Kirli Çıkılar )))

ben tencere kullanmıyorum canım.
zaten teflonu olabildiğince azaltırım kullanırken de o yüzden kızartmalıklar için kullanıyorum teflonu.
balık patates kızartması soteler için filan.
ama bu tavaların tam tabanına da süs yapmışlar o süsler sıcakla eriyor. keşke yapmasalarmış.
hoş bi zararı yok ama bi süre sonra silinir.

maşallah Allah gelirinize bereket versin.
bizim gelir 4300 civarı tutuyor genelde onu da kışın yazın 3.5 a iniyoruz

benim bu ay 809 yattı
ama 15 saati sınavdı kalanların sınavları.
ama bizim okulda açık lise var haftasonu. çocuk gelişimciler haftasonu da giriyor. görmen lazım mailde geliyo liste böyle oluyorsun
önemli olan miktar değil bereket..
Allah bizlerinkine de bereket versin inşallah.
üzülme bende girmedim erindim
sunny abla resim eklemeyi kızına yaptırıyor ya kızma ona
seyyahla senfata kız
ben kızar mıyım ablama
annem gibi o benim

ama anneme sabah kızdım.
tlf açtım napıyosun diye. ortalığı topluyormuş bi baktım çoşmucum dedim kendine gel.
kadına iş yapmasın diye yalvrıyorum ama huy işte.
hiç de bile kendim ekliyorum resimlerimi ben sadece benim telimden çektiklerimi pc ye atamıyorum, telim biraz eski onun için. kızım çekiyo bazı resimleri, pc ye atıyo sadece.

hey yavrum heyyy

maşşallah canım

ben seni buldm karanfilcm faceni ama eklemedim iznin yok ya iznin olursa eklerim belki

bu face işini akşam eşimle bilahare konuşcam
siz böyle yazdıkca heycan yapıyorum

kızlar canım çok sıkıldı bir duruma.
bir mesaj aldım faceden,karşılığında yaza yaza içimi döküp haykırmamak için kendimi zor tutuyorum.
yapma canım yanıyor dediğim halde,bile bile en zor günümde beni ağlatan,acımı, beni umursamayan bir insanı sildim diye böyle bir mesaja maruz kalıyorum.
en nefret ettiğim şeyi yazmış biz sana ne yaptık,ki yaptıklarını tek tek anlattım,bu tarz bir ilişkiye
ihtiyacım olmadığını belirttim,laf gitmesi gereken yere gitti,biliyorum,yapılanların telafisi edilmiş gibi,özürler dilenip,gönüller alınmış gibi,benim sessiz kalıp,görüşmemem haksızlık olarak görülüyor.
ne hakaret ettim,ne olay çıkardım(yemin ederim en sakin insan paralardı benim yerimde olsaydı]sadece sustum ama sonsuza dek sustum.aylarca içim içimi yedi,bana yapana dersini verirler,beni,yüreğimi biliyorlar,haddini bildirler dedim.rüya görmüşüm.
boşuna yıllarca sürmemesi gereken bir ilişkinin yükünü taşımışım,emeklerime yazık,sevgime yazık.
ama çok sinirliyim şu an,yanlış bir şey yapmamak adına duruyorum.

abla bence izmir köfte yapmalısın pilavı da olur
bir de yayla çorbası bol kekikli.
pilav pirinçli çorba pirinçsiz olsun dersen kremalı mantar filan da olabilir tabi evde krema tüketimi sorun değilse.
senfat dün kabak çorbası denemişti aldığı yerdeki yorumlar vardı altında yapanlar yazmışlar çok lezzetli oluyor diyorlardı

bu face işini akşam eşimle bilahare konuşcam
siz böyle yazdıkca heycan yapıyorum
konus konus tabi kız hepimiz çok datluyuz bu arad
adın bu mu ..

banucum bizden birimi ay çok üzülürüm facede amac sadece resimlerimizi görmek daha samimmi olmak hepinizi çok seviyorum bennn

Son düzenleme:

olayı tam bilemesek anlayamasak da üzüldüm canım senin bu kadar üzülmene içini acıtmasına..
ne diyim Allah inşallah bir şekilde onlara da doğruyu gösterir ve yaptıklarına pişman olurlar.

hiç bir şey anlamadım arap bacı oldum resmen :26:

etimi ocağa koydum geldim hünkar beğendi yapmayı düşündüm, ama damadım patlıcan yemez. o yüzden bol sütlü, kaşarlı bir püre yapıp, etimi onun üstünde servis ederim diye düşündüm. mantarım var biraz, onunla da kremalı mantar çorbası yaparım. sonracığıma, buzluğumdan barbunya çıkardım zeytinyağlı için. bir de közlenmiş biberim vardı onu çıkardım, maydanozlu sarımsaklı limonlu salatasını yaparım. pilav yaparım, yufkam var börek de ekleyebilirim. ya da börek değil de etsiz çiğköfte yaparım damadım çok seviyo

merhaba arkadaşlarrr biletimi aldım otel rezervasyonlarımı yaptırdım çok mutluyum inş. rabbm bi aksilik vermez güzel geçer :)

pepeticim öyle basit bir şey olsaydı keşke.
öyle buluttan nem kapan bir insan değilim,bu kişi annemin cenazesinde ağlattı beni,düşün üzüntümün büyüklüğünü,acımı hiçe saydı,en zor anımda bilinçli olarak,kasten canımı yaktı.yapma dediğim halde.

Son düzenleme:

üzme canım kendini Allaha havale ettt

karanfil tek adını bildiğimide nerden çıkardın ayrıca belki kapını çalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…