ucuza aldıysa söyle de benimkine de aldırtayım
nerden almış, çalıştıgı tekno marketten mi
sevimsiz doğurmuş, gözümüz aydın, pek heyecan yapmıştık o dun. hayırlı bir velet olur inşaaallah
öyle bir güzellik yapılabiliyor mu? hemen söleyim de eşimin günlük limitini 20 bine arrtırsınlar, bir hafta da ancak çekerim 100 bini
selinin rüyası çok komik yaa. hamilelikte saçma rüyalar görülür, korkutucu şeyler oluyor genelde. ama sirkecinin plesantanın yenilip yenilemeyeceği hakkında bir arastırma yapmış olması ya da doktora derslerinde görmüş olması gerekirdi. neyse selinin de hiç bir şeyi çöpe atmadan değerlendirmek istemesi rüyalarına bile girmiş. ama plesantayı değerlendirmek hiç aklıma gelmemişti. tuzlanaıp yeniyora her akşam iş çıkışı getirsin bakalım
pissss yeminle terlikle uçarım hee
gülerken dizime çay döktüm
göbenee dökme yeter
yaktı beni ali taran
pişt haberlerde muğla uçuyodu kaçında gideceksin sen
dönüşte rüzgarı arkana al beleşe getir yolculuğu
bi doğursan da kkya giremesen bebek bakmaktan diyorum
neden diyorum
senfata sor
bi doğursan da kkya giremesen bebek bakmaktan diyorum
neden diyorum
senfata sor
o da bebeği bizlere bırakır gene girer
benden mi bahsediyonuz:26:
istenmediğim yerde durmam açık açık söyleyin bi daha girmem topiğe
gizli gizli okur hepinizi kiblerim
birikimlerinize bereketli olsun demem
ons yerinde kalsın kımıldamasın diye beddua ederim
ceketimi alır giderim kısaca
:120::120: iğrenççççç kusmak istiremmmsevimsiz doğurmuş, gözümüz aydın, pek heyecan yapmıştık o dun. hayırlı bir velet olur inşaaallah
öyle bir güzellik yapılabiliyor mu? hemen söleyim de eşimin günlük limitini 20 bine arrtırsınlar, bir hafta da ancak çekerim 100 bini
selinin rüyası çok komik yaa. hamilelikte saçma rüyalar görülür, korkutucu şeyler oluyor genelde. ama sirkecinin plesantanın yenilip yenilemeyeceği hakkında bir arastırma yapmış olması ya da doktora derslerinde görmüş olması gerekirdi. neyse selinin de hiç bir şeyi çöpe atmadan değerlendirmek istemesi rüyalarına bile girmiş. ama plesantayı değerlendirmek hiç aklıma gelmemişti. tuzlanaıp yeniyora her akşam iş çıkışı getirsin bakalım
maaşlarınız da bereketli olsun hanımlar :)))))))))))
maaşlarınız yatmış hanımlar bereketli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?