seyyah nerelerde ya, endişelendim
uffff selincimmmmmmmmmm üzüldüm bilmiyordum bu derecesini ya erkek milleti güvenmemmek gerek evet de.... şimdi aldığımızevden dolayıdaa bişeyim kalmıyorki benimmmm...uffff herşeyim hesaplı oluyorrrrbadecim şifremi unuttum bölümüne tıkla orda sana bi sorcak ona dogu cevap verirsen şayet yeniden şifre alabilirsin
kesinlikle gökçecim yapabiliosan eşinden gizli birikim yap üç beş nolursa olsun kendini garantiye al
annemle babam boşandıgında babam emekli komiserdi ve bi güvenlik şirketinde genel müdürlük ve silah eğitmenliği yapıodu
maaşı 5 bin liraydı bundan taaaaaaa 6-7 sene önce düşünün ama kendini orda asgari ücretle çalışıo gösterdi
bide emekli maaşı üstüne olan evi mevi ne varsa şimdiki karısının üstüne yaptı nafaka vermemek için:)
şaka gibi ama bana 2 sene önce üniye giderken verdiği nafaka neydi biliomusun:) 150 lira bana 100 lira benim bi ufağıma 100 liprada diğer kardeşime gelirini saklıodu çünkü(((((((((
noldu ama yeni karısından çocugu oldu oda spastik özürlü ve böbrek hastası sürekli diyalize girio el kadar yavrucak:
şimdi tüm parasını çocuguna harcamak zorunda kalıyo......ama hastalıgına....
badecim şifremi unuttum bölümüne tıkla orda sana bi sorcak ona dogu cevap verirsen şayet yeniden şifre alabilirsin
kesinlikle gökçecim yapabiliosan eşinden gizli birikim yap üç beş nolursa olsun kendini garantiye al
annemle babam boşandıgında babam emekli komiserdi ve bi güvenlik şirketinde genel müdürlük ve silah eğitmenliği yapıodu
maaşı 5 bin liraydı bundan taaaaaaa 6-7 sene önce düşünün ama kendini orda asgari ücretle çalışıo gösterdi
bide emekli maaşı üstüne olan evi mevi ne varsa şimdiki karısının üstüne yaptı nafaka vermemek için:)
şaka gibi ama bana 2 sene önce üniye giderken verdiği nafaka neydi biliomusun:) 150 lira bana 100 lira benim bi ufağıma 100 liprada diğer kardeşime gelirini saklıodu çünkü(((((((((
noldu ama yeni karısından çocugu oldu oda spastik özürlü ve böbrek hastası sürekli diyalize girio el kadar yavrucak:
şimdi tüm parasını çocuguna harcamak zorunda kalıyo......ama hastalıgına....
şimdi zenginiz.....iyi uykular hatunlar ben yatar yarın kalkınca zengin olcam:) çünkü yarın 15 i:)
ben ise şöyle düşünmüştüm. bu zamanda kimse emekli olmuyor, o kadın olmuş
sonra da pişman olmuş. ek iş arıyor.
ya da her yer borç takmış, süsünden de eksik kalmıyor. ucuz süsleniyor ama.
neyse borçları için emekli olmuş, ikramiyeyi kullanmış
şimdi de iş arıyor
gibi bir senaryo kafamda oluştu.
multi şimdi bu kadar sayfayı okudun bitirdin ya özetin nedir?
gunaydın herkese
en çok ben ama ben değil miözet verebilirim tabisim
hepinize ve muhabbetinize bayılıyorum
hepiniz sevgi pıtırcığı, pratik zekalı, paylaşmayı seven bacılarsınız (bak neler yazdım sıkıştırma bakiyim beni)
pepeti bacımmmm ne güzelll siz toparlanmışınız bakalım... şu psikolojik sorunu olmayaydı bende daha ümitli olurdum amaaaa feci birşey.... çocuk yeryer istedim çevremde aman çocuk olsaaa iyi olur dedi durdu amaaa o istediğinde ben isteemdim çocuğu , ben istediğimde de o.... ne zaman boşanmak istesem çocuk ister.... bende bu şekilde çocuk hayatı mahvedilmemmeli acaip katıyım öyle o noktada çocuk evliliği kurtarmak için kullanılmamalı derim... var olan yolunda gidiyorsa evi taçlandırmalı....gökce canım üzücü anlattıkların ama su akar yolunu bulurmus canını sıkma hasta etme kenıdnı canım benım senı cok ıyı anlıyorummmmm eşimn ailesine 40 milyardan dan fazla kredı cekmıs bırısi olarak . ama benım cocuk olunca eşim daha cabuk toparladı . Allha sukurler olsun . hakkında hayırlısını versın Allah
hı hı
o yüzden mesaj yağmuruna tutmuşsun facei mi
bu ne sessizlik böyle sabahtandır 2 sayfa ilerlememişsiniz huuuuuuu nerde herkes
canımsın sirke
aslında tam Adana adliyesinde olacak olay
bak aklıma getirdin şimdi
arada Ankara adliyesinde de ağır cezalarda olurdu kavga
ben aman başıma iş gelmesin diye duruşma salonuna kaçarken millet kavga izlemeye koridora çıkardı
ilk gördüğüm kavga ben daha öğrenciykendi
pek meraklıyım o zaman gidip duruşma izliyorum
cinayet davası 2 çocuk annesi kadın öldürülmüş
öldüren kadının akrabası sebep bileziklerini almak
ben katibin yanında oturuyorum (torpilliydim azıcık)
sanığı getirdiler sanığın bulunduğu kısımla seyircilerin arasında parmaklıklar var ama kısa
sanık yaptığını söyleyince salon bir karıştı
acayip de kalabalık
en son iki kişinin parmaklıktan atladığını gördüm adama vurmak için
salondaki kargaşayı zorla yatıştırdılar
milleti dışarı çıkardılar
dışarda kavga sürüyor hakimler sakin sakin duruşma yapıyor
benimle ilgilenen yok bembeyaz olmuşum
sitem ettim azıcık
neymiş alışacakmışım olurmuş öyle şeyler
velhasıl gelgit alıştım valla
gokceccim sabaha kadar uyumaması ve kafasına takıntı etmesi falan, konuşması bunlar hiç normal değil
normal olmadıngı sende biliyorsun
ama şu aşamada lütfen çocuk isteme
bebek istiyoreum diyorsun ama sağlıklı bir ilişkiniz yok.
ne olacagınız hiç belli değil
o istese bile sen şu aşamada isteme bence
merakımı gidereyim yeter
seyyah yok muydu işin içinde
o da ölür şincik meraktan
farmasi canım,çok özür dileyerek, senfat dün gece bi "halt" karıştırdığınızı söyledi.....
tekrar özür dileyerek, (özrümün sebebi "halt" kelimesini kullanmam :) ) karıştırdığınız "halt" ı öğrenebilir miyim? :))))))
özelllll msj atmak için girdim
yoğusam ben kimsenin profiline bakmıyorum üşeniyorum
:18::18::18::18::18::18::18:
yani nasıl neeeey niye
bunlar mı yaşanıyor yani şimdi adliyelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?