- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
12 ay boyunca hep bankaya gidip görevlilere çemkirmiştim
geçen ay benim para çekme limitimi 3 bin yapmışlar
Rüyamda sirkeciyi gördüm:)))))
telden aramışım seni:)
sana diorumki ''sirkeci doktora gittim doktor dogumda plesantayı yiyip yemicemi sordu napim di,iye sana soruorum?
sende diosunki ''yani ne bilim istiosan ye''
bende ''ama diorum doktor yemiceksek atcakmısın sen mi yersin eşinmi yer diye sordu bende ben kendi içimden çıkan bişeyi nasıl yiyim dedim doktorda haşlaması güzel oluyo dedi'' diorum sana
sen beni telde bekletiosun bekletiosun sonna suratıma kapatıosun:) öyle çok üzüldümki çok ağladım:) sabah kalktım hıçkırıorum
ya dedim ben ne diye ağlıorum manyakmıyım neyim işe gelince hatırladım:)
şimdiii herkes bana face adresini gönderiversin bi zahmet kocacım face almış bana
günaydın kızlar
çarşamba akşama doğum yaptım
dün öğleden sonra taburcu olduk
normal doğum yaptım
bebek de ben de iyiyiz çok şükür
birinizi görevlendirsem de bana özet geçse
aklım burda kalmasa
şimdiii herkes bana face adresini gönderiversin bi zahmet kocacım face almış bana
bilemem amam kesin eğer çocuum olmasaydı o iki seneyi çekmeden ayrılırdım simdi iyiyiz ama o dnem çook yıprandık çok tam 24 ay 2 bin kredi borcu ödedi kardesinepepeti bacımmmm ne güzelll siz toparlanmışınız bakalım... şu psikolojik sorunu olmayaydı bende daha ümitli olurdum amaaaa feci birşey.... çocuk yeryer istedim çevremde aman çocuk olsaaa iyi olur dedi durdu amaaa o istediğinde ben isteemdim çocuğu , ben istediğimde de o.... ne zaman boşanmak istesem çocuk ister.... bende bu şekilde çocuk hayatı mahvedilmemmeli acaip katıyım öyle o noktada çocuk evliliği kurtarmak için kullanılmamalı derim... var olan yolunda gidiyorsa evi taçlandırmalı....
hoş beyfendi istemiyor bende keza öyleeeee
bakalım zaman sadece zaman
ama ömrümden gidiyor....
geçmis olsun yası uzun olsun canımgünaydın kızlar
normal doğum yaptım
aklım burda kalmasa
rüyaya bak beee bune kızz selin bekar olsan kardeşime alırdım seni kızzz napar ederRüyamda sirkeciyi gördüm:)))))
telden aramışım seni:)
sana diorumki ''sirkeci doktora gittim doktor dogumda plesantayı yiyip yemicemi sordu napim di,iye sana soruorum?
sende diosunki ''yani ne bilim istiosan ye''
bende ''ama diorum doktor yemiceksek atcakmısın sen mi yersin eşinmi yer diye sordu bende ben kendi içimden çıkan bişeyi nasıl yiyim dedim doktorda haşlaması güzel oluyo dedi'' diorum sana
sen beni telde bekletiosun bekletiosun sonna suratıma kapatıosun:) öyle çok üzüldümki çok ağladım:) sabah kalktım hıçkırıorum
ya dedim ben ne diye ağlıorum manyakmıyım neyim işe gelince hatırladım:)
buraya yazmayalı cok uuzn zaman oldu yaptığım birimkileri saymayıp sıfırdan başlıyorum kumbaramda 100 liram var Allah bereket versinbu arada o listedeki pepeti sen ne yapmışsın öyle 88 bin yazıyor süpersinnn
öyle bir güzellik yapılabiliyor mu? hemen söleyim de eşimin günlük limitini 20 bine arrtırsınlar, bir hafta da ancak çekerim 100 bini12 ay boyunca hep bankaya gidip görevlilere çemkirmiştim
geçen ay benim para çekme limitimi 3 bin yapmışlar
günaydın kızlar
normal doğum yaptım
aklım burda kalmasa
günaydın kızlar
normal doğum yaptım
aklım burda kalmasa
sevimsiz doğurmuş, gözümüz aydın, pek heyecan yapmıştık o dun. hayırlı bir velet olur inşaaallah
öyle bir güzellik yapılabiliyor mu? hemen söleyim de eşimin günlük limitini 20 bine arrtırsınlar, bir hafta da ancak çekerim 100 bini
selinin rüyası çok komik yaa. hamilelikte saçma rüyalar görülür, korkutucu şeyler oluyor genelde. ama sirkecinin plesantanın yenilip yenilemeyeceği hakkında bir arastırma yapmış olması ya da doktora derslerinde görmüş olması gerekirdi. neyse selinin de hiç bir şeyi çöpe atmadan değerlendirmek istemesi rüyalarına bile girmiş. ama plesantayı değerlendirmek hiç aklıma gelmemişti. tuzlanaıp yeniyora her akşam iş çıkışı getirsin bakalım
böğğğğk. igrançsııın.
kendimizinki olsa neyse, elin orasını burasını nassı yiyicaaan
muğlada okullar da tatilmiş
burda da ağaçlar dans ediyor
az biraz merkeze tepeden baktığımız için burası esiyor bi de ben doğadayım etrafta yüksek binalar yok rüzgar kesilmiyorciddimisin bizim burası iyi yasabah hafif bi esinti vardı oda süperdi
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark
hava nasıl orda
nette fırtına görünüyor
:18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18:ya fırtına var diye okulları tatil ettiler ama burda pek bişey yok.
asıl olay bodrumda
kocam tek taş almış der gibi sevinmişin gııı
hayırlı olsun facein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?