​Milletin sizin yaşamınız hakkında düşündükleri sizin için ne kadar önemlidir?Yaptıklarınız,evliliğiniz,çoluğunuz çocuğunuz,iş hayatınız vs.
yarın sabah bi bakıomuş bıdık kocayıda atmış dondurucuya:)
yanlışlıkla limon patates derken hop kocada buzluğa sabah kahvaltıya çıkarır mikrodalgada 5 dk. çözdürüp tepe tepe kullanırısın:)
bıdıkcım istersem sarımsak saklama yollarından biride sarımsakların kabuklarını soyup poşetleyip dondurucuya atmak kullancandandada rendelemk limon diyince aklıma getirdin:)
bilmem farkettin mi bıdıkçım
buzluğa atılan limonun suyu daha çok çıkıyor
loveli nerelerdeydin sen1kğ limon aldım hemen buzluğaaaaaa
her an elimin altında olduguna hoşuma gidiyor markette satılan limon sosları girmez eve haftalık aldıgım bittiysede direk buzluktan yazın da limonatası süper oluyor yemekelre katınca sarmaya filan iyi geliyorbilmem farkettin mi bıdıkçım
buzluğa atılan limonun suyu daha çok çıkıyor
sarımsağı duymuştum ben soyup kavanoza zeytinyağla birlikte koymuştum ama pek hoşuma gitmedi dayanma süresi uzun sürmedi
uffffff eldeki sarımsak kokusunu hiç sevmiyorum nefret ediyorum
zeytinnnnn sana patatesi söyleyim derken bak nelr geldi başıma
sarımsağı soyulmuş şekilde saklama kabında buzlukta yıllarca muhafaza edebiliyorum
oyy kızlar,ne yorulmuşum ya.
alışverişe evde başladım bugün.lcv nin sitesinde büyük kızımla tunik,pantolon vs. beğenmiştik,onların siparişini verdim.
kahvaltıdan sonra evi toparlayıp çıktım.
önce pazar sonra marketi hallettim. havanın muhalefetine rağmen çarşıda da gezdim.
arkasından hayal dünyasına girdik,kızlara birlikte oynayacakları oyunlardan aldım.haydi arkadaşların çocuklarını da sevindireyim dedim,onlara da aldım bir şeyler.
yemek işini de dışarıda hallettik,ama çok oyalanmışız.
evde ancak,çamaşır ve ütüyü halledebildim,temizlik mecbur yarına kaldı.
gerçi hava fena,bir yere gidilecek gibi değil.
siz neler kaynattınız bakalım.
Allahım bende normal komşular istiyorum..çok iyi ,çok düşünceli ,çok yardımsever, dedikodusuz,Allah korkusu olan insanlar...amin..
yorma kendini zaten,her iş için gün belirle kendine,zorlanmadan yaparsın o zaman.istanbulda kar yagdı inanamıorum:) daha geçen gün aağaçların dallarına bakıp açan çiçekle mutlu olmuştum:)
neysek mutfak temizliğim sona ermiş bulunuyo:)
of bea yeminle evi temzilesem bu kadar yorulmazdım
mutfak=evin geri kalan herrryeri
yarında evin geri kalan kısmını temzlicem artık
mutfak tuvalet banyo çamaşır(yıkama ütüleme katlama) bitcek bugün yarında
gardolabımı düzenlicem giymediklerimi ayırcam:)
işleri biriktirince çok yoruluorum bidaha biriktirmicem herşeyi zmanında yapzam:)
elime geçen parayı kumbişime ata ata 900 tl biriktirmişim haberim yok ama iyi geldi
Allahım bende normal komşular istiyorum..çok iyi ,çok düşünceli ,çok yardımsever, dedikodusuz,Allah korkusu olan insanlar...amin..
ne oldu ki.
benim komşudan beklentim zarar vermeyeni ve gürültü yapmayanı.
beklentimi düşük tutuyorum.
bir önceki tayin yerimizde ömrümde görmediğim derecede harika insanlarla komşuluk yaptım,hepsinden allah razı olsun,komşunun nasıl olabileceğini gösterdikleri için.
buradakileri hiç yazmayayım,akşam akşam günaha girmenin manası yok.
allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
ben kaçıyorum,arkadaşımıza gidiyoruz,anca giyinir çıkarız yarım saate.
bol bol yazın bakalım.
hepinize iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?