Kirli Çıkılar )))

...............................

şimdiii herkes bana face adresini gönderiversin bi zahmet kocacım face almış bana

şimdiii herkes bana face adresini gönderiversin bi zahmet kocacım face almış bana

facen hayırlı olsun cnm,bende yok malesef
günayyydın kızlar
hayırlı cumalar
karanfilce Allah kardeşinin ve sınava girceklerin hepsinin emeğini boşa çıkarmasın
gökçe
çok üzüldüm ya.Rabbim hakkında hayırlısını versin.çok zor bi durum
bol ol dua et cnm
selincim anlattıklarına inanamadım cnm ya
işte büyüklerin suçunu da bi yavru çekiyo
inşallah hepimiz ii bi ana baba oluruz,güzel çocuklar yetiştirebiliriz

günaydın kızlar
çarşamba akşama doğum yaptım
dün öğleden sonra taburcu olduk
normal doğum yaptım
bebek de ben de iyiyiz çok şükür

birinizi görevlendirsem de bana özet geçse
aklım burda kalmasa

selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım

Ahmet bebeğin hayırlı uğurlu olsun güle güle huzurla büyüsün

Rüyamda sirkeciyi gördüm:)))))

telden aramışım seni:)
sana diorumki ''sirkeci doktora gittim doktor dogumda plesantayı yiyip yemicemi sordu napim di,iye sana soruorum?
sende diosunki ''yani ne bilim istiosan ye''
bende ''ama diorum doktor yemiceksek atcakmısın sen mi yersin eşinmi yer diye sordu bende ben kendi içimden çıkan bişeyi nasıl yiyim dedim doktorda haşlaması güzel oluyo dedi'' diorum sana

sen beni telde bekletiosun bekletiosun sonna suratıma kapatıosun:) öyle çok üzüldümki çok ağladım:) sabah kalktım hıçkırıorum
ya dedim ben ne diye ağlıorum manyakmıyım neyim işe gelince hatırladım:)

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun:)
dogurdun demek of asıl macera bundan sonna başlıo
bana sanki o zmanlar hiç gelmicek gibi gelio:) çoooooooook uzun bi zman varmış gibi sanki ama yok biliorum........

çok sevindim canım
Allah analı babalı büyütsün.
çok merak ettik seni..
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
aslında meraktan aramayı bile düşündüm ama vazgeçtim.

buraya yazmayalı cok uuzn zaman oldu yaptığım birimkileri saymayıp sıfırdan başlıyorum kumbaramda 100 liram var Allah bereket versin bu arada o listedeki pepeti sen ne yapmışsın öyle 88 bin yazıyor süpersinnn

günaydın kızlar,hayırlı cumalar.
sevimli hepimiz seni çok merak ettik,ama en kısa zamanda yazacağını biliyordum canım.
hayırlı,ömürlü evlat olsun yavrun,analı babalı yaşasın,bahtı açık olsun inşallah.
şöyle mis gibi kokla boyundan,enseden,nasıl güzel kokar o yavru şimdi.

selin o nasıl rüya öyle kuzum ya.
ay nasıl güldüm kahkahayla.
hayırlara çıksın inşallah.
kızım plesantayı bile pişirecek kıvama geldin artık ne diyim.

gunaydın sevimli gözünaydın bebeğini kucağına aldın demek merak ettik seni...Nasılsın?

telde bekletmek ve suratına kapatmak cık cık cık hiç yakıştıramadım kendime plasenta yeme konusu da enteresan rüyada ağlamak iyiye yorulur diye biliyorum.

bi fal bakıp bakla açmadığım ve rüya yorumlamadığım kaldı yakında ona da başlayacam

şu an zenginim 1995 tl param var.
bu saadet birazdan bitcek.
işlem limitim 1000 tl
2 gün sonra bişey kalmıycak :)))

aynen şimdi hesabıma bakıp bakıp mutlu oluorum ama aşama bişeycik kalmıcak:)

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım benim hep aklımdaydın şükür rabbime allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…