Kirli Çıkılar )))

selin, biz de zamanında beş kuruş görmedik babamdan. o da ne yerler ne içerler demedi bizim için senelerce. sonra onun da bir kızı bir oğlu oldu. oğlu da zeka özürlü oldu.

uffff selincimmmmmmmmmm üzüldüm bilmiyordum bu derecesini ya erkek milleti güvenmemmek gerek evet de.... şimdi aldığımızevden dolayıdaa bişeyim kalmıyorki benimmmm...uffff herşeyim hesaplı oluyorrrr

gökce canım üzücü anlattıkların ama su akar yolunu bulurmus canını sıkma hasta etme kenıdnı canım benım senı cok ıyı anlıyorummmmm eşimn ailesine 40 milyardan dan fazla kredı cekmıs bırısi olarak . ama benım cocuk olunca eşim daha cabuk toparladı . Allha sukurler olsun . hakkında hayırlısını versın Allah

=((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

selin ve sunny cok üzücü anlattıklarınz

bu son msj cıkıyorum ya yiterrrrr yiterrrrr

ben de çocuk falan okuttuğunu o yüzden yetmediğini düşünmüştüm
ben çok önyargılıyımdır mesela ama
bence o kadın olyyi şaşırtacaktı
gördüğünden farklı çıkacaktı sanki
benim içime doğan, ama bana güvenilmez

gokceccim sabaha kadar uyumaması ve kafasına takıntı etmesi falan, konuşması bunlar hiç normal değil
normal olmadıngı sende biliyorsun
ama şu aşamada lütfen çocuk isteme
bebek istiyoreum diyorsun ama sağlıklı bir ilişkiniz yok.
ne olacagınız hiç belli değil
o istese bile sen şu aşamada isteme bence

özet verebilirim tabisim

hepinize ve muhabbetinize bayılıyorum
hepiniz sevgi pıtırcığı, pratik zekalı, paylaşmayı seven bacılarsınız (bak neler yazdım sıkıştırma bakiyim beni)
en çok ben ama ben değil mi
en sevgi pıtırcığı benim

pepeti bacımmmm ne güzelll siz toparlanmışınız bakalım... şu psikolojik sorunu olmayaydı bende daha ümitli olurdum amaaaa feci birşey.... çocuk yeryer istedim çevremde aman çocuk olsaaa iyi olur dedi durdu amaaa o istediğinde ben isteemdim çocuğu , ben istediğimde de o.... ne zaman boşanmak istesem çocuk ister.... bende bu şekilde çocuk hayatı mahvedilmemmeli acaip katıyım öyle o noktada çocuk evliliği kurtarmak için kullanılmamalı derim... var olan yolunda gidiyorsa evi taçlandırmalı....

hoş beyfendi istemiyor bende keza öyleeeee

bakalım zaman sadece zaman

ama ömrümden gidiyor....

:18::18::18::18::18::18::18:
yani nasıl neeeey niye
bunlar mı yaşanıyor yani şimdi adliyelerde

maalesef bliyorum bişey yapamıyorummm....
istemiyorummm çocuk bu şakası yok....
çok sağol bacımmmm... iyi geceler hepinizeeee mutfağı iyice temizliyim yatayım

sen o özlü soruları yanlışlıkla paylaştığın resmi paylaşacağın topaklara soracaksın bi zahmet

Son düzenleme:
özelllll msj atmak için girdim
yoğusam ben kimsenin profiline bakmıyorum üşeniyorum

donumuzun rengini merak etmiyor musun
geçende koltuğun altına bikaç tane attıydık ama
hani o köşedeki malum koltuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…