Kirli Çıkılar )))

bilmem farkettin mi bıdıkçım
buzluğa atılan limonun suyu daha çok çıkıyor

​Milletin sizin yaşamınız hakkında düşündükleri sizin için ne kadar önemlidir?Yaptıklarınız,evliliğiniz,çoluğunuz çocuğunuz,iş hayatınız vs.

önemli değil eğer ben mutluysam sıkıntı yok arkadaşım çok rahattır evli akşamları erkek arkadaşlarıyla çıkar kız arkadaşlarıyla çıkar sıkıntı etmez eşi herkes arkadaşıma o...pu diyormuş arkasından arkadaş dedikleri önce neden diye sordum kendime neyi yanlış yaptım kkimseye kötü davranmadım kimsenin eşine malına göz koymadım dedi önemsemedim nasıl mutluysam öyle yaşaıyorum dedi çok doğru bazen özenmiyorum desem yalan olur gezmek isterse geziyor alışveriş yapmak isterse yapıyor rahat yani kimsenin demesine bakma senin vicdanın rahat mı geriisi boşşşşşşşşşşşşş

sarımsağı duymuştum ben soyup kavanoza zeytinyağla birlikte koymuştum ama pek hoşuma gitmedi dayanma süresi uzun sürmedi
uffffff eldeki sarımsak kokusunu hiç sevmiyorum nefret ediyorum

zeytinnnnn sana patatesi söyleyim derken bak nelr geldi başıma

1kğ limon aldım hemen buzluğaaaaaa
loveli nerelerdeydin sen
bilmem farkettin mi bıdıkçım
buzluğa atılan limonun suyu daha çok çıkıyor
her an elimin altında olduguna hoşuma gidiyor markette satılan limon sosları girmez eve haftalık aldıgım bittiysede direk buzluktan yazın da limonatası süper oluyor yemekelre katınca sarmaya filan iyi geliyor
fırında balığın üzerinede mis gibi koku veriyor
arada bir fark görmedim
şimdi ben pazara gidip biraz daha limon alayım selin kadar olmasada limon stoklayayım

sarımsağı soyulmuş şekilde saklama kabında buzlukta yıllarca muhafaza edebiliyorum

halkbankın bankacılık hizmetlerinden hiç memnun değilim bunu dün arayıp baya çemkirerek açıkladım lütfen bunları kayıt altına alın dedim

dün bütün gün sayfasında işlem yapamadım Allah 'tan kredi kartı borcumu diğer faturaları vs bir gün öncesinden ödemiştim

maaşımı transfer etmek pazartesiye kaldı nasipse.

dünkü halkbank merkezle olan diyaloğum

- merhaba ben x nasıl yardımcı olabilirim

-iyi günler beyfendi ben farmasi şuradan arıyorum
bankanızdan maaşımı a bankasına şu vakit oldu transfer edemiyorum ( öğlen vakti )
bankacılık anlayışınız çok ezik ve ben hiç memnun değilim
maaş anlaşması yapmamış olsa kurumum mümkün değil sizinle çalışmam
demek ki bugün altın al-sat yapacak olsak bu mümkün olmayacakmış
lütfen bu ifadelerimi kayıt altına alınız
ben x y z bankalarıyla da çalıştım hiç böyle birşey görmedim

- tamam hanımefendi hesap numarınız

- 111111111111111111 hesap numaram aldınız mı ifadelerimi kayıt altına
- evet
- kolay gelsin gerçi kolay gelecek birşey yok ortada yaptığınız hiçbirşey yok
iyi günler :))))))))))

oyy kızlar,ne yorulmuşum ya.
alışverişe evde başladım bugün.lcv nin sitesinde büyük kızımla tunik,pantolon vs. beğenmiştik,onların siparişini verdim.
kahvaltıdan sonra evi toparlayıp çıktım.
önce pazar sonra marketi hallettim. havanın muhalefetine rağmen çarşıda da gezdim.
arkasından hayal dünyasına girdik,kızlara birlikte oynayacakları oyunlardan aldım.haydi arkadaşların çocuklarını da sevindireyim dedim,onlara da aldım bir şeyler.
yemek işini de dışarıda hallettik,ama çok oyalanmışız.
evde ancak,çamaşır ve ütüyü halledebildim,temizlik mecbur yarına kaldı.
gerçi hava fena,bir yere gidilecek gibi değil.
siz neler kaynattınız bakalım.

limon diye diye burada kaynanacuğuma malum oldu demekki balığın yanına limon diyerek elinde bir poşet limonla kapıda belirdi

ohhhhhhhhhh sefanız olsun ana -kızlar

ben de sabah anneme kahvaltıya gittikten sonra azıcık da kuzucukları gezdirdim bir de kütüphaneye götürdüm
kütüphaneci arkadaşla hoşbeşten sonra da eve gelip işlerime koyuldum
pazara çıkmıyorum zaten
hava burada da yağmurlu çok güzel yağıyor

Son düzenleme:
istanbulda kar yagdı inanamıorum:) daha geçen gün aağaçların dallarına bakıp açan çiçekle mutlu olmuştum:)
neysek mutfak temizliğim sona ermiş bulunuyo:)
of bea yeminle evi temzilesem bu kadar yorulmazdım
mutfak=evin geri kalan herrryeri

yarında evin geri kalan kısmını temzlicem artık
mutfak tuvalet banyo çamaşır(yıkama ütüleme katlama) bitcek bugün yarında
gardolabımı düzenlicem giymediklerimi ayırcam:)
işleri biriktirince çok yoruluorum bidaha biriktirmicem herşeyi zmanında yapzam:)

elime geçen parayı kumbişime ata ata 900 tl biriktirmişim haberim yok ama iyi geldi

kızlar dün tavuk ciğerini unla arnavut ciğeri gibi yaptım
millet parmaklarını yiyecekti neredeyse tavsiye ederim

Allahım bende normal komşular istiyorum..çok iyi ,çok düşünceli ,çok yardımsever, dedikodusuz,Allah korkusu olan insanlar...amin..

yorma kendini zaten,her iş için gün belirle kendine,zorlanmadan yaparsın o zaman.
çamaşır günü,ütü günü,temizlik,dolap düzenleme vs.günü belli olunca çocukla bile elin ayağına dolaşmaz.
elime geçen parayı kumbişime ata ata 900 tl biriktirmişim haberim yok ama iyi geldi
allah bereketini versin canım.
Allahım bende normal komşular istiyorum..çok iyi ,çok düşünceli ,çok yardımsever, dedikodusuz,Allah korkusu olan insanlar...amin..

ne oldu ki.
benim komşudan beklentim zarar vermeyeni ve gürültü yapmayanı.
beklentimi düşük tutuyorum.
bir önceki tayin yerimizde ömrümde görmediğim derecede harika insanlarla komşuluk yaptım,hepsinden allah razı olsun,komşunun nasıl olabileceğini gösterdikleri için.
buradakileri hiç yazmayayım,akşam akşam günaha girmenin manası yok.
allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
ben kaçıyorum,arkadaşımıza gidiyoruz,anca giyinir çıkarız yarım saate.
bol bol yazın bakalım.
hepinize iyi akşamlar.

merhaba kızlar bugün itibariyle ekmek makinemi almış oldum.
vatana millete hayırlı olsun

az önce geldik yemeğimizi yedik.
şimdi de eşimin iş arkadaşlarından birine ev hayırlamasına gidiyoruz.

biz bu belediyenin sınırsız elkartlarından almamakla hata ediyoruz sanırım

neyse kızlar görüşürüz inşallah

aynı şeyler dediğin gibi günah almaktan başka bişey değil..
inan hiç beklentim yok kapıdan dışarı bile çıkmıyorum ne zamandır..
ama 2 dak. uğrayıp hem laf sokup hem evi inceleyip hem bizi gözlediğini anlatıp hemde hasta olduğumu söyleyince arkasına bakmadan kaçan insanlar var etrafımda..Allah ıslah etsin hepimizi..
dediğim gibi sadece bende komşuluğu yaşamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…