Kirli Çıkılar )))

nere giden kızzz bizi bırakıp bende konyada olacağımm

istanbula gidicem inş. haftaya salı için biletimi aldım :) cuumaya kadar istanbulu fethedip cuma günü ağvaya gidicez allah bi mani vermezse bakalım artıkın işten ve herşeyden uzaklaşmaya çok ihtiyaCIM VAR

sen git senden önce ben vardım heheheyttt
ne istiyonuz benden el kadar sabiyi niye ağlatıyonuz
senfatta çıktı gitti..açık konuş dostum vats problııımEki Görüntüle 658213

meydanı boş bulunca herkeşlerle sevişiyon
çıkmıcam bundan sonra sayfadan bak bdvye de uğramıyom
ama sen hep böle rol çalarsan olmaz ki
sevgi ilgi şefkate ihtiyacım var bak
herkes benle ilgilensin
sınava kaldı şurda 15 gün

Son düzenleme:
banu ve gökçe
size bişey yazamadım ben
allah yardımcınız olsun:26:

benim başım kelmi
bende sevgiye açım
gel bak herkes beni sevsin bende seni seveyim olurmu
hani vardıyA alem Müslüm babaya hayran Müslüm baba karısına(adını unuttum)
bizde ondan yapalım istenmi

Allah akıl versin derler heralde
ne diyecekler yazık derler herhalde
sirkedir ne yapsa yeridir derler
servis ne kadar uzak ki ben ısanmayı severim
sen de ıslan ericen mi
çok mı tatlısın
17:25 te çıkıyorum hızlı tempo yürüyerek (adımlarım büyüktür) 17:36-17:37 de serviste oluyorum 10 dk yürüyüroum ama yürüdüğüm yolu açık arazi gibi düşün herhangi bir binanın saçaklığı yakın değil.

küçük kuzumu aldım koynuma,mis gibi koklaya koklaya uyuttum,tüm sinirlerim yatıştı.
şimdi büyük kızımla çene çalıyoruz.
allah insanlara aklı fikir versin,vermedikleri benden ırak eylesin,başımı belaya sokmasın.amin.
ne çok densiz,dengesiz var dünyada.
yaptın sıvama bir de değil mi.
şimdi ben bu yazıları eşime aksettirsem 3. dünya savaşı çıkacak.
zahir olay kendi akrabalarıyla geçmekte,en başından beri onu da susturuyorum,patlamasın diye.
neyse,ne konuşuyorsunuz bakalım.
akşama kadar resetleyeyim beynimi,evimin tadını kaçırmayayım.

Ebu Ümame radıyallahu anh anlatıyor: "Resulullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Ben, haklı bile olsa, münâkaşayı terkeden kimseye, cennetin kenarında bir köşkü garanti ediyorum
Şaka bile olsa yalanı terkedene de, cennetin ortasında bir köşkü,
Ahlakı güzel olana da, cennetin en üstünde bir köşkü garanti ediyorum(ebu davud)

ben geldim misafirim vardı komşum gelmiş çay yaptım bişeyler hazırladım şimdi o gitti ama sular kesildi işlerim hep kaldı napıcam yemeğimde yok acaba eşime desemde dışardamı yesek sular gelmezse:26::26::26:

banucum,sinirlerine hakim olup,karşındaki insana cevap vermeyip,susarak,cennetin kenarındaki köşkü,
bunu,evinin huzurunu kaçırmamak adına, eşine söylemeyi düşünmeyerek, (ki bu, bir güzel ahlak göstergesidir) cennetin üstünde bir köşkü hakettin...
eee artık bizi de misafir edersin.... :)

sana tavsiyem: bu evlilik konusunda kafa nın hep kararsız oldugnu yazıyorsun, kendini korumaya yönelik hareket et, maddi olarak da. erkekler boşanırken çok çirkinleşiyorlar.
kelimesi kelimesine katılıyorum benim kibar kayınpederimin boşanırken yaptığı çirkeflikleri görseydiniz...
gördüğüm başka erkekler de oldu aynı şekilde çok kötüleşiyorlar
çok önemli bir kenara para koyabilmek..
benim eşim de problemli ailesi olmasına rağmen çok normal psikolojide bir adam hatta fazla normal ve rahattır
ben şuna bağlıyorum: annesi eşiyle olan problemlerini hiç yansıtmamış çocuklara. hiçbişey yokmuş gibi davranmış.hiç yanlarında ağlamamış.. aylarca aç bırakmış adam çocuklarını. annem el işi felan yaptı der. teyzeleri yardım etmiş hep. iki kardeş ikisi de normaldir hatta küçüğü fazlasıyla rahattır. haa kayınvalidemin sonradan çıktı problemleri.. anlattıkça öğrendik ne olduğunu. anlattığı dönemde zona geçirdi.migreni çıktı.
ama şimdi maşallahı var sadece kendini düşüünüyor elinde cigarası:)))) çocukmuş torunmu pek sallamıyor..

ayyyyy canım maşallah normal doğurabilmişsin ne güzel..
Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün..
sizleri birbirinizden ayırmasın
sen şimdi yerdemisin göktemisin bilmiyorsundur ya boşver özeti felan
fırsatın varsa yat uyu boşver bizi...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…