- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ablam benimhem sen ıslanırsın şimdi, sıcacık mantar çorbası da veririm sanabu akşam da yemek yapmamış olursun
hesabın maaş hesabıydı değil mi? Muhtemelen vadesizdir; iki faturanı otomatik ödemeye vermekle orda kalabilirsin ya da daha iyisin bldum dersen kapılarına dayanacan verin benim paracıklarımı altınlarımı diye..kızlaaaaar. toplaşın hele. çok önemliiiiii.
şimdi benim altın aldığım bankayla maaş ilişkim bitti.
e şimdi ordan altın al sat yaparsam benden para kesecek dimi??
eğer öyleyse ben altınları ordan zarar etmeden nasıl kurtaracağım???:26:
hiç cevap bile yazma bence
kudurup daha ağırlarını yazsa bile cevap yazma
hiçe saymak en agırıdır
benim başım kelmi
bende sevgiye açımEki Görüntüle 658444
gel bak herkes beni sevsin bende seni seveyim olurmu
hani vardıyA alem Müslüm babaya hayran Müslüm baba karısına(adını unuttum)
bizde ondan yapalım istenmiEki Görüntüle 658439
kızlaaaaar. toplaşın hele. çok önemliiiiii.
şimdi benim altın aldığım bankayla maaş ilişkim bitti.
e şimdi ordan altın al sat yaparsam benden para kesecek dimi??
eğer öyleyse ben altınları ordan zarar etmeden nasıl kurtaracağım???:26:
hesabın maaş hesabıydı değil mi? Muhtemelen vadesizdir; iki faturanı otomatik ödemeye vermekle orda kalabilirsin ya da daha iyisin bldum dersen kapılarına dayanacan verin benim paracıklarımı altınlarımı diye..
bu smile kullanmak için pusuda bekliyon dimiii.
bu smile kullanmak için pusuda bekliyon dimiii.
seni çakal
bugün ayın 15i di mi yaaa:)))
benim herifin hesabına gireyim bakayım kaç maaş kaç mesai kaç döneri var:))
azsa akşam kızayım bi:)))
dün gelmiş muayenehanede çayını içeyim bahanesine bi baktım çekmeceme bakıyor burda ne var diye..
hoop dedim nooluyor
paracıklarımımı sayacan:))
kaldırdım yerinden
azcık gizlimiz saklımız olsun. herşey meydanda olmayacak bundan sonra
denk getirmeye çalışıyom valla
nereye ne gider nerde yakışır falan
fırtına geçti mi
günlerce sürmüyo dimi
bikaç saat falan
yok yok yarım saat:18::18::18:
Ebu Ümame radıyallahu anh anlatıyor: "Resulullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Ben, haklı bile olsa, münâkaşayı terkeden kimseye, cennetin kenarında bir köşkü garanti ediyorum
Şaka bile olsa yalanı terkedene de, cennetin ortasında bir köşkü,
Ahlakı güzel olana da, cennetin en üstünde bir köşkü garanti ediyorum(ebu davud)
Allah razı olsun meyra bacım ilaç gibi geldi, iki haftadır gözyaşı kalmadı yutkunmaya çalışmaktan tartışmayacam diye şeytanımla savaşmaktan
ne kutlu bir müjde Allahım şu mübarek cuma gününde:)
allright senin eşin devlette çalışıyor ya
orada sadece uzmanlıgı olan dalda mı hastalara bakıyor, tüm gelene mi bakıyor
ve devlette azman olan diş hekimi ile olmayan arasında kat sayı farkı oluyor mu döner hesaplanırken?
yani eşinin 4-5 yıllık asistanlıkta geçen bir emeği var ya? kat sayı da fark olması gerekir?
bu yazıyorum ama bir çok uzman dr. aile hekiminden çok çok az kazanıyor. tusu kazanmalarına ve insanlık dışı şartlarda asistanlık yapmalarına rağmen performans sistemi ve aile hekimlerine devletin daha çok para vermesi nedeniyle az kazanabiliyorlar.
allright senin eşin devlette çalışıyor ya
orada sadece uzmanlıgı olan dalda mı hastalara bakıyor, tüm gelene mi bakıyor
ve devlette azman olan diş hekimi ile olmayan arasında kat sayı farkı oluyor mu döner hesaplanırken?
yani eşinin 4-5 yıllık asistanlıkta geçen bir emeği var ya? kat sayı da fark olması gerekir?
bu yazıyorum ama bir çok uzman dr. aile hekiminden çok çok az kazanıyor. tusu kazanmalarına ve insanlık dışı şartlarda asistanlık yapmalarına rağmen performans sistemi ve aile hekimlerine devletin daha çok para vermesi nedeniyle az kazanabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?