Kirli Çıkılar )))

bu arada kızlar farkında mısınız face de her yazının altına şems ya da mevlana yazıyorlar.
yakında kamyon yazılarının altına bile ekliycekeler.
bunu nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.

yok tatlım afiyet ossun. amaa yeğenimeze çok yedirme o protein iğneli tavuklardan. hiç faydası olmadığı gibi aşırı zararlı.

merhaba hanımlar,
dün bilgisayarımın kablosunu okulda unutmuşum bir günlük ayrılıktan sonra burdayıııım :))

bugün 15 mart , neşe doluyor insan :))) ama tabii saat 5 ten sonra ödemeler yapılınca cüzdanım üşüyor be yaa
yarın bir aksilik olmazsa hopaya alışşverişe gdeceğiz :)) 8- 10 tane dükkanı koymuşlar olmuş sana avm :)) ne yapalım biz de 2-3 ayda bir gidip sevinip geliyoruz işte görünen bu ay da birikim zor gibi :26: ama bir sonraki ay gün sırası bende :)) ve ben de nihayet burdaki tabloya adımı yazdıracağım inşaallah :124:

son sayfalara bakabildim anca sevimsiz doğurmuş ... sevimsiz bebeğini güle güle büyüt ... Allah analı babalı büyütsün...

banucuğum canın epey sıkılmış senfat gerçekten çok yerinde bir tespitte bulunmuş... ama şunu hep gördüm kimsenin ahı kimsenin yanına kalmıyormuş... sıkma artık canını...

benim küçük cadım yoldaymış .. çıkmam lazım .. tekrar uğramaya çalışacağım.. hoşçakalın...

benim kardeşte dr ama çok merak ediyorum bu dr maaşlarını ya.
hepsi farklı farklı alıyor. yok mu bunun bir standartı.
bu arada dr az değil çok para kazanıyorlar

ben kıyaslama yapınca az dedim. aile hekimi ve eğitimi ile uzman dr maaşı ve eğitimi olarak
benim maaşımla ve eğitimimle kurumdaki hizmetlinin maaşı, eğitimi, sorumluluğunu! kıyaslayınca ben de az alıyorum. ama adama sor çok alıyor der benim için.
öğretmenden az aldıgımı belirteyim.

gozunaydın sevımlımm allah analı babalı etsın ınsallah ..... daırısı ısteyen tum arkadaslarıma aminnnnn....

bu yazıyı dün yakın birisinden dinledim size de tam ayrıntılarıyla aktarabileyim diye arama yaptım goggle da çıktı direk kopyala yapıştır yapıyorum. Biraz uzun bir olay ama okumalısınız mutlaka..

Erzurum un büyük velisi İbrahim Hakkı hazretlerini çocukken
İsmail Fakirullah hazretlerine teslim ederler. İyi bir terbiye alması için çocukluğunun mühim bir devresini Fakirullah hazretlerinin yanında geçiren İbrahim Hakkı hazretleri, bir gün eline aldığı bir testiyle çeşmeye gider, doldururken oraya gelen bir atlı:
— Çekil bakayım önümden be çocuk! diye İbrahim Hakkı hazretlerini azarlayarak atını çeşmeye sürer. O da testisini alıp bir kenara çekilmeye uğraşırken atını mahmuzlayan adam, onu bir köşeye sıkıştırır. Testisini bırakıp kendisini kurtarmak zorunda kalır İbrahim Hakkı hazretleri… Bu esnada at da üzerine basıp testiyi kırar. Ağlayarak hocasının huzuruna gelir ve:
— Çeşmeden su alırken atını koşturarak gelen biri, atını üzerime sürdü. Can havliyle kendimi kurtarmaya çalışırken testimi de tepeletip kırdı! der. Hocası sorar:
— Testini kıran atlıya sen bir şey söyledin mi?
— Hayır, der, hiçbir şey söylemedim.
— Çabuk git ve o adama bir-iki laf söyle, der.
İbrahim Hakkı hazretleri gider, çeşmenin başında atını tımar etmeye başlayan adamın yanına varıp bekler. Fakat bir türlü terbiyesini bozup da:
— Benim testimi niye kırdın zalim adam diyemez.
Dönüp geldiğinde hocası Fakirullah hazretleri sorar:
— Ona bir şeyler söyleyebildin mi?
— Söyleyemedim efendim; niyetlendim, lakin bir türlü dilimi çevirip de ağır bir söz sarf edemedim! Hocası bağırır:
— Sana diyorum, çabuk git ve o adama bir şeyler söyle, mukabele et yoksa sonu felaket
İbrahim Hakkı hazretleri bu defa kararlı olarak koşup çeşmenin başına gelir. Bir de bakar ki, testisini kıran adamı, kendi atı, attığı çiftelerle çeşmenin havuzuna yuvarlamış, ölüsü yatmaktadır! Koşarak gelip, hocası İsmail Fakirullah hazretlerine bu vahim vaziyeti anlatır. Hocası bu hale üzülür:
— Vah vah bir testiye bir adam. Üzüldüm buna doğrusu der.
Huzurundakiler bundan bir şey anlamadıklarını söyleyince, büyük veli şöyle izah eder. O atlı adam, İbrahim Hakkı’ya zulmetti. Zulme uğrayan da tek kelimeyle olsun mukabelede bulunmadı, zalimi Allah’a havale etti. Allah Teala’nın da gayretine dokunup zalimi cezalandırdı. Şayet İbrahim Hakkı da onun zulmüne karşılık verip, ona bir şeyler söyleseydi, ödeşeceklerdi.
Fakat İbrahim, büsbütün mazlum oldu. Bense ödeştirmek için uğraşıyordum, maalesef muvaffak olamadım!

hah tam oldu
iyice karıştı kafam
yani kötü söz söylemeyelim ama daha kötü şeyler olmaması için illa bi tepki mi verelim
anlamadım ki ben

hah tam oldu
iyice karıştı kafasm
yani kötü söz söylemeyelim ama daha kötü şeyler olmaması için illa bi tepki mi verelim
anlamadım ki ben

seyyahcım;
1_ sana kötülük yapan bir insana,aynıyla karşılık vermeyip,Allah'a havale edersen,zaten ona en büyük cezayı vermiş olursun...
2_ sana kötülük yapan bir insana,aynıyla mukabele edersen,cezasını hafifletmiş olursun,cezanın bir kısmını da sen yüklenirsin...
bilmem anlatabildim mi? :)

hah tam oldu
iyice karıştı kafam
anlamadım ki ben

ne yalan sölim çok doğru bulmadım bence herkes yaptığı hatanın cezasını çekmeli ben neden hataya hatayla karşlık vereyim ki...gerçekliği bence tartışılabilir...

meyra sirkeci,tam da düşündüklerimi paylaşmışsınız,gönüller bir demek.
uğradığım haksızlık ne kula yakışır,ne de kula yapılır.
ben yine yapan yaşlıdır,bir şey söylerim kaldıramaz,hastalanır,vebali üzerime kalır dedim.
eşimi zor zaptettim,allah şahit,benim gönül rızamla süren bir ilişkiydi,bunu karşı tarafta biliyordu.
ama allah daha fazla kullanılmama razı gelmedi ki ayağına dolaştırdı,olmayacak yer ve zamanda tüm kişiliğini açık etti.
sustum,terbiye sınırları içinde kaldım,rabbim bilsin.
oysa ne desem hakkımdı.

Offf bu konularda bende hep susmak isterim ama kendime hakim olamam sonradan çok pişman olurum ,kötü hissederim kendimş keşke demeseydim diye ama kimseyi kırmak değildir amacım:

sevimmli can hayırlı uğurlu olsun Allah analı babablı büyütsün
şimdi söyle bakalım doğum anında geldik mi aklına dua ettin mi bizim için
bebek görmeye ne getirelim ne istersin
ahmetcikle aynı gün doğduk otomatik her yıl hatırlarım kuzucugu

kızlar klozetini nasıl temizliyorsunuz çamaşruyla cifle olanı değilde
içine takılan yapıştırılan her sifonda temzilik denilen ürünler varya onlardan kullanıyormusun hijyenik olarak etkili kokusuda güzel olan bir ürün var mı

bimde likralı korse var zıbın gibi kullananız var mı toparlayıcı şeklinde ondan almayı düşünüyorum

karanfilim bende karar verdim ekmek yapma makinesinden alacağım inşallah

merhaba kızlar sonunda hoplaya zıplaya da olsa okudum

umarım herkes afiyettedir
aklımda kalanlara yazayım ;

banucum sıkıntın her neyse Allah alsın başından karşıdakini Allah'a havale edip O'nu kendimize vekil kılmanın mutluluğu tarif edilemez
insanın aklına hayaline hatrına gelmeyecek şekilde olaylar çözülüyor inan

meyraa'nın yazdıkları olayı çözmüş zaten Allah razı olsun Meyraacım

ollycim eşlerin arasına nifak tohumu sokmak değil bu ayrı gayrı yapılan birikimler kesinlikle sadece tedbir dünyanın birbir türlü haline karşı
insanoğlunu anlamak zor insanoğlu kendi içerisinde binbir alemi barındırıyor çözmeye ömür yetmez
en güzeli kadın kısmının kendini çoluğunu çocuğunu garantiye alması

enişteye çok güzel desturrrrrrrrrrr çekmişsin helal olsun

sunny ablam şimdiye kadar zaten döktürmüşsündür yiyeceği içeceği ellerine sağlık afiyet olsun

senin herif de mi diş hekimi
evet o da:))

sadece uzmanlığı olan dalda bakıyor hayatından memnun
dişte uzmanlık yeni yeni kadrolaştığı için henüz uzman dt kadrosunda değil hiçbirisi
diğer dişhekimlerine farkı 100 tl gibi komik bir doktora farkı.

hastanede çok ayrıcalıklılar kendisi gibi 4-5 kişi daha var
maddi fark yok ama
nöbet tutmuyorlar ekstra döner alıyorlar istedikleri malzeme hemen geliveriyor. öğlen yiyip içtikleri herkesten ayrı odaları tv leri felan bile var.. izin alırken bile gidebilir miyim demiyor
sadece haber veriyor
her kurulda varlar her konuda söz sahibiler

gözümde yaş içimde değişik bir huzurla okudum

Allah razı olsun bacım

anca okuyup bıtırdım sımdıde herkes ıs guc yemek derdıne daılır nese lovelı nerelerde yaa bayadır ugramıyo klendını temızlıgee verıp kırlı cıkılıktandamı kurtuldukııı

anca okuyup bıtırdım sımdıde herkes ıs guc yemek derdıne daılır nese lovelı nerelerde yaa bayadır ugramıyo klendını temızlıgee verıp kırlı cıkılıktandamı kurtuldukııı

ehe ehe ben bugün suların kesik olması nedeniyle servis dışıyım dışarıda yiycez sanırım

ehe ehe ben bugün suların kesik olması nedeniyle servis dışıyım dışarıda yiycez sanırım

wlla bende ekndımı serwıas dısı ılan ettım cunku dunden hala yorgunlugum war artı regl basladıı ıyı deılım sewgıyee ıhtıyacım war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…