yakın bir arkadasım var orda ama
düşünsem mi ki
hem iş ark. hem komşumdu bir zamanlar

Rabbim hepimize naip eder inşşallah benim burada en çok paylaştıgım konulardan birisi kaybetiğim bebeğimdi ama denk gelmemiş sanırım sana
ben 86lılıyım yarında doğum günüm o yüzden çok mutluyum benim yaşımda bekar olan çok kişi oldugu gibi çocugu benim öğrencim olan yaşıtlarımda var
çevredki insanlara gelince ooo neler yaşadım ben neler anlat anlat bitmez

bursada yıldırımda oturyorum ama heryere ulaşımım çok kolay bu yönden şanslı hissediyorum

liseyi ankarada okudum hayatımın çok güzel yılları geçti her sene lisedeki arkadaşlarla buluşma ayaralarız sadece kendi tanıdıklarımıza yönelik değil tüm mezunlar gelir çok kalabalık ve güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…