Kirli Çıkılar )))

hamileliğin yan etkilerinden biri de bu demek
ama sende nasıl bir yeme kapasitesi olduğunu da görmüş olduk

dağılın kızlar
sevimli kkya girebildiğine göre her şey yolunda
benim bir ay ayağa kalkamadığımı düşünürsek
allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nsaip etsin amiiiiiiiiin
et derdindeki kasap olarak acaba doğumda aklına gelmiş olabilir miyiz

bilemem amam kesin eğer çocuum olmasaydı o iki seneyi çekmeden ayrılırdım simdi iyiyiz ama o dnem çook yıprandık çok tam 24 ay 2 bin kredi borcu ödedi kardesine

geçmis olsun yası uzun olsun canım
rüyaya bak beee bune kızz selin bekar olsan kardeşime alırdım seni kızzz napar eder afeti devran selinnnnmişin sen

buna kız korku filmi gibi :18::18::18::18: bu ay 2 bin kenira atınca 90 olucak insallah

sevimsiz doğurmuş, gözümüz aydın, pek heyecan yapmıştık o dun. hayırlı bir velet olur inşaaallah

12 ay boyunca hep bankaya gidip görevlilere çemkirmiştim
geçen ay benim para çekme limitimi 3 bin yapmışlar
öyle bir güzellik yapılabiliyor mu? hemen söleyim de eşimin günlük limitini 20 bine arrtırsınlar, bir hafta da ancak çekerim 100 bini

selinin rüyası çok komik yaa. hamilelikte saçma rüyalar görülür, korkutucu şeyler oluyor genelde. ama sirkecinin plesantanın yenilip yenilemeyeceği hakkında bir arastırma yapmış olması ya da doktora derslerinde görmüş olması gerekirdi. neyse selinin de hiç bir şeyi çöpe atmadan değerlendirmek istemesi rüyalarına bile girmiş. ama plesantayı değerlendirmek hiç aklıma gelmemişti. tuzlanaıp yeniyora her akşam iş çıkışı getirsin bakalım

sevimlicim gözün aydın bitanem ALLAH analı babalı büyütsün Ahmetciği.Benim yerime öp, kokla emi:)İyi olmanıza çok sevindim,normal doğum yapmanada çok sevindim canım.

canııım. maşallah.
okuyunca heyecan yaptım kıız. Allah analı babalı büyütsün. ömrü uzun olsun yavrucuğunun :)))))))))

böğğğğk. igrançsııın.
kendimizinki olsa neyse, elin orasını burasını nassı yiyicaaan

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark
hava nasıl orda
nette fırtına görünüyor
:18::18::18::18::18::18::18::18:

ciddimisin bizim burası iyi ya sabah hafif bi esinti vardı oda süperdi
az biraz merkeze tepeden baktığımız için burası esiyor bi de ben doğadayım etrafta yüksek binalar yok rüzgar kesilmiyor

yakında arka bahçede kirpilerim kaplumbağalarım da çıkmaya başlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…