Kirli Çıkılar )))

arkadaşlar,her şeye rağmen huzuru bulamıyorsanız,bir yetime sahip çıkın,huzurun alasını yaşayın....
İHH.........................................
yaşanmış,denenmiş,onaylanmıştır..... :)

Allah razı olsun meyra, tevafuk oldu sabah hz. vahşi ile internette bir araştırma yapıyordum sitede ihh'nın afrikayla ilgili kampanyası vardı arkadaşa da söyledim elhamdülillah nasiplendik
bizim için ufacık miktarlar ama muhtaç kardeşlerimiz için çok çok önemli, nimetin şükrünü eda etmek için muhtaç kardeşini gözetmeni kuranda defalarca zikrediyor Rabbim, size verdiğimiz rızıktan infak edin diye.. Rabbim unutmak gaflete dalmak nasip etmesin

kızlar bişey sorucam bu zizigodan alışveriş yapanınız oldumuu...

resimlerde şu ürün çok güzel deri yazıyor ama hakiki derimi değilmi var mıdır bilgisi olan???

yani internette deri hakiki deri diye belirtilenle
deri yazanın farkı varmıdır...

mesela şu ürünü beğendim almam gerek 9cm topuk diyorrr topuğudaa kayarmı kıvrılırmı lastik gibi duruyor bazıları yamulyormuş yürürken:) ne etsem

Yvette - CRA - Siyah

:) yok zaten öyle büyümedi olay sabah hiçbişey yokmuş gibi öpüşüp koklaştık da anlayamadım yani bu kadar takılmasına bu konuya. Evet hamileyim... ay neler söylemedim ikna etmek için yok anam!.. bişeye ihtiyaç olursa hangi çağda yaşıyomuşuz istediğin zamam 100 tane bankamatik varmış çekermişin bilmem ne yok ikna edemedim adamı... Hatta zamanı gelir sana hediye almak isterim sürpriz için para çeksem anlamaz mısın falan ama yok yani hiç bişey fayda etmedi... Neyse... Valla bu bende küçüklüğümden beri var taaa ortaokul zamanlarımda bile harçlıklarımdan arttırıp defter aralarında gizli köşelerde biriktirirdim :) Bir de minimum yaşayan bir insanım çok ihtiyacım yoksa sırf beğendim diye almam birşeyi hakkaten ihtiyacım varsa para harcarım. Öyle öyle Birikiyo valla :)

Son düzenleme:
bir muzun 100 kalori oldugunu düsünürsek vay halimize günlerce spor yapmalıyız tanrımmmm
500 600 tl için yaptığınıza bak valla bizde paranın hepsi benim hesaplarımda durur. ama seni anladım hiç söyleme biriktirdiğini al bu parayı de ve bir daha biriktirdiğini söyleme olmazmı
güzel ama yandın durusunda sanki topuk geriye gitcekmis yürürken gibi duruyor benden dimesi

belki para olarak yastık altında durmasındansa bankamatiğe koyup altın hesabı falan feşman diyerek hem daha birikim yapabilmen hemde evde güvenlik adınaaa sıkıntı olmasının diye demiştir bacımmm.. boşver sen yine huyuna devammm et böyle huya can kurban bacım... yatıp kalkıp öpsün koklasın seniii anam bulmuş para harcamayan kıymet bilen hatunuuu yaaa dimiiii bak yaaa süpziz için ailesi için evladı için harcar.... onun için takmaaaa geçtiii deee ben yine aynen devam edecem deee
ne diyimmm
birikiminde bereketli ola bacım

evet bacım bana da öyle geldiii sende öyle dedin bak almıyorummm o haldeee....

bu ay 450tl lazere para verdim kaldı son taksidim nisanıda atlataydım biii
bu ay kendime pek bişey almadım....
aöf de de okuyom ben 2.ünvrsete ona kayıt yeniledim205tl
alese başvurdum sınav ücreti 50tl

yanii dur bakalım ay sonunda azcuk birikim yaparsammmm farmasiden bana madalya takmasını isteyecemmmm

'boncuk biriktirmek gibi' çok güldüm bunasoran olursa bundan sonra ben de boncuk biriktiriyorum derim allah bereket versin, baya da boncuğum var çok şükür şaka bir yana ben de birikimlerimi eşime söylemem. o tabi ki bilir bunca senelik eşinin huyunu. benim hep bir kenarda param olur. ama miktarını asla bilmez, söylemem. belki benim durumum sizinkinden farklı, ben çalışmıyorum, paramı eşim ve çocuklarım verir. ben de gerekeni harcar, kalanını kenara koyarım. sonuçta verilen para artık benim kontrolümde. hesap vermem. ama bu yaşıma kadar öğrendiğim şey, istisnalar olsa da bir kadının gerektiğinde ailesi, gerektiğinde kendisi için mutlaka bir miktar parası olmalı. sen de elindekini ver eşine hesaba yatırın. bundan sonraki biriktirdiğini söyleme.

kızlar mahkeme 20 gün sonrasına ertelenmiş.
aslında son mahkemeydi ama karşı tarafa tebligat yapılmadığı için ertlenmiş.
memurlar unutmuş

sirkeci,
benim babam kadar dünyada daha saf kimse olamaz. ama bu özelliğine çok kızıyorum.
aylarca araba araştırdı.
güya herşeyine dikkat etti evet güzel bi araba buldu ama gelgelelim bunları galeri kandırmış.
benim babam öyle saftır öyle saftır ki gitse sıfır araba alsa inan orda bile kanar gelir.
paraları birine gözü kapalı teslim eder gelir.
işin kötüsü kardeşim de öyle.
bunlar araba beğenmeye gittiler.
babama gitmeden önce yalvardık annemle ikimiz.
sakın satış gerçekleşmeden para verme.

tamam dedi.
gittiler güzel bi araba beğenmişler. ford focus cmax 2006 model
almaya karar vermişler.
galeri sahibi demiş ki (cuma günü idi) alın arabayı arabanız yoksa haftasonu kullanın.
bunlar geldiler arabayla sevine sevine bize gösterdiler beğendik filan.

oldu pazartesi..
babamla kardeşim yine gittiler arabayı bu sefer üzerlerine alcaklar.

ama bizde nasıl bi telaş var 25 bin parayı toplamak için nasıl uğraşıyoruz.
pazartesi öğleden sonra babamlar vardı galeriye. aynı tembihleri yine yalvararak yapıyoruz babama.. sakın satış gerçekleşmeden para vermeyin.
adam demiş ki nerde kaldınız. arabanın şöförü uzun yol a gitti sizi bekledi gelmediniz. siz verin parayı ben size vekalet göndereyim satışı kendiniz yaparsınız.
bunlar vermiş parayı geldiler.
biz annemle sinir krizi geçirdik elin adamına nasıl güvendiniz diye.
erkek kardeşim bana çok fena kızdı.
neymiş efendim adam güvenmiş arabayı haftasonu vermişler de biz çok kötü niyetliymişiz de bilmem ne.
meğer haftasonu verdiğinde bile 25 binlik senet imzalatmış babama. ve babam onu bile demiyor. aylar sonra öğrendim onu.

biz başlarının etini yedik ertesi gün gittiler arabayı verin parayı alın dedik.
galerilerde olan bi sözleşme mi ne varmış hukuki geçerliliği olan.
ondan yapmışlar.
ve biz kızmasak onu da alamıyacaktık ve bu mahkeme bile olamıyacaktı.

kızlar sinirden yine titremeye başladım.
tamam babam falan ama bi insan bu kadar olabilir mi..
adam 6 ay oyaladı babamı biz dedik ki baba bu işte bişey var kesin kandırıldık babam hala inanmıyor bizi suçluyor kötü niyetliyiz diye filan. en son ben avukat bi arkadaşıma sordum adamın ismini duyunca kocasını aradı sordu ki meğer adam batmış dolandırıcılığa başlamış.

benim dayım da hakim hem de 25-30 yıllık. o dedi ben öylelerini içeri atıyorum ödeyene kadar da çıkarmıyorum.
ama bizimki hala elini kolunu sallayarak geçiyor.
bir çok kişiyi böyle dolandırmış
bi arabayı bir sürü kişilere satmış.
batmış kendini böyle kurtarmaya çalışıyor.

ahh babam ahhhh
bu ilk değil ki babamın hayatında bu şekilde o kadar çok hikaye var ki..
olan anneciğime oluyor.
kenarda köşede biriktiriyor.
babam böyle -hep saflığından- paraları mahvediyor.

işte böyle

pepeti,
bu tüp bebek mevzunda herkes o kadar ayrı bişey söylüyor inanki ben de ne yapacağımı şaştım.
nerde yaptıracağımı ben de bilmiyorum

amannnn bacımmmmmmmmmm okurken çok üzüldüm sinirlendim aman yarabbbiiii ne millet var zaten bu galericilerin dolandırıcıların allah iflahını söksün... hoş yaradan alıyor hesapları ama akıllanmıyolarrr yaaa.. babacığın ne etsin be bacım elbetteee daha dikkatli olaydı iyiydi ama ufffffff millet işin erbebı olmuşşş amannnnnnnnn çok sıkıcı bir mevzuuuu inşlh yıpranma durumlarınızda dahi herşeyin parasını alırsınız ne diyim ....

allah iyilerle karşılaştırsın...

dün burda çok güzel sohbet vardı ama katılamadım maalesef, komşularım geldi çaya meyra, farmasi paylaşımlarınız çok güzeldi kızlar. allah razı olsun
seliiin ne güzel sofra kurmuşsun canım, afiyet olsun
banucum, çok uyguna almışsınız ayakkabıları, güle güle kullanın
darksea, nefis görünüyordu köftelerin, çok severim ben de
karanfil, annene allah şifalar versin canım
akıllıbıdık, yine canını mı sıktılar senin, dualarımız seninle canım
sevimliii maşalah sana ve bebeğine
bir de kaynana mevzusu olmuştu meyra ben kaynana oldum zaten
ama bu tam sayılmaz, yarım kaynanayım daha. ne zaman gelin alırsam o zaman gerçek kaynana olurum

gerçekten çok saf bu erkekler ya sonra biz kadınlar bak böle böle dedikmi ve gerçeklestimi şom ağızlı oluruz. Insallah hayırlı bir sekilde paranızı alırsınz canımmm

canım dolandırıcıya bile kızamıyorum biliyor musun..
kaşısında bu kadar saf iki insan varken..

ama napalım sonuçta 50 yaşını geçmiş adam.
üzerine gitmek istemiyorum üzülmesini hastalanmasını istemiyorum.
sunny ablaların da olduğu gibi herşey gelip geçiyor hiç bi üzüntü ilk sıcağıyla kalmıyor..
Allah sağlık sıhhat versin diyoruz..

gerçekten çok saf bu erkekler ya sonra biz kadınlar bak böle böle dedikmi ve gerçeklestimi şom ağızlı oluruz. Insallah hayırlı bir sekilde paranızı alırsınz canımmm

aynen dediiğin gibi canım..
Allah kanı bozuklarla karşılaştırmasın.

hani siz de firmadan para alcaktınız filan ya o zaman çok korktum ama çok şükür sizin bi sıkıntı çıkmadı.
ben artık herşeyden korkar oldum.

doğru babacığnı geçtim erkek kardeşinde gayet iyi niyetliymiş demekkiii... ya bu dolandırıcılar zatennnn görsen acaip bir ruhhh tip dersin hacı hoca mazbut ondan dürüstü yok öyle bir imaj çiziyolarki sonra vuruyolar vurgunu neyseee kendi canınıda sıkma bak bebiş istiyon sendeee ne diyim bol bol güzel şeyler oku bacım..... allah böylelerinin kendi yoluna getirsin ettiklerini..... pislikler uffff .....

inşallah güzel sonuçalr alırsınız mahkemedee....

abla parayı vermiş ama arabayı üzerine alamamış karanfilin babası.

karanfil yaşadıklarınız gerçekten çok can sıkıcı şeyler olmuş umarım bi sonraki mahkemede hakkınız olanı alır ve aracınıza sağlıkla güzel günlerde binersiniz. Allah hep iyilerle karşılaştırsın kötü niyetli insanlar da uzak olsun babacığında; bu yaşadığı olay ona ders olmuştur hani derler ya bin nasihattn bir musibet yeğdir o misal bundan sonra daha dikkatli olur.

yaa kızlar, dün konu nerden açıldı hatırlamıyorum ama biz 2. çocuğu çok isteyip borçlar yüzünden 2 yıl sonraya ertelemiştik.
(çünkü 2 yıl evde ücretsiz izin alıp çocuğuma bakmak istiyorum)
ama dün bir hesap yaptıkta yaza çalışmalar başlasak ve hemen olduğunu farzetsek borçlarıda baya toparlamış oluyoruz.sade eşimin maaşıyla kapatacak duruma gelicez inş....
yani içime bir heyecan ve korku düştü. ilki az biraz kaza sayılır ama böyle planlı bebek yapmak :26::26:
allahım hakkımızda hayırlısı.
sizinle paylaşayım istedim. ki olana kadar başka kimseciklerle paylaşamam zaten :)))

canım hep derler çocuk kısmetiyle gelir diye bende hep kızarım o ne biçim laf öyle diye... İşi bıraktım 2 hafta geçmeden hamile olduğumu öğrendim, yeni bir yere başlayacaktım hamilelik durumu nedeniyle kabul edilmedim :) Ben de hep derdim planlı zamanlı hamile kalıcam diye ama herşeyde bir hayır olduğuna da inanıyorum bir taraftan. Şimdi evde oturuyorum bakalım bebişimiz hakikaten kısmetiyle gelecek mi? Sonuç olarak herşeyin hayırlısı diyorum başka birşey demiyorum... :)

benim oda arkadaşım da amsterdam a gidecek
onlar pegasusun ucuz biletlerinden almışlar
gidiş dönüş transfer dahil kişi başı 270 TL
geçen yıl da Roma ve Venedik yaptılar gene aynı fiyattı biletler
aslında düşünmek lazım
ve çok da cesur olmak lazım :)
sonuçta 5 yıldızlı otelin sezon fiyatı günlük 250 TL Türkiye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…