- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
ama canım dediğin konuyla bu bir değil..
yani finans kurumlarından kar payı almak apayrı bi konu..
biz burda altın hesabından al sat yapmayı düşünüyoruz dimi.. kumar gibi insanda hastalık yapar mı bi insana işlerini aksatmasına meydan verir mi??
unutmayalım ki ticaret bile ne kadar helalse de para hırsıyla insanı helak edebilir.
bu noktada biz şu an caiz mi değil mi onu düşünüyoruz.
benim eşim maden mühendisi şehir dışında bi mden ocağında çalışıyorsenin eşin niye şehir dışında, tayin olmuyor mu, kısa bir sürleiğine şantiyede faln mı?
hafta içi saat kaçtan sonra müsait ollursun
özlem hafta içleri gündüz ve akşam üzerleri müsait mi
derfat h.içi gelebilme durumu
sirkeci h.içi pazartesileri akşamları müsait mi
ben xumartesi- çarşamba arası angaradayım
acaba ben pzt. gelebilri miyim?
buluşma açık hava bi yerler olabilir mi
görüşme ayarlandıgında insanları ekmek durumunda kalır mıyım
ay özür dilerim istemsiz güldüm
natürmort ha
mort olduğu kesin de automort olmasın o
canım sirkeci sanırım salı perşembe sporda
nisanda orada olacak benim hafta içi 18-19 nisan perşembe cuma ANkara dayım
onun dışında bu hafta Ankara dayım
alıştık artık sabah duyduğum ve gözlerimi açtığım haberler
gölcükte 22 tonluk köprüyü çalmışlaryuhhhhh diyorum
bir diğeri de mecliste çalışan temizlik personellerinin ortalama maaşı 3100 liraymış.
sabah haberlerini dinlediniz...
bu hafta ankaradamısınnnnn hafta içi yani????
senfat önümüzdeki cumartesi çarşamba arasımı sen ankaradasın hadi şimdi denkleştirelim sizde bana yardım edin
ben 19-23 mart arası istanbulda olacağım onun dışında pazar hariç müsait olurum inş.
çok kullanılan bir tabirdir aslında hani doğa manzara resimleri gibi ifadelere kullanılır ben de araca verebilecekleri zararın potansiyelini belirtmek için kullanmıştım sanatsaldan uzak...sirkeci çoook geçmiş olsun Allah beterinden korusun ve hiç birimizi o densizlerle hiç muhattap etmesin
bu arada "....naturmort...." ne demek ya ben ilk defa duydum aynı prag mevzusu gibi oldu Allahtan google varda beni aydınlattı
ben mi çok cahilim yksa herkes bu tabiri biliyormuydu burda:26::26::26::26:
16 sı sirkenin misafirleri var tatlım :)yok canım bu hafta sonu
biri yazmıştı ayın 16 sı diye de ondan mütevellit söyledim
sana kocaman bir alkış ben hocanla görüşürümbenim spor salı perşembeleri oluyor
herkese salı ya da perşembe uyar da benim için pürüz olursa beni de o güne sayın sporu ekerim artık açıklamayı da hocaya sizlerden biriniz yaparsınız
buluşalım kaynaşalım da nasıl olursa olsun
çok kullanılan bir tabirdir aslında hani doğa manzara resimleri gibi ifadelere kullanılır ben de araca verebilecekleri zararın potansiyelini belirtmek için kullanmıştım sanatsaldan uzak...
sen hangi hafta geliyorsun canım senin gelişin 1 saat 20 dk ya bakıyorOooo ankara buluşuyor haaa
Ne güzel benim olduğum haftaya gelseydi ben de gelirdim
Buyrun bu tarafa da gelin günübirlik
Bir kısa tren yolculuğuna bakar eskişehir
hayırlı sabahlar arkadaşlar ankarada güzel bir hava var çıkıp gezmek istiyorum ama öğleden sonra sağanak yağış gösteriyor bakalım meteoroloji tutturamazsa çıkışta iş yerimden ya bahçeliye yürürüm yada kızılaya geçerim :) bunaldım iş ev iş ev yapmaktan hava almak iyi gelebilir...
sirke rabbim dermansız dert vermesin beterinden korusun inş. kolaylıkla çözersiniz bu durumu...gökçe allah şifa versin canım inş. en kısa sürede kendini toparlarsın...
bende 2 gündür gözümden sanki alev çıkıyor açamıyorum halsizlik var nolcak benim bu halim bilmiyorum....
sen hangi hafta geliyorsun canım senin gelişin 1 saat 20 dk ya bakıyor
canım dun nasılsın demıssın acıl cıktım bugunde ıslerım wardı sabah gırdım cıktım... kusura bakma ıyıyım canım sen nasılsın? ben sana dıyorumm gel buraya ben senı agırlarımk dıee daha ne soruyosun
persembe bulusuluıyomuuu nolduuu?
canım benim ben başka bir noktaya daha parmak basmıştım tabiki farklı şeyler biz hisse için araştırmıştık gün içinde sürekli takipte alup sık sık al sat yapmanın kumara gireceğini söyleyen din adamları vardır biraz uzun sürleli bakılması daha uygun. düşündüğündede o kar etme hissi içini kaplıyor sürekli takip halinde oluyorsun bir nevi bağımlılık ve para hırsı sarıyor insanı para tabiki yaşam için önemli herkes rahat içinde olmak ister ama merkeze onu oturtmamak en önemlisi ....Cevaz verilip verilmemesi hususunda keşke sizlerde araştırsanız ve burda paylaşsanız çok sevinirim bende
ben çocuklara matarasını ve su şişelerini aldım.kullanışlı bana göre.kaplarını denemedim,alanlar memnun,yeşilliği 1 hafta saklıyor diyorlar.
saklama kabı olarak ikeadan aldığım mavi kapaklı kalın plastikli setlerim var.çok uygun fiyatları ama 3 senedir taş gibi duruyor.buzdolabı,bulaşık mak.,mikrodalga arasında gezip durduğu halde.
ben de yürüyüş bandı bakıyorum,sanırım voit alacağım,dynamic te onun alt ürünü zaten.araştırmaktan almaya zaman kalmıyor,çok ince eler sık dokurum elektirikli eşyalarda.
inş canım darısı karanfilceye ve bana inş. bende artıkın istiyorum allah nasip eder inş. ama yeni istememe rağmen gergin bir süreçmiş yaww düşünmeden edemiyor insan güya kendimi rahat relax bilirdim insanın kafası acabalarla doluyor
hani bana hani banabadecim nasıl sevindim anlatamam.....
umre notlarımı gördüm de...... :)
isminle dua etmişim,aynı zamanda annemin de adı,o nedenle hiç unutmadım zaten....
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder de, seni burda annesel şikayetler yaparken görürüz......
bugün ayakkabı dolabımızı düzenledim.
şöyle kabataslak bi saydım ki;
9 çift ayakkabı ve yazlık ayakkabı
5 çift de bot ve çizme var.
ve içinden 5-6 çiftini de vermek için ayırmıştım onlar hariç.
ben çok kılık kıyafet ayakkabı vs. alan biri değilim. çok para verdiğim bi kaç tanesi vardır. genelde sezon sonu almışımdır.
ama bu bile benim gözümü korkutmaya yetti.
daha çok alanlar da var..
velhasıl biz bunca eşyanın hesabını nasıl verecez.
biz nasıl bi tüketim toplumuyuz böyle.
hatta kadınlar diyim.
eşimin bi kışlık botu, bi yazlık ayakkabısı, bi sporu, bir de takım elbiselerle giymek için ayakkabısı var. bir kaç da terlik.
biz de bu şekilde idare edebiliriz ama neden edemiyoruz..
Selam kızlarrrr
Haftasonu kuzenime gidiyorum bursaya hem de arkadaşımın bebeğini göreceğim..
ben bunu araştırmaya çalışcam inşallah.
ama ben direk diyanete sormuyorum güvediğim ilahiyat profosörleri var.
onları dinliyorum genelde.
neyse kızlar yazdıklarınızı da okuyamadım.
kardeşimin işi çıkmış bura felaket rüzgarlı fazla arıza çıkmış o yüzden annemi almaya ben gitcem.
taksi tutayım dedim yuh ya 40 tl dediler.
neyse ben gidersem valizini taşırım annem az yürüyecek şekilde de bi ayar çekerim.
tam da poğaça yapıyordum neyse ben gelene kadar kabarsınlar bari
özür dilerim tatlım ben seni bilmiyordum inşallah rabbim bütün isteyenlere evladını kucğına almayo nasip eder benimde yaşım geçiyor korkum o kaç kişi psikolojimi bozducanım daha öncede söylemiştin bu mavi setleri hangisi link verebilirmisin 15inde alışverişe gideceğimde
hani bana hani bana
yatak odasında dolaplar ayakkabı dolapalrı yetmez oluyor gitgide alıyoruz alıyoruz belkide
eskimeden sıkılıyoruz
vermeye kalksak kıyamıyoruz
giymek istesek bazen bulamıyoruz
toplamaya kalkışıncada işin içinden çıkamıyoruz
ankara buluşmasını boşver hazır bursaya gelmişken bursa çıkartması yapalım bizde
bursada nereye gideceksin hangi semt
Oooo ankara buluşuyor haaa
Ne güzel benim olduğum haftaya gelseydi ben de gelirdim
Buyrun bu tarafa da gelin günübirlik
Bir kısa tren yolculuğuna bakar eskişehir
canım bilgi alırsan benimlede paylaş hemi hadi kolay gelsin sana
özür dilerim tatlım ben seni bilmiyordum inşallah rabbim bütün isteyenlere evladını kucğına almayo nasip eder benimde yaşım geçiyor korkum o kaç kişi psikolojimi bozdu
bu arada bursanın neresinde oturuyorsun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?