Kirli Çıkılar )))

bade insan yerine koyup hürmet ettiğim insan bana zarar verdi,kızı bana mesaj atıyor.olay bu.
hep yapıp edip,bir de üste çıkmaya çalışmaları beni strese soktu.
elim ayağım titriyor yemin ederim,gidip uzanacağım biraz,yoksa elimden bir kaza çıkacak,ya da dilimden.
sakinleşmem lazım.

Selam bacıları dünden kalan işlerimi hallettim ilkeyi parka götürdüm gelldim anca bakabildim. Gecmiside okuyamadım daha umarim herkes afiyettedir...
Burda bir rüZgar var aman allahım benim kız parkta rüzgardan korktu o derece yani

banucum hiçbirimiz anlamadık olayı ama, kimse için kendini üzmene yıpratmana değmez canım unutma. biraz kendini dinle, sakinleş, yapabiliyorsan görmezden gel, yapamıyorsan da hadlerini bildir. ama kendini boş yere yıpratma

Son düzenleme:
üzme canım kendini Allaha havale ettt

karanfil tek adını bildiğimide nerden çıkardın ayrıca belki kapını çalarım

buyur gel canım ama önce kendini tanıtman lazım organ mafyası zannetmiyim seni

dermişin ben pepetii
komşular dermiş kim bu pepeti

ben de evde dermişim sana pepeti buyur çay al diye

anladım..sıkma canını..insanları anlamak çok zor
karşındakini üzüp kırmakla ellerine ne geçecek acaba..
boşver görme duyma..canına yazık yahu ..onların umrundamı şimdi üzülmen sinirden titremen..

patlamış mısırdan sonra cubuk kraker manyağı oldu
eline krakeri ver sessizce duruyor

ben de eşime aldım çokoprenslerden yiyim bari
bi ara hediye paketini de eklerim

ee artık o da bana 10 mayıs psikologlar gununde güzel bir hediye alır

köfteyi evinde kızım çok yapıyor sirkecim. zaten haftanın iki üç gün köfte yiyolar damadım çok yemek seçiyor o yüzden çeşit sıkıntım oluyor. kremalı mantar yapıcam sanırım çorbayı.

ne tepki verdi anlatsana

ben de bugün buzluktan bi koca hindi budu çıkardım küp küp doğrayıp nohutla pişircem ama nohutu az olcak.
yanına da pirinç pilavı.

ama yemekte annem olcak sadece.

çünkü ben önce kv nin yemek ısmarlama partisinde ardına da okuldan bi arkadaşın ev hayırlamasında olcam.
yani inşallah.
rüzgar bu şekilde giderse ikisi de iptal olabilir tabi

senin hediye olsa olsa hunidir
belki çokoprensten ilham alır sakız alır
biliyor musunuz normalde marketlerde 1 paket sakız 2.5 lira filan oluyor ya ben o paketlerin olduğu büyük kartondan aldım eve paketlerin tanesi 1.2 liraya geliyor
özetle marketler sakızdan % 100 kar ediyorlar
sakız işine mi girsem ki akarı yok kokarı yok

Son düzenleme:
mesai çıkışına kadar yağmur yağarsa şemsiye faydası olmaz üzerime büyük bir çöp poşeti geçirip servise kadar öyle yürüsem insanlar benim hakkımda tuhaf düşünürler mi? :44:

aaaaaaaaaaa böcük gelmiş ben de geçen akşam düğünden konuşurken, 'bizi 50 kişi say' dedim diye mi gelmiyo diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…